• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
sign0108.gif

maniac.gif

راستی هیفه این گروپ فقط واسه زمانی باشه که فروم خراب میشه
تو قسمت عکس گروه میتونیم مانگا آپ کنیم تا بقیه هم استفاده ببرن فک کنم هر چپتر مانگا تو یه آلبوم جا بشه
اوکی...فکر خوبی بید...حمایت میشه!
4637.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منم حمایت میکنم
2296.gif

=====

بذارین یه کم دلتونو بسوزونم
4628.gif

Noein رو با حداکثر سرعت دیدیم . بسیار چسبید
4637.gif

اکشن، علمی - تخیلی، ماجرایی، رومنس، دوز هیجانش هم بالا بود
2mo15hx.gif

کلی هم مطالب آموزشی راجع به مکانیک کوانتوم و جهانهای موازی و فضا - زمان و گربه شرودینگر داشت
190.gif

خلاصه که خیلی حال داد . دلتون بسوزه
1522.gif

250px-Noein.jpg

تمام آهنگاش هم خیلی قشنگ بودن . اینم چند نمونه:

Haruka no Uchi
Karasu's Theme
Idea
Lacrima, Chika Sekai
Haikyo no Chijou

جالبه که صاحب صدای Haruka اسم خودشم Kudo Haruka ـه :D

کلا از اون کارتونای ایده آل برای من بود
bdayhat.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
منم حمایت میکنم
2296.gif

=====

بذارین یه کم دلتونو بسوزونم
4628.gif

Noein رو با حداکثر سرعت دیدیم . بسیار چسبید
4637.gif

اکشن، علمی - تخیلی، ماجرایی، رومنس، دوز هیجانش هم بالا بود
2mo15hx.gif

کلی هم مطالب آموزشی راجع به مکانیک کوانتوم و جهانهای موازی و فضا - زمان و گربه شرودینگر داشت
190.gif

خلاصه که خیلی حال داد . دلتون بسوزه
1522.gif

تمام آهنگاش هم خیلی قشنگ بودن . اینم چند نمونه:

Haruka no Uchi
Karasu's Theme
Idea
Lacrima, Chika Sekai
Haikyo no Chijou

جالبه که صاحب صدای Haruka اسم خودشم Kudo Haruka ـه :D

کلا از اون کارتونای ایده آل برای من بود
bdayhat.gif

این اسم Haruka رو من تو اکثر انیمه ها شنیدم
فک کنم یه چیزی تو مایه اسمهای محمد و علی ایران هست
از هر 10 نفر 11 نفرشون اسمشون Haruka هست:wacko:
راستی کسی به این اسمهای ژاپنی وارد هست یه چند تا نام ببرین البته هم دختر هم پسر میخام ببینم میتونم حدس بزنم کدوم دختره کدوم پسر:p
----------------------------------------------------------------------------------------------------
اهلا و سهلا یا حبیبی
2mo15hx.gif

انگار جماعت امامه به سر رو به افزایشه
4fwppc8.gif

در همینجا اعلام میکنم صنف امامه به سر های انیمه دوست در اینجا پایه گزاری میشه
2mo15hx.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
4fz4kr9.jpg

