• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
اصلا این دو تا با هم قابل مقایسه نیستن Blood + خیلی رنگ امیزی خوبی داره یعنی اصلا شباهتی به اونی که شما دیدین نداره .....
خشونتشم به نظر من از اون فیلم کم تره ...منم کلا خیلی از اون خوشم نیومد !!
قابل توجه که سریال بعد از Blood The Last Vampire ساخته شده

ممنون از توضيحاتتون جناب murdure پس زياد هم بي راه نگفتم اصلا كارتون هاي قديمي يه جوري خشن تر يا حتي اگر خشن نيستن يه جور خاصي درست شدن مثلا همين monono;ke را مثلا با Howls Moving Castle مقايسه كنيم كاملا نشان ميده دقيقا مثل سريال ها و فيلمهاي ژاپني اصلا با الان قابل مقايسه نيستند يادتان قبلا چقدر بد رنگ و طرح بودن هميشه يه ادم ميه كچل بو د كه با يه دستمال داره سر و صورتش را پاك مي كنه ... خب اف تاپيك شد

حالا هنوز 6 قسمتش مونده تا تموم شه اونا که زیرنویس دار شد من همرو تحویل می دم تا ببینین و خودتون نظر بدین
:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر لينخو من به خاطر اسم كوچسكشان گيج شدم مين الان نشان ميدم اين صفحه مربوط به انيمه Gedo senki هستش اسم كارگردان Goro Miyazaki اين هم صفحه مربوط به قلعه متحرك و بقيه فيلم ها كه اسم كارگردان Hayao Miyazaki واسه همين كه مي گم شايد اين دوتا با هم برادر باشن يا چيزي اين بود كشفيات بنده حالا اين دو تا ميازاكي ها (كه شايد يكي باشن) دو تايي توي دنياي اينمه سازي و توي يه كمپاني چي كار مي كنن؟ :blink:
خواهر دقيقاً حق با توئه، من تا حالا دقت نکرده بودم ، چه خوب شد گفتی، خوب دوستان تصحيح ميکنم:

Goro Miyazaki

goromiyazaki.jpg

کارگردان gedo senki است.ايشون پسر جناب آقای هايائو ی بزرگ هستن :D
تا يادم نرفته اين يه کليپ ديگه از اين کرتون هست برای کسايی که youtube ندارن، اميدوارم اين صفحه باز شه !

http://www.ghibli.jp/25trailer/

Hayao MIYAZAKI
20060208_suzuki_01.jpg

و ايشون کارگردان بقيه اون کارتون های ديگه هستن :)
به محض اينكه پيداش كردم خبرتان مي كنم و مي فرستم. :happy:
ممنون :happy:
راستي مي دانم كه شما حتما منابع خيلي خوبي براي ياد گرفتن ژاپني داريد ولي ياد گرفتن زبان سوم از روي زبان دوم بايد يه كم مشكل باشه :blink: فكر كردم شايد از اين هم استفاده اي بكنيد سايت اموزش زبان ژاپني از راديو فارسي ژاپن.
واقعاً عالی بود، دستت درد نکنه! :blush::)
خب من دارم سعي مي كنم اين IRC را ياد بگيرم ولي متاسفانه اينجا ف ي ل ت ر حالا نمي دانم پورت هاش را هم بستن يا نه! تا حالا كه نتوانستم به هيچ سروري وصل شم
احتمالاً خوده کانال ها رو بستن :wacko:
ارشاد!!! پس اين همه سريال را كه همه براي هم پست كرديم چه طوري بود؟ شايد فكر كردن براي پست خارجي مي خواهيد. حتما خبرشان مي كنم من خودم همين 3 روز پيش يه بسته را راحت فرستادم رفت همين طوري توي بستته 10 تايي دي وي دي بود قشنگ بهم پاكت حباب دار هم خودشان انتخاب كردن دادن كه خراب نشه! 10 دقيقه هم طول نكشيد!
پس به خودش بگو ;)
راستي خواهر لينخو و جناب زير نويس خيلي خيلي از راهنمايي تان براي تورنت ها ممنونم . :)
خواهش ميکنم :happy:
به نظرتان حالا كه كلمه انيمه فيلتر هست نوشتنش اينجا مثل خود ف ل ت ر ناجور و دردسر ساز نيس
اين ديگه کی شانار شد؟؟؟ (شانار=ف ی ل ت ر) :eek::eek::eek:
قابل توجه که سریال بعد از Blood The Last Vampire ساخته شده
و محصول 2006-2005 هست ، خيلی قشنگه از اون کارتون هايی که ميخکوبت ميکنه، حتماً از برادر murderer بگير و ببين.:)
اينم چند تا عکس از صحنه هاش که بدونی خوش آب و رنگه! :D

