• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين در صورتی بود که پرسونا برای ساکت کردن مردم از همون حربه قديمی ترس استفاده کرده بود!
secret.gif
اگه من بزنم و يه عده شون رو بکشم، بقيه سرشون رو ميکنن تو لاک خودشونو ديگه حرفی نميزنن!
ph34r2.gif

فقط اون جملات دارک سايد رو در نظر نگرفته بودن!
coolsmiley02.gif

بگذريم
tonguesmiley.gif
، ميرسيم به مرموز ترين شخصيت داستان! پسر بچه کوچيکی که در طول انيمه فقط يه کلام از دهانش بيرون ميآد و اون هم اسمش کاتاری هست که به تاتسويا ميگه!
secret.gif
شخصيتی که در هر جايی غير منتظره ميآد و ميره!
blinksmiley.gif
همه جا هست ولی نقشی نداره!
blinksmiley.gif

کسی که فکر ميکنين هيچ چيز خاصی نيست، يک دفعه خونه اي جالب پيدا ميکنه با کتابخونه اي جالب تر از اون!
shok.gif
کتاب هايی که به گفته تاتسويا اعضا ی AP بايد بخوننش و تاتسويا هنوز همه اينها رو نخونده ولی کاتاری يه کوچک همه رو خونده!
blinksmiley.gif
89.gif

بی اختيار ياد men in black افتادم و صحنه اي که will smith به اون دختر بچه اي که کتاب دستش بود حمله کرد!
tonguesmiley.gif

و صحنه آخر انيمه شکی که تو ذهن هر بيننده اي جوونه زده رو قوت ميبخشه! حالا اينکه شما مثل من نتيجه گيری کنين کاتاری کوچيک يکی از مهره های اصلی مبارزيون هست يا نه، به عهده خودتون!
wink2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا چرا اين انيمه با اين ريز بينی و نکته سنجی چنين rating اي داره، خدا عالمه!!!!!
blinksmiley.gif
89.gif
يا اينکه من زياد دارم بهش کرديت ميدم!
scratch_one-s_head.gif
ولی فکر کنم اينقدر انيمه ديده باشم که بتونم بين انيمه خوب و بد با هم يه تفاوتی بذارم!
tonguesmiley.gif

جدای از داستان و کارگرانی بسيار جالب فيلم، انيمه از فضا سازی فوق العاده اي هم برخوردار هست.
secret.gif
نميدونم با Gothic architecture آشنا هستين يا نه؟!
89.gif

تمام طراحی ها با دقت بسيار بالايی کشيده شده و هر کاراکتر جو بخصوص خودش رو داره!
smile.gif
انيمه نه انيمه تاريکی هست ، نه روشن! بنا به اقتضای شخصيت ها، فضا هم عوض ميشه!
rolleyessmileyanim.gif

کلاً از ديدنش بسی لذت بردم!
wubsmiley.gif
ديدنش رو به کسايی که از انيمه های جدی لذت ميبرن، توصيه ميکنم.
coolsmiley02.gif

ضمناً هر کی ژاپنيش خوفه، لطف کنه اينو برای من ترجمه کنه!
rolleyessmileyanim.gif
wubsmiley.gif

خوب خسته نباشين از خوندن اين همه پر حرفی من!
tonguesmiley.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام ملکه ^_^ به نظر میاد این را نوشته ... خیلی مطمئن نیستم که کانجی اخر چی نوشته خیلی درهم!

夢治療
رویا درمانی؟ (منطقی؟ ...طبق چیزی که از داستان انتظار دارید درست به نظر میاد؟)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
خوبی آقا؟! چی کارا ميکنی؟! کم پيدايی؟!:)

يه سر به تاپيک مانگا بزن، محمد و علی نيچه خلاصه قسمت های مانگا رو تا قسمتيش رو گذاشتن! برای خوندن خيلی خوبه!:D

===

سری جديد اينوياشا هم که 11 قسمتش اومده! خوب موقعی شروع کردی به ديدنش!;)

ممنون!
ای! هستیم هنوز!:cool:

هر از گاهی اینجا و اونجا سرک میکشم!:f34r::p

--------
خوبه پس حتما یه سر میزنم!:happy:

البته ترجیح میدم مانگاشو بخونم! فکر کنم باحال تر باشه --> میتونه شروعی باشه واسه مانگا خونی:f34r:;)

ضمناً هر کی ژاپنيش خوفه، لطف کنه اينو برای من ترجمه کنه!
rolleyessmileyanim.gif
wubsmiley.gif

از یکی از دوستام تو Livemocha پرسیدم این جوابو بهم داد:

It's 夢治療, reading: Yume Chiryo,
meaning: 夢(yume) dream, 治療(Chiryo) medical treatment​

------------------------
سلام ملکه ^_^ به نظر میاد این را نوشته ... خیلی مطمئن نیستم که کانجی اخر چی نوشته خیلی درهم!