خوب چند وقت پیش اگر یادتون باشه گفتم که سری جدید konan رو که سال 2006 امد بیرون رو گرفتم
و تا الان 13 قسمتش امده بیرون که همه رو گرفتم
میشه گفت یکی از قشنگ ترین انیمه های درام و رومنسی بود که من دیدم بعضی ها این انیمه رو هم سطح سری AIR میگیرن (تو بعضی از فروم خارجی دیدم)البته من air رو ندیدم ولی جزو 150 انیمه اولی هست که در انیمه نیوز سطح بندی شده خود این سری هم جزو 100 تایه اولی هست رنکین این سری رو در پایین میتونید مشاهده کنید
راستی یه اشتباهم کرده بودم که الان تصحیح میکنم تو پست قبلیم نوشته بودم این ادامه قسمت قبلی که در سال 2002 ساخته شده بود هست ولی اینطور نبود در اصل اینبار این سری دوباره سازی شده سری قبل هست
کد:
Alternative title: 
カノン (Japanese)
Genres: Drama, Romance, Supernatural 
Plot Summary: Kanon TV 2 is a remake of the Kanon that was released in 2002. Yuichi Aizawa returns to this city after seven years. In his childhood, he often visited it, but something happend in the past which caused him to block out his memories of the events of seven years ago. On the day after he gets settled in, he meets a girl carrying a backpack with wings on it. Her name is Tsukimiya Ayu and he begins to recall the memories he had lost. 
User Ratings: 147 ratings have been given [details] 
 Masterpiece: 77 votes (sub:72, Spa.sub:2, dub:1, edit.dub:1, ?:1) Excellent: 31 votes (sub:31) Very good: 17 votes (sub:17) Good: 9 votes (sub:9) Decent: 4 votes (sub:4) So-so: 2 votes (sub:2) Not really good: 2 votes (sub:2) Weak: 1 vote (sub:1) Bad: 1 vote (sub:1) Awful: - Worst ever: 3 votes (sub:3)Seen in part or in whole by 411 users, rank: #586
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.8095 (Excellent-.19), std. dev.: 1.9703, rank: #72
Weighted mean: 8.6669 (Excellent-.33), rank: #76
Bayesian estimate: 8.5368 (Excellent-.46), rank: #29

Running time: 24 minutes 
Number of episodes: 24 
Episode titles: We have 17 
Vintage: 
2006-08-25
2006-10-05
Releases: We have 9 
Opening Theme: 
"Last regrets" by Ayana
Ending Theme: 
"Kaze no Tadori Tsuku Basho (風の辿り着く場所; The Place Where the Wind Arrives)" by Ayana

kanon.jpg

اگر بعضی ها مثل من زبانشون دست و پا شکسته هست میتونن ترجمه پایین رو بخونن

ژانر=درام-رمانس-فراطبیعی
خالاصه داستان=سری دوم تلویزیونی kanon دوباره سازی شده قسمت اول kanon هست که در سال 2002 بیرون امده.Yuichi Aizawa بعد از 7 سال به شهری که در بچگی گهگاهی میرفته برمیگرده ولی در اثر اتفاقی, باعث میشه خاطرات مروط به هفت سال پیش رو از دست بده.وقتی یوایچی وارد شهر میشه با دختری که یه کیف با بال رو حمل میکرد روبرو میشه .اسم اون دختر Tsukimiya Ayu هست و باعث میشه یوایچی قسمتی از خاطرات گمشدهش رو پیدا کنه و.................

دیگه شرمنده دست و پا شکسته تر از این نمیشد ترجمه کرد:D
جالبه بدونید تو عکس دومی که گذاشتم دختری که پایین و سمت چپ تصویر هست در اصل یه روباهه که در اثر معجزه به شکل انسان درومده
دختر پایین سمته راست یه deamon hunter (شکارچی ارواح یا دیو)هست
جالبی این سریال این جاست که همه دچار یه نو فراموشی هستن

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
فريدا خانم به سلامت باد! ( با لحن "حيف نان "بخونيد! ;) )

من يه چند روزي اينورا نيومدم حالا كه اومدم مي بينم خيلي خبرها بوده! :blink: عمل؟ شما عمل داشتيد فريدا جان؟ نمي دونم عمل چي بوده هر چي بوده اميدوارم بهبودي كامل حاصل شده باشه.

