کدوم کارتون ها رو دارین؟سلام ... خوش اومدی ...
اشتراک گذاری و پیدا کردن تورنت هم جزو اهداف این تاپیک هست![]()
اگه پست اول رو بخونی کامل دستت میاد که چی به چیه![]()
هدف این بخش مثل بخش سریال اشتراک گذاریه یا فروش؟
کدوم کارتون ها رو دارین؟سلام ... خوش اومدی ...
اشتراک گذاری و پیدا کردن تورنت هم جزو اهداف این تاپیک هست![]()
اگه پست اول رو بخونی کامل دستت میاد که چی به چیه![]()
سلامکدوم کارتون ها رو دارین؟
هدف این بخش مثل بخش سریال اشتراک گذاریه یا فروش؟
حتما"سلام
خوش اومدين
تو پست اول لينک ليست کارتون های موجود که هست. ولی اين آپديت شدش هست:
در مورد خريد و فروش هم که فکر کنم بزرگ با قرمز نوشتيم ممنوعه! هدفمون مثله اون تاپيکه ولی شرايط مون يه کم فرق داره.شرايط دادنش رو هم که نوشتيم. با دقت بخونين فکر کنم همه چيز رو نوشته باشيم.:happy:
ولی خوشحال ميشيم شمام به جمع ما بپيوندين!![]()
سلام برادر خواشنمنم موافق هستم :happy: , بلیچ رو برا من کنار بزارید
ولی خواهر , نمی شه همه ی کارها رو اینجا انجام داد ... بالاخره به یه بخ... جدا...
وای نه همشو که نخونين:lol:، اولين پسته اين تاپيک رو بخونين توش نوشتيم :حتما"
من در خدمت خواهم بود ولی متاسفانه خودم هیچ کارتونی ندارم که به اشتراک بذارم
شرایط گرفتن کارتن ها چیه؟
ببخشید که اذیت میکنم راستش حوصله خوندن 287 صفحه رو ندارم
oni samaاگر تو راه اندازی fan sub کمک خواستین روی من هم می تونین حساب کنین (هر چند من اهل انیمه دیدن نیستم زیاد) :happy:![]()
من يه پيشنهاد دارم:
راستش اين کار برادر ميثم منو حسابی وسوسه کرده!:happy:
سر راست و مستقيم:
کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ چند نفری يا تکی هر کسی انيم مورد علاقه اش رو برداره و شروع به sub زدن بکنيم و همه هم زير يه اسم کار بکنيم که به اين ترتيب تنوع و تعداد انيمه هايی که هر هفته ميآد بيرون زياد ميشه!و هر کسی هم رو اون چيزی که دوست داره کار ميکنه!
مثلاً روزبه حتماً kanon رو بر ميداره، دنيل هم حتماً berserk! لرد سياه که دارن رو ناروتو کار ميکنن، برادر ميثم و برادر کاکاشی هم که خوب معلومه ... هر کسی يا با هم, ميتونين يه چيزی رو بر دارين (فقط اينوياشا و هانا يوری دانگو رو برای من بزارين کنار!
) ...
ميتونيم يه تاپيک جداگانه هم برای اين کار بزنيم و مشکلات encoding و ترجمه هامون رو اونجا مطرح کنيم و جاهايی که اشکال داريم به هم کمک کنيم. :happy:
بعد يه فکری هم به حال اينکه چه جوری اينا رو آپلود کنيم که بقيه هم استفاده کنن، ميکنيم.
نظرتون چيه؟![]()
سلام خواهر فريدا
نتيجه:
اگه كسي دست به KENSHIN و FULL METAL ALCHIMEST بزنه ني ني گريه(اسمايلي گريه) ميكنه![]()
هی.....ها.....![]()
![]()
![]()
و لايت بدجنس باز ميگردد![]()
شرمنده!وای نه همشو که نخونين:lol:، اولين پسته اين تاپيک رو بخونين توش نوشتيم :
معنی متن تو امضام هم اینه
هم اکنون فهمیده ام چه نیرویی ازم میگیره برای تا آخرین لحظه خندیدن
من يه پيشنهاد دارم:
کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟
برام خیلی جالبه که همه نسبت به پیشنهاد خواهر فریدا بی نظر تشریف دارن یعنی واقعا هیچی برای گفتن ندارین؟:hmm:
اینترنت ما؟!!! هنوز قطع نشدهاگه شد یکی از بچه ها دانلود کنه که عالی میشه (چون همه تورنتا رو سیو کردم واسه همین قضیه) اگرم نشد که طبق معمول مزاحم تو میشیم![]()
مگه جای تو رو تنگ کردم بچه؟!!
اینو من خنگ یادش دادم و الان شدیدا پشیمونم![]()
اگر تو راه اندازی fan sub کمک خواستین روی من هم می تونین حساب کنین (هر چند من اهل انیمه دیدن نیستم زیاد)
:happy:![]()
ببخشید که باز هم میپرسم!
حداکثر تا چنتا کارتون رو میشه درخواست کرد؟
بابا تورنتا رو نیاوردم با خودم که :blink: کاش زودتر می گفتیاینترنت ما؟!!! هنوز قطع نشدهمنم دارم ریموت سوءاستفاده میکنم. یمقداری از ناقصیها رو هم گرفتم
تورنتهاتو بفرست به ایمیلم تا جایی که بشه رو میگیرم. فقط زود باش جون بچت :blink:
دقت نکرده بودم به این مسئلهاما آره انگار همینکارو کردی :lol:
پس![]()
اولا تو یادم ندادی. من یادت دادم![]()
دوماپشیمونی فایده نداره
جالب ترین نکته در مورد این کارتون اینه که جزو کارتونای انگشت شماریه که فریدا ندیدههی هی![]()
![]()
خدا بيامرزتشزحمت دانلودش رو هم زنده یاد سپهر کشیدهروحش شاد (خدا ازت نگذره اگه invisible میای این تاپیک ولی پست نمی زنی
)![]()
ممنون که گفتی! :happy: بر طرف شد. دانلود کنين!الان یادم اومد این آهنگه NEWS - Hoshi wo Mezashite مشکل فنی داره![]()
Romeo × Juliet
به قول برادر شينوبی بايد يه کم بيشتر دقت کنينحداکثر تا چنتا کارتون رو میشه درخواست کرد؟
گویا امسال بهاری غنی در پیش رو خواهد بود.من هم منتظر این انیمه هستم جدا از داستان از استایلش خوشم میاد مخصوصا طراحی کاراکترها.
ولی بیشتر از این انیمه من منتظر Darker than Black هستم.
![]()