夢治療

با سلام به خواهر ین ین اعظم!:)
ظاهرا شما زودتر از من ترجمه کردین و فکر کنم طبق این چیزی که دوست ژاپنیم به من گفته درست باشه!;)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کد:

夢治療

از یکی از دوستام تو Livemocha پرسیدم این جوابو بهم داد:

It's 夢治療, reading: Yume Chiryo,
meaning: 夢(yume) dream, 治療(Chiryo) medical treatment​
بسی ممنون و سپاسگزار:wub:

بله معنی ميده!:rolleyes: تقريباً مثل کاری هست که دارک سايد با مردم انجام ميده!:worried:

خيلی ممنون از هر دوتا تون:heart:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من پر رو شم!:blush: زحمت اينا رو هم ميتونين بکشين؟:rolleyes: onegai :blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آکواريوم وايکيکی
جزيره Oahu
هاوايی

با عذر خواهی مجدد به خاطر عکس های کج و کله!
sadsmiley.gif
روی صندلی چرخ دار و با چوب زير بقل بهتر از اين نميشه عکس گرفت!
tonguesmiley.gif
بعلاوه اينکه ماهی هم وا نميسادن من ازشون عکس بگيرم!
biggrinsmiley.gif
و اينکه نور هم خيلی کم بود، با فلش عکس ها خراب ميشد ، بی فلش هم که ...
wacsmiley.gif

همه عکس ها رو حجم شون رو نصف کردم که راحت ببينين ولی کيفيت هم بالطبع کم شده!
sadsmiley.gif

به بزرگی خودتون ببخشين
smile.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
من پر رو شم!:blush: زحمت اينا رو هم ميتونين بکشين؟:rolleyes: onegai :blush:

دوباره سلام!

از دوستم پرسیدم، این جوابا رو داد:happy: (البته این دفه با تاخی:f34r:ر):

These are book titles, and they are of extremely difficult discipline!
Japanese books are written from top to bottom.

1)
第二次革命行為要説
Second Summary of revolutionary action

2)from left to right
新世界創造
creation of new world

孫子
(this is the name of a famous ancient Chinese philosopher/religion leader, but I cannot give the Chinese pronunciation exactly)

新自由論
New theory of liberty

二十世紀の神話
Mythology of the 20th century

革命技術論 
Theory of revolution technology

革命の時代
The Period of Revolution

理想的革命論 
Theory of Idealistical Revolution

心霊的自己防衛
Spiritual Selfdefense

存在への畏怖
Fear to the Existence

3) from right to left
真理の探究 
Pursuit of Truth

天から落ちた星
A star which fell from the heaven

イシスの神没 
Downfall of Isis

革命....
Revolution..... (the lower part is covered with a hand!)

Last edited:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
برادر amaranth گرامی تلاش 2 ساعته ام بی نتیجه ماند ... زودتر از من پیدا کردید .... ^_^ ( just kidding)
بعد از کلی دست و پنجه نرم کردن کم نتیجه خیلی مشتاق بودم معنی ها را بدانم ممنون از شما و دوست مهربان ژاپنی تان ^_^

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
wow

amaranth عزيز نميدونم چه جوری تشکر کنم! از دوست خوبت هم از جانب يه anime freak تشکر فراوان کن.

خواهر ين ين ممنون بابت سعی در ترجمه!

===

wow

عجب کتاب هايی!!! شکم بی مورد نبود!

يه اشتباهی که در حرفام کردم ، در پست های قبلی، در مورد اين پسر بچه که بايد تصحيح کنم. به جز اسمش، يه جمله هم ميگه که من فراموش کرده بودم و اين کل صحبتی هست در طول انيمه انجام داد:

we should end it soon!

خيلی جالب بود که وقت ولگرد های توی خيابون ميخواستن به تاتسويا حمله کنن و کاتاری سر رسيد، همه ازش ترسيدن و کنار رفتن و گفتن : ببخشيد ما نميدونستيم که شما از دوست های کاتاری هستين!!!

===

بينهايت انيمه جالبی بود! ممکنه نويسنده و کارگردان از لحاظ ضد امريکايی بودن، انيمه رو ساخته باشن ولی در حال حاضر، شرح حال انيمه شباهت زيادی به يه جامعه ديگه که معرف حضور همه مون هست داره.

