• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام صبح جمعه هم بخير(تقريبا ظهره! ) :)
تمام اين کارتونا مال ميآزاکی هستن، شايد من يه جايی اشتباه گفتم ولی my neighbour totoro, spirited away, mononoke hime, howl'smoving castle, ... و اين آخری gedo senki همشون مال ميازکی هستن
کاملن ملومه چون طرز ساختشون يکی يه
سلام خواهر لينخو من به خاطر اسم كوچسكشان گيج شدم مين الان نشان ميدم اين صفحه مربوط به انيمه Gedo senki هستش اسم كارگردان Goro Miyazaki اين هم صفحه مربوط به قلعه متحرك و بقيه فيلم ها كه اسم كارگردان Hayao Miyazaki واسه همين كه مي گم شايد اين دوتا با هم برادر باشن يا چيزي اين بود كشفيات بنده حالا اين دو تا ميازاكي ها (كه شايد يكي باشن) دو تايي توي دنياي اينمه سازي و توي يه كمپاني چي كار مي كنن؟ :blink:

the last vampire سال 2000 ساخته شد و امسال سريال 52 قسمتی +BLOOD رو ساختن که هنوز تموم نشده و الان قسمت 46 هستيم که منو برادر murdere داريم دربارش حرف ميزنيم.
ولی چون فيلم قبل از سريال ساخته شده با خيال راحت نگاه کن، چيزی رو از دست ندادی ولی از برادر murderer يا دوست من که بعدن از برادر murderer گرفت، بگيرش و ببين ، يکی از جالب ترين کارتون هايی بود که من ديدم!!!
فكر كنم ديگه بايد حتما اين سريال را ببينم البته فيلمي كه من دارم دوبله شده است ولي دوستاني كه مي خوان بخرنش و تهران هستن يه جايي هست كه انيمه داره خيلي ها دوبله فارسي هستن ولي يه تعداد زبان اصلي و يا انگليسي هم پيدا مي شه بعد هم عرضه و تقاضا است ديگه ببينن مردم مي خوان براشان ميارن اين هم ادرس شهرك قدس مجتمع تجاري ميلاد نور طبقه پنجم 3 تا واحد داره كه تقريبا همه شان يه سري را دارن ولي يكي شان هست كه حداقل مي دانه اين ها يه فرقي با بقيه دارن جدا گذاشتتشان (البته اين واسه مواقعي كه حوصله و وقت دانلود نداريد چون دوبله شده وزير نويس دار زياد جالب نيست) اين واحدش يكي از ان دوتايي كه كنار ديوار سالن هستن و مغازه كوچيك تري داره ان يكي انيمه داره ولي بيشترشان دوبله هستن.

فيلم ترسو لرز را ديديد؟ اسم انگليسي اش را ندارم پيدا مي كنم براتان مي گذارم تاييد همه اين حرف هاست.
نه نديدم، داريش؟
متاسفانه ندارم اصلا اسمش را هم پيدا نكردم فقط مي دانم اسم كارگردان آلن كورنو هستش ولي فيلم را پيدا نكردم اين هم شاهكارهاي اسم گذاري روي فيلم هاي دوبله است ديگه! به محض اينكه پيداش كردم خبرتان مي كنم و مي فرستم. :happy:
بعد از اين همه سال هنوز نمي دانم اين حرف چه معنايي داره يعني فرهنگشان اينقدر چند لايه اشت كه همه را به اشتباه بندازه؟
من تا الان تناقضی نديدم!!! ولی خوب زوده برای نظر دادن!
منم دوست دارم همين طوري خوب باشن چون كم كم داره ازشان خوشم مياد!(با اينكه اينقدر سخت فهمن)