فایل های ضمیمه

• 2006y03m26d_105342063.jpg
    2006y03m26d_105342063.jpg
    53.5 KB · نمایش ها: 7
  • Blood+ - 11 - 02.jpg
    Blood+ - 11 - 02.jpg
    11.9 KB · نمایش ها: 7
  • Blood+ - 02 - 17.jpg
    Blood+ - 02 - 17.jpg
    20.9 KB · نمایش ها: 8
  • Blood+ - 20 - 09.jpg
    Blood+ - 20 - 09.jpg
    11.1 KB · نمایش ها: 6
  • Blood+ - 40 - 07.jpg
    Blood+ - 40 - 07.jpg
    8.9 KB · نمایش ها: 10

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر لینخو دی وی ها بدست دوستون رسید؟
نه هنوز ولی شما ميتونی naruto و inuyasha رو ازش بگيری، اونا already دستشه! ;)

shaman king هم کارتون باهالی يه، من دوسش دارم :)

shaman_king_007.jpg

logoduforumcopie8ew.jpg

اصولاً من کارتون خوش آب و رنگ رو دوست دارم :D از همه بيشتر inuyasha
36_3_10.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر اشتباه نکرده باشم گروپ خواهر ین ین مخصوص افسانه شجاعان هست بهمین خاطر یه گروپ دیگه مخصوص انیمه زدم
اینم آدرس
http://uk.groups.yahoo.com/group/Animation_group_iran/
[email protected]
فعلا اینجا کانالهایی که انیمه پخش میشه رو میزارم
اگر هم موافق باشین پست های بدرد بخور که تو PT و BMC زده میشه هم اونجا بصورت آرشیو بزارم
البته از گروپ خواهر ین ین هم میشد استفاده کنیم ولی اینطوری پست ها فقط در مورد انیمه باشه بهتره
راستش، نميخاستيم که توی yahoo group ها پيقامی بزنيم و فقط قصدمون جمع کردن email ها بود تا در صورت وقوع هر گونه مشگل مشابهی همديگرو گم نکنيم! :wacko:
به هر جهت از شما هم ممنون ، ميتونيم يه ليست هم فقط از بچه های تاپيک انيميشن داشته باشيم :happy:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام خواهر جان شما الان تازه رسديد به شب ما يه ست خواب شبانه هم داشتيم شبتان بخير :happy:

يه روز ilگه وقت کنم تمام عکس های مسافرت رو ميزارم ببينين، واقعاً حيفه که نبينين!
خواهر لينخو شما جزيره پرنس ادوارد هم رفتيد؟(اينقدر كه توي كتاب هاي لوسي مد مونتگمري تعريفش را كرده) سريال اني و قصه هاي جزيزه هم كه يادتان هست :)

کارگردان gedo senki است.ايشون پسر جناب آقای هايائو ی بزرگ هستن
اين ديگه خيلي جالب بود پدر و پسر هر دو تا انيماتور هستن؟ از روي عكس ها يه لحظه فكر كردم يه صحنه از قلعه متحرك باشه انگار يه سبك را انجام مي دن.
خودمانيم اين جناب ميازاكي بزرگ چقدر....با نمكن :lol:

اين ديگه کی شانار شد؟؟؟ (شانار=ف ی ل ت ر)
خبر نداشتيد ؟ خب اين كلمه خيليوقته شانار(!! :rolleyes: ) مي گم كه I.R.C هم شانار شده اصلا كانكت نميشه ولي ان لينك اولي كه داده بوديد براي راهنماييخيلي خوب جواب ميده يعني را هنمايي هاش خيلي دقيق هستن البته چند تا نرم افزار ديگه هم هست كه به همان منابع وصل ميشه شايد جديد باشن هنوز پورت ها را نبسته باشن ولي ان ها توضيح ندارن مي رم انها را هم امتحان مي كنم تا ببينم چي ميشه اگر اين وصل بشه عالي

اينم چند تا عکس از صحنه هاش که بدونی خوش آب و رنگه!
:happy:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
اين ديگه کی شانار شد؟؟؟ (شانار=ف ی ل ت ر)

اون که خوبه Manga هم شانار شده خیلی وقته

---

من پست قبلیم رو ادیت کردم فکر نکنم دیده باشین خواهر حالا دوباره می زارم اینجا

top_img.jpg

خواهر اینی که تو پشت صحنه ی این عکسه به نظرتون می تونه همون چیزی باشه که من فکر می کنم ؟ بالاش که شبیه

راستی یه حدثیات در مورد سریال بزنم ؟ البته خیلی بعیده نویسنده ها به همچین نکات ریزی دقت کنند ولی دیگه به ذهنم رسید

اگه یادتون باشه hagi به ریکو گفت تو باید همیشه با سایا باشی چون من نمی تونم ...از طرفی دیدیم تو قسمت 46 چه قولی به سایا داد

حالا ممکنه hagi یه بلایی سر خودش بیاره که مجبور نشه به قولش عمل کنه ؟ ....مزخرف می گم نه ؟ :D

راستی کسایی که کارتون رو ندیدن اینو نخونن :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر اینی که تو پشت صحنه ی این عکسه به نظرتون می تونه همون چیزی باشه که من فکر می کنم ؟ بالاش که شبیه. راستی یه حدثیات در مورد سریال بزنم ؟ البته خیلی بعیده نویسنده ها به همچین نکات ریزی دقت کنند ولی دیگه به ذهنم رسید . اگه یادتون باشه hagi به ریکو گفت تو باید همیشه با سایا باشی چون من نمی تونم ...از طرفی دیدیم تو قسمت 46 چه قولی به سایا داد. حالا ممکنه hagi یه بلایی سر خودش بیاره که مجبور نشه به قولش عمل کنه ؟ ....مزخرف می گم نه ؟ :D
هوم ... اگه باشه به قوله تو خوبه، ولی بالاش به اين بزرگی نبود، بود :blink:؟
من که چشمم آب نميخوره! :(

راستش چی بگم ولی با يه قتعيتی به سايا قول ميداد که فکر نکنم بخواد زيره قولش بزنه ولی اصلاً يه سوال : چه جوری ميخواد به قولش عمل کنه؟؟؟ :blink::blink: فقط ديوا ميتونه! :hmm::eek:

راستی شماها از کجا ميفهمين چی شانار شده؟ :f34r:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همگی
34.gif

نمیدونید که چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود.بابت این مدت غیبت ازهمه معذرت میخوام.
26.gif
تقصیر تنبلی خودم بود که برای پیدا کردن پروکسی معطل کردم.چون راستش اصلا فکر نمیکردم که فیل تر شدن پی تی اینقدر طول بکشه نمیدونم یادتون میاد یا نه؟پی تی یه بار دیگم فیل تر شده بود ولی فکر میکنم 2روزه رفع فیل تر شده بود.اما هر چقدر که گذشت خبری نشد...
25.gif

