• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[Megami]​_BALDR​_FORCE​_EXE​_Resolution​_-​_02​_[BE5489D0].​mkv

pcgames0622news07.jpg

اگه يادتون باشه اين همونيه که گفتم يه جورايی از فيلم ماتريکس الهام گرفتن:D، بعده 2 ماه قسمت دوش در اومد!:blink:;)

اديت:

يه اخطار بالای 18 سال بعد از ديدن اين قسمت به اين سری اضافه شد!:blink::blush:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
کسی اطلاعاتی در مورد انیمیشن trigun داره؟
من چند بار تو کانال game one دیدم به نظرم جالب اومد.البته من زیاد اهال کارتون نیستم اینم شانسی دیدم.
18.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
کسی اطلاعاتی در مورد انیمیشن trigun داره؟
من چند بار تو کانال game one دیدم به نظرم جالب اومد.البته من زیاد اهال کارتون نیستم اینم شانسی دیدم.
18.gif
سلام
خوش اومدين.:happy:

بله کارتون بسيار زيبايی هست و خيلی هم معروف:D و شخصيت اولش يعنی نش خيلی پر طرفدار هست;). چی ميخواين در موردش بدونين؟:eek:

trigun.jpg

Seen in part or in whole by 4971 users, rank: #7
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4094 (Very good+.40), std. dev.: 1.4365, rank: #149
Weighted mean: 8.332 (Very good+.33), rank: #146
Bayesian estimate: 8.32674 (Very good+.32), rank: #65

سپهر، روزبه، دنيل و سيمور فکر کنم از اين سريال خوشتون بياد!:D

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
برادر سپهر پس چی شد شاهکار هنری شما؟

من یه بار نوشتم بعد برق رفت همش پاک شد چون گزاشته بودم بمونه که تاپیک بره صفحه بعد ..... فرداشم که اومدم دیدم جناب سیمور اعلام نمودن قص مزه زدایی دارند !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه بار نوشتم بعد برق رفت همش پاک شد چون گزاشته بودم بمونه که تاپیک بره صفحه بعد ..... فرداشم که اومدم دیدم جناب سیمور اعلام نمودن قص مزه زدایی دارند !
من يه سوال دارم:D :
تو الان از خواب بيدار شدی يا الان داری ميری بخوابی؟؟؟!!!!!!!!:blink::blink: :lol::lol:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من يه سوال دارم :
تو الان از خواب بيدار شدی يا الان داری ميری بخوابی؟؟؟!!!!!!!!

نه از خواب بیدار شدم نه قصد دارم برم بخوابم
nowink.gif
.... امشب کارام زیاد شد دیگه نشد برم بخوابم فردا شب می رم ! ...الان اینجوریم
mornincoffee.gif
.... خیلی بده ادم هم سرما بخوره هم کاراش زیاد باشه هم این کارتون ها یکی یکی ادم رو تو خماری بزارن :D

به نقل از Daneel Olivaw :

الان دلیل تعجبت چیه ؟:D .... راستی انقدر جون بچت (بچه ات) رو قسم نخور اون الان دیگه خودش جون نوه هاش رو قسم می خوره :D

راستی Ergo Proxy کامل شد تا قسمت 9 اش شینسن ساب و از اون به بعد anime-Kraze 1280x720_H264_AAC_
دیگه فکر کنم این سری اخر کار های من باشه که تحویل می دم باید یه جیگزین خوب برای دانلود ادامه کارتون ها پیدا کنیم !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب من Berserk رو دیدم ... بسیار زیبا .... حیف که بدجا تموم شد
179.gif
... اما اشکال نداشت
170.gif
... من سریع رفتم سراغ مانگاش و 2 ساعت داشتم بقیه اش رو می خوندم ( می دیدم ! )
cat33.gif

حالا این همه گفتیم Bersek ، می دونید یعنی چی دیگه ؟ .... یعنی کسیکه توی جنگ ، از کنترل خارج میشه و با شدت باور نکردنی می جنگه .. انگار که دیوونه شده باشه
triniti.gif
... حالا اگه گفتین توی کدوم انیمه همین کلمه رو داشتیم ؟
..
..
Gundam Seed دیگه ... اون آقای نابینا ( اگه اشتباه نکنم ) ، به Kira میگه که تو Berserk شدی ( ظاهرا همون حالت SEED رو میگه )

راستی به من تبریک بگید ( آخه چندبار ؟!! ) : من الان رسیدم به جلد 16 مانگای Berserk ... بنابراین آماده پاسخ به سوالات شما شهروندان هستیم ...
281.gif

OST اش رو هم دانلود کردم ... موسیقی زیبا بود ... ولی چرا اینقدر کم ... ( یعنی دوتا تم اصلی بود که تکرار میشدن ) ...

