کتاب که نمیشه گفت.ولی یکی از بهترین منابع برای دریافت مانگا ها سایت زیر هست که با دسته بندی مناسب کار رو برای پیدا کردن مانگاهای مختلف آسونتر کرده:سلام
من از کجا میتونم کتاب های مانگا رو دانلود کنم؟
من پريروز داشتم bokura ga ita ميديدم و راستش اشکمو در آورد!!!
بگزريم ميخواستم بگم که من در به در دنبال آهنگ ending اش هستم ولی دريغ از يه نشون! اين مشخصات آهنگه ببينين شايد شما ها بتونين پيداش کنين:
Kotoba by Izumi Katou
اينم لينک you tube، اون آهنگی که آخرش ميزاره، يه کم حوصله کنين تا آخرش ببينين، چون اين تنها چيزی بود که من پيدا کردم. من اين آهنگو ميخوام
اینم یه کلیپی ازش به مدت1:31 دقیقه:http://chi-v131.chi.youtube.com/get_video?video_id=Be3iQEDxMiw
راستی لیست مربوط به من یک سری ایراداتی داره منم با exel درست نمی تونم کار کنم بعدا با پیغام خصوصی بهت می گم دانیل !
ميگم بچه ها اگه منو ديگه زنده نديدين منو حلال کنين! اينجاا اخطار طوفان دادن و الان باد با سرعت 100 km/s داره ميوزه و در و پنجره رو داره از جا ميکنه! ...
چه خوب ... شاید منم یکی دو تا کارتون کوچولو بخوامخوب باز سوال قديمی: چی ميخواين؟
:hmm: من جواب پست کی رو ندادم؟ اصلا کسی ما رو تحویل نگرفته!
هوم طوفان بدی بود:f34r:، همه چراغ های راهنمايی از جا کنده شده بودن، نصف شهر برق ندارن، کلی درخت اومده بود پايين! تو خوده حياط ما يه شاخه بزرگ درخت افتاده پايين که شانس آورديم ماشين زيرش پارک نبود وگرنه با خاک يکسان ميشد!خوشا به حالت. طوفان باید خیلی هیجان انگیز باشه. من آرزوم اینه که یه بار یه طوفان یا گردباد درست و حسابی ببینم![]()
لطفاً زود بگوچه خوب ... شاید منم یکی دو تا کارتون کوچولو بخوام
دوباره آپلود ميکنمپس چرا این هیچی توش نیست![]()
من نديدم ، rating اش تعريفی نداره ولی داستانش جالب به نظر ميرسه، سری بعد دانلودش ميکنم.:happy:راستی یه سوال؛ کسی می دونه انیمه The SoulTaker چجوریاس؟محصول 2001 و 13 اپیزوده![]()
تو چرا چيزايی که من دارم رو دانلود ميکنی؟؟؟:blink:فعلا دارم راهزفون رو میبینم یه 2 قسمتشو دیدم یه چیزی تو مایه های ایوانجلیون هستفعلا 6 قسمت rahxephon رو دان کردم![]()
خواهر من از bokura ga ita چند تا آهنگ دارم.البته یکیشون هم آرتیستش همین Katou Idzumi هست.من هم همون رو براتون آپ کردم.ببینید همین مد نظرتون بود.
http://www.4shared.com/file/7423504/1c0db9c3/Bokura_ga_Ita_-_Suki_Dakara.html
دستت هر دوتايی تون درد نکنه:happy: ولی نه هيچ کدوم اينا نيست، منم اينا رو گرفته بودم ولی اين آهنگ ending قسمت های 17 و 20 هستش که اصلاً تو اينترنت نشونی ازش نيست!!!من یکم گشتم این ها رو پیدا کردم ببین تو این لیست هست یا نه
http://arki24885.wordpress.com/tag/anime/bokura-ga-ita/
گروه nipponsei هم 2 تا تورنت واسه این کارتون گزاشته ببین تو اینا نیست
http://nipponsei.minglong.org/index.php?section=Tracker&search=bokura
ادیت : من الان پست دریمزبوی رو دیدم اگه همون اهنگ بو که هیچی
یجوری گفتی من این اهنگ رو می خوام که همه افتادن دنبالش![]()
][/]
بـــه ... آریانای عزیز! راه گم کردید !![]()
دارم آهنگایی که زحمت کشیدید رو دانلود می کنم. ممنون :happy:
===============================.
سلام Daneel Olivaw عزيز! خوبه چهره هاي آشنا هم اينجا هستند!
تازه من فكر مي كنم راهمو پيدا كردم!:happy:
من قبلا فقط تو تاپيك موسيقي بودم ولي الان اينم بهش اضافه شد! گرچه يه خورده دير!![]()
اينم چند تا آهنگ ديگه:
Nils
Super Robot Army: Force Five
Sinbad
Grendizer
اول اينکه خيلی خيلی خوش اومدين، همه ما از اينکه يه عضو فعال ديگه به جمعمون اضافه شده، خيلی خوشحاليم.سلام به دوستان علاقه مند به انيميشن!
من چقدر براي خودم متاسف شدم وقتي ديدم اين تاپيك اين همه مدت اينجا بوده و من جاهاي ديگه دنبال مطالب مربوط به انيميشن مي گشتم واقعا همون قضيه "يار در خانه و ما...."!:blush:
البته من از جناب Linghuchong بسيار سپاسگذارم كه اين تاپيك ارزنده رو به من معرفي كردند.
نه در موردشون صحبت نکرديمنمي دونم دوستان درباره كارتون هاي واقعا زيباي Grendizer , Voltron و Connan the Future Boy هم صحبت كردن يا خير؟ من بايد البته بشينم سر فرصت همه صفحه هاي پيشين تاپيك رو بخونم!![]()
خوب تا قسمت 10 بد بختا دادن بیرون فقط این قسمت 11 دهم رو یه مقدار با تاخیر دادن بیرونيکی بگه اين live evil داره چی کار ميکنه چرا death note رو نميده بيرون؟؟؟
خوب آخه تو تا اینا رو به من برسونی خیلی طول میکشه خوتو چرا چيزايی که من دارم رو دانلود ميکنی؟؟؟
راستی نظرت چيه که مثل خواهر ين ين لينک yahoo group رو بزاريم تو امضاء مون؟
باز هم سلام دوست عزيز من! :happy:
مثل اينكه به من نيومده اصلا امروز اينجا چيزي دانلود كنم!lol
خوب گفتم پس بهتره امروز رو بدم به آپلود. يه سري آهنگ تيتراژ كارتون پارسال دانلود كرده بودم كه به زبانهاي كشورهاي اروپايي بودند اكثرا. البته اينم بگم كه من حوصله م نشد همه صفحات پيشين تاپيك رو بخونم پس اگه به اسامي تكراري برخورديد پيشاپيش پوزش مرا بپذيريد! :blush:
پوليانا (فرانسه)
دكتر ارنست (آلماني)
هايدي (اسپانيايي)
اين يكي خيلي قشنگه!
دنور (آمريكايي) اين همون كارتون دايناسور كوچولو هستش نمي دونم تلويزيون ايران اينو گذاشته يا نه ولي يادش بخير كارتون بامزه اي بود وقتي بچه بوديم!![]()
سالي يا همون سارا كورو
اميدوارم خوشتون بياد. اگه دوست داشتيد باز هم آپلود مي كنم.
خوب سلام شبه همگی بخير
خوب همونطور که ميبينين من فعلاً زندم(شانس نياوردين از شرم راحت شين!:lol
اين جلسه امروز هم بالاخره تموم شد من يه نفسی کشيدم تا هفته بعد:wacko:. خوب بريم سراغ جواب پست ها
[/CENTER]
!هوم طوفان بدی بود، همه چراغ های راهنمايی از جا کنده شده بودن، نصف شهر برق ندارن، کلی درخت اومده بود پايين! تو خوده حياط ما يه شاخه بزرگ درخت افتاده پايين که شانس آورديم ماشين زيرش پارک نبود وگرنه با خاک يکسان ميشد!
در کل چيزی واسيه ديدن نبود چون بين 1.5 شب تا 5 صبح اتفاق افتاد که البته من در حال درس خوندن بودم و فقط صداش مزاحمم بود!
در کل هايجان انگيز هست ولی به شرط اينکه خونه زندگيت قرار نباشه با خاک يکی شه