• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
طرف ما هنوز تا ديروز هم اين مجله موجود بود. اگه ميدونستم براتون يکي مي گرفتم و مي فرستادم. اميدوارم که حالا به شهر شما تا حالا رسيده باشه
happy.gif

]

منم گیر نیاوردم!:(
چی کار کنم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
آخه متاسفانه من تهران نیستم.در شهر ما هم همشهری جوان نرسیده.plz نمیتونید برای من کاری انجام دهید؟

سلام. من یکی اضافه خریدم. اگه آدرس پستیتو توی PM بهم بدی برات پست می کنم
emoticon_exp_28.gif

سری اولش همونی بود که یه خواهر و برادره بودند اسم برادره فکر میکنم آلکس بود...
پس من همون سری اولشو یادمه ...
laugh.gif

... یکی دو تا سایت مرجع هم هستن مثلا Anime click که اینام انصافا عکسای خوبی دارند و اساسی دوز نوستالژی خون آدمو میبرن بالا!
rainbowed.gif

خیلی سایت خوبیه
atsign.gif

اینا هم بد نیستن:

http://www.planete-jeunesse.com

http://www.albatoraxor.com

مب گم اين همشهري جوان انگار يه نيم نگاهي هم به تاپيکهاي کارتوني و انيمانه ي ما تو پي تي هم داشته ها!! چون يه سري از عکس هاش خيلي آشناست!!

اتفاقا منم وقتی دیدم به همین فکر افتادم
thinking.gif

راستي خواهر فريدا جان کجان، دلم براش تنگ شد دو روز نديدمش
104.gif

چند روزه نیومده ...
stink.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
در مورد اینکه همشهری جوان از اینجا بی نصیب نبوده جای هیچ شکی نیست!!:)

حالا میگین این فایلهای سندباد رو با کدوم نرم افزار باز کنم؟

راستی.در مورد دانلود روی منم میتونین حساب کنین.

یه پیشنهادم دارم.اگه ممکنه در مورد انیمه ها بیشتر توضیح بدین.اینجا تبدیل به بازار و تبلیغات نشه بهتره

کمی از محتوا-سبک-داستان یا مدت زمانشونو بگین .باشد که ما هم دانلود کنیم!!:happy:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
حالا میگین این فایلهای سندباد رو با کدوم نرم افزار باز کنم؟

برنامه ي FLV Player چون اينا فايل هاي فلش ويديو هستند (مثل مال گوگل ويديو) و پلير مخصوص ميخوان! البته اون يکي که من گذاشتم فرمتش WMV يه و با ويندوز ميديا پلير ميشه نگاهش کرد ^_^

اديت:
اينم لينک دانلودش:
http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10467081.html

منم گیر نیاوردم!:(
چی کار کنم
امروز نرفتم بيرون ببينم هنوز داره يا نه (به دليل برف و سرماخوردگي بنده!) ولي فردا ميرم ببينم، اگه داشت چند تا ميخرم هر کي نداشت براش مي فرستم، ولي اگه نداشت اونوقت يه فکر ديگه مي کنيم
happy.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
امروز نرفتم بيرون ببينم هنوز داره يا نه (به دليل برف و سرماخوردگي بنده!) ولي فردا ميرم ببينم، اگه داشت چند تا ميخرم هر کي نداشت براش مي فرستم، ولي اگه نداشت اونوقت يه فکر ديگه مي کنيم
happy.gif

چقدر مهربون و دوست داشتنی هستین شما!
4659.gif

خواهر پرشیانا!
بابا مهربون ، خیر ، باحال ، به فکر دیگران،.....
5095.gif

ممنونم
1168.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
لینخوی عزیز ناپدید شدنش بی دلیل نیست!
فکر کنم به خاطر اومدن من باشه!
1363.gif

تو افسانه شجاعان که تا شنگو و لینخو به هم میرسیدن یکیشون غیب میشد و مجبور میشد بره!
3572.gif

فکر کنم اینجام همین وضع پیش اومده!
1797.gif
1034.gif

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خیلی خیلی ممنون که اینقدر بامرامید.خدا رو شکر به شهر ما هم رسید ولی نسبت به شماره های قبلی کمتر به روزنامه فروش ها داده بودند و من سریع رفتم خریدم.باز هم از همتون ممنونم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام به همگی :D

خوبين؟ منم بد نيستم فقط يه کم زير بار کارای دانشگام مردم
4_2_6.gif
و دارم به خودم لعنت و نفرين ميفرستم که آخه دکترا گرفتنت چی بود؟؟؟
4_9_15v.gif
نونت کم بود آبت کم بود؟
4_13_1.gif
خلاصه حتی فکر ول کردنش هم از تو مقزم گذشته ولی هی زورم ميآد ميگم نصفه راهو اومدی بقيه اش رو هم برو خودتو خلاص کن. ولی فکر 2 سال ديگه درس خوندن خيلی آزار دهندس!!!!
4_14_4.gif

