• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Mamad sibil

Registered User
لایک‌ها
33

سلام ممد جون.خوش اومدی.
من یه آرشیو از آهنگاش دارم که خیلی کامل نیست.ولی اکثرا کارای معروفشه.

یه چیزی بیشتر از 400 MB حجمشه.فکر میکنم به دردت بخوره.:happy:​

سلام اخوی. ارادت فراوان تقدیم با عشق. خدا قسمت کنه که ما یه دفعه رسما خدمتتون برسیم. اگه خاطر عزیزت باشه شما قراره یه لطف سنگین دیگه هم در حق ما بنمایی. ما از ذوق حرکت نمادینت در زمینه سریال داستان زندگی شب و روز نداریم . خودتو به ما بنما.
بابت خوش آمد گویی هم دمت گرم. همیشه خاطرت واسه ما عزیزه کاپیتان.

یا حق

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
از این خبرا که خیلی وقته داریم می شنویم، ولی اینکه این بار جدی باشه یا نه تا 2 هفته دیگه مشخص نمیشه
1655.gif
هر چند فکر نمی کنم آمریکا همچین کاری بکنه ... حداقل نه الان
1670.gif

میگم فریدا ندیدی حلال کن خلاصه
302.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جون پس چرا فقط 3 قسمت از mars???
yar.gif
yar.gif
sad.gif
cry2.gif
قسمت 4 و 5 ش هم همين الان دانلودشون تموم شد:D. تقصير من چی بيد! :( فايل هاش 800 مگی هستن! :blink:يعنی 5 قسمت کارتون!:( من به کی بگم!!!:(:f34r:
پس حالا ما جون کی رو قسم بخوریم؟
unknw.gif
واقعاً :lol:
در ضمن بنابه گفته ی خواهر لینخوی بزرگ لقب اهدایی به شما باز پس گرفته می شود.شما شایستگی مقام شامخ پدر شایسته را ندارید.
iq.gif
اصلاً ناراحت هم نيست!:blink::eek: يه سياهی بپوش ... اوخ حواسم نبود :p تو که هميشه سياه پوشی! :Dچه ميدونم يه گريه اي يه چيزی!
4_9_7.gif
مثلاً ناسلامتی عزا داری !:D:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين پست رو زدم که بگم پست 4444 هست
36_1_13.gif
. راستی يه سوال فکر ميکنين پر پست ترين تاپيک PT کدومه؟
4_12_12.gif
ما هستيم؟
23_33_7.gif

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در همون راستای پا در کفش نمودن
Laie_40.gif
:

nodame_cantabile_chiaki.jpg

//

راستی يه سوال فکر ميکنين پر پست ترين تاپيک PT کدومه؟ ما هستيم؟
نه. چند تا از تاپیک های گفتگوی آزاد مثل می بینم که و شب زنده داران خیلی تعداد پست هاشون از اینجا بیشتره. توی بخشای دیگه هم فکر کنم باشه ... ولی تو سینما لااقل اینجا پر پست ترینه
boast.gif

اصلاً ناراحت هم نيست! يه سياهی بپوش ... اوخ حواسم نبود تو که هميشه سياه پوشی! چه ميدونم يه گريه اي يه چيزی! مثلاً ناسلامتی عزا داری !
Laie_28.gif

bawl.gif

خوبه؟
302.gif

پس حالا ما جون کی رو قسم بخوریم؟
در ضمن بنابه گفته ی خواهر لینخوی بزرگ لقب اهدایی به شما باز پس گرفته می شود.شما شایستگی مقام شامخ پدر شایسته را ندارید.
خب ... فکرشو که می کنم می بینم که شایدم همینطور باشه
doh.gif

آها، اون ... نه تکراری نبود:D، من خواب بودم که نزlشته بودمش:p ولی به هر جهت يکی بايد جای سپهر رو پر کنه تو قيبتش;). در نتيجه تو به عنوان پا تو کفش فريدا کن شماره 2 انتخاب ميشی!:lol:
باهشه
mail1.gif

واقعاً که! گروه G7 حرف خودشو پس ميگيره:(:
چیزه ... زنده اس هنوز . دروغ 13 بید
no1.gif

اينجانب با زدن هر گونه تاپيکی که متکلم وهده اش من باشم، مخالفم!

ما میایم تشویقت می کنیما
1655.gif
ولی خب هر جور راحتی
190.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اولن اگر آمريكا حمله كنه يه راست مياد اينجا ...يعني بوشهر !‌ نيروگاه اتمي پارس جنوبي و هر چي كه بخواد همينجا پيدا ميشه

دويمن ميبينم كه و شب زنده داران خيلي خيلي صفحه و پست داره ولي محتواي خيلي كمي داره !‌ توي هر صفحه ممكنه يكي دوتا پستش جالب و به درد بخور باشن ولي اينجا ...چي ؟ :rolleyes:

سيمن شماها چطوري نقل قول ميكنين ؟! يعني فقط يه قسمت كوچيكو از پست جدا ميكنين ميذارينش تو كوت ؟!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
يادم رفت ! يه كارتون بود كه زمان بچگي چند بار تلوزيون پخشش ميكرد ... شخصيت اصلي اسمش "تو شي شان " بود . يه پسر بچه بود كه يه عده دزد حمله ميكنن به خونه شون همه جارو آتيش ميزنن و مادرش رو هم ميدزدن پسره از مادرش فقط يه گل سر براش ميمونه كه هميشه پيش خودش نگهش ميداشت . بعد بزرگ ميشه و با يه پير مرد آشنا ميشه پير مرده آرزو هاشو براورده ميكنه . يه بار بهش ميگه كه ثروت ميخوام ميگه امشب جائي كه سايهه سرت افتاده بكن يه بار بهش ميگه قدرت ميخوام ميگه جائي كه سايه پاهات مثلا افتاده بكن و .... !!! ( دستم شكست ) كسي دارتش ؟!

