• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
حتماً بزار ببينم.:)
نقاشی رو هم ول نکن، حتماً دنبالش برو.:rolleyes:

اوه اون چيزيه برای خودش!:pخوب يه 5-6 سال زودتر از من شروع کرده ولی خوب منم دارم ميدوم که برسم بهش!:lol:
اون ديگه الان راحت ژاپنی حرف ميزنه. 2 هفته پيش هم از فوقش دفاع کرد از فردا هم دکتراشو تو دانشگاه آلبرتا شروع ميکنه!:blink:

اپلودش کردم اما لینکه کار نمیکنه!!:(
چند تا سایت اپلودم امتحان کردم نمی دونم چرا نمیشه!؟!؟!؟
کم_______________________________ک!

شما و دوستاتون تشکلیل گروه نخبگان دادید!
1810.gif

یکی از اون یکی خف تر....

قیمت کیمونو...
من یه بار عموم برام یکی ار ژاپن اورد: البته جنسش از ابریشم بود
اما این یکی با توجه به دوخت و جنسش فکر کنم اندازه قیمت خون باباش....;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
باتشکر مجدد از خواهر فریدا
281.gif
. دیویدی ها صحیح و سالم به ایران رسید:cool:

اینم ایمیل من (اگر همین جا پیغام بدهید راحت تر است): [email protected]

چهره ماندگار سینمای ایران

فایل های ضمیمه

• t.JPG
    t.JPG
    683.1 KB · نمایش ها: 5

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
سلام
میشه لطف کنین و کمکم کنین؟
من تا قسمت 11 حنا رو دان کردم.تورنت بقیه قسمتاشو کسی سراغ نداره؟
در ضمن تورنت بابا لنگ درازو لطف کردن و گذاشتن.ولی به نظر میاد کامل نباشه!درسته؟
میشه تورنتهای کاملشو پیدا کرد؟
من این روزا امتحان دارم.نتونستم در مورد کارای دیزنی چیزی بنویسم.خیلی متاسفم.بعد از امتحانا کلی مطلب در مورد سبک و کل استودیو دیزنی اینجا میذارم.
همگی موفق باشین!
من هر روز مطالبو دنبال میکنم.
ممنون از بابا لنگ دراز!!!!:D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بابا یه کم تحویل بگیرین
یکی جواب مارو بده

سلام دوست عزیز

اگه دقت کنین از دیروز تا حالا تاپیک به نسبت سرعت معمولش خیلی کند جلو رفته . این یعنی اینکه بچه ها وقت نکردن پست بزنن و اونایی که پست زدن هم حتما مثل من جواب سوال شما رو نمی دونستن. وگرنه تا حالا نشده که کسی سوالی کنه و دیگران جوابو بدونن ولی سوال رو بی جواب بذارن :D

در مورد سوالتون؛ راستش من اصلا وارد نیستم و کارتونایی که دیدم خیلی محدودن؛ اون تعداد رو هم که دیدم سبکشون نزدیک به سبک بخش کارتونی Kill Bill نبوده. بنابراین از دست من کمکی برنمیاد متاسفانه . الانم این پست رو به این دلیل میدم که بدونین سوال شما نادیده گرفته نشده :D

در هر حال ورود شما رو به جمعمون خوشامد میگم و امیدوارم تو این تاپیک موندگار بشین
waving2.gif

اپلودش کردم اما لینکه کار نمیکنه!!:(
چند تا سایت اپلودم امتحان کردم نمی دونم چرا نمیشه!؟!؟!؟

اینجا امتحان کردین؟ حجمش چقدره؟ فرمتش چیه؟
hmm.gif

نترس ... کم کم رو سرت خراب میشیم
kuku.gif
... مثلا من خودم تقریبا همه اونا رو می خوام ( به این دلیل ساده که خودم سفارش دادم خیلی ها رو ! )
خب ... خیالم راحت شد. داشتم به این فکر می افتادم که نکنه بچه ها تو رودربایستی گیر کردن
4869.gif

راستی یه مساله ای؛ هر کسی که سفارش میده هر DVD خاصی که مد نظرشه به من بگه وگرنه اگر تا 40 ثانیه بعد از سفارشش نوع DVD رو مشخص نکنه در اثر حمله قلبی می میره
4209.gif
یعنی اگه نگین روی Datalife تایوانی براتون میزنم
dizzyf.gif