توی این مدت به چند تا فروم سر زدم تا ببینم وضعیتشون چه طوره؟که اگه خدای نکرده این فیل تر شدن پی تی دایمی بشه بتونم یه فروم خوبی رو پیدا کنم تا دوباره بتونم دور هم جمع بشیم.
بعضا به فرومهای بامزه ای برخوردم مثلا یه فرومی بود که فکر میکنم 400تا عضو بیشتر نداشت ولی یه یوزری داشت که تنگنا در برابرش یه بچه کوچولوی معصوم بود!!!!!
24.gif
24.gif
صد رحمت به تنگنا باز یکی دو خط بیشتر نمی نوشت این یوزره تو هر تاپیکی فرقی نمیکرد چی باشه انشا مینوشت اونم چه انشاهایی!!!!!!
24.gif

توی یکیشونم که 2بار روی اسم کاربریم که کلیک کردم(طبق عادت توی پی تی) برام یه اخطاریه اومد بعدم 2تا ضربدر برام زدن تازه چراغ وضعیتمم قرمز کردن!!!.انگاری که من مرتکب چه خلافی شدم هر کی ندونه فکر میکنه من چه ادم خطرناکیم!!!!
106.gif
35.gif
بقیه هم که باید حتما توشون عضو میشدی تا مطالبشون میخوندی منم که حوصلشونداشتم عطاشونو به لقاشون بخشیدم.
خلاصه بعد از کلی اینورو اونورو گشتن به این نتیجه رسیدم که هیچ جا پی تی خودمون نمیشه.
17.gif
اونه که گشتم دنبال یه برنامه ی پروکسی.(به عمرم سراغ فیل تر شکن و پروکسی نرفته بودم که به لطف فیل تر کنان عزیز به این افتخارم نایل شدم.)و حالام که در خدمتتون هستم.
20.gif

راستی خواهر لینخو به خاطر برنامه ها خیلی خیلی ازتون ممنونم اما راستش فعلا امتحانشون نکردم که ببینم کار میکنه یا نه؟اخه قبلش برنامه ی ویدالیو رو دانلود کرده بودم لینکشو پایین میذارم.
از بقیه ی دوستان هم به خاطر لطفی که در این مدت به من داشتند ممنونم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها
لطفاً يه نگاهی بکنين ببينين تورنت کارتون school rumble 1 رو ميتونين پيدا کنين؟؟؟ 26 قسمته. من پيدا ميکنم ولی تورنتش کار نميکنه!!! :eek:
مال season 2 رو پيدا کردم و کار ميکنه. :)
اگه يکشو پيدا کردين لطفاً لينکشو به من بدين،:happy: من الان خوابالو شدم حوصله درست و حسابی گشتن رو ندارم :wacko:!

School-Rumble%20vol.1-26end2.jpg

bansr6de.jpg

استاده کارتونم بهم گفت که حتماً ببينمش که ديگه حرفی توش باقی نميمونه و البته rating ش خودش کافی يه برای اينکه من بخوام دانلودش کنم:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]School Rumble
[/FONT]Seen in part or in whole by 1115 users, rank: #158
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.5615 (Excellent-.43), std. dev.: 1.4655, rank: #98
Weighted mean: 8.4772 (Very good+.47), rank: #104
Bayesian estimate: 8.45534 (Very good+.45), rank: #43

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]School Rumble Nigakki [/FONT]
Seen in part or in whole by 426 users, rank: #475
Arithmetic mean: 8.7529 (Excellent-.24), std. dev.: 1.2733, rank: #66
Weighted mean: 8.6696 (Excellent-.33), rank: #65
Bayesian estimate: 8.5712 (Excellent-.42), rank: #27

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه چيزه ديگه اي که الان شروع به دانلود کردم سريال honey & clover I and II هست. season 2 کمتر از 2 ماهه که در اومده و نگاه کنين ranking يک رقمی!!! بايد چيزه خيلی جالبی باشه ;):D

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Honey and Clover[/FONT]
Seen in part or in whole by 1007 users, rank: #181
Arithmetic mean: 8.9577 (Excellent-.04), std. dev.: 1.4383, rank: #51
Weighted mean: 8.8643 (Excellent-.13), rank: #53
Bayesian estimate: 8.8324 (Excellent-.16), rank: #11