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من (تا حدودی!) کاربر تازه وارد پرشین تولز نیستم.... ولی تا الان (تقریبا 7 ماه) فقط دو تا پست ارسال کردم که اون هم مربوط به بخش میزبانی میشده.....

ولی می خوام حضور خودم رو به عنوان یه کاربر فعال در بخش سینما (فیلم ، انیمیشن و ....) شروع کنم....
الان داشتم آخرین صفحات این بخش رو می خوندم. دیدم که به نظر میرسه این بخش از مسیر اصلی خودش منحرف شده. در صفحات اول خیلی بهتر و تخصصی در مورد انیمیشن بحث شده بود.

به عنوان یه تازه وارد من نباید نظر میدادم ولی چون پنج شش ساله که به طور مستمر در حال پیگیری سینما هستم و در مورد اون مطالعه می کنم (علاقه اصلی من انیمیشن هست به خصوص پیکسار! و تیم برتن...) خواستم که نظر خودم را گفته باشم.

نمی دونم هیچ کدوم از شما اون پرونده مربوط به انیمیشن های پیکسار را در "ماهنامه فیلم" خوندید یا نه ولی همین قدر بگم که وقتی دیدم این پرونده در مجله چاپ شده به غیر از شماره اشتراکم رفتم یه شماره دیگه هم خریدم تا یه موقع این شماره مخصوص رو از دست ندم..!

فکر کنم همین قدر درباره خودم و علاقه من به انیمیشن برای معرفی کافی باشه....

امیدوارم که کاربر خوبی برای این بخش باشم!!!

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من (تا حدودی!) کاربر تازه وارد پرشین تولز نیستم.... ولی تا الان (تقریبا 7 ماه) فقط دو تا پست ارسال کردم که اون هم مربوط به بخش میزبانی میشده.....

ولی می خوام حضور خودم رو به عنوان یه کاربر فعال در بخش سینما (فیلم ، انیمیشن و ....) شروع کنم....
الان داشتم آخرین صفحات این بخش رو می خوندم. دیدم که به نظر میرسه این بخش از مسیر اصلی خودش منحرف شده. در صفحات اول خیلی بهتر و تخصصی در مورد انیمیشن بحث شده بود.

به عنوان یه تازه وارد من نباید نظر میدادم ولی چون پنج شش ساله که به طور مستمر در حال پیگیری سینما هستم و در مورد اون مطالعه می کنم (علاقه اصلی من انیمیشن هست به خصوص پیکسار! و تیم برتن...) خواستم که نظر خودم را گفته باشم.

نمی دونم هیچ کدوم از شما اون پرونده مربوط به انیمیشن های پیکسار را در "ماهنامه فیلم" خوندید یا نه ولی همین قدر بگم که وقتی دیدم این پرونده در مجله چاپ شده به غیر از شماره اشتراکم رفتم یه شماره دیگه هم خریدم تا یه موقع این شماره مخصوص رو از دست ندم..!

فکر کنم همین قدر درباره خودم و علاقه من به انیمیشن برای معرفی کافی باشه....

امیدوارم که کاربر خوبی برای این بخش باشم!!!

سلام.برادر یا خواهر محترم

:happy: خیلی خیلی خوش اومدین.شاید شما درست بگین . ولی بچه ها اینجا بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی فعال هستن.امیدوارم با کمک شما وهمت بیشتر کاربرای کمکارتر(مثل خودم)
286.gif
محتوای تاپیک بالا تر اون چیزی که هست بره.:happy: یعنی دیگه بی رقیب بشه.

اگه خدا بخواد تصمیم گرفتم یه دوره برم کلاس تایپ سریع برم
308.gif
تا بتونم اطلاعات و مطالب خوبی رو که تا حالا جمع وجور کردم ، در اختیار دوستان عزیز بذارم.من همیشه و هر ساعت اینجا میام و فقط استفاده میکنم و تا حالا از خودم چیزی واسه دوستان نداشتم.:blush:

راستی افشین جان این توشیشانی که میگی ،تا حالا خیلی از دوستان سعی کردن که اسم اصلیشو پیدا کنن.
مشکل ما فقط همینه که باید اسم اصلی این کارتون رو بدونیم و بعد دنبالش باشیم.
فکر نمیکنم کسی تا حالا داشته باشدش.
247.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اسم اصلیش و لینکش تو animenewsnetwork رو برادر ویلی پیدا کرده بودند.اما حتی یدونه عکس هم ازش پیدا نشد چه برسه به تورنت یا لینک دیگه ای.
قرار بود تو ایام عید هم دوباره پخشش کنند اما دریغ
em233.gif

چه حيف ! يعني اميدي نيست ؟!
297.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
سلام خدمت دوست تازه واردمون :)

خيلی خوش اومدين و اميدوارم که بتونيم از اطلاعات شما بهره ببريم.:happy:

بالا