- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 25
سلام
بابا صد رحمت به لوبیا این تاپیک مثل چی داره میره بالا
چرا مدیر بخش اینجا رو استیکی یا مهم نمیکنه
خوب بروبچ دانلود Rahxephon تموم شد کلا 26 قسمت با 2 تا موی هست که من هنوز مویهاشو نگرفتم
درکل انیمه قشنگی هست مخصوصا باب طبع اونایی که طرفدار ایوانجلیون هستن هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لاو هینا رو هم تا قسمت 15 دان کردم
بلچ و ناروتو و دس نوت رو هم تا به اینجا همه رو گرفتم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا عکسش زیاد فرق نمیکنه ولی یه چیز که بتونه تو این همه نوشته خودشو نشون بده بهتره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا صد رحمت به لوبیا این تاپیک مثل چی داره میره بالا

چرا مدیر بخش اینجا رو استیکی یا مهم نمیکنه

خوب بروبچ دانلود Rahxephon تموم شد کلا 26 قسمت با 2 تا موی هست که من هنوز مویهاشو نگرفتم
درکل انیمه قشنگی هست مخصوصا باب طبع اونایی که طرفدار ایوانجلیون هستن هست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لاو هینا رو هم تا قسمت 15 دان کردم
بلچ و ناروتو و دس نوت رو هم تا به اینجا همه رو گرفتم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دستت درد نکنه:lol:خوب يه توضيح کوچيک برای دوستانی که تازه وارد هستن:
ادرسی که توی امضاء من هست مربوط ميشه به yahoo group که برادر روزبه زدن و منظور و قصد ما داشتن يه جای دوم محض احتياط بود که اگه خدای نکرده PT دوباره فيل تر شد, ما همگی email های هم رو داشته باشيم و هم ديگه رو گم نکنيم و بتونيم در ارتباط باشيم¡
به خاطر همين از همه کسانی که دوست دارن با ما بمونن درخاست ميکنيم که عضو این گروه بشن
حالا عکسش زیاد فرق نمیکنه ولی یه چیز که بتونه تو این همه نوشته خودشو نشون بده بهتره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرت اینو دان کنم یا برم سر یه انیمه دیگهدر مورد اين کارتون بايد اضافه کنم که در مورد nano technology هم توش صحبت ميشه و اين قست کارتون تخيلی ميشه که ممکنه دوست نداشته باشين! فقط محض اينکه بدونين

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------