بابت همه آهنگهاي جديدي هم كه آپلود كرده بودي هم خيلي خيلي مرسي! :happy: راستي عزيزم من اون آهنگهاي Lucy of the Southern Rainbow رو هم كه لطف كرده و آپلود كرده بوديد رو هم دانلود كردم ولي نمي دونم چرا اون آهنگه كه تلويزيون ايران اولش پخش مي كرد توشون نبود؟ من خيلي دنبال اين اهنگ گشتم و هيج جا پيداش نكردم. يه نفر مي گفت آهنگه از ساخته هاي كيتارو آهنگساز ژاپنيه. نظر شما چيه؟
راستي بازم مرسي به خاطر آهنگ حنا! تقريبا هرروز بهش گوش ميدم. اهنگش واقعا خاطره انگيزه! :rolleyes:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نمي دونم چرا اون آهنگه كه تلويزيون ايران اولش پخش مي كرد توشون نبود؟ من خيلي دنبال اين اهنگ گشتم و هيج جا پيداش نكردم. يه نفر مي گفت آهنگه از ساخته هاي كيتارو آهنگساز ژاپنيه. نظر شما چيه؟
اسم کيتارو اومد و من پابرهنه پريدم اين وسط
tongue2.gif
آخه من تقريبا همه ي آهنگ هاي کيتارو رو شنيدم و هيچ کدومشون شباهتي به آهنگ مهاجران نداشته! براي همين اگر اين يک مورد استثنائيه من زنبيلم رو براي شنيدن اين آهنگ ميذارم تو صف تا نوبتم از دست نره!!!!

http://www.animenewsnetwork.com/

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
چندی پیش اهنگ op و en کارتون D.Gray-Man رو در خواست نموده بودیم اما گویی پیدا نشد !
هم اکنون این 2 را یافتیم که می توانید از لینک هی زیر ریافت نمایید ==>

__d__gray_man___by_chocosweete.png

INNOCENT SORROW
SNOW KISS

اوقات خوشی را برای شما ارزو مندیم!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Alpine Rose

alpenrose10.jpg

سلام.

كارتون Alpine Rose رو تا حالا ديديد؟ به نظر من كه اين كارتون 20 قسمتي ارزش يكبار ديدن رو داره. موزيك متنش هم خيلي جالبه. نمي دونم چرا اولين بار كه ديدمش ياد فيلمهايي كه درباره جنگ جهاني دوم ساختند افتادم احتمالا به خاطر اينكه جنگ در تم داستان اين كارتون نقش عمده اي داره.

خلاصه داستان:

در جنگ جهاني دوم در اروپا يك روز Rundy كه خود پسر كوچكيست Judy كوچك را در دامنه كوههاي آلپ پيدا مي كند. Judy بخش عمده حافظه اش را از دست داده است. سالها مي گذرد و روزي Rundy در حين تلاش براي نجات Printempts طوطي Judyخشم يكي از اشراف نواحي را بر مي انگيزد. اين اشراف زاده نيت پليدي هم در مورد Judy اين دختر زيبارو در سر مي پروراند. Rundy و Judy هر دو از آنجا مي گريزند و در جستجوي هويت واقعي Judy از نقطه اي به نقطه ديگر سرگردان مي شوند و...

14.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا خانم به سلامت باد! ( با لحن "حيف نان "بخونيد! ;) )
من يه چند روزي اينورا نيومدم حالا كه اومدم مي بينم خيلي خبرها بوده! :blink: عمل؟ شما عمل داشتيد فريدا جان؟ نمي دونم عمل چي بوده هر چي بوده اميدوارم بهبودي كامل حاصل شده باشه.
سلام
خدا بد نده...چه عملی؟ایشالا که عمل سختی نباشه و زودتر سلامتیتونو به دست بیارین. منتظریم...
getwell.gif
خوب خبرای بد شنیدم انگار خواهر فریدا عمل داشته:eek: حالا فریدا عملت چی هست:D
خدا بد نده، چه عملي؟ ايشالله که هميشه سالم و سلامت و سرحال باشي خواهر ^_^
راستی فریدا جان امیدوارم عملت به سلامت انجام بشه
happy.gif
سلام به همگی
و ممنون
23_30_126.gif