ولی واقعاً حق اين انيمه ادا نشده! نه کسايی که نقدش کردن، نه حتی کسايی که معرفيش کردن!!! فرض کنين زير ژانر اين انيمه نوشته شده باشه: "ترسناک"!!! "علمی-تخيلی" ؟؟؟

اي کاش بيشتر از اين اهميت ميدادن و به عنوان يک مرجع, اطلاعات درستی در اختيار بقيه قرار ميدادن.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
Og2-22-09-88-at.jpg

درباره كارتون "اوگي و سوسك‌ها"

هر وقت كارتون "اوگي و سوسك‌ها" از تلويزيون پخش مي‌شود به شدت دلم براي اوگي و دوستش مي‌سوزد

منظورم همان گربه آبي‌رنگ تنبل است كه هميشه پاي تلويزيون نشسته. او زندگي آرامي دارد؛ البته اگر سه سوسك مزاحم كه در خانه او زندگي مي‌كنند - به عبارت بهتر در يخچال خانه او زندگي مي‌كنند - اجازه بدهند او به تماشاي برنامه‌هاي تلويزيون و البته زندگي‌اش بپردازد.

كارتون فرانسوي «اوگی و سوسك‌ها» يك سريال فرانسوي است كه در سال 1998 در شركت گامونت و به كارگرداني اليور جان ماريي ساخته شد. اگر به داستان و روند داستاني توجه كنيد حتماً متوجه مي‌شويد كه شباهت‌هاي زيادي بين اين كارتون و كارتون «تام وجري» و حتي «پلنگ صورتي» وجود دارد. درست است كه شخصيت‌ها با شخصيت‌هاي «تام وجري» و يا «پلنگ صورتي» تفاوت عمده‌اي دارند، اما همان شوخي‌ها مثل سقوط اشيا، منفجرشدن خانه،و جزغاله شدن سوسك‌ها و گربه‌ها در كار ديده مي‌شود. به نظر مي‌رسد اين نوع شوخي‌ها محبوب همه است.

شخصيت‌هاي اين كارتون

اين اوگي بيچاره به هيچ كس كار ندارد. او دوست دارد هميشه شاد باشد و غذايش هم آماده باشد. او يا تلويزيون مي‌بيند يا آشپزي مي‌كند و به شنيدن موسيقي و باغباني هم علاقه دارد؛ البته اگر يك دفعه ماشين چمن‌زني كه اين سه سوسك دستكاري اش كرده‌اند از روي او عبور نكند! اين سوسك‌هاي مزاحم علاقه زيادي به خراب كردن لحظه‌هاي زندگي اوگي دارند و به همين دليل هرگز آرام نمي‌نشينند. شيرين‌كاري‌هاي اين سه سوسك به نام‌هاي جويي ، دي‌دي و ماركي گرچه غيرقابل پيش‌بيني است، باعث مي‌شود مخاطبان به سرنوشت آنها علاقه‌مند شوند.

اوگي خانواده‌اي دارد كه هر از گاهي سري به او مي‌زنند. خواهرش عاشق اسكيت‌سواري است و مادربزرگ پيرش استاد گرفتن سوسك‌هاي مزاحم است.

اوگي يك دوست دارد كه او هم از دست اين سوسك‌هاي مزاحم به ستوه آمده‌است. گربه سبز رنگ داستان كه جك نام دارد، شخصيتي عصباني است كه براي از بين بردن اين سوسك‌ها دست به هركاري مي‌زند. اما اصلاً فكر نكنيد كه اين سوسك‌ها آرام مي‌نشينند بلكه در مقابل هر عمل جديد دست به عكس‌العملي جديد مي‌زنند كه صدبرابر قوي‌تر و نابودكننده‌تر است. نكته جالب اين است كه اوگي با دوست سبز رنگش هم نمي‌سازد و ما هرگز نمي‌فهميم با جك دوست است يا نه. حتي اگر اين دو براي از بين بردن سوسك‌ها باهم نقشه بكشند و پيمان دوستي ببندند، باز اين دوستي بيشتر از چند لحظه ادامه نخواهد داشت.

سه سوسك مزاحم

راستش اين سوسك هابراي از بين بردن يك قبيله كافي‌اند. جويي كه سردسته سوسك‌ها و ريزترين عضو گروه است، باهوش، زيرك اما بدجنس است. عضو ديگر اين گروه دي‌دي است كه سوسكي چاق و بي‌عقل است. دي‌دي همه چيزها را با دهان بزرگ و نارنجي‌رنگش مي‌بلعد. اما ماركي خونسرد و فهميده است. او كلكسيوني از عكس‌هاي بازيگران مشهور دارد.

همسايه‌هاي بدشانس

باب يك سگ تنومند است كه در همسايگي اوگي زندگي مي‌كند و بي‌شباهت به سگ «تام و جري» نيست. با اين‌كه باب دوست دارد زندگي آرامي داشته باشد، همسايگي با اين جك و جانورها آسايش را از او گرفته. اما ناراحت نباشيد، او هم تلافي مي‌كند، خصوصا ً اين‌كه باغچه زيبايش كه برايش حسابي زحمت كشيده‌است به دست اوگي و
دار و دسته سوسك‌ها خراب مي‌شود.