يه کمش رو تو you tube ديدم ، خوب کار کرده بودن، چيزايه ديگه رو هم خوب کار ميکنن ولی ميدونی لهن تلفظ يه لغت ميتونه خيلی متفاوت باشه و تو اينگيليسی نميتونن اينو برسونن، مثلاً بعد يه مدتی که کارتون ديدی ببين لغت kawai=cute رو چه جوری تلفظ ميکنن ، دوبلر ها کدشون رو هم بکشن نميتونن اون جوری بگن ، بعش چون من دارم ژاپنی ياد ميگيرم ترجيح ميدم همون ژاپنی گوش کنم ، مثلاً تو همين Trailer ها که زيرنويس نداشت من ميتونستم يه چيزايی بفهمم!
پس لازم شد برم ژاپني اش را هم بگيرم ممنون استاد. :)
راستي مي دانم كه شما حتما منابع خيلي خوبي براي ياد گرفتن ژاپني داريد ولي ياد گرفتن زبان سوم از روي زبان دوم بايد يه كم مشكل باشه :blink: فكر كردم شايد از اين هم استفاده اي بكنيد سايت اموزش زبان ژاپني از راديو فارسي ژاپن.

نا چند تا از راهنماهای IRC هستن که تو خوده همين سايت های scanlation معرفی کردن، ممکنه به دردت بخوره، من که وقت خوندن و ياد گرفتن ندارم شايد بعدن (هيچ وقت ياد نگرفتم که آخر سر تو IRC چه جوری بايد copy و paste کرد!!!! )

http://mywebpages.comcast.net/emmbee/leech/index.html
http://www.questie.com/manga/
http://nakamanga.com/content.php?nakairc

Quote:
خب من دارم سعي مي كنم اين IRC را ياد بگيرم ولي متاسفانه اينجا ف ي ل ت ر حالا نمي دانم پورت هاش را هم بستن يا نه! تا حالا كه نتوانستم به هيچ سروري وصل شم.

ين ين جون از کدوم پست خونه پست کردی؟؟؟
چون اينطور که معلومه خيلی از بچه ها شهرستان هستن (نميدونستم PT اينقدر معروفه!) و همه از اين ماجرا ناراهتن.
پست خونه های نزديک خونه دوست من پست خونه پول صدر، پستخونه های تجريش و ميدون قدس، و سيد خندان هستن و اينطور که معلومه برای پست هر گونه cd ميگن برو ارشاد بعد بيا برا پست!!!!
حالا لطفاً اگه جای نزديک به دوستم سراق دارين که راحت پست ميکنن بهش بگين که کاره همه بچه ها راه بيوفته!

ارشاد!!! پس اين همه سريال را كه همه براي هم پست كرديم چه طوري بود؟ شايد فكر كردن براي پست خارجي مي خواهيد. حتما خبرشان مي كنم من خودم همين 3 روز پيش يه بسته را راحت فرستادم رفت همين طوري توي بستته 10 تايي دي وي دي بود قشنگ بهم پاكت حباب دار هم خودشان انتخاب كردن دادن كه خراب نشه! 10 دقيقه هم طول نكشيد!

راستي خواهر لينخو و جناب زير نويس خيلي خيلي از راهنمايي تان براي تورنت ها ممنونم . :)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
کسی از رفیق ما ویلی خبر نداره!حیلی وقته پیداش نیست نگرانش شدم!

در ضمن در باب پست هم باید بسته های که به خارج فرستاده می شه یا از خارج به داخل فرستاده می شه چک می شن!({قدر فضولن
97.gif
)ولی بسته هایی که در داخل ئو به مقصد در داخل ایران فرستاده می شن چک نمی شن!(البته گاهی وقتا غیب می شن!)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
راجب به Berserk یه سوال بپرسم این کاسکا تو مانگاش بچه دار می شه ؟ .....اصلا زنده می مونه ؟ .... من مانگا رو گرفتم اما حال خوندنش رو ندارم

خوب مانگا رو خوندم و جواب سوالم رو گرفتم ...چه اتفاقات غم انگیزی می افته ...واقعا اون کرمه بچه Griffith و Caska بود ؟