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Honey and Clover II[/FONT]
een in part or in whole by 236 users, rank: #760
Arithmetic mean: 9.1739 (Excellent+.17), std. dev.: 1.5032, rank: #23
Weighted mean: 9.164 (Excellent+.16), rank: #23
Bayesian estimate: 8.86251 (Excellent-.13), rank: #9

5720.jpg

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب همه چی دیگه کامل شد الان لیست من کامله دیگه ... اون چیزایی هم که خواهر نتونستن بفرستن رو من فرستادم

تنها مشکلی که الان هست اینه که Blood + و Uatavarerumono به ترتیب از هرکودوم 6 و 4 قسمت هنوز زیر نویس نشده حالا نمی دونم صبر کنم که کامل شن یا نه ?

خواهر فریدا یه چک بکن ببین اینا رو باید بدم دیگه ؟

Black Lagoon
Cowboy Bebop
Berserk+ Manga
Blood +
و اون چند قسمت

Trinity Blood رو هم که فرستادین دیگه ؟

امروز که داشتم نگاه می کردم دیدم از موقعی که شروع کردم به دانلود کارتون تا الان حدود 30 گیگ کارتون دانلود کردم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام برادر شينوبی

خوبين؟ راستش اين تورنت همونيه که من خودم هم پيدا کرده بودم ولی error ميده :( ، اينم error ش ، فکر نکنم راه هلی داشته باشه!!! :(

"School Rumble" : Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker: unregistered torrent
در نهايت فکر کنم مجبور شم دونه دونه episode ها رو دانلود کنم که حتماً با مشگل seed مواجه ميشم!!!
36_1_44.gif

حتی boxtorrent که نآياب ترين چيز ها هم توش پيدا ميشه نداشتش!!! :( ولی الان يادم افتاد anime yumi رو چک نکردم، اين ديگه آخرين تير منه! :wacko:

خيلی ممنون که search کردين باز اگه چيزی به جز [wf & shrimps] پيدا کردين ممنون ميشم به من يه ندا بدين! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
اين فيلمها به دستم رسيده ، خواهر لينخو جان ، ميتوني دربارشون اطلاعاتي بهم بدي كه كدوم به درد ديدن ميخوره ؟

1- Princess Mononoke
2- A Chinese Ghost Story - The Tsui Hark Animation
3- Kiki's Delivery Service
4- Castle in the Sky
5- The Last Unicorn
6- Millennium Actress
7- Steam Boy
8- Howl's Moving Castle

ممنون ميشم از راهنماييت :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
توجه:

سلام به همگی
خوب الان جواب همه پست ها رو ميدم ولی قبل از اون تا يادم نرفته يه چيز مهم:

بچه ها همين ديروز استادم داشت صحبت ميکرد و يه پروژه جديد داره تعريف ميشه که برای مدرک فوق مناسبه و فعلاً به ما گفتن که اگه دوستی داريم اونو معرفی کنيم وگرنه از تو ليست درخواست کننده ها نتخاب ميکنن.

خوب موقعيت عالی اي است، هالا اگه بين شما ها کسی هست که رشتش مهندسی مکانيک ، سيالات هست ، با معدل بالا و زبان خوب ، به من يه pm بزنين که بيشتر در موردش صحبت کنيم، اينکه کدوم دانشگاه بودين زياد مهم نيست، ولی معدلتون حتماً بايد بالای 15 باشه و بايد بتونين تافل 575 يا 233 بگيرين.:eek:
اينطور که معلومه يه مقدار کمی fund هم برای اين پروژه موجوده! :D
خوب اگه کسی اين شرايت رو داره به من خبر بده :happy:
ok بريم سراق پست ها ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Spoiler بعد از اونم یک سری اتفاقات می افته که من به طور خلاصه اخرش رو می زارم اینجا
دستت درد نکنه ، عجب ! پس اونجوری ميشه؟ ولی آخرش چی؟ البته هنوز که تموم نشده ولی ... اينم برای خودش کارتونی بود، با همه اينا هنوز قشنگه! :D:p
جذابیتش این بود که ادم فکر می کرد این پسره باید چیکار کنه این وسط ....اونم همش گند می زد :lol:
خوب يه سوال اگه تو جای پسره بودی چی کار ميکردی؟؟؟
4_12_12.gif

