linghuchong
مدیر بازنشسته
راستی ميخواستم بگم عيد همگی مبارک
:lol: ، اميدوارم نماز و روزه های همگی تون قبول باشه :happy:
ماجرای ساخته شدن این فیلم رو من از 4-5 سال پیش که هنوز بودجه اش تکمیل نشده بود ، دنبال می کردمخوب اينم قسمت هايی از فيلم 300، جنگ بين خشايار شاه با يونانی ها که فکر کنم طبق معمول ايرانی ها طرف بد ماجرا باشنو حق رو بدان به جانب يونانی ها!:blink:
خواهش ميکنم، چيزی نبود. :blush:مرسي خواهر از توضيحاتت در رابطه با اين Z! و مرسي از لينک تورنته (^_^).
اوه خوده کارتونش باهال ترهاين چه عکسش باحاله ^_^
دستت درد نکنه ممنون :happy:سلام خواهرلینخواتفاقا کاملا برعکس.من خیلیم خوشحال میشم که کمکی از دستم بربیاد.![]()
![]()
اون وقت اون درصد استفاده که صحبتش شد که مثل اينکه ماله آلن 80 خورده اي بود معلوم مکنه که کدوم اينيسنس قوی تره؟:blink:چون شمشير يو دسته آلن رو ناقس کرد!!!این اینیسنسها هر کدوم بعد از یک اتفاق به یک شکلی در اومدن.و Exorcist هایی امثال آلن که توانایی استفاده از اونها رو دارن باید جستجو کنند و اونا رو پیدا کنند که اونوقت اون اینیسنس برای اونها تبدیل به یک اسلحه anti-akuma میشه.
در مورد شمشیر yu kanda یا همون katana هم بله فکر می کنم تبدیل شده یک اینیسنس هست.
وای برادر خيلی طول دادی تا تمومش کردی ، من يه شب تا صبح اين کارتون رو ديدممن kimi ga nozumo رو دیدم ... قشنگ بود ( 8 از 10 )... هرچند به شکل دلخواه من تموم نشد ...
...![]()
حالا 2 سری ديگه برات ميفرستم ببين نظرت در مورد اينا چيه؟!!!من که به شکل بی رحمانه ای فیلم می بینم ، از این روابط عشقی پیچیده زیاد دیدم...ولی توی قالب انیمه ، نه ...![]()
![]()
من امروز داشتم کليپ های طولانی ترش رو ميديدم دقيقاً اسپارتاس شده آدم خوبه:blink:، يعنی شخصيت اول فيلم ، دقيقاً مثل فيلم الکساندر!!!ماجرای ساخته شدن این فیلم رو من از 4-5 سال پیش که هنوز بودجه اش تکمیل نشده بود ، دنبال می کردم... براساس یه نوول گرافیکی از فرانک میلر ساخته شده ( sin city ) .... توی نوول که طرف یونانی ها رو گرفته بود یه جورایی ، اینجا هم احتمالا ...![]()
![]()
معمولا سعی می کنم شبی دو قسمت از یه سریال رو ببینم ( حالا چه سری 24 باشه ... چه kimi ga ) ...وای برادر خيلی طول دادی تا تمومش کردی ، من يه شب تا صبح اين کارتون رو ديدم
حالا 2 سری ديگه برات ميفرستم ببين نظرت در مورد اينا چيه؟!!!
من امروز داشتم کليپ های طولانی ترش رو ميديدم دقيقاً اسپارتاس شده آدم خوبه:blink:، يعنی شخصيت اول فيلم ، دقيقاً مثل فيلم الکساندر!!!
بيچاره خشايار بزرگ !فکر کنم تو قبر بلرزه!
![]()
واقعاً آفرين !معمولا سعی می کنم شبی دو قسمت از یه سریال رو ببینم ( حالا چه سری 24 باشه ... چه kimi ga ) ...![]()
در مورده سريال، من يه کم متفاوت ميبينم، اولين چيزی که هميشه دنبال ميکنم 7th heaven هست:راستی فریدا جان ، سریال های امریکایی چی می بینی ؟ Lost ؟ 24 ؟ desperate h.. ؟![]()
من سه تا رو خوندم ... البته خوب طبیعتا دخترا این کتابها رو بیشتر دوست دارن ...به نقل از linghuchong :راستی ببينم کی اينجا همه 4 تا کتاب رو خونده؟ زنان کوچک، همسران خوب، مردان خوچک، زباله دانی جو؟؟؟
پس سلیقه مون فرق داره ... من lost رو دوست دارم ... 24 رو .... این Smallville رو هم تعریفش رو شنیدم ... prison braak رو هم می خوام شروع کنم ...به نقل از linghuchong :اولين چيزی که هميشه دنبال ميکنم 7th heaven هست... ديگه بعضی وقتا young blades رو نگاه ميکنم ... ديگه؟ آها smallville داشت يادم ميرفت....
منم خیلی خوشم میادبه نقل از linghuchong :و چون بسيار vampire دوست هستم، 2 تا سريال buffy the vampire slayer و angel رو هم نگاه ميکم :
اتفاقاً من داشتم فکر ميکردم چه بلايی سره پست تو اومده؟؟!!:blink: خيال کردم خودت delete اش کردی؟ راستی تبريک رو واسيه چی حذف کردن:blink:مشکوکه! حالا عکس های منو پاک ميکنن يه حرفی ولی... چه ميدونم ، بگزريممن این بهروزوووووو میکشمنامرد فقط زورش به ما ضعیف ضعفا میرسه
خیر سرم عید رو تبریک گفتم گرفته زرتی پستو پاک کرده:blink: عیب نداره دوباره تبریک میگم![]()
عید همگی مبارک
![]()
season جديدش داره شبيه سوپرمن واقعی ميشه!راستی خواهر منم این اسمالویل رو یه مدت نیگاه میکردم خیلی قشنگ بود اما با سوپر من واقعی خیلی فرق داشت![]()
شايد!من سه تا رو خوندم ... البته خوب طبیعتا دخترا این کتابها رو بیشتر دوست دارن ...![]()
نه لزوماپس سلیقه مون فرق داره ... من lost رو دوست دارم ... 24 رو .... این Smallville رو هم تعریفش رو شنیدم ... prison braak رو هم می خوام شروع کنم ...منم خیلی خوشم میاد
... فیلم interview with vampire رو هم شدیدا دوست می دارم !![]()
![]()