---

راستی من چون این چند روز بی کار بودم گفتم اون سریال 12 قسمتیه که خواهر پیشنهاد کرده بود رو بگیرم بعد رفتم اون پست خواهر رو پیدا کردم و گزاشتم برای دانلود فقط دیدم که این بجای 12 قسمت 14 قسمت فکر کردم خواهر اشتباه کرده

امروز که اومدم ببینم چجوریه دیدم با کمال افتخار Kimi Ga Nozomu Eien رو دانلود کردم :D

از بس که گیجم البته خیلی هم ناراحت نشدم چون در هیچ حالتی ممکن نبود مختارانه همچین کارتونی رو بگیرم امروزم که دیگه خیلی بیکار شدم نشستم کامل دیدمش

کارتون قشنگی بود .... مخصوصا یک سری از شخصیت هاش واقعا بامزه بودند ... کلا باید بگم که پیشنهاد های خواهر لینخو حرف نداره و همشون عالین ... من که تا حالا بهترین فیلمایی که مضامین عاشقانه داشتند رو وسطش یا خوابم می برد یا پا می شدم می رفتم نشستمم همه ی اینو با هم دیدم

البته ناگفته نماند اگه 2 نفر این تو همدیگه رو می کشتن جذابیتش بیشتر می شد :D (خواهر ین ین در مورد روان پریش شدن بی راه هم نمی گفتا !)

ناگفته نماند که این سریال 18+ البته اگه بخوایم فقط اون فاکتوری که خواهر لینخو گفتن رو در نظر بگیریم :blush: چون در مقابل Berserk برای زیر 3 ساله;)

a4.jpg

راستی خواهر می شه در مورد این فایل 48 مگی تو تورنت زیر یه توضیحی بدین ؟ من سر در نمی ارم

http://www.mininova.org/tor/121062

فعلا ...

فایل های ضمیمه

• Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_08.jpg
    Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_08.jpg
    74.8 KB · نمایش ها: 9
  • Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_09.jpg
    Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_09.jpg
    72 KB · نمایش ها: 12
  • Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_17.jpg
    Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_17.jpg
    91 KB · نمایش ها: 5
  • Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_27.jpg
    Wallpaper_Kimi_Ga_Nozomu_Eien_27.jpg
    185 KB · نمایش ها: 10

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
کسی از رفیق ما ویلی خبر نداره!حیلی وقته پیداش نیست نگرانش شدم!

در ضمن در باب پست هم باید بسته های که به خارج فرستاده می شه یا از خارج به داخل فرستاده می شه چک می شن!({قدر فضولن
97.gif
)ولی بسته هایی که در داخل ئو به مقصد در داخل ایران فرستاده می شن چک نمی شن!(البته گاهی وقتا غیب می شن!)

سلام

ویلی جون بنده خدا فک کنم به خاطر فیلترینگ اومده اینجا:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=23051&goto=lastpost

حالا من میرم دنبالش بیارمش همین جا
200.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه ی دوستای خوبم:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
خواهر لینخو دی وی ها بدست دوستون رسید؟
راستی سری وان پیس و دراگون بال زد و جی تی رو میتونید از کانال NT 1 که یه کانال فرانسوی هست ببینید
من که خودم با وان پیس مخصوصا با لوفی خیلی حال میکنم البته سری خیلی طولانی هست ولی ارزش دیدن داره
این کاناله هم فری هست
119fs855161.jpg

INUYASHA هم کانال RTL CH 2 در حال پخش هست

pokito_banner_inuyasha.jpg

درضمن RTL CH 2 قراره ناروتو رو از 18 سپتامبر پخش کنه

bereichs_banner_naruto.jpg

YU-GI-OH! GX هم RTL CH 2 داره پخش میکنه

yugioh_gx_banner.jpg

راستی این انیمه هم آر تی ال داره میزارهDETEKTIV CONAN
یه چیزایی تو مایه های کیندایچی هس

pokito_banner_conan.jpg

انیمه SHAMAN KING هم قراره 13 هم سپتامبر پخش بشه

bereichs_banner_shaman_king.jpg

SHAMAN_2_k.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
یه خبر خوش
ناروتو رو از دیروز گیم وان داره پخش میکنه:happy:
اینم یه شات
119fs859141.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
میگم همه ساعت 1 شب به وقت ایران آن باشین
خواهر لینخو هم قول داده میاد برادر ویلی هم که امد
18.gif