من سره اين کارتون نزديکه 1-2 ساعت داشتم با استادم بحث ميکردم، آخه اونم پسره و نظرامون کلی با هم فرق ميکرد، آخرشم به نتيجه نرسيديم!!! :p امروزم يه بحث مفصل در مورده blood+ کرديم:D، بيشتر صحبت سر اين بود که سايا زنده بمونه و وقتی بعده 30 سال از خواب بيدار شه کای 45-50 سالشه!!:lol: خلاسه بحث جالبی بود!:happy:
------------------
الان ديدم که من از استادم اسم زياد مييارم ، خوب بگم که کين که يه کم بشناسينشون:D :

ايشون 26 سالشه و دارن فوق کامپيوتر ميخونه و آخراش هم هست و ديگه بايد کم کم دفاع کنه ، دانشگاه آلبرتا و پذيرش دکترا هم از همين دانشگاه گرفته! من حدودن 200 تا DVD کارتون دارم ولی اين استاده شريف من فکر کنم 600 تا داشته باشه!!
36_11_1.gif
و خدا ميدونه که چه cd و cd کشی ايه که بين alberta و british columbia داره انجام ميگيره
4_1_215.gif
، از روی هر چيزی که دانلود ميکنيم 2 سری ميزنيم که تو وقتمون سرفه جويی بشه و دوباره کاری نکنيم ;)
يه چيز جالب ديگه در موردش اينه که شريف درس ميخونده و جزو تيم روباتيک بوده که نميدونم تو سال فلان تو ايتاليا مدال طلای المپياد روباتيک رو ميبرن
36_1_7.gif
!
جالبه که همه کسايی که کارتون دوست دارن همه آدم های موفقی هستن :happy:
------------------
خوب از off topic در بيام، ادامه جواب :D
از تو رختخواب به زير درخت! این یعنی چی ؟ :blink:
آواتر اول و دومی که از kimi ... گزاشتی رو دارم ميگم :p
اونوقت اين يعنی چی؟ yes or no ؟
4_6_2v.gif

خواهر فریدا یه چک بکن ببین اینا رو باید بدم دیگه ؟ Trinity Blood رو هم که فرستادین دیگه ؟
اگه تونستی blood: the last vampire رو هم به دوستم بده ممنون ميشم، trinity blood رو هم من نفرستادم چون تو داشتی ديگه :p! اگه اگه اگه وقت کردی tsukihime رو هم بده که اگه بچه ها خواستن داشته باشه:blush:.

دوستان فکر کنم اينجا جا داره که از برادر murderer يه تشکر درست هسابی بابت زحمتی که کشيدن ، با وجود گرفتاری بيش از هدشون ، بکنيم. واقعاً دستت درد نکنه!
23_30_126.gif

امروز که داشتم نگاه می کردم دیدم از موقعی که شروع کردم به دانلود کارتون تا الان حدود 30 گیگ کارتون دانلود کردم
هوم ... ميدونی من از ديشب تا امروز 15 گيگ دانلود کردم
36_1_1.gif

ولی خودمونيم برايه ايران خوبه! :happy:

------------------
خوب فکر کنم ليستت ته کشيده باشه برای دانلود آينده توصيه ميکنم که jyu oh sei رو دانلود کنی
36_1_15.gif
:

jyu-oh-sei_w160.jpg

لرد سياه به من اعتراض کردن که چرا آواتر تکراری گزاشتم! اول که عجب حافظه اي دارين!!!!
36_19_2.gif
من اينو خيلی وقت پيش ها اون اوايل گزاشته بودم :eek::blink:، دوم ، راستش دلم يهو هواشو کرد که يه بار ديگه ببينمش:happy::p، خوب آواتر امروزم هم يه عکس از از 2 تا ديگه از شخصيت های همين کارتون هست.

