• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به خاطر حرف من رفتی کل final fantasy رو دانلود کردی؟!!
sweat.gif
واقعا شرمنده شدم. خیلی خیلی ممنون بابت هر دو
embarrest.gif
ولی منظور من اونایی بود که قبلا دانلود کرده بودی، نه اینکه بری دانلودشون کنی ...
241.gif
اکشال نداره!:p خودمم ميخواستمشون :D. البته من هر 3 تا movie رو داشتم :happy: يه ova چهار قسمتی و يه سريال 26 قسمتی شو دانلود کردم. ديگه کامله کامله ;)

12_t.jpg

final-fantasy-unlimited.jpg

ADVDFF005_500.jpeg

_ningen_wallpapers-final-fantasy-unlimited-2-1280x960.jpg

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اکشال نداره!:p خودمم ميخواستمشون :D. البته من هر 3 تا movie رو داشتم :happy: يه ova چهار قسمتی و يه سريال 26 قسمتی شو دانلود کردم. ديگه کامله کامله ;)
...

در هر حال خیلی لطف کردی . ممنون
rose.gif

چه عکسایی !! دهنم آب افتاد!
bounce8.gif

راستی من الان دارم Gundom seed رو می بینم. قشنگه؛ منو دچار نوستالژی دژ فضایی کرده
hug.gif

-----------------------

چند روز پیش Appleseed رو دیدم
borg.gif

گرافیک خیلی بالایی داشت اما داستانش ...
yawn.gif

به نظر بیشتر شبیه بازی های کامپیوتری بود
thinking.gif

appleseed.jpg

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
الان سه هفته است که هر کاری میکنم نمیتونم بیام تو فروم
مثل اینکه مخابرات تصمیم گرفته حسابی خدمت فروم رو برسه
تازه بعد از هزار راه اخرش من با باز کردن یه ف ی ل ت ر شکن و بعد باز کردن یکی دیگه توی همون (یعنی ف ی ل ت ر شکن توی ف ی ل ت ر شکن تونستم بیام تو ...خدا به داد ما مردم بیچاره ایران برسه
آخی فریدا خانوم من که کل سری 26 قسمتی فاینال فانتزی آنلیمیتد رو داشتم
یه دو سه قسمتشم گذاشتم رو دی وی دی دادم به هدی که بهتون بده
لازم نبود شما خودتونو به زحمت بندازین
بعدشم یعنی شما نهایت سرعتت دانلودتون 1200 KB/S هستش ؟
سیمور جان برو خودتو قایم کن دعا کن دستم بهت نرسه:mad:
حالا میگی که تکنولوژی اینترنت ایران بیست سال عقب تر از کاناداست:weird:
اصلا اینطور نیست
بهتره بگی تکنولوژی که الان دست مردمه 20 سال عقبتره چون بخشای دولتی خاص و بعضی دانشگاه ها از ماکزیمم سرعت ممکنه استفاده میکنند
من سرعت دانلود معمولیم رو 3 مگابیته
من کل آنیمه Blood + رو تو 4 ساعت دانلود کردم خودت برو حساب کن ببین یعنی چی ؟
من موقعی که گفتم 3 KB/s منظورم این تورنت مسخره ست
فریدا خانوم یه بار دیگه خواهشمندم تنظیمات تورنتتونو برام بگی
شاید من تنظیماتشو قاطی کردم
خداحافظ همگی فعلا

راستی این آنیمه Higurashi چه حالی میده:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تموم اونايی که عکسشون رو گزاشته بودم از جمله lost رو برات گرفتم (تا جايی که در اومدن) ...Evangelion رو هم برات رايت کردم، movie FMA رو هم برات ميفرستم نميخواد دانلود کنی، چيزايی که من ندارم رو دانلود کن

//

عجيبه ! پس چرا واسيه من کار نميکنه؟؟؟؟!!!!!
بابا تو چقذه خوبی ... من تازه می خواستم درباره اونجلیون بگم که خودت گرفتی ...