خلاصه یه حالی به این تاپیک بدیم
300.gif

فعلا بای تا 1 شب

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
من اين انيمه last vampire را ديدم راستش خيلي خوشم نيامد نمي دانم از نوع ساخت قديمي اش يا ان جور كريه بودن شخصيت ها (تا جايي كه دوستان گفتند فيلمش قديمي هست) بيشتر هم به نظر مي رسيد يه قسمت طولاني از وسط يه سريال باشه تا يه فيلم خيلي گنگ بود حالا سريال Blood+ هم همين طوري؟ يعني رنگ اميزي و داستانش اينقدر تيره و تاره يا نه؟

راستي يك سوالي از Sprite away ان موجودات كوچولو كه چي هيرو بهشان كمك كرد انهايي كه شبيه قاصدك هاي سياه بودن انها چه موجوداتي هستن؟ يعني از افسانه يا چيزي مثل ان الهام گرفته شدن؟

راستي جايي هست كه شبكه هايي كه انيمه پخش مي كنن را معرفي كرده باشه مثل يك بانك اطلاعاتي؟ با فركانس و ساعت پخش و ....

به نظرتان حالا كه كلمه انيمه فيلتر هست نوشتنش اينجا مثل خود ف ل ت ر ناجور و دردسر ساز نيست؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام و شب بخير خدمت همگی

البته ظهره منه و در هال خوردن ناهار هستم و سو استفاده از وقت.
اول ميخواستم در مورد yahoo groups باهاتون صحبت کنم . کسايی که تاپيک افسانه شجاعان رو ميخونن احتمالاً در جريان هستن ولی برای بقيه بگم که سره ماجرای ف ی ل ت ر ما به اين نتيجه رسيديم که يه جای ديگه هم داشته باشيم که email های همه توش باشه، که اگه دوباره اين اتفاق افتاد يا سفت و سخت تر شد، هم ديگه رو گم نکنيم، مثل اتفاقی که برای برادر ويلی افتاده بود.
حالا خواهر ين ين زحمت کشيدن و اين yahoo groups رو زدن، بچه هايی که مايلن با اين جمع باقی بمونن ميتونن تو اين گروه عضو بشن .

لطف کنين اگر ياهو ID تون با ID PT متفاوته حتماً ID PT تون رو هم قيد کنين که خواهر ين ين بدونن شما کی هستين و add تون بکنن.

خوب اين فعلاً از اين تا من ببينم ميتونم 1-2 تا پست ديگه رو هم جواب بدم يا نه؟!

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
خودم قرار میزارم خودمم میپیچونم
302.gif

اینقذه حال میده
303.gif

شرمنده
311.gif

در مورد سوال خواهر ین ین باید بگم که بانک اطلاعات کاملی نیست ولی چند تا فروم خارجی هست که بدرد ما ایرانیا نمیخوره از طرفی بخاطر اینکه اکثرا اروپا از آسترو استفاده میکنن بدرد ما ایرانیا که از هاتبرد استفاده میکنیم نمیخوره
به نظرم بهترین راه ایجاد یه گروپ هست که هر کی اطلاعاتی داره بزاره