چون 11 قسمته فکر کنم برات راحت باشه و چون 2006 هست فکر کنم بتونی تک تک تورنتشو گير بياری. کم کم داريم از فاز vampire خارج ميشيم! :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر جان شما الان تازه رسديد به شب ما يه ست خواب شبانه هم داشتيم شبتان بخير :happy:
آره ديگه ين ين جون چه ميشه کرد فاصله مون زياده! ;):p
خواهر لينخو شما جزيره پرنس ادوارد هم رفتيد؟(اينقدر كه توي كتاب هاي لوسي مد مونتگمري تعريفش را كرده) سريال اني و قصه هاي جزيزه هم كه يادتان هست :)

750x750_canada_m.gif

نه خواهر جون ، اين 2 تا جزيره دقيقاً اين سر و اون سره کانادا هستن، اگه سمت راست پايين صفحه رو ببينی ميتونی جزيره prince edward رو ببينی و اگه سمت چپ پايين صفحه رو نگاه کنی زير اونجايی که نوشتهbritish columbia يه جزيره ميبينی که من اينجا زندگی ميکنم. اسم جزيره vancouver island هست و اسم اين شهر victoria است. خيلی جالبه که ونکوور پايتخت BC نيست بلکه victoria پايتخته!!!
اينم چند تا عکس از جاهای معروف شهر ويکتريا, ما خيلی راحت شبا ميتونيم حتی ماشين هايی که دارن تو پرت انجلس امريکا حرکت ميکنن رو هم ببينيم و با کشتی 1 ساعت تا امريکاست و کمتر از 2 ساعت با ونکوور:

map.gif

Victoria-Empress-Hotelm.jpg

vp123.jpg

42772876.butchartgardens.jpg

اينجا اسمش جزيره گل هست و عکس آخر که دارين ميبينين بوچارت گاردن هست که تو تمام دنيا معروفه، در يه جمله: اينجا برابره با بهشت!!! :happy: از من به شما نصيحت اگه ميتونين بياين, ترديد نکنين.

اينم دانشگاه من (قابل توجه مهندسين مکانيک عزيز)

uvic-lg.jpe

uvic-l.jpg

UVic1b.jpg

Vuvic2.JPG

VicFountain.jpg

اينم عکس های دانشکده مهندسی:

uvic.9.jpg

mech2.jpg

uvic2.jpg

تو عکس اول ، دومين پنجره از سمت راست ، طبقه اول دفتر منه، اگه اومدين ديگه ميدونين کجا پيدام کنين! :D;)

اين ديگه خيلي جالب بود پدر و پسر هر دو تا انيماتور هستن؟ از روي عكس ها يه لحظه فكر كردم يه صحنه از قلعه متحرك باشه انگار يه سبك را انجام مي دن.
آره من کلی گشتم تا نسبت اين دوتا رو فهميدم ، اول خيال کردم 2 اسمست ولی وقتی عکس ها رو ديدم ، ديدم نه اين کجا و اون کجا! :blink: ولی خيلی ممنون که بهم گفتی چون من اصلاً نميدونستم :blink:!
البته چند تا نرم افزار ديگه هم هست كه به همان منابع وصل ميشه شايد جديد باشن هنوز پورت ها را نبسته باشن ولي ان ها توضيح ندارن مي رم انها را هم امتحان مي كنم تا ببينم چي ميشه اگر اين وصل بشه عالي
چه نرم افزار هايی؟ P2P يا يه چيز ديگه؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهر لینخو به خاطر برنامه ها خیلی خیلی ازتون ممنونم اما راستش فعلا امتحانشون نکردم که ببینم کار میکنه یا نه؟اخه قبلش برنامه ی ویدالیو رو دانلود کرده بودم لینکشو پایین میذارم.
خواهش ميکنم ، چيزی نبود! ولی هسابی گمت کرده بوديم، حتماً تو yahoo group ها عضو شو .
email من رو هم که همگی دارين و تو profile ام که هست، اگه اتفاقی افتاد با من در تماس باشين، چون زاهرن من تنها کسی هستم که آزادانه رفت و آمد ميکنم! :happy:

به هر جهت Welcome Back :)

بالا