• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
عجیبه ... منم مشکلی ندارم !! شاید مشکل شما از کش ویندوز باشه ! با یک مرور گر دیگه کار کن ببین جواب میده ؟ یا Ctrl + F5 بزن که کلا رفرش بشه ... یا همه کوکی هارو پاک کن :blink: یا نهایتا ویندوزو عوض کن
connie_mini_paranoid.gif
اگر هیچ کدوم اینها نشد برخورد فیزیکی کن !!!

منم می رم کافی نت مشکلی نیست!یه اکانت دیگه ساختم افاقه نکرد!شاید مشکل از ویندوزمه!به هر حال یه عالمه بازی دارم که دلم نمی اد پاکشون کنم!باشه بعدا اونور یه سری می زنم!اگه مشکل از لوکشنم باشه ماهی یبار(اگه خدمتم درس شد!) می رم کافی نت! سلامی می کنم!;)
به هر حال خداحافظ رفقا!
99.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
منم می رم کافی نت مشکلی نیست!یه اکانت دیگه ساختم افاقه نکرد!شاید مشکل از ویندوزمه!به هر حال یه عالمه بازی دارم که دلم نمی اد پاکشون کنم!باشه بعدا اونور یه سری می زنم!اگه مشکل از لوکشنم باشه ماهی یبار(اگه خدمتم درس شد!) می رم کافی نت! سلامی می کنم!;)
به هر حال خداحافظ رفقا!
99.gif

شیان نرو ، مارو تنها نذار ( یه سکانس از یه فیلم هندی :D)

حالا تا برگردی من اینجا از ساکورا به جای تو دفاع مکینم ;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
200576183638.gif

يعنى‌داريد از اينجا مى ريد؟؟؟؟؟ منو تنها ميگذاريد؟؟؟؟ برادر شيان اونطرف نوشته بود بياييد براى‌خداحافظى، من مى شينم اينجا مى کرايم
crying%20red.gif

فروم جديد هم مبارک باشه
piggy1.gif
اين مادربزرگ را هم آنجا راه مى‌دهند آيا
2004104113361.gif

دلم براى همگيتون تنگ ميشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه .....................

2005113135457.gif
2005113135016.gif
2005625163659.gif
2005624170765.gif

سلام خواهر پرشیانا.چه عجب از اینطرفا!:happy:
نه نگران نباشین.قرارنیست اینجا تعطیل بشه.بیشتر بچه ها قراره همزمان تو هر 2تا فروم فعالیت کنن.;)

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اون لوگو کاره منه ;)

خیلی زیبا و با سلیقه طراحی شده . :happy: اتفاقا یه چند تا سوال در مورد طراحی لوگو ها داشتم ... برای off topic نبودن در پی ام مزاحمتون میشم ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شیان نرو ، مارو تنها نذار ( یه سکانس از یه فیلم هندی :D)

حالا تا برگردی من اینجا از ساکورا به جای تو دفاع مکینم ;)

تا مهر قطعا هستم!بعدشم باید دید!یارو امیدوار بود به هر حال قبل از مهر معلوم می شه ولی تا اون موقع جهت اعدامک ساکورا هستم!
hanged.gif

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
تا مهر قطعا هستم!بعدشم باید دید!یارو امیدوار بود به هر حال قبل از مهر معلوم می شه ولی تا اون موقع جهت اعدامک ساکورا هستم!
hanged.gif

سلام
بابک جان خیالت تخت باشه!
من شخصا یه گروه نفوذی رو ، در هیئت منصفه ***** می کنم:f34r:(نمی گذارم قصر دره:D)
از شوخی گذشته ، امیدوارم که مشکل سربازی شما هرچه زودتر حل بشه;)(حداقل پارتی بازی کن که سربازی شهر خودت باشی)
بابهترین آرزوها موفق باشید

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برای اخرین بار به بهشت لو گ این کردم!ایدیمو عوض کردم برازرمو عوض کردم کامپیوترمو عوض کردم فایده ای نداشت!متاسفانه مشکل از ایدیم یا از سیستمم نیست!دوستانی که می رن اونور یادشون باشه برادر شیان رفیق نیم راه نبود بهشت بد جنس شما شیاطین معصومی
3.gif
رو که سجده نکنن راه نمی ده!با لوکشن خیمویان مشکل داره!
25.gif

ارادتمند همه دوستان برادر شیان !

