- نوشتهها
- 332
- لایکها
- 2
سلام صبح جمعه هم بخير(تقريبا ظهره! )
راستي مي دانم كه شما حتما منابع خيلي خوبي براي ياد گرفتن ژاپني داريد ولي ياد گرفتن زبان سوم از روي زبان دوم بايد يه كم مشكل باشه :blink: فكر كردم شايد از اين هم استفاده اي بكنيد سايت اموزش زبان ژاپني از راديو فارسي ژاپن.
ارشاد!!! پس اين همه سريال را كه همه براي هم پست كرديم چه طوري بود؟ شايد فكر كردن براي پست خارجي مي خواهيد. حتما خبرشان مي كنم من خودم همين 3 روز پيش يه بسته را راحت فرستادم رفت همين طوري توي بستته 10 تايي دي وي دي بود قشنگ بهم پاكت حباب دار هم خودشان انتخاب كردن دادن كه خراب نشه! 10 دقيقه هم طول نكشيد!
راستي خواهر لينخو و جناب زير نويس خيلي خيلي از راهنمايي تان براي تورنت ها ممنونم .
سلام خواهر لينخو من به خاطر اسم كوچسكشان گيج شدم مين الان نشان ميدم اين صفحه مربوط به انيمه Gedo senki هستش اسم كارگردان Goro Miyazaki اين هم صفحه مربوط به قلعه متحرك و بقيه فيلم ها كه اسم كارگردان Hayao Miyazaki واسه همين كه مي گم شايد اين دوتا با هم برادر باشن يا چيزي اين بود كشفيات بنده حالا اين دو تا ميازاكي ها (كه شايد يكي باشن) دو تايي توي دنياي اينمه سازي و توي يه كمپاني چي كار مي كنن؟ :blink:تمام اين کارتونا مال ميآزاکی هستن، شايد من يه جايی اشتباه گفتم ولی my neighbour totoro, spirited away, mononoke hime, howl'smoving castle, ... و اين آخری gedo senki همشون مال ميازکی هستن
کاملن ملومه چون طرز ساختشون يکی يه
فكر كنم ديگه بايد حتما اين سريال را ببينم البته فيلمي كه من دارم دوبله شده است ولي دوستاني كه مي خوان بخرنش و تهران هستن يه جايي هست كه انيمه داره خيلي ها دوبله فارسي هستن ولي يه تعداد زبان اصلي و يا انگليسي هم پيدا مي شه بعد هم عرضه و تقاضا است ديگه ببينن مردم مي خوان براشان ميارن اين هم ادرس شهرك قدس مجتمع تجاري ميلاد نور طبقه پنجم 3 تا واحد داره كه تقريبا همه شان يه سري را دارن ولي يكي شان هست كه حداقل مي دانه اين ها يه فرقي با بقيه دارن جدا گذاشتتشان (البته اين واسه مواقعي كه حوصله و وقت دانلود نداريد چون دوبله شده وزير نويس دار زياد جالب نيست) اين واحدش يكي از ان دوتايي كه كنار ديوار سالن هستن و مغازه كوچيك تري داره ان يكي انيمه داره ولي بيشترشان دوبله هستن.the last vampire سال 2000 ساخته شد و امسال سريال 52 قسمتی +BLOOD رو ساختن که هنوز تموم نشده و الان قسمت 46 هستيم که منو برادر murdere داريم دربارش حرف ميزنيم.
ولی چون فيلم قبل از سريال ساخته شده با خيال راحت نگاه کن، چيزی رو از دست ندادی ولی از برادر murderer يا دوست من که بعدن از برادر murderer گرفت، بگيرش و ببين ، يکی از جالب ترين کارتون هايی بود که من ديدم!!!