==============

راستی این Death Note هم خیلی کارتون ردیفیه ها ...
4903.gif

Midori No Hibi هم بانمک بود. به خصوص (مزه زدایی - نخونید) یه جاییش که پسره (اسمش یادم رفت) اشتباهی لیکـور خورده بود بعد مثل زامبی ها شده بود کلی خندیدم
25r30wi.gif

اون تیکه هایی مثلا تیتراژ وسط کارتون هم خیلی ایده جالبی بود
gigglesmile.gif

راستی No Hibi یعنی چی؟
upsidedown.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز

اگه دقت کنین از دیروز تا حالا تاپیک به نسبت سرعت معمولش خیلی کند جلو رفته . این یعنی اینکه بچه ها وقت نکردن پست بزنن و اونایی که پست زدن هم حتما مثل من جواب سوال شما رو نمی دونستن. وگرنه تا حالا نشده که کسی سوالی کنه و دیگران بدونن و بی جواب بذارن :D

در مورد سوالتون؛ راستش من اصلا وارد نیستم و کارتونایی که دیدم خیلی محدودن؛ اون تعداد رو هم که دیدم سبکشون نزدیک به سبک بخش کارتونی Kill Bill نبوده. بنابراین از دست من کمکی برنمیاد متاسفانه . الانم این پست رو به این دلیل میدم که بدونین سوال شما نادیده گرفته نشده:D

در هر حال ورود شما رو به جمعمون خوشامد میگم و امیدوارم تو این تاپیک موندگار بشین :D

دانیل تو از کجا فکر منو خوندی؟
evilgrin.gif
منم همین الان میخواستم بعد از تموم شدن کارم تو اون یکی تاپیک بیام دقیقا همینارو بگم...
laugh.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
من این روزا امتحان دارم.نتونستم در مورد کارای دیزنی چیزی بنویسم.خیلی متاسفم.بعد از امتحانا کلی مطلب در مورد سبک و کل استودیو دیزنی اینجا میذارم.
همگی موفق باشین!
ممنون از بابا لنگ دراز!!!!:D
سلام
درباره ی حنا من چیزی نمیدونم ولی لینکای تورنتای قبلی بابا لنگ درازو بچه ها تو صفحه های قبلی گذاشتن.که البته فکر میکنم نیازی به دانلودشون نباشه چون بچه ها قبلا زحمت این کارو کشیدن میتونی از اونا بگیری...
rollingf.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اینجا زیاد کسیو تحویل نمیگیرن!منم یکی مث شما
The Animatrix رو پیشنهاد میکنم.که چند اپیزوده.

ایول خیلی باحال بود!:D .... کلا بد دنیایی شده ! .... خیلی ازادبیات باحالی استفاده کردی خوشمان امد !

منم یه کارتون دیدم همون تیپی بود اما اسمش یادم نمی اد .... باید این دوستمون صبر کنه صاب تاپیک بیاد جوابشو بگیره :D

سلام
همگی موفق باشین!
ممنون از بابا لنگ دراز!!!!

حنا رو نمی دونم اما بابا لنگ دراز تا امسال زیرنویس نشده بود امسال یه گروه ازfansub ها شروع به زیر نویس کردنش کردن و هر هفته چند قسمتشو که اماده می شه بیرون می دن پس باید صبر کنیم تا همه قسمت ها زیر نویس داره بشه که بسته به تعداد قسمت ها مدت زمان بیشتری طول می کشه

خب ... خیالم راحت شد. داشتم به این فکر می افتادم که نکنه بچه ها تو رودربایستی گیر کردن

راستی یه مساله ای؛ هر کسی که سفارش میده هر DVD خاصی که مد نظرشه به من بگه وگرنه اگر تا 40 ثانیه بعد از سفارشش نوع DVD رو مشخص نکنه در اثر حمله قلبی می میره یعنی اگه نگین روی Datalife تایوانی براتون میزن

برای این که بهت ثابت کنم که رودربایستی نمی کنم می تونی از این به بعد هرچی که می خوای رایت کنی یه دونه هم برای من بزنی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :D .... اینطوری اون موقع خیلی بهت فشر نمی اد ... چون من همرو می خوام :D ولی الان وقت ندارم .... رو هر دی وی دی که خواستی بزن فقط خوب باشه نه مثله اونا که من بهت دادم :D(خدایی خوشکل بودن!)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دانیل تو از کجا فکر منو خوندی؟
evilgrin.gif
منم همین الان میخواستم بعد از تموم شدن کارم تو اون یکی تاپیک بیام دقیقا همینارو بگم...
laugh.gif

