• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Hanamaru Kindergarten

01_000a-500x528.jpg

انيمه در مورد 3 دختر بچه مهد کودکی به اسم های آنزو، کومه و هييراگی هست. آنزو به معلم شون تسوچيدا علاقه داره، در حالی که تسوچيدا هم به معلم کلاس ديگه يعنی ياماموتو علاقه داره.
tonguesmiley.gif

فکر کنم با يه چيزی مثل kodomo no jikan سر و کار داريم.
biggrinsmiley.gif

kodomo-no-jikan.jpg

اميدوارم همونطور که کاوه گفت kawaii باشه!
rolleyessmileyanim.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
So-Ra-No-Wo-To

soranowoto.jpg

انيمه داستان پنج دختر فيليشيا، نوئل، ريو، کاناتا، ... هست که در شهر خيالی اي زندگی ميکنن. جايی که مردم در اثر جنگ طولانی مدت ديگه حتی به وجود دنياا هم اعتقادی ندارن. مردم کم کم ناپديد ميشن، ماهی های دريا غيب ميشن و ... در اين ميون اين 5 دختر از يه دژ (طراحی دژ ها گويا از دژ های اسپانيايی الهام گرفته شده!) دفاع ميکنن و در حال زدن brass هستن!!!!!
blinksmiley.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اينم مخصوص فندوق جون جونی!:D

هااااا
139fs122428.gif
:دی

آقا
x4owqs1kpy8ndtu67dlv.gif
یا همون حاجی http://www.************/files/c1wwjr18tb6xrh69riap.gifاینجوری قبول نیست! یک مقاله رو 2 جا سابمیت کنی بلک لیستت می کنن
s026.gif
این پست رو 3 جا زدی (پ.پ.ن: چهارمیشم کشف شد :دی ) 2 تاش تو همین بخش بود کارت از بلک لیست گذشته!!
eghfal.gif

پ.ن: جهت اینکه بچه دنی
127fs3925219.gif
خرمون رو نگیره بگه اسپم نکن بگم که Weekend انیمیشن The princess and the frog شد 25 ملیون :دی

پ.ن2: خودمونیم این آمریکایی ها اصلا انیمه نیگاه نمی کنن Ponyo تو ژاپن 164 ملیون فروش کرد تو آمریکا فقط 15 ملیون فروش کرد (نسبتا هم wide بود توی 927 تا سینما ریلیز شد....)

پ.ن3: همین بلا سر Final Fantasy هم اومد.....

پ.ن4: تا آخرین نفس همچنان انیمیشنی باشید
ibd47pjsctgmkn7p1n72.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Mahou Shoujo Lyrical
Nanoha

lyricalnanoha_1_640.jpg

فکر نميکنم توضيحی در مورد اين انيمه لازم باشه! احتمالاً همتون سری اين انيمه رو ديدين. اين فيلم که در تاريخ 23 ژانويه در ميآد، سر آغاز داستان هست و اينکه اين دخمل ها چجوری با هم آشنا شدن! احتمالاً کسايی که به سری های magical girls علاقه دارن، خيلی خوشحالن!

حجم تريلر اين فيلم هم زياده، از آپ کردنش صرف نظر کردم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کارت از بلک لیست گذشته!!
eghfal.gif

بالا بری پايين بيای تو بلک ليست هم منو بذاری، من هر چی اون ور بذارم اينورم ميذارم.:D

بگم که Weekend انیمیشن The princess and the frog شد 25 ملیون :دی
همين 2-3 شب پيش با مامان و برادرم رفته بوديم سينما. دم در سينما نگاه کرديم که ببينيم که از اين فيلم هايی که رو پردس کدوم رو بريم ببينيم. (از بين 11 چيزی که رو پرده بود) مامان گفت بريم The Princess and the Frog رو ببينيم. من گفتم بريم Twilight: New Moon رو ببينيم. برادرم گفت نه بريم Ninja Assassin رو ببينيم. به اين نتيجه رسيديم که بريم شام بخريم بهتره، ماها آبمون تو يه جوب نميره!:p ولی نزديک بود منم پرنسس و قورباغه رو ببينم!:p ولی خدا وکيلی نميشه ازش گذشت، بايد ديدش!:rolleyes:

پ.ن4: تا آخرین نفس همچنان انیمیشنی باشید
ibd47pjsctgmkn7p1n72.gif
بيشتر از اينها بايد پست بزنی تا اينجا انيميشنی بمونه!;)

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بالا بری پايين بيای تو بلک ليست هم منو بذاری، من هر چی اون ور بذارم اينورم ميذارم.:D
مگه من ژورنالم :دی
7174.gif