متاسفانه ندارم اصلا اسمش را هم پيدا نكردم فقط مي دانم اسم كارگردان آلن كورنو هستش ولي فيلم را پيدا نكردم اين هم شاهكارهاي اسم گذاري روي فيلم هاي دوبله است ديگه! به محض اينكه پيداش كردم خبرتان مي كنم و مي فرستم. :happy:فيلم ترسو لرز را ديديد؟ اسم انگليسي اش را ندارم پيدا مي كنم براتان مي گذارم تاييد همه اين حرف هاست.
نه نديدم، داريش؟
منم دوست دارم همين طوري خوب باشن چون كم كم داره ازشان خوشم مياد!(با اينكه اينقدر سخت فهمن)بعد از اين همه سال هنوز نمي دانم اين حرف چه معنايي داره يعني فرهنگشان اينقدر چند لايه اشت كه همه را به اشتباه بندازه؟
من تا الان تناقضی نديدم!!! ولی خوب زوده برای نظر دادن!
پس لازم شد برم ژاپني اش را هم بگيرم ممنون استاد.يه کمش رو تو you tube ديدم ، خوب کار کرده بودن، چيزايه ديگه رو هم خوب کار ميکنن ولی ميدونی لهن تلفظ يه لغت ميتونه خيلی متفاوت باشه و تو اينگيليسی نميتونن اينو برسونن، مثلاً بعد يه مدتی که کارتون ديدی ببين لغت kawai=cute رو چه جوری تلفظ ميکنن ، دوبلر ها کدشون رو هم بکشن نميتونن اون جوری بگن ، بعش چون من دارم ژاپنی ياد ميگيرم ترجيح ميدم همون ژاپنی گوش کنم ، مثلاً تو همين Trailer ها که زيرنويس نداشت من ميتونستم يه چيزايی بفهمم!
راستي مي دانم كه شما حتما منابع خيلي خوبي براي ياد گرفتن ژاپني داريد ولي ياد گرفتن زبان سوم از روي زبان دوم بايد يه كم مشكل باشه :blink: فكر كردم شايد از اين هم استفاده اي بكنيد سايت اموزش زبان ژاپني از راديو فارسي ژاپن.
خب من دارم سعي مي كنم اين IRC را ياد بگيرم ولي متاسفانه اينجا ف ي ل ت ر حالا نمي دانم پورت هاش را هم بستن يا نه! تا حالا كه نتوانستم به هيچ سروري وصل شم.نا چند تا از راهنماهای IRC هستن که تو خوده همين سايت های scanlation معرفی کردن، ممکنه به دردت بخوره، من که وقت خوندن و ياد گرفتن ندارم شايد بعدن (هيچ وقت ياد نگرفتم که آخر سر تو IRC چه جوری بايد copy و paste کرد!!!! )
http://mywebpages.comcast.net/emmbee/leech/index.html
http://www.questie.com/manga/
http://nakamanga.com/content.php?nakairc
Quote:
ين ين جون از کدوم پست خونه پست کردی؟؟؟
چون اينطور که معلومه خيلی از بچه ها شهرستان هستن (نميدونستم PT اينقدر معروفه!) و همه از اين ماجرا ناراهتن.
پست خونه های نزديک خونه دوست من پست خونه پول صدر، پستخونه های تجريش و ميدون قدس، و سيد خندان هستن و اينطور که معلومه برای پست هر گونه cd ميگن برو ارشاد بعد بيا برا پست!!!!
حالا لطفاً اگه جای نزديک به دوستم سراق دارين که راحت پست ميکنن بهش بگين که کاره همه بچه ها راه بيوفته!
ارشاد!!! پس اين همه سريال را كه همه براي هم پست كرديم چه طوري بود؟ شايد فكر كردن براي پست خارجي مي خواهيد. حتما خبرشان مي كنم من خودم همين 3 روز پيش يه بسته را راحت فرستادم رفت همين طوري توي بستته 10 تايي دي وي دي بود قشنگ بهم پاكت حباب دار هم خودشان انتخاب كردن دادن كه خراب نشه! 10 دقيقه هم طول نكشيد!
راستي خواهر لينخو و جناب زير نويس خيلي خيلي از راهنمايي تان براي تورنت ها ممنونم .