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال خداحافظ رفقا!
99.gif

شيان مشكلت دقيق چيه؟ به من بگو شايد مورد داره من درستش كنم، دلخور نباش تا نگي كه نمي شه درست كرد

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برای اخرین بار به بهشت لو گ این کردم!ایدیمو عوض کردم برازرمو عوض کردم کامپیوترمو عوض کردم فایده ای نداشت!متاسفانه مشکل از ایدیم یا از سیستمم نیست!دوستانی که می رن اونور یادشون باشه برادر شیان رفیق نیم راه نبود بهشت بد جنس شما شیاطین معصومی
3.gif
رو که سجده نکنن راه نمی ده!با لوکشن خیمویان مشکل داره!
25.gif

ارادتمند همه دوستان برادر شیان !

شيان اصلا از اين حرفا نزن، من يه دونه ID ساختم اونجا الان براتID و پسشو pm مي كنم

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی زیبا و با سلیقه طراحی شده . :happy: اتفاقا یه چند تا سوال در مورد طراحی لوگو ها داشتم ... برای off topic نبودن در پی ام مزاحمتون میشم ;)

خواهش میشه :happy: نظر لطف شماست ;) من هر وقت که بگین در خدمتم :happy:

سلام
بابک جان خیالت تخت باشه!
من شخصا یه گروه نفوذی رو ، در هیئت منصفه ***** می کنم:f34r:(نمی گذارم قصر دره:D)
از شوخی گذشته ، امیدوارم که مشکل سربازی شما هرچه زودتر حل بشه;)(حداقل پارتی بازی کن که سربازی شهر خودت باشی)
بابهترین آرزوها موفق باشید

آره دیگه ، تا من هستم هیچکس نمیتونه به ساکورا چپ نگاه کنه ;) حتی شما دوست عزیز !!!! :D

--------

بابا سربازی که مرگ نیست که ازش اینچنین گریزانید ، برو 1.5 سال حال کن بیا :p:D

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب نی نی در حال اسباب کشی هستش:p
اونور آب می بینمتون:lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بیننده پشت در- برسرک

اول بگم که ... از روزی که گفتم شروع کردم به دیدن برسرک تا امروز ( این متن مربوط به چند روز پیشه ... )فقط 12 قسمتش رو دیدم !... بسی جای شگفتی داره ...

نقاط ضعف ...

با این سؤال شروع می کنم .... بیننده چرا باید داستان رو دنبال بکنه ؟

تا قسمت 10 واقعا موضوعی نداره که به خواد بیننده رو ترغیب کنه که مجموعه رو دنبال کنه ... به غیر از قسمت اول که به صورت یه شک می تونه چند قسمت بیننده رو با خودش بکشونه ...

شما تو انیمه های دیگه می بینید که از عوامل مختلف استفاده می شه که یکنواختی رو کم کنن و همینطور بیننده هم برای دیدن قسمت های دیگه کنجکاو می شه .. عواملی مثل , وارد کردن شخصیت های جدید ...
بیان کردن پیشینه ی شخصیت ها ... حوادث هیجان انگیز ( مثل مبارزات ... ) ...

چطور بگم ... احساس می کنم که در حدود 10 تا 12 قسمت رو گذاشتن فقط برای , شکل گرفتن رابطه ی بین گریفیث و گاتس ... احساس می کنم که انیمه قرار روی رابطه ی این دو باهم مانور بده ... و نقطه ی مرکزی رابطه ی این دو باهمه ...

... خب , من جواب این رو توی قسمت نقاط قوت می گم ...

نقاط قوت ...

