• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
برادر شیان ایندفعه نظرسنجی رو قانونمندش کنید. مثلا یه مهلت یه هفته ای بدین برای معرفی نامزدها بعد برای رای گیریم یه زمانی تهیه کنید.فکر می کنم اینجوری بهتر باشه.;)
ضمنا تبلیغم یادتون نره!:guitar: :lol:
چشم :)
willieجان ببخشید بابت اشکالات مسابقه دیدم کسی تو مرحله ثبت نام نامزدها استقبال نکرد (فکر کردم تنها نامزدت هعمون دختر مهربونه!)گفتم راسا اقدام به انتخاب نامزدها بکنم!;)
و حالا
در مسابقه انتخاب دختر شایسته کارتونی شرکت کنید!
17.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از BRADER SHIAN :
چشم :)
willieجان ببخشید بابت اشکالات مسابقه دیدم کسی تو مرحله ثبت نام نامزدها استقبال نکرد (فکر کردم تنها نامزدت هعمون دختر مهربونه!)گفتم راسا اقدام به انتخاب نامزدها بکنم!;)
و حال در مسابقه انتخاب دختر شایسته کارتونی شرکت کنید!
17.gif
ا... پس ديگه نميشه کسی رو نامزد کرد؟؟؟؟؟ :( من يه 10-20 نفر و ميخواستم کانديد کنم :D
اوليش هم اين بود(عکسم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب امروز (2002-2003) gundam seed و (2004-2005) gundam seed destiny رو معرفی ميکنم. ببينم macross يا robotech رو يادتون هست؟ ماهواره قديمی اون زمان ها که کانال star رو داشتيم star tv هر روز ساعت 2-3 بعد ظهر نشونش ميداد! :eek: از اون خوشتون مييومد؟ خوب ضرب در 10 بکنينش ميشه gundam seed . :D
يکی از قشنگترين سريال هاييست که من ديدم. بعزی از کارتون ها بعد يه مدت خسته کننده و تکراری ميشن ولی سری gundam seed هر چی جلوتر ميره هيجان انگيز تر ميشه .:)
خوب اول از سری های gundam بگم، تعداد بيشماری gundam هست که همشون قشنگ نيستن، مسلمن gundam seed destiny که ادامه gundam seed هست حرف اول رو ميزنه ، بعد به ترتيب gundam seed ، gundam wing و خود gundam هستن و بقيه هم اصلاً ارزشه ديدن ندارن :wacko:
gundam
V gundam
Z gundam
G gundam
SD gundam
gundam X
gundam W
gundam ZZ
gundam F91
gundam 0080
gundam ace
gundam wing
turn a gundam
first gundam
zeta gundam
mobile suit gundam
gundam seed
gundam seed destiny
gundam seed astray
gundam seed X astray
....
دوتای آخر هنوز در نيومدن و قراره به زودی پخش شن :)

gundam seed در زمانی اتفاق مييوفته که انسانها از نظر علمی پيشرفت زيادی کردن و تونستن که با تغييرات ژنتيکی نسل بعدی رو باهوش تر و قويتر و سری تر بکنن.که به اين نسل جديد Coordinator ميگويند ولی بعد يه مدتی Coordinator ها از زمين به سيارات ديگه ميرن و اونجا زندگی ميکنن و کم کم ديگه آب آدم های natural با Coordinator تو يه جوب نميره و جنگ شروع ميشه.
gunadam seed داستان يه Coordinator به اسمه kira است که در يه کشور به اسمه orb زندگی ميکنه و چون اين کشور بیطرف هستش Coordinator و natural ميتونن با هم زندگی کنن ولی طی يه حمله از طرف zaft که نيروهی نزامی Coordinator هستن kira متوجه ميشه که يکی از سرباز ها دوست قديميش athrun هست و به طور ناخواسته kira هم واردجنگ ميشه و وارد يکی از gundam که اسمه همون آدم آهنی گنده ها هست ميشه ، و خيلی سريع ميتونه با اين gundam کار بکنه و جونه دوستاشو نجات بده.
در نهايت کيرا مجبور به موندن با natural ها و جنگيدن با Coordinator که هم نژاد خودش هستن ميشه و به دفعات رو در روی athrun قرار ميگيره! و بين اينکه جون دوستاشو نجات بده يا با دوست قديميش نجنگه گير ميکنه.
اين کارتون شخصيت های زياد و بسيار جالبی داره، و پر از love story هستش و اکثراً هم ضربدری، طوری که آخر سر کيرا با نامزد افرن دوست ميشه و افرن با کاگالی cagalli که يه نسبتی با کيرا داره و natural هم هست ! و کلی ماجرايه ديگه
چيزی که تو اين کارتن خيلی جالبه, مطرح شدن سياست های پشت جنگ و اينکه چه کسايی و به چه صورت هايی از جنگ منفعت ميبرن ، هستش.
gundam seed پنجاه قسمت هست + 3 تا فيلم که خلاسه شده 50 قسمت رو نشون ميده. بعد از اون gundam seed destiny بيرون اومد که ادامه همين داستان بعد 3 سال هستش، همون شخصيت های قديمی بعلاوه يه سری جديد که خيلی خيلی جزاب تر هم هست. gundam seed destiny هم 50 قسمت هست + يه فيلم که نتيجه گيری آخر رو ميکنه.

آهنگ هايی که رويه اين کارتون گزاشتن از بهترين و معروفترين خواننده های ژاپنی هست و شايد بشه گفت از نظر آهنگ رتبه 1 رو بياره! ولی به طور کلی رتبه بندی اين 2 کارتون به ترتيب به اين صورت هستش:

Seen in part or in whole by 2140 users, rank: #41
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.1196 (Very good+.11), std. dev.: 1.8342, rank: #236
Weighted mean: 8.0034 (Very good+.00), rank: #253
Bayesian estimate: 7.99537 (Very good-.00), rank: #142

Seen in part or in whole by 1025 users, rank: #158
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5754 (Very good-.42), std. dev.: 2.2295, rank: #600
Weighted mean: 7.4379 (Good+.43), rank: #636
Bayesian estimate: 7.43607 (Good+.43), rank: #416

خوب ، اينم چند تا کليپ که بدونين چه جور کارتونی يه اول از افرن عزيزم :wub::wub::wub: و کاگالی شروع ميکنم:
آه يادم رفت اول عکس ها رو نگاه کنين که بدونين کی به کيه! به طور کلی تمام کسايی که يوينفورم قرمز تنشونه Coordinator هستن و يونيفورم های سفيد، آبی و صورتی ماله natural ها هست.

http://www.youtube.com/watch?v=dUCWqUvR8WU&mode=related&search=gundam seed athrun

يه صحنه از مبارزه يه کيرا با gundam مش به اسمه freedom که خيلی پيشرفته است. يه چيز خوب تو اين کارتون اينه که روبات ها حرف نميزنن يا شخصيت ندارن فقط يه سلاه برای مبارزه هستن thanks god :p.
آهنگی که رو متن کليپ هست ماله خواننده بسيار بسيار معروفشون TM Revolution هست.

http://www.youtube.com/watch?v=E6MflzqR3v0&search=gundam seed kira

اينم صحنه های بين کيرا و لکس lacus نامزد قبلی افرن و دوست دختر جديد کيرا!

http://www.youtube.com/watch?v=WjlNvZrcPAA&mode=related&search=gundam seed kira

اينم يه کليپ از ديارکا dearka و ميرياليا miriallia که با وجود Coordinator و natural بودن کم کم عاشق هم ميشن.
http://www.youtube.com/watch?v=3b1QwVv1D7A&search=Dearka

شين shin و استلر stellar از سری gundam seed destiny . البته اگه من چاره داشتم خودم شين رو خفه ميکردم :D، از اين پسر لج در آورتر تا هالا نديدم :wacko:.

http://www.youtube.com/watch?v=c_DBk5ghzuc&search=shin gundam
شين و لونا

http://www.youtube.com/watch?v=CVd26dW4yZo&search=Lunamaria

و اما عکس ها، از کيرا شروع می کنم:

قسمتی از سريال با دوبله اينگيليسی، فکر کنم يه چيزی حدوده قسمته 10-12 باشه.

http://www.youtube.com/watch?v=F3EzbOJuhhg&search=kira athrun

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Cagalli
ا... يادم رفت بگم کاگالی پرنسس orb هستش :D;)

Lacus

لکس و افرن دختر و پسر رييس های zaft هستن . لکس در ضمن خواننده هم هست و آهنگ های خيلی قشنگی ازش تو سريال پخش کردن ، من 1-2 تاشو براتون آپلود ميکنم:

http://d.turboupload.com/d/764892/27_Fields_of_Hope.mp3.html

اينم کليپ آخر فيلم gundam seed destiny: the fubnal plus که همين آهنگ lacus که من آپلودش کردم روش هست. سری های gundam seed اينجا تموم شد.

http://www.youtube.com/watch?v=Jq7IHJtudR8&search=gundam 1 episode

اينم يه کليپ ديگه از يکی ديگه از آهنگ های لکس:
اينم چند تا عکس متفرقه :

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر شيان عجب آواتری!!!!! :blink::blink::blink:

ميخواستم بگم ميشه کاگالی رو هم نامزد کنين؟؟ :eek:

از جراهات حاصله از شکنجه ها بهبود يافتين؟ :p;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از linghuchong :
برادرا شيان عجب آواتری!!!!! :blink::blink::blink:

ميخواستم بگم ميشه کاگالی رو هم نامزد کنين؟؟ :eek:

از جراهات حاصله از شکنجه ها بهبود يافتين؟ :p;)
من بابت مناسبتهای خاص آواتور عوض می کنم!:happy:
در مورد کاندیداتون هم می تونیم تو مسابقه نهایی که بین همه برنده هاست شرکتش بدیم!:)
(کاندیاها برنده های بهترینهای سریالهای غربی شرقی انیمیشن ها و این کاندیدای شمان!)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از BRADER SHIAN :
من بابت مناسبتهای خاص آواتور عوض می کنم!:happy:
در مورد کاگالی هم می تونیم تو مسابقه نهایی که بین همه برنده هاست شرکتش بدیم!:)

ممنون

پس فعلاً به نامزد های فعلی رأی بديم، نه؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
راستي خواهر شما اون سريال رو يادتونه كه 6 7 سال پيش شبكه 2 پخش مي كرد..يه سفينه فضايي بود كه رو زمين فرود اومده بود و مردم دور و برش خونه ساختن بعد اوضاع و شرايط زمين وخيم شد و از اون سفينه استفاده كردن و از رو زمين بلند شدن...يه هواپيماهاي جنگنده اي هم داشتن كه شبيه به رباط مي شدن با بازو و پاهاي قوي..يه مجموعه خيلي قشنگي بود متاسفانه اسم سريال و هيچ كدوم از كاراكتر ها يادم نمي ياد
يه دخترفضايي هم بود به عنوان جاسوس به زمين فرستاده شد بعد هم عاشق شخصيت اصلي شد و با هم ازدواج كردن و يكي از خلبان هاي ناوگان شد..
ديگه چي يادم مياد ...
آها ..وقتي مي خواستن به اون سفينه حمله كنن يه ديوار محافظ كه نور سبز رنگي بود به دورش كشيده مي شد و نمي ذاشت به سفينه آسيب برسه
خدا كنه يادت بياد چون من ديوانه اين سريال بودم فقط نمي دونم چرا اسمش يادم نمونده
کارتون يا سريال ؟

کانال 2، چه ساعتی؟

راستی ساهل عکس آواترت ماله چيه؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
راستي خواهر شما اون سريال رو يادتونه كه 6 7 سال پيش شبكه 2 پخش مي كرد..يه سفينه فضايي بود كه رو زمين فرود اومده بود و مردم دور و برش خونه ساختن بعد اوضاع و شرايط زمين وخيم شد و از اون سفينه استفاده كردن و از رو زمين بلند شدن...يه هواپيماهاي جنگنده اي هم داشتن كه شبيه به رباط مي شدن با بازو و پاهاي قوي..يه مجموعه خيلي قشنگي بود متاسفانه اسم سريال و هيچ كدوم از كاراكتر ها يادم نمي ياد
يه دخترفضايي هم بود به عنوان جاسوس به زمين فرستاده شد بعد هم عاشق شخصيت اصلي شد و با هم ازدواج كردن و يكي از خلبان هاي ناوگان شد..
ديگه چي يادم مياد ...
آها ..وقتي مي خواستن به اون سفينه حمله كنن يه ديوار محافظ كه نور سبز رنگي بود به دورش كشيده مي شد و نمي ذاشت به سفينه آسيب برسه
خدا كنه يادت بياد چون من ديوانه اين سريال بودم فقط نمي دونم چرا اسمش يادم نمونده
کارتون دژفضایی دختره موهاش سبز بود و یه خلبان درجه یک!فقط اسمش چی بود!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
کارتون robotech رو میگی...

یه 10 صفحه عقب تر برو توضیحش هست

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از Dong Fang BuBai :
کارتون robotech رو میگی...

یه 10 صفحه عقب تر برو توضیحش هست
به دون فان
کجايی؟ اين همه سر و صدا شده ، برادر شيان مونده دستور تو چيه؟ ;)

ساهل جون اگه منزورت همين عکساست، همون طور که رييس دون فان گفتن کارتون Robotech 1 هستش که منم گفتم تو ماهواره نشون ميداد ، الان که گفتی يادم افتاد تلويزيون ما هم هم نشون داد ولی با کلی سانسور منم چون اصلشو ديده بودم ديگه اونو نگاه نميکردم.

رييس لتف کردن عکس هاشو صفحه 13 و 14 گزاشتن، منم بقيه اطلاعاتش رو بهت ميدم.
اسمه دختره Miriya بود و پسره که باهاش عروسی کرد Max Sterling .
سريال تو سال 1985-1986 ساخته شد و 85 قسمت هم بود.
اين کارتون ژاپنی نيست و امريکايی ها از روی 3 تا کارتون ژاپنی ديگه اينو ساختنکه عبارتن از:

genesis climber mospeada
super dimensional cavalry southern cross
super dimentional fortress macross

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
آره آره خودشه...خواهر شما اينو ديدي كامل؟؟ تورنتش گير ؟؟
من برم 10 صفحه قبل ببينم چي نوشتن بچه ها راجع بهش
راستی يادم رفت بگم 3 تا هم فيلم از روش ساختن.
اينم تورنتش ولی 85 قسمت زياده و اگه از من ميپرسی به جای اون بشين gundam seed رو ببين به توان 100 از به قول مترجمين عزيز دژ فضايی قشنگ تره!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
دستت درد نكنه خواهر ..چقدر تو ماهي
loveshower.gif

خواهش ميکنم
ولی هواست به تعداد سيد و پير ها باشه که بعزی ها صفر و بقيه هم 1 و 2 هستن.:(
يه نگاه به اون يکی لينک بکن، صحبت 400-500 تاست.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کسی میدونه ویدئوهایyoutube رو چه طوری میشه save کرد؟:glasses: :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
واقعا ممنون خواهر لینخو:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از willie :
واقعا ممنون خواهر لینخو:happy:
خواهش ميکنم.

خوب هالا من 2 تا سوال دارم:

اساتيد ، بزرگواران لطفاً در حق اين حقير لطف کرده و به من بگين که:

1- با چه برنامه اي ميشه فايل های ويديو رو بريد، مثلاً يه فيلم 1 ساعته رو به 2 تا فايل نيم ساعته تبديل کرد؟:questionm
2- با چه برنامه اي ميشه فايل های avi يا ogm يا mkv يا mpeg رو به فايل های rm تبديل کرد؟:questionm (درست ميگم ديگه، نه؟ فايل rm از تمام فايل های ديگه کوچيک تره؟)

پيشاپيش از همه خواهران و برادران تشکر ميکنم. :happy::heart:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم يه کليپ ديگه از gundam seed destiny که تازه پيداش کردم:
لازم به توضيح است که صحنه های آخر اين کليپ مربوط به کارتون Tsubasa Chronicle ميشود.
اين يکی کليپ رو فقط به خاطره اينکه من آهنگشو خيلی دوست دارم ، دارم ميزارم. اسمه آهنگ Last Song است و خوانندش Gackt يکی از بهترين خواننده ها است. البته اين آهنگ مربوط به اين کارتون نيست ولی اينقدر قشنگه که روی اکثر کليپ هايی که ميسازن ميزارنش و منم تقريباً همشو از بر شدم. :D
اينم يه کليپ ديگه از کارتون mirage of blaze که همين آهنگ روشه (لطفاً اين کليپ رو با مسئوليت خودتون نگاه کنين :eek: )

http://www.youtube.com/watch?v=mpqFhu8NBp0&search=mirage%20of%20blaze%20last%20song

توی هر دوتا کليپ سعی شده ترجمه آهنگ هم آورده شود البته بطور ناقس، ولی اين کليپ ها به جهت هماهنگ بودن معنی آهنگ با صحنه ها خيلی جالب هستن.:happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام خواهر لینخو.از اینکه وقتتونو میگیرم واقعا معذرت میخوام.:blush:
یه مشکلی توی دانلود کلیپها برام پیش اومده که میخواستم راه حلشو ازتون بپرسم.
من تمام مراحلو اونطوری که شما گفته بودید انجام دادم.ولی بازم نتونستم کلیپ رو ببینم .
راستش این برنامه ی flv player که من دانلود کردم یه جور عجیبیه.(بهتر از این نمی تونستم توصیفش کنم).یه نوار ابی داره که مدام در حال حرکته.و وقتی که طبق دستورالعملش با drog and drop یه فایلو توش میذاری تنها تغییری که اتفاق میوفته اینه که رنگ صفهش پررنگ تر میشه.و هیچ تصویریرو نشون نمیده.و اون نوار ابی کماکان در حال حرکته!:wacko:
و نکته ی دیگه در مورد اون کلیپ مورد نظره .که با اینکه حجمی در حدود 4مگابایت داشت که در حالت عادی دانلودش برای من نیم ساعت وقت میگیره بلافاصله دانلود شد درست مثل برداشتن یه عکس!:blink:
حالا با این توضیحات به نظر شما مشکل کجاست؟
بازم ازتون ممنونم.:)

بالا