شاید بخاطر زمان باشه ... من به وقت ایران ساعت 12 ظهر وصل شدم ... میشه ساعت 11-12 شب به وقت شما ...
detective.gif

سیمور جان برو خودتو قایم کن دعا کن دستم بهت نرسه:mad:
حالا میگی که تکنولوژی اینترنت ایران بیست سال عقب تر از کاناداست:weird:
اصلا اینطور نیست
بهتره بگی تکنولوژی که الان دست مردمه 20 سال عقبتره چون بخشای دولتی خاص و بعضی دانشگاه ها از ماکزیمم سرعت ممکنه استفاده میکنند
من سرعت دانلود معمولیم رو 3 مگابیته
چقذه عصبانی
sm194.gif
( شوخی ) ... ولی درکت می کنم ... منم این دو روزی که می خواستم فیل*تر رو دور بزنم ، عصبانی شدم یه مقدار ...
4829.gif

راستی من الان دارم Gundom seed رو می بینم. قشنگه؛ منو دچار نوستالژی دژ فضایی کرده
hug.gif
یادش بخیر ... من فکر کنم سال اول دبیرستان بودم که اینو نشون میداد
character0144.gif
... فوتبال پنجشنبه رو تعطیل می کردیم کهخ اینو ببینیم ، اونوقت یا تکراری نشون میداد یا نشون نمیداد یا ...
confused0072.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 18 سريال Garasu​ no​ Kantai​:
[gg]​_Garasu​_no​_Kantai​_18​_[73CE2C21].​mkv

galss3yb.jpg

فکر ميکنين وقتی 2 تا دشمن خونی بفهمن که برادر هم هستن , چه اتفاقی بيوفته???!!! :blink::eek::blink::eek:

wow این کارتون هر قسمتش که ميگزره پر هيجان تر ميشه :D من اصلاً نميفهمم چه جوری این 20-25 دقيقه ميگزره:eek::blink: و تا هفته ديگه هم صبر کردن عذاب آوره!!!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
hug.gif
قسمت چندی الان? :eek: gundam seed از قسمت 15-20 به بعدش تازه جالب ميشه :pکه در ميابی کی به کيه. بعد از قسمت 30 به بعد ديگه نميتونی از پاش بلند شی! :D gundam seed destiny هم که اصلاً محشره! :lol: حرف نداره! :happy:
چند روز پیش Appleseed رو دیدم گرافیک خیلی بالایی داشت اما داستانش ... به نظر بیشتر شبیه بازی های کامپیوتری بود
thinking.gif
نديدمش :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخی فریدا خانوم من که کل سری 26 قسمتی فاینال فانتزی آنلیمیتد رو داشتم یه دو سه قسمتشم گذاشتم رو دی وی دی دادم به هدی که بهتون بده لازم نبود شما خودتونو به زحمت بندازی
آه تقصيره این هديه هستش هيچی به من نميگه!!! :hmm: خوب حالا اگه چيزه ديگه ای هم دارين به من بگين که من دانلود نکنم (مقسودم همگی هستش) من اصلاً از دوباره کاری خوشم نمياد مخصوصن که اینترنتم هم محدوده!:(
بعدشم یعنی شما نهایت سرعتت دانلودتون 1200 KB/S هستش ؟ من سرعت دانلود معمولیم رو 3 مگابیته
این بار چشای من به جای 4 تا 10 تا شده!:blink::blink::blink::blink::blink: يعنی تو چيزی هدوده 2.5 گيگ در ساعت دانلود کردی???:blink:
ميدونی يه زمانی که تورنت تو دانشگاه آزاد بود و منم سره ناترسی داشتم و اون اوايل هم بود تقيبن 1 سال و نيم پيش در هال دانلود کنشين بودم و تورنت با سرعت 800-900 کيلو بايت داشت دانلود ميشد که من کنشين رو يه روزه گرفتم!:happy: ولی این سرعتی که تو داری ميگی من اینجا نديدم! :eek: يعنی حتی اگه يه نگاهی به سرعت PEER هات هم بندازی چيزی بيشتر از 1500 کيلو نميبينی!:eek:
چه جوری این سرعت رو داری:blink: چون به هر جهت ایران از ماهواره های اینور اینترنت ميگيره:eek:

