linghuchong
مدیر بازنشسته
من اون موقع ميگفتم چند نفر باشين، شما ها ميگفتين نه!اگر سه روز اینده یک پشت رایت بکنم بازم به جای نمیرسم:f34r: :happy:
راستی لرد سياه برای هديه اون سری رو فرستادين؟
من اون موقع ميگفتم چند نفر باشين، شما ها ميگفتين نه!اگر سه روز اینده یک پشت رایت بکنم بازم به جای نمیرسم:f34r: :happy:
![]()
سلام خواهر برادرا!
بابا شما عجب مخلوقاتی هستین!فکر نمیکنم هیچ وقت من یکی بهتون برسم!
میشه بدونم متوسط در روز چند ساعت فیلم میبینید؟چقدر به روز و فعال!واقعا تبریک میگم!:wacko:
چرا اتفاقن مراسم داريم اونم چه مراسمی!راستی شما واسه جوین کردن که مراسم خاص ندارین؟!!:f34r: خونی!جونی!شایدم داغ میزین رو بدن!:weird:
يکی به داد من برسه!برای من که GG مشکلی نداشت البته من وقتی گفتی نگیر گزاشتم 2 روز بعدش گرفتم شاید درست کردن مشکل صداشو در هر صورت می تونی بگیریش
[gg]_Code_Geass_15_[0E120531].mkv
يکی به داد من برسه! تو رو جون هر کی دوست دارين کمک کنين:
توی option vlc player اونجا که بايد انتخاب کنيم زيرنويس رو نشون بده، به جای اينکه زير نويس رو نشون بده original names رو نشون ميده! يعنی فقط برای من اسم آدما رو مينويسه به جای اينکه مکالماتشون رو بنويسه!!!! يه نفر بگه اين vlc player من چه مرگيش شده! فقط هم برای اين يه سريال اينجوريه!!! کمک.....
راستی سپهر اون يکی تورنته که داده بودم رو هم بگير، بچگی يه لولو ست
دانیل به هدی بگو برو تو اون سری دی وی دی هایی که سپهر واست(برات!) فرستاد بعد تو اشتباه فکر کردی ماله فریداست بگرد!...
واست(برات!)
خوب شکر خدا چند نفر از دوستان اعلام امادگی کردن.راستی لرد سياه برای هديه اون سری رو فرستادين؟ من خيلی وقته باهاش حرف نزدم، خبر ازش ندارم.
دستتون درد نکنه خيلی خيلی ممنون:happy:بله فرستادم ، و به دستشان رسیده.
بايد فقط نينجايی باشه؟ سمورايی نميشه؟سوالی تکراری ::
بجر ناراتو و شینوبی و نینجا اسکرول انیمه ی نینجایی دیگه ای می شناسید ؟؟
ممنون ..
فکر کنم اشتباهی برای من فرستاده:wacko: من دفعه ديگه براتون ميفرستم.:happy:فریدا لینک تورنت Death Note 17 که گذاشتی واسه من باز نمیشه![]()
به جون بچه ام من دیگه روم نمیشه بهش بگم بره بگرده . ده بار تا حالا بهش گفتم. خب لابد نبوده دیگه![]()
![]()
ايشون که از نظر تيپ جای خودشو دارهمن تا آخرش هم از پسره زیاد خوشم نیومد.از خود راضی بی ادب.
ولی در عوض آقای Yoo Min-hyuk خیلیبود ...![]()
سلام خوش امدید:happy:
چه جور همکاری ای؟ من بشدت از هرنوع همکاری در رایت استقبال میکنم . اگر سه روز اینده یک پشت رایت بکنم
بازم به جای نمیرسم:f34r: :happy:
چرا اتفاقن مراسم داريم اونم چه مراسمی!اول من خودم شخصاً با استفاده از شمشير زنی dugu 9 با يه کمی الهام از 6 تا برادر خل و چل افسانه شجاعان، شما رو به 12 يا 16 يا ... قسمت تقسيم ميکنم
، بعد مثل اون شب که با ين ين جونم بودم به سيخ ميکشيم و روی آتيش ميپزيم
و نوش جان ميکنيم!
چطوره؟ هنوزم هستين؟![]()
:lol:
اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره![]()
خیلی ممنون . مزاحمتان میشم.لرد سياه جان
بنده هم در مورد رايت و پخش مي تونم كمك كنم بهت...
فقط از يه 10-12 روز ديگه كه پايان نامه ام رو دفاع كردم. :graduated ..
البته اول بايد بهم برسونيشون.:happy: .
خوب یعنی چی:wacko: . این طورها هم نیست:f34r:لرد ترسناک جان، من جدیدا یه رایتر دیگه هم به سیستمم اضافه کردم ولی مث اینکه شما بعد مسافتیتون خیلی همکاری دوست نداره (البته من نسبتا به دفتر پست نزدیکم)
خوب یعنی چی:wacko: . این طورها هم نیست:f34r:
lol :lol:این خواهر لینخو هم خییلی خطرناکه ها!! :skull: راست می گن این سریالا بدآموزی داره lol حالا نمی شه با الهام از خواهر ایلین، به شیوه صلح آمیز باهامون برخورد کنین؟
ممنوناز این به بعد هرچیز تاپی که پیدا شد اول از همه یه نسخه می فرستیم واسه هدی :happy: