• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي من همين امروز انيمه "My Neighbor Totoro" را گرفتم حوصله دانلود با اين وضع اينتر نت را نداشتم. و همين طور "Blood the last vampire" اين بي اطلاعي من را ببخشيد اماتوري ديگه كم كم وارد مي شم اينكه بدون ديدن سريال فيلمش را مي بينم چيزي هم متوجه مي شم؟!
تمام اين کارتونا مال ميآزاکی هستن، شايد من يه جايی اشتباه گفتم ولی my neighbour totoro, spirited away, mononoke hime, howl'smoving castle, ... و اين آخری gedo senki همشون مال ميازکی هستن
کاملن ملومه چون طرز ساختشون يکی يه :happy:

totoro%281%29.jpg

the last vampire سال 2000 ساخته شد و امسال سريال 52 قسمتی +BLOOD رو ساختن که هنوز تموم نشده و الان قسمت 46 هستيم که منو برادر murdere داريم دربارش حرف ميزنيم.
ولی چون فيلم قبل از سريال ساخته شده با خيال راحت نگاه کن، چيزی رو از دست ندادی ولی از برادر murderer يا دوست من که بعدن از برادر murderer گرفت، بگيرش و ببين ، يکی از جالب ترين کارتون هايی بود که من ديدم!!! ;););)

dvd02.jpg

ديگه از همه بابت اينکه تو جواب ها تاخير افتاده معذرت ميخوام ، چون بچه خوبی شدم و دوباره دارم دانشگاه ميرم يه کم سرم شلوغ شده! :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش كار با ازي را بلدم ولي نه اين موردش را يعني بقيه فايلهاي يه تورنت را نگه دارم و فقط يكي از همان يك مجموعه تورنتي را دانلود كنم اين امكان توي ميكرو تورنت هم هست؟(اخه اين ميكرو خيلي از بقيه بهتره)
من با ميکرو ترنت کار نميکنم ، نميدونم ولی برادر زيرنويس شايد بتونن کمکت کنن.
در مورد آزی ، توی torrent detail برو رو قسمت files که مثلاً 26 تا فايل داره بهت نشون ميده که 25 تا مال سريال هست و يکيش مال فيلم، روی فايل های سريال راست لکيک کن و گزينه do not download رو انتخاب کن. که به اين ترتيب فقط فيلم رو برات دانلود ميکنه . اين خيلی option خوبيه ميتونه هميشه به صورت selective عمل کنی!
فيلم ترسو لرز را ديديد؟ اسم انگليسي اش را ندارم پيدا مي كنم براتان مي گذارم تاييد همه اين حرف هاست.
نه نديدم، داريش؟:blush:
بعد از اين همه سال هنوز نمي دانم اين حرف چه معنايي داره يعني فرهنگشان اينقدر چند لايه اشت كه همه را به اشتباه بندازه؟
من تا الان تناقضی نديدم!!! ولی خوب زوده برای نظر دادن!
از كليپ ممنونم غير از اهنگش كه نسخه اصليهم ژاپني بود بقيه صحبت ها را دوبله كرده بودن ولي جدا مي گم دوبله اش هم خيلي قشنگ انجام شده(اين را دارم بعد از شنيدن صداي خود مستر هاول و سوفي مي گم) يعني فكر مي كنم به خوبي خود اصلش باشه(فكر مي كنم اصلا يه نسخه انگليسي باشه چون لب زدن شان هم با حروف انگليسي )
آره يه کمش رو تو you tube ديدم ، خوب کار کرده بودن، چيزايه ديگه رو هم خوب کار ميکنن ولی ميدونی لهن تلفظ يه لغت ميتونه خيلی متفاوت باشه و تو اينگيليسی نميتونن اينو برسونن، مثلاً بعد يه مدتی که کارتون ديدی ببين لغت kawai=cute رو چه جوری تلفظ ميکنن ، دوبلر ها کدشون رو هم بکشن نميتونن اون جوری بگن :blink:، بعش چون من دارم ژاپنی ياد ميگيرم ترجيح ميدم همون ژاپنی گوش کنم ، مثلاً تو همين Trailer ها که زيرنويس نداشت من ميتونستم يه چيزايی بفهمم! ;)
مرسي از توضيحات سايت اصلا ان صفحه دانلود دار را پيدا نكرده بودم كار با IRC را بلد نيستم ولي اينجا مي توانم بپرسم قسمت نرم افزار كمك مي كنن . فقط بايد چي بپرسم ؟ بگم كار با IRC را بهم ياد بديد؟
اينا چند تا از راهنماهای IRC هستن که تو خوده همين سايت های scanlation معرفی کردن، ممکنه به دردت بخوره، من که وقت خوندن و ياد گرفتن ندارم شايد بعدن (هيچ وقت ياد نگرفتم که آخر سر تو IRC چه جوری بايد copy و paste کرد!!!! :( )

خواهر لينخو خيالتان راحت باشه سي دي ها سالم و صحيح ميرسن به مقصد (من با كمال .... توي خود قاب دي ويدي فرستادم ) فقط بايد درش را خوب پلمب كنيد تا اتفاقي نيفته اصلا هم نمي پرسن چيه و كيه و هيچي اصلا به اين كارا كار ندارن لااقل مال من كه هميشه سالم بهم رسيده يا فرستادم
ين ين جون از کدوم پست خونه پست کردی؟؟؟
چون اينطور که معلومه خيلی از بچه ها شهرستان هستن (نميدونستم PT اينقدر معروفه!) و همه از اين ماجرا ناراهتن.
پست خونه های نزديک خونه دوست من پست خونه پول صدر، پستخونه های تجريش و ميدون قدس، و سيد خندان هستن و اينطور که معلومه برای پست هر گونه cd ميگن برو ارشاد بعد بيا برا پست!!!!
حالا لطفاً اگه جای نزديک به دوستم سراق دارين که راحت پست ميکنن بهش بگين که کاره همه بچه ها راه بيوفته!
خواهر لينخو official نداره ولي فكر كنم اين كامل باشه!
نه خيلي هم درست نيست نمي دانم الان خيلي سخت ميشه صفحات وب را گشت سرعت اينتر نت ريخته به هم الان سرعتم شده بود 3 !!! ولي تا جايي كه ان دفعه هم گشتم سايت رسمي مخصوص همين فيلم نديدم بيشتر سايت هاي كلي بودن.
آره منم چيزی نديدم گفتم شايد تو پيدا کرده باشی، تو اون سايته يه trailer داره که هر حقه اي زدم دانلود نشد، ولی اينجا يه کليپ ديگه پيدا کردم ، ببينين اين سايت براتون باز ميشه يا اينم فيلتره، صحنه های کارتون Legend of Buddha :

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه فقط همون فیلمشه من گرفتم با بقیه چیز ها می رسونم دسته دوستتون حالا تو این هفته
آره کابوی بيباپ فقط يه فيلم داره، يعنی دانلود کردی تموم شد؟؟؟ wow خيلی سرعت عملت بالاست!!!
راستی يه لطف ديگم ميتونی بکنی؟ ميتونی blood: the last vampire رو هم بهش بدی، چون من ندارمش. ممنون :happy:
این کارتون قشنگه ؟ چند قسمته ؟
آره بد نيستش، در مورد اين 5 تا پسر درباری هست و ماجراهايی که توی مدرسشون اتفاق ميافته، و سياست و خيانت ، ... که توی دربار و اين مدرسه اتفاق مييوفته! هر کدومشون هم 13 قسمتن، اگه ميخوای دانلود کنی از aarinfantacy بايد بگيريشون!!!!! البته اين کارتون shounen ai نيست ولی خوب aarinfantacy ، sub ش کرده!!! :blink:
راستی من Berserk رو دیدم اخرش تو خماری موندم ): شما اگه مانگاش رو خوندی بگو چی می شه بعدش
اگرم نخوندین لینک دانلود مناگاش رو اگه لطف کنین ممنون می شم
مثل خودم، ميدونم چه هالی داری :( ، اول اينکه مانگا تموم نشده و هنوز آخرش ملوم نيست ولی در کل ماجرا اينجوری يه:

Gattsu, known as the Black Swordsman, seeks sanctuary from the demonic forces that persue himself and his woman, and also vengeance against the man who branded him as an unholy sacrifice. Aided only by his titanic strength, skill and sword, Gattsu must struggle against his bleak destiny, all the while fighting with a rage that might strip him of his humanity. Berserk is a dark and brooding story of outrageous swordplay and ominous fate, in the theme of Shakespeare's MacBeth.

تورنتشم اينه البته تا وسط هاش، بقيه اش رو بايد از همون سايت baka updates بگيری.

http://www.mininova.org/tor/219710

اگه بخوای من ميتونم اين 29 فصل رو بعدن برات بفرستم چون دارمش! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه کارتون جديد به اسمه Zero no Tsukaima رو شروع به دانلود کردم که تازه همين ماه پيش در اومده، وقتی ديدمش بهتون ميگم چه جورياست!