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اگر اشتباه نکرده باشم گروپ خواهر ین ین مخصوص افسانه شجاعان هست بهمین خاطر یه گروپ دیگه مخصوص انیمه زدم
اینم آدرس
http://uk.groups.yahoo.com/group/Animation_group_iran/
[email protected]
فعلا اینجا کانالهایی که انیمه پخش میشه رو میزارم
اگر هم موافق باشین پست های بدرد بخور که تو PT و BMC زده میشه هم اونجا بصورت آرشیو بزارم
البته از گروپ خواهر ین ین هم میشد استفاده کنیم ولی اینطوری پست ها فقط در مورد انیمه باشه بهتره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راجب به Berserk یه سوال بپرسم این کاسکا تو مانگاش بچه دار می شه ؟ .....اصلا زنده می مونه ؟ .... من مانگا رو گرفتم اما حال خوندنش رو ندارم:D من تو این لینک زیر یه چیزایی خوندم اما کامل توضیح نداده بود گفتم شاید شما بدونی , یه نکته ی جالبی هم این تو بود که البته شما گفته بودین ولی من فکر نمی کردم به این شدت باشه
With over 29 million volumes sold, it is one of the most successful adult manga ever.
خوب مانگا رو خوندم و جواب سوالم رو گرفتم ...چه اتفاقات غم انگیزی می افته ...واقعا اون کرمه بچه Griffith و Caska بود ؟
راستش من مانگا رو نخوندم و نميدونم چی ميشه!!! :(
يعنی تو هميه 33 فصل رو خوندی؟؟؟؟ :blink::blink::blink:
ببينم مگه کاسکا اصلاً زنده مونده بود؟ :eek:هميشه واسيه من جای سوال داشت؟ بچه دار شده؟؟؟ :blink: کرم؟؟؟؟ :blink::blink::blink:
الان چی ؟ با گاتز هست يا ...؟ :hmm:
اشکالی نداره بگو من از spoiler خوشم ميياد. :D

من که گفتم #1 مانگا توی دنياست! ;)
من نمی دونم این مانگای سیاه سفید چه چیز جالبی داره ؟ :D (الان تمام دنیای anime رو زیر سوال بردم فکر کنم)
اوم ... واقعاً بردی زيره سوال! :cool:
راستش berserk سياه ترين مانگايی هست که من تا هالا ديدم :f34r: ولی مانگا های ديگه اينجوری نيستن!

کسی کتاب های مانگای تن تن و ميلو يادشه؟ من که بچه بودم ميخريدم ميخوندم به فارسی ترجمه کرده بودن و خيلی گرون بود، اون موقعها يه کانتينر تو خيابون چهرازی روبروی پارک ملت بود که کتاب فروشی بود و من از اونجا ميخريدم، البته اون رنگی بود و اون زمان خيلی معروف بود، همه ميخوندن. :rolleyes:

ژاپنی ها هم فقط مانگا ميخونن، جدای از اينکه منبع اصلی انيمه ، مانگا هست، مانگا های ديگه اي هم هست که برای مقاسد ديگه اي نوشته ميشه ... و طرفشون فقط بالای 18 سال هست يعنی اصلاً مال بچه ها نيستن!:wacko:
بطور کلی, مانگای خيلی سياهی رو اول خوندی وگرنه من خودم بعد از کلی تو اينترنت گشتن و نا اميد شدن در پيدا کردن لينک دانلود برای اولين بار online خريد کردم و اولين خريدم يه مانگا بود! مانگای قشنگ خيلی زياده :happy:

بگزريم نميدونم چرا يهو ياد کارتون Gravitation افتادم، حالا اگه ببينم بچه ها هساسيتی نسبت به اين مساله نداشته باشن در موردش حرف ميزنم ولی نميدونم عکس العمل ها چه جوريه!!!!!

fondecranrpggravitation0oi.jpg

کارتون بسيار زيبا و خيلی معروفی هست ولی خوب يه مورد اساسی داره!
Seen in part or in whole by 1308 users, rank: #131
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.0079 (Very good+.00), std. dev.: 1.8108, rank: #281
Weighted mean: 7.9039 (Very good-.09), rank: #356
Bayesian estimate: 7.89246 (Very good-.10), rank: #185

راستی من چون این چند روز بی کار بودم گفتم اون سریال 12 قسمتیه که خواهر پیشنهاد کرده بود رو بگیرم
کدوم سريال رو ميگی؟
امروز که اومدم ببینم چجوریه دیدم با کمال افتخار Kimi Ga Nozomu Eien رو دانلود کردم
:lol::lol::lol: من که اونو فرستاده بودم, آخه هواست کجاست؟:happy: پس خوشت اومد؟!!!
گفتم که اين کارتون تو بعضی از سايت ها #1 است ولی من اونقدر بهش امتياز نميدم فکر کنم هدود 40-50خوب باشه ولی خيلی قشنگه توش حرفی نيست!