راستش فکر نميکردم اينقدر ناکار شم!:p ولی همون روز اول به ضرب و زور مرفين طاقت آوردم:f34r:. ولی الان بهترم. فقط نوشتن برام يه کم سخته و بدجوری هم حوصلم سر رفته
10_1_19.gif
فکر کنم بشينم يواش يواش سره همتون رو ببرم:D چون کاره ديگه اي فعلاً نميتونم بکنم!:p
به سلامتی .... این عملت توش خون نداره ؟ :D (الان این رو با لحن سوناکو تو Yamato .. بخون :D) شوخی کردم .... عمل کوچیک توش بیهوشی می خواد ؟
اي سپهر خون آشام!
8_1_220.gif
جات خالی بود!
8_1_213.gif
:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
گود کارتون ... آی لایک ایت ... ایت ایز سوویت ...
purr.gif
یس .. آی ساو آثرون اند کاگالی این د آیلند ... دت واز نایس !
خيلی باهال نوشتی!:lol: کلی خنديدم:happy:
پی نوشت : این ایده که افسرای ارشد سفینه ، femaleهستن هم جالبه ها .. معمولا رئیس کشتی یه آدمیراله با سبیل !!
231.gif
.... راستی من از افسر دوم ( خانومه که تیپ بنفش داره ) ... بیشتر خوشم اومد
rainbowf.gif
... ولی به نظرم نمیاد شانس باهاش یار باشه ...
ای اسپویلر ! ای مزده زدا !
fahrrad_stein.gif
بزار پس هسابی مزه زدايی بکنم::D نگاه نکن :f34r:

اسمش natarle badgiruel بود و درست حدس زدی!:D

و اما حالا که دوباره حرف gundam seed شد ، من يه آهنگ قشنگ ديگه ازش آپلود کردم که ويالون قشنگی توش ميزنه و خوانندش seki tomokazu هست که هم خواننده معروفی هست و هم تو کارتون ها به جای شخصيت های خيلی معروف حرف ميزنه. اسم آهنگ هم shoot هست:) :

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا خانم من درباره اینکه Saint Seiya چند قسمته یه سرچی کردم و کلا شد 133 قسمت ( تا الان) که 114 تا برای سالهای1986-87 هست و 13 تاش برا سال 2002 و قسمت 6 تایی داره که برا سال 2005 و 2006 هست ( همونطور که خودتون گفتین) که در کل میشه 133 تا که من حدود 120یا122 تاشو دیدم ( تا وسط اون قسمتی که برا سال 2002هستش) البته تا اونجا که دیدم یه 6 تایی دیگم هست تو سال 2007 بیرون میاد. حالا شما همه رو دارید؟
سلام برادر سهيل:)

من از سری اول تا الان تونستم نزديک 50 قسمت رو بگيرم، راستش خيلی دنبال تورنت قسمت های بعدی هستم ولی تا الان نتونستم پيداشون کنم:(! (راستی اگه کسی يه موقع به چشمش خورد لطفاً لينکشو اينجاا هم بزاره، ممنون):happy:
از سری های بعد فکر کنم همه رو داشته باشم.;)

serietv.jpg

البته اینجا یه چیزی درباره این کارتن گفته بودید. :D http://forum.persiantools.com/t22158-page136.html
راستی من نتونستم اين لينک رو ببينم. ميتونين لينک خوده پست رو بدين؟
این داستان که اولیش بوده 73 است. (The Sanctuary)
یری بعدش که 26 قسمت هستش(Asgard) (همون که گفتم زمستون میشه همه جا
این سریش هم 15 قسمته (Poseidon)
این سه تایی که دربالا گفتم همون 114 قسمته که برا سال 1986-87 هستش
سرس چهارمش شامل 13 قسمت هست (Hades chapter sanctuar)
سری پنجم 6 قسمت (Hades chapter inferno)
اینم سری آخرش 6 قسمت
خوب در مورد سری آخر من 6 قسمت رو دارم ولی از همين اين ماه پخش قسمت جديدش شروع شده و من الان که داشتم دنبال تورنتش ميگشتم تورنت قسمت 7 و 8 رو هم ديدم:D:

ولی يه چيزی که باعث تعجب بود اين تورنت هست!!!؟:
من واقعاً نميدونم منظورشون از قسمت 21 و 22 چيه؟!!!:blink:

========================================

باز چون حرف اين کارتون بی نظير شد بد نيست که چند تا از آهنگ هاش رو هم بزارم. ببينم کسی گروه bowling for soup يادش هست؟