320.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خب خواهر لينخو، من دمده بالاخره اومدم، ولي الان اومدم فقط دو تا لينک بذارم و برم!! البته اميدوارم قبلا کسي اينا رو نذاشته باشه، يعني تکراري نباشه!!

اوليش يه سايت روسيه که کمپاني هاي مختلف انيميشن سازي و کارهاشون رو معرفي کرده و به نظر من سايت جالبيه (اون قسمت برنامه ي کودک خاطره انگيز رو من بيشتر از اين سايت عکس هاشو پيدا کرده بودم^_^):

نويگيت کردن توش خيلي سخت نيست، چون تو پنل سمت چپش اسم کمپاني ها رو به انگليسي نوشته و راحت ميشه پيداشون کرد. بقيه مواردش هم خب با کليک کردن روشون معلوم ميشه چيه ديگه!!
girl_blum2.gif

بعديش هم سايت کمپاني Nippon Animation ه که کلي از کارتون هاي دوران کودکيمون (و بزرگساليمون هم شايد!) مال اين کمپاني بوده:

فعلا همين قدر عرض اندام بسه، خداحافظ تا بعدتر!!

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

خواهر لینخو یه لطفی کنید من تا اونجایی که می دونم شمایه سری از اپیزود ها رو نتونستین واسه بعضی کارتون ها بفرستین یعنی کپی نشد اگه لازم می دونین به من بدین تورنت های اونارو تا من تو این 2 روز بگیرم که ارشیو دوستتونهم کامل شه
فقط زحمت تورنتاش با شما می دونین که ...

راستی این utawarerumono رو تا چندشو فرستادین ؟ (این اسمش چجوری خونده می شه و اصلا یعنی چی ؟)

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
من با ميکرو ترنت کار نميکنم ، نميدونم ولی برادر زيرنويس شايد بتونن کمکت کنن.

سلام

در مورد utorrent بگم وقتی میری add torrent می کنی همونجا یه پنجره باز میشه که مشخصات این تورنت اومده و کجا می خواین اونو save کنید حالا یه عکس گذاشتم تا بیشتر باهاش آشنا بشید همونطور که در تصویر می بینید دو گزینه داریم یکی select all و دیگری none . شما اگر فایل خاصی از بین این همه فایل مد نظرتون بود select none رو می زنید و تیکها برداشته می شود و اونوقت فایل مورد نظرتون رو تیک می زنید و اوکی می کنید اگر هم برعکس بود که هیچی فایل یا فایلا رو تیکا رو بر می دارید . همین .

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 111111111111.jpg
    111111111111.jpg
    70 KB · نمایش ها: 85

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
انیمیشن appleseed را دیدم البته با دوبله فارسی.
قشنگ بودش:big_smile:
apple seed و 2 تا کارتون ديگه، ايده های اصلی ساخته شدن Ghost in the Shell که فعلن جز يکی از masterpiece ها محسوب ميشه، بودن! البته من هيچ کدوم رو نديدم ، راستش قسمت اول GITSH رو ديدم و خوشم نيومد و ديگه نگاه نکردم :( ، ولی خيلی تعريفش شنيدم ، ديدن کارتون هم صبر ميخواد تا برسه به جاهای جالبش ولی منم زياد آدم سبوری نيستم. :p

Seen in part or in whole by 2783 users, rank: #28
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.3114 (Very good+.31), std. dev.: 1.6004, rank: #171
Weighted mean: 8.2515 (Very good+.25), rank: #162
Bayesian estimate: 8.24232 (Very good+.24), rank: #72

01-ghost-in-the-shell-thumb.jpg

راستی من شما رو چند بار تو تاپيک های مختف ديدم ولی هنوز باهاتون آشنا نشدم!:happy: به هر جهت اميدوارم بيشتر اينجا ببينيمتون! :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spoiler:
خواهر لینخو من با دیدن این قسمت نظرم عوض شد ...این هاجی هم عجب اسبیه ها هرچی سایا بهش بگه میگه باشه .... ولی سلمون هم دلم براش سوخت بدجور کتک خورد ... با این حساب فقط هاجی باید برگ برنده رو کنه سایا که از اولشم رغیب دیوا نبود چه برسه الان , با دیدن این قسمت به نظرم این سریال یا باید خیلی غم انگیزتموم شده یا خیلی ایرانی پسند
هيوونی خيلی بدجوری کتک خورد، من ميدونستم :(:(:(

هاجيم که ديگه .... هرسم در اومده :grrr: ، چيزی نگم بهتره ولی آخه اصلاً راهی برای اينکه سايا و بقيه دوربرياش بتونن برنده بشن باقی نمونده؟؟؟:(
مگه اينکه بچه های ديوا ترفدار سايا از آب در بيان! :lol:

اديت:
ا ... پس عکس هايی که من آپلود کردم گزاشتم اينجا چی شدن؟؟؟

فایل های ضمیمه

• Blood+ - 46 - Large 25.jpg
    Blood+ - 46 - Large 25.jpg
    59 KB · نمایش ها: 10
  • Blood+ - 46 - Large 27.jpg
    Blood+ - 46 - Large 27.jpg
    49.2 KB · نمایش ها: 7
  • Blood+ - 46 - Large 01.jpg
    Blood+ - 46 - Large 01.jpg
    40.3 KB · نمایش ها: 8
  • Blood+ - 46 - Large 04.jpg
    Blood+ - 46 - Large 04.jpg
    35.3 KB · نمایش ها: 4
  • Blood+ - 46 - Large 34.jpg
    Blood+ - 46 - Large 34.jpg
    28.7 KB · نمایش ها: 13

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 199 ناروتو 40 دقيقه پيش رفت رو net:
[DB] Naruto 199

allaf05bm.jpg

اديت:
اين عکس ها مال فيلم 2 ناروتو هست که براتون فرستادم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب خواهر لينخو، من دمده بالاخره اومدم، ولي الان اومدم فقط دو تا لينک بذارم و برم!! البته اميدوارم قبلا کسي اينا رو نذاشته باشه، يعني تکراري نباشه!!
خوش اومدی، دلمون برات تنگ شده بود! :wub:
طبق معمول هر لينکی که بزاری حرف نداره! ;) ميگم اين سايت روسی يه چقدر کارتون 2006 داره نشون ميده و همه جوره هم نشون ميده، کارتون های مورد دار هم نشون ميده!!! :eek::eek::eek:
راستی من نميدونستم که کارتون Hunter X Hunter هم مال شرکت Nippon هست ولی مثل اينکه ديگه فعاليت نميکنه!!! :(
hunter x hunter يکی از کارتون های مورد علاقه منه :happy: ، يه روز در موردش حرف ميزنم.

hunterxhunter.jpg

بگزريم راستی خواهر گفتی بامبی منو به سرافت انداختی که برم بگيرمش، راستی کسی ميدونت که بامبی 2 امسال در اومده؟ من که نميدونستم! :blink: کسی ديدتش؟ ميدونين چه جوريه؟؟؟ :eek:
اينم لينک های دانلودی که من پيدا کردم، کم حجم ترين هاشو گزاشتم ، DVD ش هم هست ولی 5 گيگ حجمشه!!! :eek:

http://www.mininova.org/tor/324407
http://www.mininova.org/tor/212463

اينم کليش ولی هواستون به زبون هاش خيلی باشه، و حتماً ببينين که comment دارن يا نه!

B2.jpg

بچه ها اگه youtube تون کار ميکنه حتماً اينو ببينين:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

در مورد utorrent بگم وقتی میری add torrent می کنی همونجا یه پنجره باز میشه که مشخصات این تورنت اومده و کجا می خواین اونو save کنید حالا یه عکس گذاشتم تا بیشتر باهاش آشنا بشید همونطور که در تصویر می بینید دو گزینه داریم یکی select all و دیگری none . شما اگر فایل خاصی از بین این همه فایل مد نظرتون بود select none رو می زنید و تیکها برداشته می شود و اونوقت فایل مورد نظرتون رو تیک می زنید و اوکی می کنید اگر هم برعکس بود که هیچی فایل یا فایلا رو تیکا رو بر می دارید . همین .
راستی خواهر ين ين
برای آزی هم اگه ورژن جديدشو داری دقيقاً ميتونی همين کار رو هم بکنی يا اونی که من گفتم. اينی که برادر زيرنويس گفت راحت تره.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
خواهر لینخو یه لطفی کنید من تا اونجایی که می دونم شمایه سری از اپیزود ها رو نتونستین واسه بعضی کارتون ها بفرستین یعنی کپی نشد اگه لازم می دونین به من بدین تورنت های اونارو تا من تو این 2 روز بگیرم که ارشیو دوستتونهم کامل شه
فقط زحمت تورنتاش با شما می دونین که ...
راستی این utawarerumono رو تا چندشو فرستادین ؟ (این اسمش چجوری خونده می شه و اصلا یعنی چی ؟)
دستت درد نکنه، وقتت گرفته نشه؟ تو خيلی گرفتاری آخه! :(
به هر جهت ناقسی ها اينا بودن:
Hana Yori Dango : 18.-37-38
http://www.mininova.org/tor/56504
http://www.mininova.org/tor/244006