Seen in part or in whole by 1338 users, rank: #125
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.233 (Very good+.23), std. dev.: 2.1461, rank: #207
Weighted mean: 8.0917 (Very good+.09), rank: #217
Bayesian estimate: 8.0805 (Very good+.08), rank: #120

کلا باید بگم که پیشنهاد های خواهر لینخو حرف نداره و همشون عالی
:blush::blush::blush:
البته ناگفته نماند اگه 2 نفر این تو همدیگه رو می کشتن جذابیتش بیشتر می شد
دقيقاً، مشگل اين سريال اينه که کمبود هيجان داره، بخاطر همينه امتياز بهش کم دادم! :p
ناگفته نماند که این سریال 18+ البته اگه بخوایم فقط اون فاکتوری که خواهر لینخو گفتن رو در نظر بگیریم :blush: چون در مقابل Berserk برای زیر 3 ساله;)
هوم، ببينم پس نظرت در مورد خشن ترين کارتون عوض شد؟؟؟ ;)
راستی خواهر می شه در مورد این فایل 48 مگی تو تورنت زیر یه توضیحی بدین ؟ من سر در نمی ارم
http://www.mininova.org/tor/121062
آها اون، سريال Gundam seed رو ديدی؟ هيچی اين يه کليپ خنده داره که مثلاً اگه اين کارتون تو قالب gundam بود اينجوری ميشد.
يه کم هر 2 تاشونو مسخره کرده!:D

خوب ميبينم که آواترتو هر دفعه داری با انيمی که ميبينی عوض ميکنی!!!;) از تو رختخواب به زير درخت!:lol:
منم فکر کردم بد نيست از اين به بعد اسم انيم هايی که آواتر ازشون ميزارم رو بگم، شايد برای خيلی ها معما باشه که اين عکس مال چه انيمی هست؟!!:blink:
ok اين آواتر مال کارتون kyo kara maoh يا god bless our king هست، يکی از خنده دارترين کارتون هايی که من ديدم :)، در کل هيچ معما يا چيزی در ميون نيست ، فقط ميتونين از کارتون لذت ببرين و هسابی بخندين، مخصوصاً قسمت 2 که من قاه قاه داشتم ميخنديدم.:happy:

02.jpg

01.jpg

اين کارتون از يه جهاتی يه شباهت هايی به کارتون inuyasha و fushigi yuugi داره! در مورد fushigi yuugi بعدن مفصل حرف ميزنم.

post-248278-1144989543.jpg

در مورد آواتر هر دوی اينا پسرن و ... نميگم لوس ميشه بايد ببينين تا بفهمين که نسبتشون چيه! :lol::lol::lol:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من مانگا رو نخوندم و نميدونم چی ميشه!!!
يعنی تو هميه 33 فصل رو خوندی؟؟؟؟
ببينم مگه کاسکا اصلاً زنده مونده بود؟ هميشه واسيه من جای سوال داشت؟ بچه دار شده؟؟؟ کرم؟؟؟؟
الان چی ؟ با گاتز هست يا ...؟
اشکالی نداره بگو من از spoiler خوشم ميياد.

من که گفتم #1 مانگا توی دنياست!