ولی کلا یه سری فکر های بلوطی به ذهنم می رسه که .....
48.gif
s026.gif

همين 2-3 شب پيش با مامان و برادرم رفته بوديم سينما. دم در سينما نگاه کرديم که ببينيم که از اين فيلم هايی که رو پردس کدوم رو بريم ببينيم. (از بين 11 چيزی که رو پرده بود) مامان گفت بريم The Princess and the Frog رو ببينيم. من گفتم بريم Twilight: New Moon رو ببينيم. برادرم گفت نه بريم Ninja Assassin رو ببينيم. به اين نتيجه رسيديم که بريم شام بخريم بهتره، ماها آبمون تو يه جوب نميره!:p ولی نزديک بود منم پرنسس و قورباغه رو ببينم!:p ولی خدا وکيلی نميشه ازش گذشت، بايد ديدش!:rolleyes:
آبرمونو که بردین!
12.gif
نیومون خیلی تینیجریه! درسته که فروش روز اولش رکورد دارک نایت رو هم شکوند ولی یکی از بیشترین دراپ ها رو توی فیلم ها داشته (70 درصد سقوط فروش پایان هفته ی اول نسبت به دوم) تازه توایلایت رو دیدین؟ این کلا 3 گانه هستش. اکلیپس سال بعد می اد. نیننجا اساسین هم که کلا تعطیل بید :دی حالا خوبه این انیمیشنش هیمه هم داره
155fs504862.gif
:دی البته بلا نسبت شما توهین نشه یه وقت :دی
girl_pardon.gif

ولی کلا دم مادر گرم
partyhat4.gif

بيشتر از اينها بايد پست بزنی تا اينجا انيميشنی بمونه!;)

نه دیگه ما حسی انیمیشنی هستیم پست نمی خواد :دی
spiteful.gif

پ.ن: حسی انیمیشنی باشید به حرف های ملکه هم کلا گوش نکنید :دی
155fs198954.gif

پ.ن2:مثکه بچه دنی این دور و بر نیست :دی اسپم کنید:دی
38.gif

پ.ن33: توی STARmeter Top 25 of 2009 سایت IMDB با تعجب فراوان شخصیت اول و دوم نیومون اول و دوم شدند! و کسانی مثل جانی دپ و برد پیت و جولی و ..... در رتبه های بعدی قرار گرفتند....
jawdrop64.gif

پ.ن: این ادیت کردن من کشته خودمو .....
3711.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Baka Test

اين انيمه در مورد مدرسه اي هست که شاگرد هاشو بر اساس معدل شون قبول ميکنه! شاگرد های تاپ ميرن کلاس A, تنبل ها هم ميرن کلاس F.

تفاوت اين 2 کلاس با هم چيه؟! بچه های کلاس F, صندلی های راحت دارن، کامپيوتر شخصی، سقف اتاق هاشون شيشه اي، سيستم های پيشرفته و خلاصه بيشتر شبيه پنت هاس هست نه مدرسه!از اون طرف بچه های بيچاره کلاس F, کلاس هاشون حتی يه صندلی هم نداره، يا يه تخته درست و حسابی و ...

البته اتفاق ديگه اي که تو اين مدرسه ميوفته استفاده از فضا و مبارزات ويرچوال هست! داستان انيمه در مورد تصميم بچه های کلاس F, برای شکست دادن بچه های کلاس A هست! يه انيمه دبيرستانی، بازم!
wacsmiley.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آبرمونو که بردین!
12.gif
نیومون خیلی تینیجریه! درسته که فروش روز اولش رکورد دارک نایت رو هم شکوند ولی یکی از بیشترین دراپ ها رو توی فیلم ها داشته (70 درصد سقوط فروش پایان هفته ی اول نسبت به دوم) تازه توایلایت رو دیدین؟ این کلا 3 گانه هستش. اکلیپس سال بعد می اد.
اولاً که سر رها رو دور ديدی؟! :f34r: منظورت چی بيد؟؟؟!!!:blink: به فيلم ومپايری اهانت وکنی؟!:eek: بهش وگوئم، حالت رو جا بياره!:D

دوما همينی که خودت گفتی!

پ.ن33: توی STARmeter Top 25 of 2009 سایت IMDB با تعجب فراوان شخصیت اول و دوم نیومون اول و دوم شدند! و کسانی مثل جانی دپ و برد پیت و جولی و ..... در رتبه های بعدی قرار گرفتند....
بايد اينجا باشی تا ببينی چه خبره!!! همه در و ديوار عکس اين دخمل و پسره! همه مجلات و ... همه کسايی هم که ميرن فيلم رو ببينن، ميرن هنر پيشه هاش رو ببينن نه فيلم رو!:p کلاً twilight اينجا سر و صدايی مثل تايتانيک راه انداخته! اون موقع ديکاپريو زدگی به راه افتاده بود، الان اين پسره! (اسمش چی بيد؟!) :p

منم آخر سر دانلوديدم، نشستم ديدمش چند شب پيش! ولی احتمالاً تو سينما ديدنش يه حال ديگه اي داشته، wide screen و دالبی و ... :rolleyes:
ولی کلا دم مادر گرم
partyhat4.gif
اينم دانلود کردم. حالا ميخوام بشينم ببينم.:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Durarara

يه انيمه supernatural ديگه!:rolleyes: به نظر مهيج ميرسه! اميدوارم زياد کمدی نباشه!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تولد amaranth عزيز رو تبريک ميگم.

اميدوارم به همه آرزوهايی که داری برسی.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
به جهت انیمیشنی بودن
113.gif
یه نقد در می کنیم از آخرین اثر Tim Burton به اسم 9

در مورد مشخصات کلی بگم که طبق معمول کارهای تیم برتون مثل ادوارد دست قیچی این کار هم حالت فانتزی داره
43.gif

و نقش اول داستان اینبار جانی دپ نیست:دی (الیجاه وود یا همون فرودوی ارباب حلقه ها دوبلور 9 هست)

هزینه ی ساخت فیلم 30 ملیون و فروش اون 31 ملیون بود :دی

کل داستان رو نمی خوام تعریف کنم چون مزه ی اون از بین می ره!
33.gif

داستان کلی فیلم راجع به زمانی هست که تقریبا دنیا به دست ماشین ها نابود شده. هیچ انسانی رو زنده توی فیلم نمی بینم !! (جز یک صحنه ی کوتاه توی یک فیلم ضبط شده) فقط 9 عروسک شبیه آدم که زنده هستن وجود داره + 2 تا ماشین!

9_movie_poster.jpg

طبق معمول فهم کار یکم سنگینه :دی آخر فیلم یکم وسط زمین هوا می مونه آدم! ولی یکم که فکر کنی یا 2 تا نقد بخونین برداشت های قشنگی از این فیلم می شه کرد.

یکی از نکات جالب فیلم اینه که چهارمین انیمیشنی هست که Certificate PG-13 گرفته که درجه ی بالایی برای یک انیمیشن هست! و یکی از دلایل فروش کمش همین هست! (کاملا بر عکس انیمه ها
15.gif
)

یک نکته دیگه اینه که کل شخصیت های فیلم 12 تا هستن ! که 1-9 که همون عروسک ها هستن و 3 تای دیگه 3 تا آدم (دیکتاتور + پروفسور + نقال!) هستن که فقط توی یک ویدئوی ضبط شده دیده می شن.

و اینکه از لحاظ بصری هم 9 فیلم بسیار زیبایی هست!
8.gif

دیدنش توصیه میشه :دی

لینک دانلود به حجم 1.5 گیگ

کد:
http://rapidshare.com/files/304849993/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/304838357/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part2.rar 
http://rapidshare.com/files/304849075/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part3.rar 
http://rapidshare.com/files/304832542/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part4.rar 
http://rapidshare.com/files/304850236/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part5.rar 
http://rapidshare.com/files/304832273/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part6.rar 
http://rapidshare.com/files/304837373/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part7.rar 
http://rapidshare.com/files/304832094/9.Nine.BRRip.XviD-WHiiZz.part8.rar

پ.ن: تا آخرین نفس انیمیشنی باشید
70.gif

پ.ن2: مبارک باشه Amranth جان
flowerysmile.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جهت انيمه اي بودن:D:

dark%20side.JPG

تا حالا شده يه انيمه ببينين که خيال کنين بازگو کننده احوال خودتون و ... خودتون هست؟!
89.gif
rolleyessmileyanim.gif

خيلی وقته که به انيمه های قديمی پناهنده شدم. تازه دارم کشف ميکنم عجب کارهايی نابی ميشه وسط انيمه هايی که از تکنيک و انيميشن بالا بهره اي نبردن و توشون فاکتوری به اسم ايچی وجود نداره، پيدا کرد!!! وقتی darkside blues رو دانلود کردم و ميخواستم که ببينمش، تو ذهنم يه چيزی مثل wicked city و ... مجسم شده بود و قيافم بعد از ديدن انيمه واقعاً خنده دار بود!
tonguesmiley.gif
اينقدر متعجب بودم که ... چطور ممکنه يه فيلم انيمه اي بتونه اينطور شرح حال ما رو توی 1 ساعت، 1 ساعت و خورده اي به اين زيبايی بيان کنه؟!
blinksmiley.gif
scratch_one-s_head.gif
انيمه اي که rating بسيار پايينی داره و من هيچ انتظاری ازش نداشتم و فقط محض کنجکاوی و بيشتر بخاطر عنوانش نشستم و ديدم
blinksmiley.gif
و منو خيلی قافلگير کرد.
shok.gif

Seen in part or in whole by 481 users, rank: #1125
Median rating: Decent
Arithmetic mean: 5.530 (Decent-.47), std. dev.: 2.0321, rank: #3609
Weighted mean: 5.478 (So-so+.47), rank: #3610 (seen all: 5.51 / seen some: 4.22 / won't finish: 6.00)
Bayesian estimate: 5.561 (Decent-.43), rank: #3020

واقعاً با اين ريتينگ، نميدونستم چی فکر کنم!
blinksmiley.gif
wacsmiley.gif
طبق معمول هميشه بعد از ديدن هر انيمه، دنبال چند تا نقد بودم که ببينم نظر بقيه چی هست! توی فروم ها و سايت های ايرانی که شانسی برای اين قضيه وجود نداره!
ph34r2.gif
داشتم مقاله های ANN و سايت های ديگه رو ميخوندم! بعضی هاشون قابل قبول بود ولی وقتی به يه نقد تو ANN رسيدم، واقعاً عصبانی شدم!
hmmsmiley02.gif
نويسنده اي که حتی انيمه رو اونقدر درست نديده که داستان رو درست تعريف کنه، و حداقل ميشد از خلاصه اي که نوشته 3 -4 تا اشتباه از کل دlستانی که تعريف کرده ، گرفت، چه جوری ميتونه درک درستی از انيمه داشته باشه که بخواد نقد کنه و بد هم بگه؟!
SHABLON_padonak_04.gif
واقعاً؟!
hmmsmiley02.gif
کسی نيست اين نقد ها رو چک کنه و ببينه حد اقل چيزی که دارن تو سايت شون ميذارن درست باشه؟!
SHABLON_padonak_04.gif
داستان انيمه رو بدون تحريف و اشتباه بگن!
scratch_one-s_head.gif
يه جوری توهين به شعور بقيه خواننده ها محسوب ميشه!
hmmsmiley02.gif

به طور کلی به کسايی که امتياز دادن و نقد کردن حق ميدم.
secret.gif
هيچ کدوم مزه اين چيزی که انيمه نشون ميده رو نچشيدن که بتونن ارتباطی با انيمه برقرار کنن ولی برای ما که داريم هر روز تجربه ميکنيم، اين انيمه ميتونه مفهوم ديگه اي داشته باشه!
rolleyessmileyanim.gif

انيمه از روی داستانی از نويسنده vampire hunder D ، در سال 1994 ساخته شده.
smile.gif
چيزی که ANN به عنوان ژانر در جلوی اسم اين انيمه نوشته، اين هست:

از من بپرسين ميگم اين انيمه هيچ چيزی نداشت که بشه بهش ژانر ترسناک بودن رو لقب داد!
246.gif
روان شناسی؟ چرا، يه مقدار!
rolleyessmileyanim.gif
تخيلی؟! همه انيمه ها تخيلی هستن!
coolsmiley02.gif
ولی ژانر اصلی اين انيمه و چيزی که ANN فراموش کرده زيرش بنويسه اين 2 لغت هست: سياسی-انقلابی!
ph34r2.gif

به شخصه معتقدم اينقدر نکته توی گفتار يکی از شخصيت ها بود که بشه فهميد، انيمه تم ضد امريکايی داره، از بمباران هسته اي هيروشيما گرفته تا ...

نميگم انيمه مستقيم اينا رو ميگه ولی تک تک جملاتی که گفته ميشه با طعنه و کنايه هست و هر بيننده اي که فقط 1% واقعاً گوش کنه، ميتونه و ميدونه که از جملاتی مانند اينها چه برداشتی بکنه
secret.gif
:

You are probably right but I can't allow this!
People shouldn't be controlling other people.
Even if you got some over riding reason.
Peace under a dictatorship only makes us minions!
Don't give the name of peace to people who gain
control over oppression and murderer!
A misguided nuclear strike was launch against Iceland!

Carnivorous plant fertilizer and herbicides were given to the Congo.

An outbreak of the New AIDS virus decimated Shanghai.

Who do you think was behind all that?

اين چيزيه که نويسنده و کارگردان سعی کردن بگن و نشون بدن و يه اثر هنری بسازن برای بيننده اي که برای ديدن چند صحنه نقاشی شده رنگی جلوی تلوزيون (کامپيوتر/لپتاپ) ننشسته!
secret.gif
به نظر من انيمه برای رسوندن پيامش موفق بوده!
rolleyessmileyanim.gif
شايد از نظر انيمه بودن، نا موفق باشه ولی 100% حرف خودش رو ميزنه!
coolsmiley02.gif
و برای ما در اين شرايط ميتونه مفهوم قشنگی داشته باشه!
smile.gif

نميخوام از گفتن چيزی صرف نظر کنم، بخاطر همين پست های بعدی رو spoil کامل محسوب کنين و اگه دوست ندارين نخونين!
ph34r2.gif
biggrinsmiley.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
تولد amaranth عزيز رو تبريک ميگم.

اميدوارم به همه آرزوهايی که داری برسی.

خیلی ممنون از ملکه فریدای والا مقام!:king:

و همچنین!:thumbsup:

---------------------------------------------

پ.ن2: مبارک باشه Amranth جان
flowerysmile.gif

و همینطور با تشکر از جنابFandogh عزیز!:cowboy:

در ضمن اگر در پی تهاجم انیمیشنی و سرنگونی ملکه انیمه ها هستید به شما هشدار میدم جناب Fandogh! :cigar:

-----------------------------------

راستی امسال روز تولدم سری به آخرین محموله ارسالی انیمه از طرف دنی عزیز رفتم و از توش Berserk رو انتخاب کردم و همشو دیدم (البته فقط 25 قسمت بود:p) و واقعا از تماشاش لذت بردم :happy:و رفت تو لیست انیمه های مورد علاقم! :rolleyes:البته ظاهرا ادامشو نساختن و باید مانگاشو بگیرم و بخونم!:wacko:

بعد از روز تولدم دوباره حس انیمه ایم بیدار شدو الانم دارم Inuyaha رو میبینم که خوشبختانه زیاد هست و تا مدتی مشغولم میکنه!::cool:D​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميدونين در طی ديدن انيمه و وقتی به آخرش رسيدم احساس کردم که کتاب نان و شراب رو يه بار ديگه خوندم ... نميدونم چرا!
tonguesmiley.gif
شايد در کل چيزی داشت که منو کامل ياد اون کتاب انداخت!
rolleyessmileyanim.gif

بگذريم، انيمه در يه برحه زمانی در آينده (دقيق معلوم نيست کی!) روی همين کره خاکی اتفاق ميوفته. کشور ها، همين جور که تو نوشته های اينگيليسی پست قبل خونديم سر جاشون هستن، تفاوتی که کرده، حکومت تقريباً کل دنيا به دست گروهی به اسم Persona افتاده! پرسونا تقريباً مالک کل زمين هست و معدود نقاطی مثل منطقه Kabuki-cho توکيو که به darkside of tokyo معروف هست و کوه های هيماليا، مناطق آزاد محسوب ميشن و از زير سلطه پرسونا خارج هستن! گروه های شورشی يا به قول دست اندر کاران پرسونا، تروريستی، تشکيل شدن که به AP يا Anti Persona, معروف هستن! مرکز فرماندهی اين گروه در کوه های هيماليا هست.

در اين ميآن به گروه کوچيکی هم در منطقه دارک سايد برميخريم به اسم گروه Messiah مسايا يا مسيحا به قول خودمون!
blinksmiley.gif
فقط يه نگاه به اسم های انتخاب شده، خودش کلی حرف داره برای گفتن!
secret.gif
فرمانده اين گروه دختری به اسم ماي Mai هست و بقيه افراد گروه رو تنی چند از آقايون عجيب غريب تشکيل ميدن! يکی قدرت زيادی داره، يکی چاقو-پرت- کن ماهری هست و ... و کارشون مختل کردن سيستم های پرسونا و يا هر چيز ديگه اي که جلوی پرسونا رو بگيره هست!
biggrinsmiley.gif
اين گروه جدا از گروه های AP کار ميکنن، به دلائل شخصی!
smile.gif

چيزی که از رئيس گروه پرسونا تو انيمه ميبينين يه پير مرد هست که هميشه در پشت صحنه هست و شما چيزی ازش نميبينين مگر اينکه فرزندانش ازش پيروی کنن!

و اما فرزندانش که 3 نفر هستن!
rolleyessmileyanim.gif
اون منتقدی که براتون تعريفش رو کردم، حتی درست نفهميده بود که اين 3 نفر کيا هستن؟!
shok.gif
SHABLON_padonak_04.gif
anyway, اين سه نفر هر کدوم نماد يه چيزی هستن:

تاماکی، نماد کسی که فقط از زجر دادن ديگران لذت ميبره، به چيزی فکر نميکنه، سياستی نداره و فقط طبق چيزی که غريزه اش ميگه عمل ميکنه!

گورن، مغز متفکر گروه، آدم باهوشی که در عين مست بودن، ريز ترين نکات رو ميبينه، سياست ها رو تعيين ميکنه، ... خطرناک ترين نوع انسانی که ميتونی رو کره زمين زندگی کنه!

در جوامع عمومی هميشه با يک ماسک ظاهر ميشه! خود اين ماسک حرفها برای گفتن داره! که اين آدم زير ماسک کيه و با ماسک کيه! چيزی که در آخر انيمه نشون داده ميشه وقتی ماسک جلوی مای شکسته ميشه حکايت از شکسته شدن اعتقادات و افکار داره!

چطور ميتونيم به چيزی معتقد باشيم (توی انيمه دوسش داشته باشيم) وقتی که با برداشته شدن ماسک، بتی که ساختيم فرو ريخته!!؟؟؟ و اعتقاد ما هم از بين ميره! وقتی که ميبينيم واقعيت و حقيقت، 2 تا هستن! و همه چيز دروغ هست!

کسايی که انيمه رو ديدن و نقد کردن ، همه از گنگ بودن رابطه مای و گورن صحبت ميکنن. شخصاً معتقدم سنبلی از چيزی هست که ميدونيم اشتباهه ولی جرات باور کردنش رو نداريم! انيمه هم واقعاً احتياجی به اينکه بخواد نتيجه گيری کنه نداره! همه چيز به درک بيننده واگزار شده!

در اواسط انيمه، صحنه اي داريم، که من هر چی هم ازش شات بذارم قابل ديدن نيست!
sadsmiley.gif
خودتون بايد ببينين تا بتونين واقعاً ببينين!
rolleyessmileyanim.gif
يه چيزايی در شيشه اين عينک نشون داده ميشه! از دريچه خاصی بايد نگاه کرد تا ديد!
wink2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی امسال روز تولدم سری به آخرین محموله ارسالی انیمه از طرف دنی عزیز رفتم و از توش Berserk رو انتخاب کردم و همشو دیدم (البته فقط 25 قسمت بود:p) و واقعا از تماشاش لذت بردم :happy:و رفت تو لیست انیمه های مورد علاقم! :rolleyes:البته ظاهرا ادامشو نساختن و باید مانگاشو بگیرم و بخونم!:wacko:
خوبی آقا؟! چی کارا ميکنی؟! کم پيدايی؟!:)

يه سر به تاپيک مانگا بزن، محمد و علی نيچه خلاصه قسمت های مانگا رو تا قسمتيش رو گذاشتن! برای خوندن خيلی خوبه!:D

===

سری جديد اينوياشا هم که 11 قسمتش اومده! خوب موقعی شروع کردی به ديدنش!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما فرزند سوم که همه بيننده ها به اشتباه فکر ميکنن انجی هست. انجی يکی از mutant هايی هست که به گروه پرسونا کمک ميکنن و ميشه گفت قوی ترين شون که در حال حاضر انيمه در افريقا به سر ميبره و وقتی گورن از جانب دارک سايد (شخصيت نه محل، بعداً توضيح ميدم) احساس خطر ميکنه، انجی رو احضار ميکنه!
rolleyessmileyanim.gif

قدرت مشخصه انجی در تبديل کردن همه چيز به سنگ هست!
blinksmiley.gif
بازم يه طعنه ديگه! بهترين حربه برای ساکت کردن مردم چيه؟!
89.gif
دل مردم رو سنگ کنيم! ديگه کسی به چيزی واکنش نشون نميده!
coolsmiley02.gif

ولی تو انيمه در واقع همه چيز به سنگ تبديل ميشن!
sadsmiley.gif

از جمله شخصيت های ديگه انيمه ميشه به پيرزنی که هميشه روی صندلی جلوی در ورودی هتل نشسته و گربه اي که تو بقلش هست اشاره کرد!
smile.gif
نقشی در انيمه ندارن ولی بودنشون باز نمودی از نسل گذشته هست، ناظری که در سکوت نظاره گر همه چيز هست!
rolleyessmileyanim.gif

و وقتی پا و گربه اش در بين جنگ دارک سايد و انجی به سنگ تبديل ميشه و دارک سايد ازش ميپرسه که ميتونم براتون کاری کنم؟ ميگه: "نه، بذار همين جور بمونه، زمان های شاد و غمگين مون رو ما داشتيم!
rolleyessmileyanim.gif
فقط شکر که تو بودی، وگرنه تلفات ما اينقدر کم نبود! هر جنگی قربانی های خودش رو داره!"
secret.gif

و lما فرزند سوم اصلی، دختری به اسم سايو! اگه واقعاً خوب گوش نکنين شايد اصلاً نفهمين که کی هست، چون آخر انيمه فقط تاماکی يه اشاره کوچيک بهش ميکنه و شما يه صدای خيلی آهسته ميشنوين که ميگه، one-sama!
blinksmiley.gif
واقعاً اگه به اين يه کلمه توجه نکنين خيال ميکنين سايو هم يه شخصيت مثل شخصيت های ديگه انيمه هست، نه فرزند کوچيک **** گروه پرسونا!!!
blinksmiley.gif
بگذريم که من کوچيک ترين شخصيت يا صحنه زائدی تو اين فيلم نديدم. همه چيز با يه حساب و کتاب خاص آورده شده!
secret.gif

خواهر کوچيکتر سايو رو در نقش يه راهبه کليسا ميبينيم.
246.gif
irony تا چه حد؟!
biggrinsmiley.gif
کسی که ميخواد بی طرف بمونه ولی بازم به گروه مسايا کمک ميکنه! با اينکه دوست داره از ديد خانوادش پنهان باشه و با بچه های يتيم تنها بمونه و از همه اين مسائل دور باشه!

شخصاً فکر کنم که سايو بايد ايشون باشه!
89.gif
(ولی نميشه چيزی گفت!)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از معرفی افراد گروه پرسونا بگذريم.
tonguesmiley.gif
انيمه در مورد چی هست؟!
89.gif

دنيای ويرون شده
sadsmiley.gif
شور و هيجان زندگی از بين رفته!

تارای عنکبوت دور ساعت زمان تنيده شده!
coolsmiley02.gif

خيلی جالبه که هر چی استعاره وجود داره، تو انيمه به نمايش در اومده!
rolleyessmileyanim.gif
در واقع اول اول انيمه نشون ميده که يه عنکبوت داره دور ساعت بزرگی تار ميبنده!
tonguesmiley.gif

خلاصه ميکنم: ديکتاتوری حاکمه!
ph34r2.gif
مردم خستن و دنبال يه روزنه!
rolleyessmileyanim.gif
کل اين مطلب رو ميتونين تو آهنگی که يه پيرمرد اسپانيايی (احتمالاً) ميخونه، گوش کنين. يه آهنگ ضد پرسونا، در واقع يه آهنگ ژانر Blues که به اينگيليسی با صدای گوشخراشی
tonguesmiley.gif
خونده ميشه!
wacsmiley.gif
احتمالاً اسم انيمه هم از همينجا گرفته شده!
secret.gif

در اول انيمه اشاره اي به اين ميشه که 10 نفر از اعضا ی گروه AP به دفتر اصلی پرسونا حمله کردن، 8 نفر مردن، يه خانم دستگير شده که شاهد شکنجه شدنش در آغاز انيمه توسط تاماکی هستيم و يه آقا فرار کرده!
rolleyessmileyanim.gif
گروه پرسونا به دنبال اين تروريست فراری هستن.
ph34r2.gif

اسم اين فراری تاتسويا هست که به طور اتفاقی با مای روبرو ميشه و مای تصميم ميگيره تاتسويا رو که به شدت هم زخمی شده بوده نجات بده!
biggrinsmiley.gif

مای، تاتسويا رو به خونه سلينا، پرستاری که ديگه کار نميکنه ولی مورد اعتماد هست، ميبره و سلينا به تاتسويا عليرغم ميل باطنيش اجازه ميده که تا وقتی بهتر بشه در خانه سلينا بمونه!
smile.gif

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلينا شخصيت پيچيده خاص خودش رو داره! با گذشته اي غمگين! پدرش جز اعضای گروه AP بوده ، و در طی حمله اي سلينا تمام خانواده اش رو از دست ميده، از کل خونه و خانوده فقط اسلحه پدرش باقی مونده!
sadsmiley.gif

سلينا دقيقاً نمونه آدمی هست که همه چيز رو از دست داده، اميدش رو هم از دست داده و کلاً ميلی برای زندگی و جنگيدن براش باقی نمونده!

سلينا باورش شده که شايد برای اينکه صلح وجود داشته باشه و غم ديگری بوجود نياد، بهتره که ديکتاتور باقی بمونه و مردم رو در چهارچوب مشخصی نگه داره!
blinksmiley.gif
ph34r2.gif

سلينا با اين باور ها با تاتسويا که نظری کاملاً 180 درجه متفاوت از اون داره (مقداريش رو توی پست اول نوشته بودم)، آشنا ميشه! تاتسويايی که پدر و مادرش که در ونکوور زندگی ميکنن، اونو مرده به حساب ميآرن، و با اميد و باور و با اينکه ميدونه مرگ در انتظارش هست، ميخواد که مقابل پرسونا بايسته! و از دهان تاتسويی چيزايی مانند اين جملات رو ميشنويم:

Where people make history, there must be opposition!
As long as we are here...
As long as our will lasts ...
Those people who "TALK" of peace will have to deal with disgrace!

و به اين ترتيب رابطه بين اين 2 نفر شروع ميشه و ادامه داستان برای کمک به تاتسويا برای فرار و برگشتن پيش همقطارانش.

و اما در اين ميون به شخصيتی ميرسيم که عکسش روی جلد dvd های انيمه هست و همه فکر ميکنن که انيمه در مورد اين شخصيت هست! در صورتی که خير، اينطور نيست!
secret.gif
اين شخصيت هم دقيقاً همون قدر سهم از انيمه داره که بقيه شخصيت ها که تا الان براتون تعريف کردم، دارن!
smile.gif
اين شخصيت کسی نيست جز دارک سايد!

نميتونم بگم مرموز ترين شخصيت داستان (چون يه نفر ديگه هست
tonguesmiley.gif
) هست ولی دومين فرد مرموز، 100% ايشونه!

دارک سايد از داخل چاله سياهی که از يه بعد مکانی ديگه بوجود اومده، وارد انيمه ميشه!
rolleyessmileyanim.gif
سوار بر کالسکه اي که 4 اسب مشکی اونو ميکشن!
coolsmiley02.gif
اينطور که معلوم هست، برای دارک سايد بعد زمانی و مکانی مشگلی محسوب نميشه و ميتونه هر جا که دلش بخواد بره و بياد، ظاهر شه و غيب شه!
secret.gif

دارک سايد پس از وارد شدن به توکيو با مای ملاقات ميکنه و وقتی از مای ميپرسه اينجا کجاست؟ مای جواب ميده که اينجا dark side هست. و اون هم ميگه پس اسم من از اين من بعد dark side هست.
blinksmiley.gif

اينطور که از زبان رئيس گروه پرسونا ميشنويم، 18 سال پيش که دارک سايد بچه اي بيش نبوده، اونو از ترس شون، در بعد ديگه اي seal ميکنن.
shok.gif
(چون قدرت کشتنش رو هم نداشتن!) و هيچ کس نميدونه origin دارک سايد واقعاً چی هست!؟
89.gif

بعد 18 سال دارک سايد با قدرتی مضاعف برگشته! قدرتی که قبليت ديدن dark side هر کسی رو داره!
blinksmiley.gif
و ... و ... ميتونه از قدرت ديگه اي به نام renewal استفاده کنه، و همه چيز رو درست کنه!
secret.gif

و اين چيزی هست که پرسونا ازش وهشت داره! و برای همين ميخواد دارک سايد رو از بين ببره!
secret.gif
دارک سايد اون روزنه اميدی هست که مردم به دنبالش بودن تا به کمکش، ديکتاتور رو ببخشيد پرسونا رو سرنگون کنن!
tonguesmiley.gif

دارک سايد سعی ميکنه بديها رو از بين ببره:

سعی ميکنه به همه کمک کنه
smile.gif
، به جز 2 نفر! مای و سلينا!
ph34r2.gif
مای چون تنفر از تنفر داشتن داره! تنفر از سياهی داره و ميخواد که از بين ببردش!
rolleyessmileyanim.gif
سلينا برای اينکه سياهی غم و اندوهش از سياهی شخصيت خود دارک سايد هم بيشتره!
ph34r2.gif

ولی چيزی که دارک سايد نميتونه تغيير بده رو، کارهای خود پرسونا تغيير ميده!
secret.gif

مرگ تاتسويا، اون شعله قديمی خاموش شده در سلينا رو دوباره بيدار ميکنه! يه مبارز مرد تا يکی ديگه جاش رو بگيره! و سلينا به گروه AP ملحق ميشه و با شکسته شدن ماسک گورن، مای هم به تمام ترديد هاش غلبه ميکنه!

وقتی دارک سايد و گورن در مقابل هم قرار ميگيرن:

Guren : You again? But he is dead and rotted to the molecules.
You are doing useless magic.
Dark Side: No, there are others still living.
People who fight with hatred in their hearts.
People who fight with mourning in their hands.

Two people. colored in the darkness, now come to birth.

بالا