- نوشتهها
- 503
- لایکها
- 3

اوکی...فکر خوبی بید...حمایت میشه!راستی هیفه این گروپ فقط واسه زمانی باشه که فروم خراب میشه
تو قسمت عکس گروه میتونیم مانگا آپ کنیم تا بقیه هم استفاده ببرن فک کنم هر چپتر مانگا تو یه آلبوم جا بشه

اوکی...فکر خوبی بید...حمایت میشه!راستی هیفه این گروپ فقط واسه زمانی باشه که فروم خراب میشه
تو قسمت عکس گروه میتونیم مانگا آپ کنیم تا بقیه هم استفاده ببرن فک کنم هر چپتر مانگا تو یه آلبوم جا بشه
منم حمایت میکنم![]()
=====
بذارین یه کم دلتونو بسوزونم![]()
Noein رو با حداکثر سرعت دیدیم . بسیار چسبید![]()
اکشن، علمی - تخیلی، ماجرایی، رومنس، دوز هیجانش هم بالا بود![]()
کلی هم مطالب آموزشی راجع به مکانیک کوانتوم و جهانهای موازی و فضا - زمان و گربه شرودینگر داشت![]()
خلاصه که خیلی حال داد . دلتون بسوزه![]()
تمام آهنگاش هم خیلی قشنگ بودن . اینم چند نمونه:
Haruka no Uchi
Karasu's Theme
Idea
Lacrima, Chika Sekai
Haikyo no Chijou
جالبه که صاحب صدای Haruka اسم خودشم Kudo Haruka ـه![]()
کلا از اون کارتونای ایده آل برای من بود![]()
Alternative title:
カノン (Japanese)
Genres: Drama, Romance, Supernatural
Plot Summary: Kanon TV 2 is a remake of the Kanon that was released in 2002. Yuichi Aizawa returns to this city after seven years. In his childhood, he often visited it, but something happend in the past which caused him to block out his memories of the events of seven years ago. On the day after he gets settled in, he meets a girl carrying a backpack with wings on it. Her name is Tsukimiya Ayu and he begins to recall the memories he had lost.
User Ratings: 147 ratings have been given [details]
Masterpiece: 77 votes (sub:72, Spa.sub:2, dub:1, edit.dub:1, ?:1) Excellent: 31 votes (sub:31) Very good: 17 votes (sub:17) Good: 9 votes (sub:9) Decent: 4 votes (sub:4) So-so: 2 votes (sub:2) Not really good: 2 votes (sub:2) Weak: 1 vote (sub:1) Bad: 1 vote (sub:1) Awful: - Worst ever: 3 votes (sub:3)Seen in part or in whole by 411 users, rank: #586
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.8095 (Excellent-.19), std. dev.: 1.9703, rank: #72
Weighted mean: 8.6669 (Excellent-.33), rank: #76
Bayesian estimate: 8.5368 (Excellent-.46), rank: #29
Running time: 24 minutes
Number of episodes: 24
Episode titles: We have 17
Vintage:
2006-08-25
2006-10-05
Releases: We have 9
Opening Theme:
"Last regrets" by Ayana
Ending Theme:
"Kaze no Tadori Tsuku Basho (風の辿り着く場所; The Place Where the Wind Arrives)" by Ayana
اهلا و سهلا یا حبیبی![]()
انگار جماعت امامه به سر رو به افزایشه![]()
در همینجا اعلام میکنم صنف امامه به سر های انیمه دوست در اینجا پایه گزاری میشه![]()
اسم کيتارو اومد و من پابرهنه پريدم اين وسطنمي دونم چرا اون آهنگه كه تلويزيون ايران اولش پخش مي كرد توشون نبود؟ من خيلي دنبال اين اهنگ گشتم و هيج جا پيداش نكردم. يه نفر مي گفت آهنگه از ساخته هاي كيتارو آهنگساز ژاپنيه. نظر شما چيه؟
فريدا خانم به سلامت باد! ( با لحن "حيف نان "بخونيد!)
من يه چند روزي اينورا نيومدم حالا كه اومدم مي بينم خيلي خبرها بوده! :blink: عمل؟ شما عمل داشتيد فريدا جان؟ نمي دونم عمل چي بوده هر چي بوده اميدوارم بهبودي كامل حاصل شده باشه.
