• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی ميخواستم بگم عيد همگی مبارک :):lol: ، اميدوارم نماز و روزه های همگی تون قبول باشه :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم اينجا رو ببينين، rank 12 !!!!!!:eek::eek::eek: فقط با 3 قسمت! :eek:عجب!:blink:

Seen in part or in whole by 417 users, rank: #530
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 9.0909 (Excellent+.09), std. dev.: 1.4861, rank: #31
Weighted mean: 8.9812 (Excellent-.01), rank: #52
Bayesian estimate: 8.83041 (Excellent-.16), rank: #12

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اينم قسمت هايی از فيلم 300، جنگ بين خشايار شاه با يونانی ها که فکر کنم طبق معمول ايرانی ها طرف بد ماجرا باشن :( و حق رو بدان به جانب يونانی ها!:blink:

راستی کيفيت عالی اين کيليپ ها رو ميتونين از وبسايت Apple بگيرين http://www.apple.com/trailers/ اگه فيل تر نيست!:rolleyes:

http://d.turboupload.com/d/1119156/wDiUG52ZyHQ.flv.html
300th.jpg

1962.jpg

300d.jpg

300_movie_article.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب اينم قسمت هايی از فيلم 300، جنگ بين خشايار شاه با يونانی ها که فکر کنم طبق معمول ايرانی ها طرف بد ماجرا باشن :( و حق رو بدان به جانب يونانی ها!:blink:
ماجرای ساخته شدن این فیلم رو من از 4-5 سال پیش که هنوز بودجه اش تکمیل نشده بود ، دنبال می کردم
307yk40.gif
... براساس یه نوول گرافیکی از فرانک میلر ساخته شده ( sin city ) .... توی نوول که طرف یونانی ها رو گرفته بود یه جورایی ، اینجا هم احتمالا ...
sad.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
2i6nudz.gif
عیدتون مبارک!
2i6nudz.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
23_28_125.gif

و اما ميخواستم 1000 پسته شدن تاپيک رو به همه مخصوصاً برادر بابک تبريک بگم

:DKeep up the good work guys:D

13_1_213.gif

;)هفته پيش با 100 تا پست واقعاً معرکه بود!;)
36_1_75.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این اینیسنسها هر کدوم بعد از یک اتفاق به یک شکلی در اومدن.و Exorcist هایی امثال آلن که توانایی استفاده از اونها رو دارن باید جستجو کنند و اونا رو پیدا کنند که اونوقت اون اینیسنس برای اونها تبدیل به یک اسلحه anti-akuma میشه.
در مورد شمشیر yu kanda یا همون katana هم بله فکر می کنم تبدیل شده یک اینیسنس هست.
اون وقت اون درصد استفاده که صحبتش شد که مثل اينکه ماله آلن 80 خورده اي بود معلوم مکنه که کدوم اينيسنس قوی تره؟:blink:چون شمشير يو دسته آلن رو ناقس کرد!!!:eek:
راستی معلوم ميشه که اصلاً آلن چه شکلی اين اينسنس رو پيدا کرده؟:eek:
ميگم ميشه يه نفر بيشتر از يه دونه اينيسنس داشته باشه؟:rolleyes:
:Dمن همين جور مثله بچه کوچولو ها سوال ميپرسم!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من kimi ga nozumo رو دیدم ... قشنگ بود ( 8 از 10 )
star.gif
... هرچند به شکل دلخواه من تموم نشد ...
sad.gif
...
وای برادر خيلی طول دادی تا تمومش کردی ، من يه شب تا صبح اين کارتون رو ديدم:D
من که به شکل بی رحمانه ای فیلم می بینم ، از این روابط عشقی پیچیده زیاد دیدم
character0144.gif
...ولی توی قالب انیمه ، نه ...
photosmile.gif
حالا 2 سری ديگه برات ميفرستم ببين نظرت در مورد اينا چيه؟!!!;)
ماجرای ساخته شدن این فیلم رو من از 4-5 سال پیش که هنوز بودجه اش تکمیل نشده بود ، دنبال می کردم
307yk40.gif
... براساس یه نوول گرافیکی از فرانک میلر ساخته شده ( sin city ) .... توی نوول که طرف یونانی ها رو گرفته بود یه جورایی ، اینجا هم احتمالا ...
sad.gif
من امروز داشتم کليپ های طولانی ترش رو ميديدم دقيقاً اسپارتاس شده آدم خوبه:blink:، يعنی شخصيت اول فيلم ، دقيقاً مثل فيلم الکساندر!!!:(
بيچاره خشايار بزرگ !:eek: فکر کنم تو قبر بلرزه!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما آهنگ امروز:D:

Fields of Hope از Rie Tanaka ازکارتون Gundam Seed که Lacus Clyne که گفتم coordinate و خواننده بود، اينو تو يکی از قسمت ها خوند!:)

top.jpg

حالا که صحبت Gundam Seed شد، کی اين کارتون رو ديد؟ من يه سوال دارم که الان يه ساله دار تو مقزم چشمک ميزنه ولی کسی نيست ازش بپرسم! :(
کی ديده؟؟؟ :eek:

kira_cagalli.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
وای برادر خيلی طول دادی تا تمومش کردی ، من يه شب تا صبح اين کارتون رو ديدم:D

حالا 2 سری ديگه برات ميفرستم ببين نظرت در مورد اينا چيه؟!!!;)
من امروز داشتم کليپ های طولانی ترش رو ميديدم دقيقاً اسپارتاس شده آدم خوبه:blink:، يعنی شخصيت اول فيلم ، دقيقاً مثل فيلم الکساندر!!!:(
بيچاره خشايار بزرگ !:eek: فکر کنم تو قبر بلرزه!:p
معمولا سعی می کنم شبی دو قسمت از یه سریال رو ببینم ( حالا چه سری 24 باشه ... چه kimi ga ) ...
yes.gif

راستی فریدا جان ، سریال های امریکایی چی می بینی ؟ Lost ؟ 24 ؟ desperate h.. ؟
Just_Cuz_19.gif

//

آخ جون ....
hola.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
معمولا سعی می کنم شبی دو قسمت از یه سریال رو ببینم ( حالا چه سری 24 باشه ... چه kimi ga ) ...
yes.gif
واقعاً آفرين !:) عجب اراده اي!:blink:من مهاله بتونم جلوی خودم رو بگيرم ، فقط دلم ميخواد پشت سره هم ببينم ، و ببينم بعدش چی ميشه:( و خلاصه اين ميشه که در عرض يه شب تموم ميشه:eek::p!
راستی فریدا جان ، سریال های امریکایی چی می بینی ؟ Lost ؟ 24 ؟ desperate h.. ؟
Just_Cuz_19.gif
در مورده سريال، من يه کم متفاوت ميبينم، اولين چيزی که هميشه دنبال ميکنم 7th heaven هست:

seventh-heaven-cast.jpg

بعدش little men ، يادتونه؟ TV خودمون کانال 2 ساعت 9 شب نشونش ميداد ساله 80-81 بود ، دقيق يادمه چون من عاشق نيک رايلی يا اسپنسر راشفورد بودم و هميشه از اينکه چقدر سانسور شده بود حرص ميخوردم ولی خوب الان لذت ميبرم ، مخصوصاً وقتی آدم کتابش رو خونده باشه لزتش بيشتر ميشه! دقيقاً مثل کارتون زنان کوچک!:D

Little%20Men3.jpg

littlemen.jpg

راستی ببينم کی اينجا همه 4 تا کتاب رو خونده؟:eek: زنان کوچک، همسران خوب، مردان خوچک، زباله دانی جو؟؟؟

ديگه بعضی وقتا young blades رو نگاه ميکنم

ديگه؟ آها smallville داشت يادم ميرفت:

main.jpg

layout02.jpg

و چون بسيار vampire دوست هستم:D ، 2 تا سريال buffy the vampire slayer و angel رو هم نگاه ميکم :

04.jpg

Sm_Angel_Season1.jpg

سريال های ديگه مثل friends, verybody hates chris, ... رو هم اگه پای TV باشم و نشون بده ميبينم وگرنه دنبالشون نميکنم، البته خيلی سريال های ديگه هم هست ولی من ديگه خوابم گرفته ...:p
شبه من و روز شماها بخير;)
فعلاً:D

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عيدتون مبارك
اومدم كه در مورد كارتون نارتو بگم كه : اونايي در ايران زندگي ميكنند ميتونند اين كارتون رو ازسه شبكه مختلف ببينند( البته فكر كنم كه شما از ساعات پخش با خبر هستيد)
Rtl2ch به جز شنبه و يكشنبه . هر روز ساعت 17:5
Italia1 به جز شنبه و يكشنبه . هر روز ساعت 15:5
Game one هر روز ساعت 19:30 .. تكرار. روز بعد. 13:30
كاراكترهاي مورد علاقه من در اين كارتون گارا garaa و كابوتو kubuto و تن تن tenten هستند.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
من این بهروزوووووو میکشم
download.aspx

نامرد فقط زورش به ما ضعیف ضعفا میرسه
download.aspx

خیر سرم عید رو تبریک گفتم گرفته زرتی پستو پاک کرده:blink:
عیب نداره دوباره تبریک میگم:D
عید همگی مبارک;)
-----------------------------------------------------------------------