بگزريم ، خيلی خيلی از همگی بخصوص پانتی جون، شين يين عزيز، دنيل، سپهر و رييس دون فان عضو نامرئی تاپيک که از وقتی من اومدم کم پيدا شدن
4_9_7.gif
، ممنونم که به فکر من بودين.
11_4_101.gif

اينقدر گفتنی براتون دارم که نگين ولی اينقدر تعداد پست ها زياد شده که
4_6_103.gif
اگه برسم فقط جواب اينها رو بدم ، هنر کردم!:p

خوب ببينم چی کار ميتونم بکنم:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب چرا هيچ کس به اين همه خواهرها و برادر های تازه واردمون خير مقدم نميگه؟:blink:

همگی خوش اومدين:)، اميدوارم ماندگار باشين;) و تو بهتر کردن اين تاپيک به ما کمک کنين.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما يه خواهش :
کی ميتونه يه نسخه از اين همشهری جوان رو برای من هم بگيره و به هديه بده؟:eek: آخه منم ميخوام
4_18_5.gif

يه چيزه ديگه، بابای من داره 5 دی بر ميگرده اينجا، به خاطر همين ميخواستم ازتون خواهش کنم که ، از بهروز، ساحل و بقيه کسايی که قراره برام من چيزی بفرستن ، قبل از اين تاريخ, کارتون ها و ... رو به دسته هدی برسونن که حساب کتاباشم هدی بکنه و بتونه به موقع به دست پدرم برسونه:). (چقدر من پر روم؟؟؟:blush::p)

از همگی پيشاپيش ممنون:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد پخش سريال ها و کارتون ها

پخش شهرستان ها رl لرد سياه لطف کرده بودن و قبول کرده بودن :happy: البته به نظر من اگه يه نفر ديگه هم در شمال کشور قبول زحمت کنه خيلی کار آسون تر ميشه!:)

در مورد تهران هم خودتون با هم توافق کنين ولی اين مسلمن کاره يه نفر نيست:blink: ، چون آخر عاقبت يه نفر ميشه مثل هديه!:lol: ببينین 30 تا dvd يه، حالا نگيم همه ، همشو ميخوان ولی 20 تاشو بخوان ، ميدونين که وقتی بايد صرف کنين که اين همه dvd رو رايت کنين ،چقدره؟ :eek::f34r: حالا تازه فرض کردم هاردتون بزرگه اهتياجی به اينکه هر بار کپی کنين نيست و همه کارتون ها رو هاردتونه!:wacko:

ولی بازم تصميم با خودتونه :p:cool:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر لینخو امیدوارم حالتان خوب باشه راستش من همشهری جوان خریدم یکی هم برای شما خریدم ولی بعد فکر کردم شاید خودتان قبلا گفته باشید و تهران خریده باشن پس بد هم نشد !

خواهر Xing Ying برای شما هم پیدا کردم فقط امیدی ندارم که به دستتان برسه! :eek: :( به محض اینکه مطمئن بشم پست کارش درست شده می فرستم که یک وقت گم نشه. :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
خواهر لینخو امیدوارم حالتان خوب باشه راستش من همشهری جوان خریدم یکی هم برای شما خریدم ولی بعد فکر کردم شاید خودتان قبلا گفته باشید و تهران خریده باشن پس بد هم نشد !
ا.ا.ا.ا.ا..... :eek::lol:
ين ين جون خودتی؟
36_1_33.gif
کجايی؟ دلمون برات يه ذره شده بود!
23_33_9.gif
کجا بودی اين چند وقته؟
من واقعاً با داشتن دوستانی مثل شماها غمی ندارم، دستت درد نکنه، يک دنيا ممنون
23_30_126.gif

خوب حالا که دارم پر رو بازی در ميآرم ، ميتونی يه زهمت ديگه هم برام بکشی؟ ميتونی رز ورسای رو هم به هدی بدی چون ميدونم که ساحل اين چند وقته مانيترش سوخته! تو ميتونی زحمتشو بکشی؟
4_13_6.gif
البته من هنوز از دفعه پيش کلی خجالت زده ات هستم
4_18_2.gif
. واقعاً بهم لطف داری! ممنون
11_7_104v.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه چيز ديگه يادم افتاد، کی قبول زحمت دانلود ادامه سريال هايی که من فرستادم رو به عهده ميگيره؟ البته سپهر زحمت قبلی ها رو کشيد :happy:، نميدونم هنوز هم ميتونه ادامه بده يا نه؟:eek:

من لينک دانلود های جديد رو بدم فعلاً::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2 قسمت آخر سريال Glass Fleet:
من دچار نوستالژی شدم شديداً!
36_1_44.gif
هر وقت يکی از کارتون های مورد علاقه ام تموم ميشه ، اينجوری ميشم. :(