فریدا خانوم یه بار دیگه خواهشمندم تنظیمات تورنتتونو برام بگی شاید من تنظیماتشو قاطی کردم
من تنظيمات ندارم:p. من با bittorrent کار ميکنم که ساده ترين هست و تنها چيزی که من تنظيم کردم اینه که از 4 کيلو بيشتر آپلود نکن که اینترنت من مسرف نشه. چون قبلاً که با Azeurus دانلود ميکردم rate آپلودم از دانلود بيشتر بود و من چون 60 گيگ فقط مجازم از اینترنت استفاده کنم . نميخام بيشترش سرف آپلود شه¡:( به خاتره همين از BITTORRENT قديمی استفاده ميکنم که هيچ تنزيمی نداره.:D
ببخسيد که کمکی بهت نکردم!:wacko:
راستی این آنیمه Higurashi چه حالی میده:happy:
اون بکش بکش رو ميگی!:blink::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شاید بخاطر زمان باشه ... من به وقت ایران ساعت 12 ظهر وصل شدم ... میشه ساعت 11-12 شب به وقت شما ...
detective.gif
فکر نکنم! اصلاً هيچ تورنتی از این وب سايت رو دانلود نميکنه. ميگه به پير وسل نميشه:eek::blink::(!

راستی چی داری دانلود ميکنی الا ن:eek:
اگه آزادی فيلم evangelion رو دانلود کن چون هال گرفتنشو ندارم !:wacko: البته ميگن فيلمش از سريال بهتره ولی من چشمم آب نميخوره. زياده به شخسيت پردازی پرداخته که براي من خيلی کسالت آوره!!! :f34r:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یادش بخیر ... من فکر کنم سال اول دبیرستان بودم که اینو نشون میداد
character0144.gif
... فوتبال پنجشنبه رو تعطیل می کردیم کهخ اینو ببینیم ، اونوقت یا تکراری نشون میداد یا نشون نمیداد یا ...
confused0072.gif

یا انقدر سانسور می کرد که مزه اش می رفت
scratch_one-s_head.gif

قسمت چندی الان? :eek: gundam seed از قسمت 15-20 به بعدش تازه جالب ميشه :pکه در ميابی کی به کيه. بعد از قسمت 30 به بعد ديگه نميتونی از پاش بلند شی! :D gundam seed destiny هم که اصلاً محشره! :lol: حرف نداره! :happy:
من تازه تا قسمت 6 دیدم. پس معلوم شد چرا خیلی برام جاذبه نداشت. تند تند ببینم که به جاهای جالبش برسه
boast.gif

چیز مهمی رو از دست ندادی
smoke.gif

منم دوبله شدشو دیدم. اگه زبان اصلیشو داشتم می فرستادم برات
mda.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یا انقدر سانسور می کرد که مزه اش می رفت
scratch_one-s_head.gif
فکر میکنم سری دومو بیشتر از بقیه سانسور کرده بودند من که هیچی ازش نفهمیدم!
otkyki.gif

اما گذشته از این من سری اولو خیلی بیشتر از بقیه دوست داشتم.
pinkglassesf.gif
خیلی باحال بود .یادش بخیر...
6259.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی چی داری دانلود ميکنی الا ن:eek:
راستش من محدودیت دانلود از نوع فجیعش دارم ( 3 گیگ
flat.gif
) که البته طبیعیه ؛ یعنی همونقدر که پول دادم دارم آش می خورم !
hanghead.gif
... یه حساب و کتاب کردم دیدم یه وبگردی سریع باعث میشه حدود 2 گیگش در ماه بره ... واسه همین منتظر هفته آخرم ببینم ته قلکم چند گیگ مونده (!!) اونوقت اقدام کنم
263cylj.gif
...
اگه آزادی فيلم evangelion رو دانلود کن چون هال گرفتنشو ندارم !:wacko: البته ميگن فيلمش از سريال بهتره ولی من چشمم آب نميخوره. زياده به شخسيت پردازی پرداخته که براي من خيلی کسالت آوره!!! :f34r:
اوکی ... انقده گیر ندین به این اونجلیون من
sad24.gif
...