BowlingDrunk.jpg

03_320x240.jpg

يا آهنگ پر سر و صدای "I ran"؟:D
I Ran (opening USA - Knight of Zodiac version)

ولی کلاً من خيلی آهنگ هايی که برای اين کارتون انتخاب کردن رو دوست دارم. واقعاً به آدم اين حس دست ميده که داره يه داستان هماسی قهرمانی رو نگاه ميکنه! احساس مبارزه و پيروزی! يه اهساس هيجان! :Dشايدم اين فقط حس من باشه. حداقل برای opening اولش!:cool: حالا گوش کنين:

اينم opening های سری های جديدش:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سوال : از صحنه های مختلف که هر کدوم بیانگر یه حالت ( خشم . تعجب . ناراحتی و ...) بودند متوجه نشدم تصویر پایین نشانگر چیست ؟؟ :

2mcyb9d.jpg

جل الخالق!!!:blink:
سلام برادر atoon

فکر کنم منزورشون همون fox بوده!
16_3_103.gif

اگه اشتباه نکنم تو اينگيليسی به اين عبارت ميتونين برخورد کنين که: "she is a fox"
يعنی زن جذاب و زيباييست
36_15_57.gif
. شايد منظورشون اين بوده!
4_12_12.gif

يه احتمال ديگه هم اينه که به خصوصيات روباه اشاره کردن که شايد منظورشون شيطنت های مگومی بوده!
36_6_4.gif
البته اينا در حد هدسن!
4_12_4.gif

راستی يه سوال برادر:
ممکنه بگين که چه جوری ميشه با vlc player عکس ها رو capture کرد؟
4_12_6.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این hack sign تا قسمت 6 که اتفاق خاصی نیافتاده همش حرف میزنن ب هم کمی رفته رو اعصابم فریدا این تا اخرش همینجوری ؟ انتظار اکشن خفن تری رو ازش داشتم ..... این اصلا خون نداره ...حیف شد!
نه خون نداره، متاسفم!:lol:
بيشتر بايد بشينی معما هل کنی.:cool:

hacksign_05.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي ..............!!!!
خواهش، خواهش:happy:
اهتمالن يا بابای خودم يا خاله خودت زحمتشو ميکشه.:p
احتمالا British Airways نبوده اين پرواز؟ چون اونا دست به چمدون گم کردنشون خيلي خوبه!!! ولي غصه نخور، پيدا ميشه، فقط ممکنه چند تا چيز از توش کم شده باشه (بلايي که سر خاله جانم اومده @_@).
نه KLM هست!
4_9_15v.gif

اون Hack Sign رو که تو 4shared آپ کرده بودي تورنتشو (درست گفتم؟ همين بود؟!) احتمالا براي اين illegal تشخيص داده که تو اسمش Hack داشته و فکر کردند لابد نرم افزاري چيزي در رابطه با هکينگ و خرابکاريه و براي همين حذفش کردند!!!
آره يحتمل همين بود:p چون با rename کردن درست شد!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب ... DVD ها به دست من رسید ... لیست کامل رو آپلود کردم:
http://www.4shared.com/file/8076581/36598af9/AnimeList3.html
اونایی که علامت قرمز داره یعنی من الان دارم . در خدمت دوستان هستیم :D
سلام دنيل

يه چيزی، مگه از هدی کامل همه چی رو نگرفتی؟:eek: پس چرا ليستت نصفه و نيمست؟؟؟!!!:blink:
مثلاً کنشين ، اينوياشا، يويوهاکوشو، ... رو نداری:blink::blink::blink:!
يه چيزه ديگه فکر کنم اگه يه ليست هم از چيزايی که خودت داری درست کنی ، کار خيلی راحت تر ميشه.;)
راستی اونايی که رنگ بنفش خورده کنارشون خودومان؟:eek:

يه چيزه ديگه،:lol: به ليست سريال چينی ها twins of brother رو هم اضافه کن.:p ممنون:happy:

اينم آهنگ soultaker برای قدر دانی از زهماتت:D:

بالا