Spoiler بعد از اونم یک سری اتفاقات می افته که من به طور خلاصه اخرش رو می زارم اینجا
دستت درد نکنه ، عجب ! پس اونجوری ميشه؟ ولی آخرش چی؟ البته هنوز که تموم نشده ولی ... اينم برای خودش کارتونی بود، با همه اينا هنوز قشنگه!

جذابیتش این بود که ادم فکر می کرد این پسره باید چیکار کنه این وسط ....اونم همش گند می زد :lol:
خوب يه سوال اگه تو جای پسره بودی چی کار ميکردی؟؟؟
من سره اين کارتون نزديکه 1-2 ساعت داشتم با استادم بحث ميکردم، آخه اونم پسره و نظرامون کلی با هم فرق ميکرد، آخرشم به نتيجه نرسيديم!!!

امروزم يه بحث مفصل در مورده blood+ کرديم

، بيشتر صحبت سر اين بود که سايا زنده بمونه و وقتی بعده 30 سال از خواب بيدار شه کای 45-50 سالشه!!:lol: خلاسه بحث جالبی بود!:happy:
------------------
الان ديدم که من از استادم اسم زياد مييارم ، خوب بگم که کين که يه کم بشناسينشون

:
ايشون 26 سالشه و دارن فوق کامپيوتر ميخونه و آخراش هم هست و ديگه بايد کم کم دفاع کنه ، دانشگاه آلبرتا و پذيرش دکترا هم از همين دانشگاه گرفته! من حدودن 200 تا DVD کارتون دارم ولی اين استاده شريف من فکر کنم 600 تا داشته باشه!!
و خدا ميدونه که چه cd و cd کشی ايه که بين alberta و british columbia داره انجام ميگيره
، از روی هر چيزی که دانلود ميکنيم 2 سری ميزنيم که تو وقتمون سرفه جويی بشه و دوباره کاری نکنيم
يه چيز جالب ديگه در موردش اينه که شريف درس ميخونده و جزو تيم روباتيک بوده که نميدونم تو سال فلان تو ايتاليا مدال طلای المپياد روباتيک رو ميبرن
!
جالبه که همه کسايی که کارتون دوست دارن همه آدم های موفقی هستن :happy:
------------------
خوب از off topic در بيام، ادامه جواب
از تو رختخواب به زير درخت! این یعنی چی ؟ :blink:
آواتر اول و دومی که از kimi ... گزاشتی رو دارم ميگم
اونوقت اين يعنی چی؟ yes or no ؟
خواهر فریدا یه چک بکن ببین اینا رو باید بدم دیگه ؟ Trinity Blood رو هم که فرستادین دیگه ؟
اگه تونستی blood: the last vampire رو هم به دوستم بده ممنون ميشم، trinity blood رو هم من نفرستادم چون تو داشتی ديگه

! اگه اگه اگه وقت کردی tsukihime رو هم بده که اگه بچه ها خواستن داشته باشه:blush:.
دوستان فکر کنم اينجا جا داره که از برادر murderer يه تشکر درست هسابی بابت زحمتی که کشيدن ، با وجود گرفتاری بيش از هدشون ، بکنيم. واقعاً دستت درد نکنه!
امروز که داشتم نگاه می کردم دیدم از موقعی که شروع کردم به دانلود کارتون تا الان حدود 30 گیگ کارتون دانلود کردم
هوم ... ميدونی من از ديشب تا امروز 15 گيگ دانلود کردم
ولی خودمونيم برايه ايران خوبه! :happy:
------------------
خوب فکر کنم ليستت ته کشيده باشه برای دانلود آينده توصيه ميکنم که jyu oh sei رو دانلود کنی
:
لرد سياه به من اعتراض کردن که چرا آواتر تکراری گزاشتم! اول که عجب حافظه اي دارين!!!!
من اينو خيلی وقت پيش ها اون اوايل گزاشته بودم

:blink:، دوم ، راستش دلم يهو هواشو کرد که يه بار ديگه ببينمش:happy:

، خوب آواتر امروزم هم يه عکس از از 2 تا ديگه از شخصيت های همين کارتون هست.
چون 11 قسمته فکر کنم برات راحت باشه و چون 2006 هست فکر کنم بتونی تک تک تورنتشو گير بياری. کم کم داريم از فاز vampire خارج ميشيم!