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم چند تا عکس از دژفضایی برای تجدید خاطرات...

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
فريدا خانوم شما آخرش منو سکته ميدين تموم ميشه ميره پي کارشمن گفتم سرعت دانلود من از سايت معمولي http 3 مگابيته ..بله من تو يه روز کل آنيمه ghost in shell 1 &2FMA , +Blood رو از سايتاي Direct Download انيمه ها تو اينترنت دانلود کردم ....ولي تورنتام وضعشون افتضاحهبراي همينم هست که شما اين قسمتاي جديد سريالا رو به صورت تورنت ميگين من بيچاره نميتونم دانلودشون کنمآخه کل پورتاي تورنتارو دانشگاه بسته...خنده داره با پهناي باند وحشتناک بالايي که الان دم دست من هست (حدود 13 مگابيت پهناي باند کلي ) من نميتونم هيچ استفاده اي از تورنتام بکنممگه اينکه شب بزارم و صبح بيام بردارم مثل قضيه دانلود مانگاي Hana Yori Dangoبراي همين دارم ميگم اگه شما لينک يا سايت دانلود مستقيمي از آنيمه ها سراغ داشتين حتما به من بدين اونوقت کار شما ساده تر ميشهخوب من شنبه امتحان مقاومت مصالح دارم ...وضعم هم افتضاحهشب همگي خوش

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
یه چند وقتیه خبری از op و ed ها نیست و این دلیل خوبی برای نوشتن یک پست هست:
البته مشکل اینجاست که در مورد هر op , ed هم نمیشه نوشت.
این op سری Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto با نام Kouya Ruten هستش و کاری است از گروه دو نفره FictionJunction YUUKA .
یکی از مواردی که در رابطه با این اپنینگ ازش خوشم اومد رنگ بندی تصاویر بود.

2wpjadk.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=MbJSA9k9olA

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه چند وقتیه خبری از op و ed ها نیست و این دلیل خوبی برای نوشتن یک پست هست:البته مشکل اینجاست که در مورد هر op , ed هم نمیشه نوشت.این op سری Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto با نام Kouya Ruten هستش و کاری است از گروه دو نفره FictionJunction YUUKA .
برادر dreamsboy راست ميگن، من اين چند وقت هيچی معرفی نکردم چون اهساس کردم که بيشتر بچه ها پشت فيل تر گير هستن:( ولی خوب بد فکری نيست که چند تا چيزه جديد معرفی کنيم.:)

اول از همه در مورده اين آهنگ بگم که واقعاً قشنگه، من اون موقع که آپلودش کردم فقط TV size رو گزاشته بودم ولی اين کليپش خيلی قشنگ بود، ممنون:happy:

از لينک youtube بيشتر ممنون :):happy:;) چون رفتم بقيه آهنگ ها رو گوش کنم به اين آهنگ برخوردم:D:

http://www.youtube.com/watch?v=umKVt9A7kXI&mode=related&search=

يکی از قشنگ ترين آهنگ های کارتون gundam seed که واقعاً محشره! ;)اگه از من بپرسن که کدوم کارتون قشنگ ترين آهنگ ها رو داشت 100% جواب من gundam seed ها هست:cool: ، يعنی واقعاً نميتونستن بهتر از اين خواننده اون هم از نوع بسيار بسيار معروف انتخاب کنن يعنی فقط خوده اسمه TM Revolution کافيه برايه اينکه بدونين حتماً کارتون قشنگيه که TM R روش خونده!:happy:

180px-TM_Revolution.jpg

(راستی ايشون هم آقا هستن، با خانوم اشتباهش نگيرين! :lol: )

بگزريم ميخواستم آهنگ akatsuki no kuruma از گروه fiction junction رو براتون بزارم. اهتمالن برای شماها يه آهنگ عادی هست ولی برای منی که با گوش کردن آهنگ تيکه تيکه های کارتون يادم ميآد يه چيزه ديگست:happy::

spoiler نگاه نکنيد:D:
اينم لينک lyric اش:

بالا