راستی خواهر منم این اسمالویل رو یه مدت نیگاه میکردم خیلی قشنگ بود
اما با سوپر من واقعی خیلی فرق داشت:rolleyes:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از linghuchong :
راستی ببينم کی اينجا همه 4 تا کتاب رو خونده؟ زنان کوچک، همسران خوب، مردان خوچک، زباله دانی جو؟؟؟
من سه تا رو خوندم ... البته خوب طبیعتا دخترا این کتابها رو بیشتر دوست دارن ...
reading.gif

به نقل از linghuchong :
اولين چيزی که هميشه دنبال ميکنم 7th heaven هست... ديگه بعضی وقتا young blades رو نگاه ميکنم ... ديگه؟ آها smallville داشت يادم ميرفت....
پس سلیقه مون فرق داره ... من lost رو دوست دارم ... 24 رو .... این Smallville رو هم تعریفش رو شنیدم ... prison braak رو هم می خوام شروع کنم ...
rollingf.gif

به نقل از linghuchong :
و چون بسيار vampire دوست هستم:D ، 2 تا سريال buffy the vampire slayer و angel رو هم نگاه ميکم :
منم خیلی خوشم میاد
rainbowf.gif
... فیلم interview with vampire رو هم شدیدا دوست می دارم !
4dg0i9w.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من این بهروزوووووو میکشم
download.aspx
نامرد فقط زورش به ما ضعیف ضعفا میرسه
download.aspx
خیر سرم عید رو تبریک گفتم گرفته زرتی پستو پاک کرده:blink: عیب نداره دوباره تبریک میگم:D عید همگی مبارک;)
اتفاقاً من داشتم فکر ميکردم چه بلايی سره پست تو اومده؟؟!!:blink: خيال کردم خودت delete اش کردی؟ راستی تبريک رو واسيه چی حذف کردن:blink:مشکوکه! حالا عکس های منو پاک ميکنن يه حرفی ولی... چه ميدونم ، بگزريم:p
راستی خواهر منم این اسمالویل رو یه مدت نیگاه میکردم خیلی قشنگ بود اما با سوپر من واقعی خیلی فرق داشت:rolleyes:
season جديدش داره شبيه سوپرمن واقعی ميشه!:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من سه تا رو خوندم ... البته خوب طبیعتا دخترا این کتابها رو بیشتر دوست دارن ...
reading.gif
شايد!:rolleyes: يه چيز با مزه براتون تعريف کنم: سال اول دبيرستان بودم که کتاب همسران خوب رو از يکی از دوستام گرفته بودم و دقيقاً شب امتهان هندسه ثلث دوم شروع کردم به خوندن و کی ميتونست بزارتش زمين ؟ :cool:خلاصه تا کتاب تموم نشد من نتونستم درس بخونم و اين نتيجه کارنامه اعمال من شد:D:
هندسه ثلث اول :20، ثلث دوم 10.75، ثلث سوم 19.75 :lol:
و جالب تر اينکه چون سال بعدش مدرسمو از معلم به فراست (خدا بيامرزتش با خاک يکسانش کردن ولی خيی مدرسه با هالی بود ما از رو پشت بوم هميشه تو کاخ سعد آباد سرک ميکشيديم:p ) تغيير دادم ، مديره داشت نگاه ميکرد شاخ در آورده بود:blink: ، آخر سر پرسيد گفت اين چيه؟؟؟ :wacko:
نتيجه گيری اخلاقيش اينه که کارتون و فيلم و کتاب مقدم هستن بر درس و هر چيزه ديگری :D
پس سلیقه مون فرق داره ... من lost رو دوست دارم ... 24 رو .... این Smallville رو هم تعریفش رو شنیدم ... prison braak رو هم می خوام شروع کنم ...
rollingf.gif
منم خیلی خوشم میاد
rainbowf.gif
... فیلم interview with vampire رو هم شدیدا دوست می دارم !
4dg0i9w.gif
نه لزوما
prison break و Lost رو اينجا نشون نميده:(، desperate housewives رو اگه برسم نگاه ميکنم ولی با 24 زياد رابته خوبی ندارم، نميدونم چرا وقتی قسمت اولش رو ديدم به دلم نچسبيد:wacko:، بعدشم من زياد با سياست کاری ندارم جز اينکه اسابم رو خورد کنه چيز ديگه اي نيست!!!:hmm:
و فيلم interview with vampire رو هم بسيار بسيار دوست ميدارم مخصوصاً با حضور اين 3 تا هنرپيشه که يکی از يکی باهال ترن!!!:D

راستی بگو دنبال چه سريال هايی هستی من شايد بتونم از دوستام بگيرم برات بفرستم چون ميدونم 2-3 تاشون تو کار دانلود سريالن فقط.;)

بالا