Yu Yu Hakusho: 17، 22-24، 26، 74، 77-78
http://www.mininova.org/tor/276086
http://www.mininova.org/tor/276088

Utawarerumono (يو تا وا له لو مو نو) که اسمای ديگه اي که روش گزاشتن ايناست:

Shadow Warrior Chronicles
The One Being Sung

من 19 قسمتشو فرستادم ولی ديروز قسمت 22 هم در اومد، اينم لينکاش:

20
Click Here

21
Click Here

22
Torrent

بازم دستت درد نکنه :happy:، ولی اگه گرفتاری بزار باشه، يه نفر ديگه ميتونه زحمتش رو بکشه! :eek:

utawarerumono.jpg

اين سريال به يه جاهايی رسيده که من کم کم دارم شاخ در مييارم!!! :blink: ولی خيلی جالبه :D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ميگم اين سايت روسی يه چقدر کارتون 2006 داره نشون ميده و همه جوره هم نشون ميده، کارتون های مورد دار هم نشون ميده!!!

خوب اونام بالاخره جزو انيميشن حساب ميشن ديگه :D

خواهر گفتی بامبی منو به سرافت انداختی که برم بگيرمش، راستی کسی ميدونت که بامبی 2 امسال در اومده؟ من که نميدونستم!
مرسي از تورنت ها خواهر جون، من بامبي 2 رو يه چيزايي راجع بهش شنيده بودم و انگار تو بعضي مغازه ها ديده بودم که دارند ميفروشنش ولي خودم هنوز نديدمش (شايد چون من از دنباله هايي که براي فيلم ها و کارتون هاي قشنگ و معروف ميسازند خوشم نمياد! ولي اين الان پوسترش باحاله، ببينم اين گوزن بزرگه خود بامبيه که بزرگ شده؟ چقدر شاخ هاشم بزرگ شده، شکل پدر عزيزش شده
30.gif
اي واي نه، اون خود پرنس بزرگه، اينم همون بمبي کوچولوئه، واي، الان داستانشو ديدم، انگاري نوشته به ماجراي بزرگ شدن بمبي زير سايه ي پدرش مي پردازه، واااااااااااااااااي، من عاشق اون باباش بودم، بامبي 2 پس حتما فيلم خيلي قشنگيه، دانلودش مي کنم، وااااااااااي!!! ).

آخ چقدر من سر اين کارتون بامبي اونجا که شکارچي ها مادرشو کشتند گريه کردم، انقدر ناراحت شدم ک اصلا از هرچي آدم بود تو دنيا متنفر شدم، بعد هم که باعث آتش گرفتن جنگل شدند ديگه بدتر. ولي بعد يه خورده متعادل تر شدم :lol:

واي من الان بدجوري تو مود بامبي رفتم، فعلا برم بعد دوباره ميام، شايد هم يه پست در مورد اين بچه آهوي خوشگل زدم، البته اگه اشکالي نداشته باشه ^_^

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
بازم دستت درد نکنه ، ولی اگه گرفتاری بزار باشه، يه نفر ديگه ميتونه زحمتش رو بکشه!

نه بابا من که کاری نمی کنم ....

راجب به Berserk یه سوال بپرسم این کاسکا تو مانگاش بچه دار می شه ؟ .....اصلا زنده می مونه ؟ .... من مانگا رو گرفتم اما حال خوندنش رو ندارم:D

من تو این لینک زیر یه چیزایی خوندم اما کامل توضیح نداده بود گفتم شاید شما بدونی

http://en.wikipedia.org/wiki/Berserk_(manga)#Berserk_manga

یه نکته ی جالبی هم این تو بود که البته شما گفته بودین ولی من فکر نمی کردم به این شدت باشه

With over 29 million volumes sold, it is one of the most successful adult manga ever.

من نمی دونم این مانگای سیاه سفید چه چیز جالبی داره ؟ :D (الان تمام دنیای anime رو زیر سوال بردم فکر کنم)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
همين الان تيکه تيکه های بامبی 2 رو ديدم بامبی 1 هم که تجديده خاطرات بود:happy:. بامبی يه 2 هم قشنگه!
فقط بامبی يک صداش يه کم خوب نبود، اونو دانلود نکنين تا من يه چکه ديگشم بکنم و بهتون خبر بدم ولی بامبی يه 2 همون لينکی که من گزاشتم هم کيفيتش خوبه هم انگيليسيه هم حجمش کمه، خوبم سيد و پير داد، سرعت هم خوب بود.:)
ok فعلاً تا بعد
من برم دانشگاه که ديرم شد :wacko:

691121_DV_L_F.jpg

بالا