طرف ما هنوز تا ديروز هم اين مجله موجود بود. اگه ميدونستم براتون يکي مي گرفتم و مي فرستادم. اميدوارم که حالا به شهر شما تا حالا رسيده باشه![]()
]
منم گیر نیاوردم!
چی کار کنم
طرف ما هنوز تا ديروز هم اين مجله موجود بود. اگه ميدونستم براتون يکي مي گرفتم و مي فرستادم. اميدوارم که حالا به شهر شما تا حالا رسيده باشه![]()
]
سلام
آخه متاسفانه من تهران نیستم.در شهر ما هم همشهری جوان نرسیده.plz نمیتونید برای من کاری انجام دهید؟
پس من همون سری اولشو یادمه ...سری اولش همونی بود که یه خواهر و برادره بودند اسم برادره فکر میکنم آلکس بود...
... یکی دو تا سایت مرجع هم هستن مثلا Anime click که اینام انصافا عکسای خوبی دارند و اساسی دوز نوستالژی خون آدمو میبرن بالا!![]()
مب گم اين همشهري جوان انگار يه نيم نگاهي هم به تاپيکهاي کارتوني و انيمانه ي ما تو پي تي هم داشته ها!! چون يه سري از عکس هاش خيلي آشناست!!
راستي خواهر فريدا جان کجان، دلم براش تنگ شد دو روز نديدمش![]()
حالا میگین این فایلهای سندباد رو با کدوم نرم افزار باز کنم؟
امروز نرفتم بيرون ببينم هنوز داره يا نه (به دليل برف و سرماخوردگي بنده!) ولي فردا ميرم ببينم، اگه داشت چند تا ميخرم هر کي نداشت براش مي فرستم، ولي اگه نداشت اونوقت يه فکر ديگه مي کنيممنم گیر نیاوردم!![]()
چی کار کنم
امروز نرفتم بيرون ببينم هنوز داره يا نه (به دليل برف و سرماخوردگي بنده!) ولي فردا ميرم ببينم، اگه داشت چند تا ميخرم هر کي نداشت براش مي فرستم، ولي اگه نداشت اونوقت يه فکر ديگه مي کنيم![]()
ا.ا.ا.ا.ا.....سلام
خواهر لینخو امیدوارم حالتان خوب باشه راستش من همشهری جوان خریدم یکی هم برای شما خریدم ولی بعد فکر کردم شاید خودتان قبلا گفته باشید و تهران خریده باشن پس بد هم نشد !
خوب يه چيز ديگه يادم افتاد، کی قبول زحمت دانلود ادامه سريال هايی که من فرستادم رو به عهده ميگيره؟ البته سپهر زحمت قبلی ها رو کشيد ، نميدونم هنوز هم ميتونه ادامه بده يا نه؟
من لينک دانلود های جديد رو بدم فعل