ما همگی چندین روحیم در چند بدن
rolleye0017.gif

برای این که بهت ثابت کنم که رودربایستی نمی کنم می تونی از این به بعد هرچی که می خوای رایت کنی یه دونه هم برای من بزنی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :D .... اینطوری اون موقع خیلی بهت فشر نمی اد ... چون من همرو می خوام :D ولی الان وقت ندارم .... رو هر دی وی دی که خواستی بزن فقط خوب باشه نه مثله اونا که من بهت دادم :D(خدایی خوشکل بودن!)

خوشگل که بودن . همه گل و بلبل . آدم دلش وا میشه نگاشون می کنه
1537.gif

اگه زودتر می گفتی با مال خودم برات میزدم
2303.gif
پس من شروع می کنم کم کمک برات همه رو می زنم دیگه ( رو HP)
2174.gif

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستداران انیمیشن اونم از نوع ژاپنیش.
من تازه عضو این مجموعه شدم و خیلی دوست دارم بدونم چه طوری می تونم بعضی از این مجموعه های انیمیشنی رو تهیه کنم.
قبلش از همه شما عزیزان که همچین اطلاعاتی رو در مورد انیمیشن های ژاپنی در اختیار دوستداران این هنر گذاشتید تشکر می کنم.کارتون خیلی عالیه.:thumbsup: :specool:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

سلام خوش امدید.

این سری به دستم رسید
هرکدام را خواستید درخدمتیم.

Kikenna Aneki 1-4

Scrapped Princess 12-23

Tintin 1 - 21

Tintin (manga)

Honey & Clover 1-12

Get_Backers 1-49

School Rumble 2 01-26

School Rumble OVA 1-2

samurai.deeper.kyo 1-19
Samurai Deeper Kyo 25 -26

Fushigi_Yuugi 1-52

FullMetal_Alchemist_Reflections

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام خوش امدید.

این سری به دستم رسید
هرکدام را خواستید درخدمتیم.

Kikenna Aneki 1-4

Scrapped Princess 12-23

Tintin 1 - 21

Tintin (manga)

Honey & Clover 1-12

Get_Backers 1-49

School Rumble 2 01-26

School Rumble OVA 1-2

samurai.deeper.kyo 1-19
Samurai Deeper Kyo 25 -26

Fushigi_Yuugi 1-52

FullMetal_Alchemist_Reflections
2poo4lc.gif

l

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
_bscap0004.jpg
hah.gif
hah.gif

دیگه از سایت مردم عکس کش نری حاج خانوم
veiledsmile1.gif

سازمان امنیتی امامه به سرها
2mo15hx.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی خواهر فریدا مگه نگفتی black cat رو هم دادی بیاد
پس چی شد؟
1148394932.gif

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
بچه ها زحمت دانلود بابا لنگ درازو کشیدن!!؟؟
چه خوب!!:D
کی زحمتشو کشیده؟کسی لیستشو ایمیل میکنه؟
اصلا بهتر نیست هر کس یه لیست از آرشیوش تهیه کنه و توی فروم بذاره.؟؟راه حل خوبیه!:blush: البته واسه من!!
من خودم کارای والت دیزنی رو دارم میگیرم.
بازم تکرار میکنم::whistle:
روی ما هم حساب کنین!اعم از دانلود و کپی دی وی دی ها!!
:thumbsdow
[email protected]

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابا یه کم تحویل بگیرین یکی جواب مارو بده
سلام دوستان
تارانتینو تو فیلمش از یه انیمیشن ژاپنی استفاده کرده ( kill bill 1 ) من دنبال اونجور کارتونا میگردم البته در فرمت سینمایی ( اگه باشه ) ممنون
سلام
و ببخشيد که جوابتون دير شد:blush:. برادر ويلی و دنيل راست ميگن ، ماها هميشه سعی ميکنيم در حد دونسته هامون جواب همه رو بديم.:happy:

و اما در رابطه با سوال شما:
ببخشيد چون سواد سينمايی من کمه :( ممکنه بگين منظورتون از سبک کارتون چيه؟ سبکه طراحی و نقاشی رو ميگين؟ داستانی يا خوشونت؟ که من بتونم دقيق بهتون کارتون های مشابهشو معرفی کنم البته نه در فرمت سينمايی بلکه فقط در حد انيمه.:p

