linghuchong
مدیر بازنشسته
اکشال نداره!به خاطر حرف من رفتی کل final fantasy رو دانلود کردی؟!!واقعا شرمنده شدم. خیلی خیلی ممنون بابت هر دو
ولی منظور من اونایی بود که قبلا دانلود کرده بودی، نه اینکه بری دانلودشون کنی ...![]()
![]()

اکشال نداره!به خاطر حرف من رفتی کل final fantasy رو دانلود کردی؟!!واقعا شرمنده شدم. خیلی خیلی ممنون بابت هر دو
ولی منظور من اونایی بود که قبلا دانلود کرده بودی، نه اینکه بری دانلودشون کنی ...![]()
![]()
اکشال نداره!خودمم ميخواستمشون
. البته من هر 3 تا movie رو داشتم :happy: يه ova چهار قسمتی و يه سريال 26 قسمتی شو دانلود کردم. ديگه کامله کامله
...
بابا تو چقذه خوبی ... من تازه می خواستم درباره اونجلیون بگم که خودت گرفتی ...تموم اونايی که عکسشون رو گزاشته بودم از جمله lost رو برات گرفتم (تا جايی که در اومدن) ...Evangelion رو هم برات رايت کردم، movie FMA رو هم برات ميفرستم نميخواد دانلود کنی، چيزايی که من ندارم رو دانلود کن
//
عجيبه ! پس چرا واسيه من کار نميکنه؟؟؟؟!!!!!
چقذه عصبانیسیمور جان برو خودتو قایم کن دعا کن دستم بهت نرسه![]()
حالا میگی که تکنولوژی اینترنت ایران بیست سال عقب تر از کاناداست:weird:
اصلا اینطور نیست
بهتره بگی تکنولوژی که الان دست مردمه 20 سال عقبتره چون بخشای دولتی خاص و بعضی دانشگاه ها از ماکزیمم سرعت ممکنه استفاده میکنند
من سرعت دانلود معمولیم رو 3 مگابیته
من کل آنیمه Blood + رو تو 4 ساعت دانلود کردم خودت برو حساب کن ببین یعنی چی ؟
یادش بخیر ... من فکر کنم سال اول دبیرستان بودم که اینو نشون میدادراستی من الان دارم Gundom seed رو می بینم. قشنگه؛ منو دچار نوستالژی دژ فضایی کرده![]()
قسمت چندی الان?راستی من الان دارم Gundom seed رو می بینم. قشنگه؛ منو دچار نوستالژی دژ فضایی کرده![]()
نديدمشچند روز پیش Appleseed رو دیدم گرافیک خیلی بالایی داشت اما داستانش ... به نظر بیشتر شبیه بازی های کامپیوتری بود![]()
آه تقصيره این هديه هستش هيچی به من نميگه!!! :hmm: خوب حالا اگه چيزه ديگه ای هم دارين به من بگين که من دانلود نکنم (مقسودم همگی هستش) من اصلاً از دوباره کاری خوشم نمياد مخصوصن که اینترنتم هم محدوده!آخی فریدا خانوم من که کل سری 26 قسمتی فاینال فانتزی آنلیمیتد رو داشتم یه دو سه قسمتشم گذاشتم رو دی وی دی دادم به هدی که بهتون بده لازم نبود شما خودتونو به زحمت بندازی
این بار چشای من به جای 4 تا 10 تا شده!:blink::blink::blink::blink::blink: يعنی تو چيزی هدوده 2.5 گيگ در ساعت دانلود کردی???:blink:بعدشم یعنی شما نهایت سرعتت دانلودتون 1200 KB/S هستش ؟ من سرعت دانلود معمولیم رو 3 مگابیته
من کل آنیمه Blood + رو تو 4 ساعت دانلود کردم خودت برو حساب کن ببین یعنی چی ؟
من تنظيمات ندارمفریدا خانوم یه بار دیگه خواهشمندم تنظیمات تورنتتونو برام بگی شاید من تنظیماتشو قاطی کردم
اون بکش بکش رو ميگی!:blink::lol:راستی این آنیمه Higurashi چه حالی میده:happy:
فکر نکنم! اصلاً هيچ تورنتی از این وب سايت رو دانلود نميکنه. ميگه به پير وسل نميشهشاید بخاطر زمان باشه ... من به وقت ایران ساعت 12 ظهر وصل شدم ... میشه ساعت 11-12 شب به وقت شما ...![]()
یادش بخیر ... من فکر کنم سال اول دبیرستان بودم که اینو نشون میداد... فوتبال پنجشنبه رو تعطیل می کردیم کهخ اینو ببینیم ، اونوقت یا تکراری نشون میداد یا نشون نمیداد یا ...![]()
![]()
من تازه تا قسمت 6 دیدم. پس معلوم شد چرا خیلی برام جاذبه نداشت. تند تند ببینم که به جاهای جالبش برسهقسمت چندی الان?gundam seed از قسمت 15-20 به بعدش تازه جالب ميشه
که در ميابی کی به کيه. بعد از قسمت 30 به بعد ديگه نميتونی از پاش بلند شی!
gundam seed destiny هم که اصلاً محشره! :lol: حرف نداره! :happy:
چیز مهمی رو از دست ندادینديدمش![]()
فکر میکنم سری دومو بیشتر از بقیه سانسور کرده بودند من که هیچی ازش نفهمیدم!یا انقدر سانسور می کرد که مزه اش می رفت![]()
راستش من محدودیت دانلود از نوع فجیعش دارم ( 3 گیگراستی چی داری دانلود ميکنی الا ن![]()
اوکی ... انقده گیر ندین به این اونجلیون مناگه آزادی فيلم evangelion رو دانلود کن چون هال گرفتنشو ندارم !:wacko: البته ميگن فيلمش از سريال بهتره ولی من چشمم آب نميخوره. زياده به شخسيت پردازی پرداخته که براي من خيلی کسالت آوره!!! :f34r:
برادر dreamsboy راست ميگن، من اين چند وقت هيچی معرفی نکردم چون اهساس کردم که بيشتر بچه ها پشت فيل تر گير هستنیه چند وقتیه خبری از op و ed ها نیست و این دلیل خوبی برای نوشتن یک پست هست:البته مشکل اینجاست که در مورد هر op , ed هم نمیشه نوشت.این op سری Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto با نام Kouya Ruten هستش و کاری است از گروه دو نفره FictionJunction YUUKA .