سلام
خدا بد نده...چه عملی؟ایشالا که عمل سختی نباشه و زودتر سلامتیتونو به دست بیارین. منتظریم...![]()
خوب خبرای بد شنیدم انگار خواهر فریدا عمل داشتهحالا فریدا عملت چی هست
![]()
خدا بد نده، چه عملي؟ ايشالله که هميشه سالم و سلامت و سرحال باشي خواهر ^_^
سلام به همگیراستی فریدا جان امیدوارم عملت به سلامت انجام بشه![]()
اي سپهر خون آشام!به سلامتی .... این عملت توش خون نداره ؟(الان این رو با لحن سوناکو تو Yamato .. بخون
) شوخی کردم .... عمل کوچیک توش بیهوشی می خواد ؟
خيلی باهال نوشتی!:lol: کلی خنديدم:happy:گود کارتون ... آی لایک ایت ... ایت ایز سوویت ...یس .. آی ساو آثرون اند کاگالی این د آیلند ... دت واز نایس !![]()
پی نوشت : این ایده که افسرای ارشد سفینه ، femaleهستن هم جالبه ها .. معمولا رئیس کشتی یه آدمیراله با سبیل !!.... راستی من از افسر دوم ( خانومه که تیپ بنفش داره ) ... بیشتر خوشم اومد
... ولی به نظرم نمیاد شانس باهاش یار باشه ...![]()
بزار پس هسابی مزه زدايی بکنم:ای اسپویلر ! ای مزده زدا !![]()
سلام برادر سهيلفریدا خانم من درباره اینکه Saint Seiya چند قسمته یه سرچی کردم و کلا شد 133 قسمت ( تا الان) که 114 تا برای سالهای1986-87 هست و 13 تاش برا سال 2002 و قسمت 6 تایی داره که برا سال 2005 و 2006 هست ( همونطور که خودتون گفتین) که در کل میشه 133 تا که من حدود 120یا122 تاشو دیدم ( تا وسط اون قسمتی که برا سال 2002هستش) البته تا اونجا که دیدم یه 6 تایی دیگم هست تو سال 2007 بیرون میاد. حالا شما همه رو دارید؟
راستی من نتونستم اين لينک رو ببينم. ميتونين لينک خوده پست رو بدين؟البته اینجا یه چیزی درباره این کارتن گفته بودید.http://forum.persiantools.com/t22158-page136.html
خوب در مورد سری آخر من 6 قسمت رو دارم ولی از همين اين ماه پخش قسمت جديدش شروع شده و من الان که داشتم دنبال تورنتش ميگشتم تورنت قسمت 7 و 8 رو هم ديدماین داستان که اولیش بوده 73 است. (The Sanctuary)
یری بعدش که 26 قسمت هستش(Asgard) (همون که گفتم زمستون میشه همه جا
این سریش هم 15 قسمته (Poseidon)
این سه تایی که دربالا گفتم همون 114 قسمته که برا سال 1986-87 هستش
سرس چهارمش شامل 13 قسمت هست (Hades chapter sanctuar)
سری پنجم 6 قسمت (Hades chapter inferno)
اینم سری آخرش 6 قسمت
سلام برادر atoonسوال : از صحنه های مختلف که هر کدوم بیانگر یه حالت ( خشم . تعجب . ناراحتی و ...) بودند متوجه نشدم تصویر پایین نشانگر چیست ؟؟ :
![]()
جل الخالق!!!:blink:
تاييد ميشهخب ... beresk تموم شد . واقعا هر کی نبینه اینو نیم عمرش بر فناست![]()
نه خون نداره، متاسفم!:lol:این hack sign تا قسمت 6 که اتفاق خاصی نیافتاده همش حرف میزنن ب هم کمی رفته رو اعصابم فریدا این تا اخرش همینجوری ؟ انتظار اکشن خفن تری رو ازش داشتم ..... این اصلا خون نداره ...حیف شد!
خواهش، خواهش:happy:مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي، مرسي ..............!!!!
نه KLM هست!احتمالا British Airways نبوده اين پرواز؟ چون اونا دست به چمدون گم کردنشون خيلي خوبه!!! ولي غصه نخور، پيدا ميشه، فقط ممکنه چند تا چيز از توش کم شده باشه (بلايي که سر خاله جانم اومده @_@).
آره يحتمل همين بوداون Hack Sign رو که تو 4shared آپ کرده بودي تورنتشو (درست گفتم؟ همين بود؟!) احتمالا براي اين illegal تشخيص داده که تو اسمش Hack داشته و فکر کردند لابد نرم افزاري چيزي در رابطه با هکينگ و خرابکاريه و براي همين حذفش کردند!!!
سلام دنيلخب ... DVD ها به دست من رسید ... لیست کامل رو آپلود کردم:
http://www.4shared.com/file/8076581/36598af9/AnimeList3.html
اونایی که علامت قرمز داره یعنی من الان دارم . در خدمت دوستان هستیم![]()