محبوبيت اين كارتون

زندگي سرخوشانه اوگي ، دوستش و البته مزاحمانش از 18 كانال تلويزيون دنيا از جمله ايران پخش مي‌شود. اين رقم نشانه محبوبيت اين كار در بين مخاطبان تلويزيوني است. اين كارتون 52 قسمت دارد. مهم‌ترين ويژگي آن بدون كلام بودن است، به عبارت ديگر شخصيت‌هاي اين كار حرف نمي‌زنند و اين يكي از رازهاي ارتباط گسترده با همه مخاطبان، همه گروه‌هاي سني و البته همه ملل است. طبق سنت ‌ همه كارتون‌هاي موفق، از شخصيت‌هاي اين كار، هم عروسك ساخته شده و هم طرح‌هاي آن برروي لباس‌ها چاپ شده‌است كه هركدام از اينها هم طرفدارهاي خودش را دارد.

منبع : http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=104084

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
برادر amaranth گرامی تلاش 2 ساعته ام بی نتیجه ماند ... زودتر از من پیدا کردید .... ^_^ ( just kidding)
بعد از کلی دست و پنجه نرم کردن کم نتیجه خیلی مشتاق بودم معنی ها را بدانم ممنون از شما و دوست مهربان ژاپنی تان ^_^

:happy:

wow

amaranth عزيز نميدونم چه جوری تشکر کنم! از دوست خوبت هم از جانب يه anime freak تشکر فراوان کن.

خواهش میکنم!;):cool:

دوباره ازش تشکریدم!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
utawarerumono - ova2 رو الان ديدم! ova1 يه ايچی به تمام معنا بود که بعد ديدنش نزديک بود سرمو بکوبم به ديوار
SHABLON_padonak_04.gif
، اينقدر عصبانی بود که سر اين انيمه بدبخت چه بلايی آوردن؟؟؟!!!
angrysmiley.gif
الان هم خيال کردم همون جوريه! ميل و رغبت زيادی برای شماره 2 ش نداشتم!
shout.gif
گرچه اينم چنگی به دل نميزد ولی حداقل مثل شماره يکش نبود!
wacsmiley.gif
من خيال ميکردم ميخوان از گذشته و چيزايی که تو انيمه بدون جواب موند ova بسازن ولی کلاً نا اميد شدم!
sadsmiley.gif

البته يادم رفت اضافه کنم که ost ش همچنان مثل هميشه دلنشين بود. :happy:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

محوطه خارج آکواريوم:

اينم يه زوج خوشبخت امريکايی-ژاپنی! بچه شون ديدنی بود! خيلی kawaii بود!
heart.png

محل دقيق اين آکواريوم هم اينجاست:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
طبق اخبار واصله ساخت فيلم چهارم بليچ در سال 2010 و پخش آن در زمستان 2010 تاييد شد.
yes.gif
dance3.gif
dance3.gif
dance3.gif

فعلاً جزئيات بيشتری در دست نيست
sad.gif
، جز اينکه اين فيلم به سرنوشت ايچيگو ميپردازه!
secret.gif

يعنی ممکنه من آخر سر بفهمم ايچيگو کيه؟!
scratch_one-s_head.gif
whistle2.gif
pleasantry.gif
smoke.gif
dance3.gif

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
Baka Test

اين انيمه در مورد مدرسه اي هست که شاگرد هاشو بر اساس معدل شون قبول ميکنه! شاگرد های تاپ ميرن کلاس A, تنبل ها هم ميرن کلاس F.

تفاوت اين 2 کلاس با هم چيه؟! بچه های کلاس F, صندلی های راحت دارن، کامپيوتر شخصی، سقف اتاق هاشون شيشه اي، سيستم های پيشرفته و خلاصه بيشتر شبيه پنت هاس هست نه مدرسه!از اون طرف بچه های بيچاره کلاس F, کلاس هاشون حتی يه صندلی هم نداره، يا يه تخته درست و حسابی و ...

البته اتفاق ديگه اي که تو اين مدرسه ميوفته استفاده از فضا و مبارزات ويرچوال هست! داستان انيمه در مورد تصميم بچه های کلاس F, برای شکست دادن بچه های کلاس A هست! يه انيمه دبيرستانی، بازم!
wacsmiley.gif

زیادی کمدی است به خاطر همین عاشقشم!
فعلا تا قسمت 6 آمده (گروه gg ) شخصیت های فوق العاده جالبی دارند
ممنون بابت معرفی انیمه​

بالا