و خوب برای خالی نبودن عريضه فعلاً اين کارتون رو معرفی ميکنم تا بعد که شما بيشتر توضيح بدين دنبال چی هستين! :happy::

Kemonozume

408.jpg

Seen in part or in whole by 146 users, rank: #1126
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.2667 (Good+.26), std. dev.: 2.5837, rank: #909
Weighted mean: 7.3224 (Good+.32), rank: #788
Bayesian estimate: 7.3389 (Good+.33), rank: #521

خوب اين کارتون از لحاظ طراحی و انيميشن ميشه گفت تا حدودی شبيه کارتون kill bill هست . اين کارتون تذکر +18 سال رو داره!:f34r: (زير 18 سال ها نگاه نکنن). 13 قسمت و محصول 2006 هست.

از نظر داستانی هم به نظر من کارتون جالبی هست:D:

طبق داستانی در گذشته گروهی از انسانها توسط خدايان نفرين ميشن و به monster های انسان نما تبديل ميشن که خوراکشون انسان ها هستن. گروهی ديگه از انسان ها به نام kifuuken ها ماموريت دارن تا اين monster ها رو از بين ببرن و بکشن. پسر رييس اين گروه توشيهيکو شمشير زن قابلی هست و در کارش بسيار ماهر. ولی يه روز دختر بسيار زيبايی رو ميبينه که يک دل نه سد دل عاشقش ميشه و البته دختر هم همين احساس رو نسبت به اون داره:wub:. ولی طی ماجرايی معلوم ميشه دختر که اسمش يوکا هست، يکی از همين monster هاست!:eek:
حالا توشيهيکو هم ميخواد از اين دختر در مقابل افراد گروهش دفاع کنه و هم از خودش در مقابل يوکا!:blink: و لبته اينکه کار درست اين وسط چيه؟ :(کشتن يوکا؟ :f34r:دختری که عاشقش هست؟!:eek:

kemono6_1.jpg
kemono3_3.jpg
kemono4_2.jpg

kemono5_1.jpg
kemono1_3.jpg
kemono1_1.jpg

116396148362.253.128.13.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
باتشکر مجدد از خواهر فریدا
281.gif
. دیویدی ها صحیح و سالم به ایران رسید:cool:/quote]
سلام برادر
خوب خداا رو شکر، از عمه تون خيلی تشکر کنين. ولی اين ليستی که دادين ناقصه!!!:blink:
چند تا از dvd ها نيستن؟؟؟ يا شماا ننوشتين؟:eek: افسانه شجاعان، fushi yuugi OVA 1-3 ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما من ميخواستم يه چيزی بگم، طبق مفاد پست 446 برادران دنيل و لرد سياه و بقيه کسانی که کارتون های منو دارن، لطف کنين حق کپی رايت منو محترم بشمارين و کارتون های منو به يکی از برادران اين تاپيک که حتماً هم ميدونين کی هستن، ندين.:hmm:

ممنون ميشم :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من تازه عضو این مجموعه شدم و خیلی دوست دارم بدونم چه طوری می تونم بعضی از این مجموعه های انیمیشنی رو تهیه کنم.
قبلش از همه شما عزیزان که همچین اطلاعاتی رو در مورد انیمیشن های ژاپنی در اختیار دوستداران این هنر گذاشتید تشکر می کنم.کارتون خیلی عالیه.:thumbsup: :specool:
سلام و خوش اومديد
23_29_125.gif

با برادر دنيل و لرد سياه تماس بگيرين;)، ليست رو دارين ديگه؟ نه؟ :eek:اگه نه از اينجا anime list 3 رو دانلود کنين و ببينين چی ميخواين:happy::

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی No Hibi یعنی چی؟
upsidedown.gif
خوب من که الان دارم تو ديکشنری نگاه ميکنم hibi رو معنی کرده: crack, chap (skin, lips) ولی توی سايت به معنی روز آورده!:blink: البته ممکنه کاراکتر های نوشتاری هيراگاناش متفاوت باشه که کلی تو معنی باعث تفاوت ميشه. :wacko:
no به معنی قيد مالکيت هست، مثلاً watashi no pen يعنی قلم من:)

midori no hibi رو ""روز های ميدوری"" ترجمه کردن.

بالا