به نظر من جوابش اینه ... بیننده کنجاو که ببینه , این گریفیث شخصیت خوبی هست یا نه ؟ ... و یا رابطه ی گریفیث و گاتس , چه نوع رابطه ای ؟ ... گریفیث واقعا داره از گاتس استفاده می کنه یا بهش علاقه داره , فرضا مثل دوتا برادر ( الان که انیمه رو تموم کردم این قسمت های کاملا مشخص هستن ... )

این دلیل برای 10 قسمت خیلی کمه ... کشش نداره ... ( جالبه , توی پست های قبلی کسی به این موضوع اشاره نکرده بود ... شایدم کردن و من ندیدم و یا شایدم اینطور به نظرشون نبوده )

البته , دو نکته ی جالب هم هست ...

حرف های گریفیث که رگ های اروپایی هم داره و تو نوع خودش جالبن ... یجوری یاده تفکرات اویل قرن 20 و اواخر قرن 19 میوفتم ... ( چقدر هم شبیه به انسان های درجه ی یک توی جنایت و مکافات ه )

و همینطور توهمات یا رویاهای گاتس و گریفیث , این رویا ها و نحوه ی نشون دادنشون به نظرم خیلی جالب و جدید هستن ...

در اصل رویا باید هم بی معنی باشه و هم معنی دار ... که این قاعده کاملا توی این انیمه رعایت شده ... توی فیلم های دیگه که دیدم ... یا معنی دار بودن یا بی معنی .. در صورتی که اصلا اینطور نیستن ...

رویاها ملغمه ای از واقعیت و توهم ... گذشته, آرزوها و شرایط فعلی هستن ...

خب این چیزی بود که توی این 10 , 12 قسمت به نظرم رسید ... احتمالا در مورد قسمت های بعدی هم بنویسم ... اگه چیز جالبی به نظرم رسید !!! ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بیننده پشت در- برسرک

اول بگم که ... از روزی که گفتم شروع کردم به دیدن برسرک تا امروز ( این متن مربوط به چند روز پیشه ... )فقط 12 قسمتش رو دیدم !... بسی جای شگفتی داره ...

تحلیل جالبی بود!
راستی خواشان جحان اونور تو بهشت!یه رای گیری خفن زدم!بلیچ بازم رای نیورده! بیا یه نگاه بنداز!;)
http://animparadise.com/forums/showthread.php?t=78

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ملوسه!مثل پیشی می مونه!:wub:

راست میگی ها.چرا من متوجه نشدم.جزو مثبت ترین شخصیت هایی بود که تا حالا دیده بودم
وقتی صدف رو شکست داشتم از خنده می مردم:lol:
البته بدشم قهر کرد رفت واسش 1 صدف پیدا کنه اشکم در اومده بود:happy::blush:

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اول به همه براي فروم جديد به همه تبريك بگم
بعدش:
يكي به من كمك كنه هر كاري مي كنم نمي تونم وارد بشم .اصلا توي ليست نيستم در حالي كه وقتي ثبت نام كردم حتي براي خودم آواتورم انتخاب كرده بودم اما الان منو شناسايي نمي كنه:(
كمك....

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام دوستان
اول به همه براي فروم جديد به همه تبريك بگم
بعدش:
يكي به من كمك كنه هر كاري مي كنم نمي تونم وارد بشم .اصلا توي ليست نيستم در حالي كه وقتي ثبت نام كردم حتي براي خودم آواتورم انتخاب كرده بودم اما الان منو شناسايي نمي كنه:(
كمك....

سلام
wavesmile.gif

اونجا سیستمش اینطوریه که تا یه پست نزنی اسمت تو لیست نمیره. منم اول همین مشکل شما رو داشتم
biggestgrin.gif

نمی تونی وارد شی یعنی نمی تونی لاگین کنی؟
eyebrow.gif

igw.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پیش در مقاله ای می خوندم که رندر کردن هر کدام از فرم های انیمیشن پیکسار 24 ساعت طول میکشه!!!!
راستش خیلی عجیب بود.می خواستم بدونم این گفته صحت داره؟
راستش واسم مهمه واسه اینکه خودم کار انیمیشن میکنم و...

بالا