Spoiler

نه بابا هیچ موجود زنده ای نمی تونه این همه رو 2 روز بخونه
اما من شروع کردم ازاولی خوندم بعد دیدم که بعد از چندتا فصل می ره تو همون داستان سریالیعنی می شه عینه همون البته با این که چند ت شخصیت دیگه توش علاوه بر سریال بودن و همچنین یک سری مسایل خیلی مصل تر بود اما من رد کردم رفتم سره جایی که سریال تموم شد فصل 13 خوب می تونین خودتونم نگاه کنین ولی منم می گم این پایین

اونجا griffith تبدیل به یه دونه ازهمون دمون ها می شه و می اد بیرون و شروع می کنه کاسکا رو جلوی چشه گاتز چیز کردن .... گاتزم یه دستشو می بره و یه چشمشم کور می شه griffith داشته کارشو می کرده که یکی یوهو می پره وسط معرکه

n12-114-134.jpg

خلاصه اون وسط با Zodd هم در گیر می شه کاسکا و گاتز رو از اون جهنم می کشه بیرون و اونارو می سپره دست Rickert که تنها hawk زنده موندس

بعد از 3 - 4 روز گاتز بیدار می شه ریکرت اونا برده بود تو یهغار پشت خونه ی همون پیرمرد اهنگره ...وقتی بیدار می شه متوجه می شه commander caska به کلی حافظش رو از دست داده و هیچی یادش نمی اد و هیچ کس رو نمی شناسه و فقط به دختر اهنگره اعتماد می کنه

بعد از اونم یک سری اتفاقات می افته که من به طور خلاصه اخرش رو می زارم اینجا

n12-114-33.jpg

-----

دقيقاً، مشگل اين سريال اينه که کمبود هيجان داره، بخاطر همينه امتياز بهش کم دادم!

جذابیتش این بود که ادم فکر می کرد این پسره باید چیکار کنه این وسط ....اونم همش گند می زد :lol:

هوم، ببينم پس نظرت در مورد خشن ترين کارتون عوض شد؟؟؟

در این که خشن ترین کارتونه شکی نیست ولی بیشتر اعصاب ادم خورد می شه ... وسط مانگا نصف شخصیت هارو زدن تار و مار کردن :wacko:

خوب ميبينم که آواترتو هر دفعه داری با انيمی که ميبينی عوض ميکنی!!! از تو رختخواب به زير درخت!

کمال هم نشینه دیگه ....;)
از تو رختخواب به زير درخت! این یعنی چی ؟ :blink:

بگزريم نميدونم چرا يهو ياد کارتون Gravitation افتادم، حالا اگه ببينم بچه ها هساسيتی نسبت به اين مساله نداشته باشن در موردش حرف ميزنم ولی نميدونم عکس العمل ها چه جوريه!!!!

:whistle: :whistle:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اونام بالاخره جزو انيميشن حساب ميشن ديگه :D
دقيقاً ، به هوای اينکه اينا هم کارتونن دانلودشون ميکنی بعدن ميبينی با چی مواجه شدی!!!!! :blink::blink::blink::eek::eek::eek:
البته بعضی هاشون نامی و بسيار مطرح هستن يعنی با وجود مورد, بسيار قوی کار شدن که منم راستش ازشون بدم نيومد :happy: ولی بعضی هاشون خيلی آبکی هستن!! :wacko:
2 موردی که من تو اون سايت ديدم so so بودن، بيشتر محض خنده هستن:
Princess Princess

post-413379-1144312892_thumb.jpg

princessprincess.jpg

Princess_Princess225_rdax_225x225_60.jpg

Gakuen Heaven

1_UmkTo3Ty6YOC.jpg

The Song of Wind and Trees / Kaze to Ki no Uta

kaze-gilbert.jpg
kaze-gilbertsm.jpg

872.jpg

توضيح در مورد کارتون آخر "آهنگ باد و درختان" اين کارتون يه کارتون کلاسيک و جزء همون کارتون های نامی محسوب ميشه، راستش من از اين کارتون خيلی خوشم اومد ولی آخرش نفهميدم چی به چی شد! البته اول کارتون هم ميگه که اينطور فرض شده که بينندگان مانگا رو خوندن و ميدونن چی به چيه!!! :(
خلاسه من مجبور شدم برم دنبال مانگا ، حالا مگه تورنتش گير ميآد؟! خلاسه از 19 فصل 17 تاش دانلود شد ولی 2 تای آخر که اصل کار بود نشد، باز بگرد خلاسه تورنت خامش رو گير آوردم و دنبال دوستای ژاپنيم که آی کمک يکی اينو برای من ترجمه کنه من ببينم آخره اين چی شد؟!!! :lol:

نويسنده اين مانگا خانوم keiko takemiya اولين کسی بود که در سال 1976 مانگای shounen ai نوشت که همين kaze to ki no uta باشه و 12 سال بعد در سال 1987 انيمه اين مانگا رو ساختن.
خوب ديدن اين کارتون به کسانی که نسبت به کارتون های shounen ai يا BL حساسيت ندارن اکيدن توصيه ميشه! :D (فقط به خانوم ها) ;)

ولی در کل نميدونم چرا کارتون ها داره به اين سمت پيش ميره ، قبلاً کارتون های adult, hentai, ... اين جور چيز ها زياد پيدا ميشد ولی الان اين مدل کارتون ها داره به سمت shounen ai, shoujo ai, yaoi و yuri پيش ميرن!!!!!!!!:blink::blink::blink:
مثل اينکه در ژاپن کاملن داره جا مييوفته!!! :blink:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اين انيمه last vampire را ديدم راستش خيلي خوشم نيامد نمي دانم از نوع ساخت قديمي اش يا ان جور كريه بودن شخصيت ها (تا جايي كه دوستان گفتند فيلمش قديمي هست) بيشتر هم به نظر مي رسيد يه قسمت طولاني از وسط يه سريال باشه تا يه فيلم خيلي گنگ بود حالا سريال Blood+ هم همين طوري؟ يعني رنگ اميزي و داستانش اينقدر تيره و تاره يا نه؟

اصلا این دو تا با هم قابل مقایسه نیستن Blood + خیلی رنگ امیزی خوبی داره یعنی اصلا شباهتی به اونی که شما دیدین نداره .....
خشونتشم به نظر من از اون فیلم کم تره ...منم کلا خیلی از اون خوشم نیومد !!

حالا هنوز 6 قسمتش مونده تا تموم شه اونا که زیرنویس دار شد من همرو تحویل می دم تا ببینین و خودتون نظر بدین

قابل توجه که سریال بعد از Blood The Last Vampire ساخته شده

top_img.jpg

ادیت :

خواهر لینخو زمینه این عکس به نظرتون خودشه ؟
اگه باشه که خیلی خوبه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولي اين الان پوسترش باحاله، ببينم اين گوزن بزرگه خود بامبيه که بزرگ شده؟ چقدر شاخ هاشم بزرگ شده، شکل پدر عزيزش شده
30.gif
اي واي نه، اون خود پرنس بزرگه، اينم همون بمبي کوچولوئه، واي، الان داستانشو ديدم، انگاري نوشته به ماجراي بزرگ شدن بمبي زير سايه ي پدرش مي پردازه، واااااااااااااااااي، من عاشق اون باباش بودم، بامبي 2 پس حتما فيلم خيلي قشنگيه، دانلودش مي کنم، وااااااااااي!!! ).
آره اينم خيلی قشنگ بود، باباش هم خيلی با اقتداره.
راستی ياده مسافرتی که رفته بودم افتادم که دقيقاً از فاسله 3 متری از يه گوزن عکس و فيلم گرفتيم. اونم چه گوزنی فقط يه نگاه به شاخاش بکنين!!!:blink::blink::blink:

يه روز ilگه وقت کنم تمام عکس های مسافرت رو ميزارم ببينين، واقعاً حيفه که نبينين!:happy:
واي من الان بدجوري تو مود بامبي رفتم، فعلا برم بعد دوباره ميام، شايد هم يه پست در مورد اين بچه آهوي خوشگل زدم، البته اگه اشکالي نداشته باشه ^_^
حتماً اين کارو بکن چون خيلی از بچه ها ممکنه نديده باشنش! ;):happy:

راستی اينم آهو هايی که ديديم:

بالا