خوب اين سريال 24 قسمت بود ولی اينطور که معلومه 2 قسمت داره که نشون ندادن و توی dvd هايی که ماهه بعد release ميشه اين 2 قسمت هم هست که قراره اون ها رو هم gg ساب بزنه و بده بيرون ولی تا اون وقت من از کنجکاوی ميميرم!:f34r: اصلاً اون جوری که من فکرشو ميکردم تموم نشد:( ولی سريال قشنگی بود:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آه من الان دارم با مامانم و برادرم ميرم سينما که فيلم Holiday با بازی کمرن دياز و جود لا رو ببين:D . فکر کنم نصفه شب برگردم ولی اگه تونستم چند تا پست ديگه هم ميزنم . OK فعلاً بابای ;)

The_holiday_CD_JL.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب يه چيز ديگه يادم افتاد، کی قبول زحمت دانلود ادامه سريال هايی که من فرستادم رو به عهده ميگيره؟ البته سپهر زحمت قبلی ها رو کشيد ، نميدونم هنوز هم ميتونه ادامه بده يا نه؟

من لينک دانلود های جديد رو بدم فعل

من دانلود می کنم !
فقط باید خودت هر قسمتشو که باید بگیرم یه ستاره ای چیزی کنارش بزنی وقتی اومد چون یکم قاطی می شه ....

من2 هفته ی دیگه یکم وقتم خالی می شه واسه امتحانا سعی می کنم اینایی که دارم رو رایت کنم برسونم دست روزبه یا دانیل حالا ببینیم چی می شه

راستی فریدا راجب Sumomomo Momomo صحبت کردی قبلا ؟ چیز باحالیه .... مخصوصا اینکه 1280x720 هم هست ... دوستش می داریم ... البته همون برای دیدن

Sumomo.JPG

====

روزبه این کارتون هایی که هنوز کامل نشده رو بدم بهتون یا صبر کنیم کامل شن ؟ چون من اکثرا کارتون های در حال اومدن ررو دارم می گیرم غیر یه 4-5 تاش که الان کامل شدن بقیه هنوز راه دارن !
ببین یه کاری کنیم من چون نمی تونم کارتون کامل شده رو به خاطر وقت کم بگیرم (وقتی می یگرم باید ببینم دیگه!)من اونایی که داره هر خفته یه قسمتش در می اد رو دانلود می کنم تو هم اونایی که کامل هستن رو بگیر اینطوری تکراری هم نمی گیریم !
من الان دارم اینا رو می گیرم

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Bartender
Bleach
Busou Renkin
Black Lagoon
D.Gray-man
Death Note
Shounen Onmyouji
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Kiba
Sumomomo Momomo

یکی دو تا دیگه هم بهشون اضافه می شه تو این چند روز !

===

off topic

کسی می تونه این نرم افزاری که تو این لینک هست رو بگیره و یک جا اپلود کنه ؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

مرسی خواهر جان من دلم برای شما، اینجا و همه تنگ می شده ولی چه کنم(البته مطمئنا از شما پر مشغله تر نیستم!!)
خواهر بزرگ سنگ بزرگ نشان نزدن و همین طور هم کمی تا حدودی له شدن.... ان سنگ بزرگ بنده هم فعلا دستم را تا حدودی بسته البته وقت امدن اینجا را پیدا می کنم ولی چون نمی دانم بعدش کی می توانم باز پست بزنم و ممکنه دوستان منتظر جواب بمانن کمتر پست می زنم.

بعدش هم خواهش می شود. کاری نکردم که :happy:

ولی در مورد ورسای!! من هفته پیش به سلامت کامپیوترم نابود شد! :wacko: البته با سعی و تلاش فراوان!! اطلاعات را تا حدود زیادی نگه داشتم ولی ان مدتی که دیگه قرار بود ورسای کاملا دانلودش تمام شه بنده اینترنت نداشتم یعنی اصلا نمی توانستم با ان وضعیت نصفه نیمه کامپیوتر وصل شم ولی سعی می کنم تا قبل از 5 دی دانلود را تمام کنم و بفرستم :happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
همه خوبن
خوب دانلود کل TOKKO هم تموم شد

tokko3.jpg

love hina هم آخراشه
میگم سپهر از اینایی که گفتی داری دان میکنی یه سریهاشو منم دارم هر روز میگیرم
مثل death note & bleach رو هر چی تا الان امده بیرون گرفتم و همچنین ناروتو رو
بقیه انیمه هاتو ندارم بغیر از چند تاشو تو اون لیستی که بچه ها زحمتشو کشیدن میتونی ببینی چیا رو ندارم
سر یه فرصت انیمه هامون رو بهم میرسونیم ولی الان که امتحانا داره شروع میشه منظورم ترم دانشگاس خیلی وقت ندارم تا یه فرصت خوب گیر بیاد
----------------------------------------------------------------------------------------------------
من فعلا چیزی واسه دانلود ندارم یه نفر یه انیمه خنده دار مثل لاو هینا بگه من برم تو خطش
bud.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------

بالا