بیننده پشت در- برسرک
اول بگم که ... از روزی که گفتم شروع کردم به دیدن برسرک تا امروز ( این متن مربوط به چند روز پیشه ... )فقط 12 قسمتش رو دیدم !... بسی جای شگفتی داره ...
نقاط ضعف ...
با این سؤال شروع می کنم .... بیننده چرا باید داستان رو دنبال بکنه ؟
تا قسمت 10 واقعا موضوعی نداره که به خواد بیننده رو ترغیب کنه که مجموعه رو دنبال کنه ... به غیر از قسمت اول که به صورت یه شک می تونه چند قسمت بیننده رو با خودش بکشونه ...
شما تو انیمه های دیگه می بینید که از عوامل مختلف استفاده می شه که یکنواختی رو کم کنن و همینطور بیننده هم برای دیدن قسمت های دیگه کنجکاو می شه .. عواملی مثل , وارد کردن شخصیت های جدید ...
بیان کردن پیشینه ی شخصیت ها ... حوادث هیجان انگیز ( مثل مبارزات ... ) ...
چطور بگم ... احساس می کنم که در حدود 10 تا 12 قسمت رو گذاشتن فقط برای , شکل گرفتن رابطه ی بین گریفیث و گاتس ... احساس می کنم که انیمه قرار روی رابطه ی این دو باهم مانور بده ... و نقطه ی مرکزی رابطه ی این دو باهمه ...
... خب , من جواب این رو توی قسمت نقاط قوت می گم ...
نقاط قوت ...
به نظر من جوابش اینه ... بیننده کنجاو که ببینه , این گریفیث شخصیت خوبی هست یا نه ؟ ... و یا رابطه ی گریفیث و گاتس , چه نوع رابطه ای ؟ ... گریفیث واقعا داره از گاتس استفاده می کنه یا بهش علاقه داره , فرضا مثل دوتا برادر ( الان که انیمه رو تموم کردم این قسمت های کاملا مشخص هستن ... )
این دلیل برای 10 قسمت خیلی کمه ... کشش نداره ... ( جالبه , توی پست های قبلی کسی به این موضوع اشاره نکرده بود ... شایدم کردن و من ندیدم و یا شایدم اینطور به نظرشون نبوده )
البته , دو نکته ی جالب هم هست ...
حرف های گریفیث که رگ های اروپایی هم داره و تو نوع خودش جالبن ... یجوری یاده تفکرات اویل قرن 20 و اواخر قرن 19 میوفتم ... ( چقدر هم شبیه به انسان های درجه ی یک توی جنایت و مکافات ه )
و همینطور توهمات یا رویاهای گاتس و گریفیث , این رویا ها و نحوه ی نشون دادنشون به نظرم خیلی جالب و جدید هستن ...
در اصل رویا باید هم بی معنی باشه و هم معنی دار ... که این قاعده کاملا توی این انیمه رعایت شده ... توی فیلم های دیگه که دیدم ... یا معنی دار بودن یا بی معنی .. در صورتی که اصلا اینطور نیستن ...
رویاها ملغمه ای از واقعیت و توهم ... گذشته, آرزوها و شرایط فعلی هستن ...
خب این چیزی بود که توی این 10 , 12 قسمت به نظرم رسید ... احتمالا در مورد قسمت های بعدی هم بنویسم ... اگه چیز جالبی به نظرم رسید !!! ...