مرسی ... واقعا مرسی ...
kaoani11.gif

اما من از WM classic استفاده می کنم اصولا خیلی خوش دست تر از VLC ...خودتم قبلا از همین مگه استفاده نمی کردی ؟ ... حالا یه امتحان بکن ....
تایید میشه ... کلاسیک خیلی خوبه ...​

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
lol :lol:
خوب از شوخی گذشته شما هم به جمع ما خوش اومدين!:happy:
اگه اشتباه نکنم شما هم اولين بارتون هست که تو اين تاپيک ميآين:eek:
اميدوارم موندگار باشين;)

ممنون. من فعلا همین گوشه موشه ها می ایستم که جلوی دست و پا نباشم. اینجا جریان وقایع و اطلاعات خیلی سریعه..

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من زیاد اهل انیمیشن نیستم اما میشه یک انیمشن با زبان اصلی آمریکایی که به صورت سریال باشه

و با گرافیک بالا به بنده معرفی کنید تا از برادر دنیل تهیه کنم شاید به تدریج ما هم علاقه مند شدیم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

اینم چند تا فلشک (فلش کوچک) از Bleach نازنین

Wow! اينا چه باحال بودن، بازم از اين کارا بکن برادر جان
289.gif

چرا اتفاقن مراسم داريم اونم چه مراسمی!:D:cool: اول من خودم شخصاً با استفاده از شمشير زنی dugu 9 با يه کمی الهام از 6 تا برادر خل و چل افسانه شجاعان، شما رو به 12 يا 16 يا ... قسمت تقسيم ميکنم ، بعد مثل اون شب که با ين ين جونم بودم به سيخ ميکشيم و روی آتيش ميپزيم و نوش جان ميکنيم!​

الان روح استاد حسابي شاد شد که چنين شاگرد خلف و دسته گلي رو تحويل جامعه ي رزمي کاران داده. الحق که زير دست استاد عزيزمون بزرگ شدي و تعليم ديدي http://*****************/vicious-smiley-1864.gif

lol :lol:

نه خواهر ايلين يه کم دست و پا چلفتی بود، ممکنه از ايشون يه کم الهام بگيرم, چند تا سوزن سمی به سمتتون پرتاب شه! ديگه به مهارت خودتون بستگی داره که چقدر جا خالی بدين!

نشد ديگه، استاد به اون جيگري رو ول کردي اونوقت مي خواي از لن فن خوان الهام بگيري. حقت همون خوردن شراب پر از عقرب و رطيل و مار همون گروهه
obm.gif

سری يه جديد کارتون بينوايان:D:​

اين ژاپني ها دست از سر کچل اين کوزت و ژان والژان نمي خوان بردارند؟ اين همه ما رو تو بچگي عذاب دادند بسشون نبود که بازم مي خوان بسازنش :wacko: اون قبليه هم انگار مال همين Nippon Animations بود!

hikayat4.jpg
hikayat1.jpg
hikayat2.jpg

hikayat5.jpg

راستي les هم شانار شده! ‌بي سوادا فکر کردند همه مثل خودشون منحرفند و l e s b i a n ميخوان ببينند!!

خواهر آريانا جان، پستت رو نمي تونم پيدا کنم ولي جالبه که ديدم تقريبا همون احساس منو نسبت به اون شخصيت ها داشتي ^_^

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه سری از کاتونها رو برادر دانیل زحمت کشیدند و برام رایت زدند _ که از ایشان متشکرم
4c2sec7.gif
_ الان مشغول دیدن پلنگ صورتی هستم ....
2j2ajyg.gif

... در حین دیدن یاد یکی از خاطراتم افتادم : یادمه استاد ما تاکید فراوانی داشت که حتما رو به روی آینه تمرین کنیم یا به سایه مون هنگام اجرای تکنیکهای مختلف دقت کنیم تا خودمون بتونیم اشکالات کارمون رو پیدا و رفع کنیم و چه ساعتهای زیادی که با سایه خود مشغول تمرین بودیم ! ولی خوب شد برای کسی مشابه این اتفاق نیفتاد :

2wdms8y.jpg

4cht6wn.jpg

:lol:

خواهر فریدا گفتند که نظر دادن بعد از دیدن کارتونها اجباریه. کاملا موافقم ولی من فقط همون روشی رو بلدم که در مورد کارتون کنشین دیدید ( مصور + کمی طنز) :

4c7we12.jpg

و فکر نکم بتونم جور دیگه ای نظرم رو بگم! اشکالی نداره ؟ :eek:

و اما ...

حجت السلام و المسلمين فريدا

ما که بالاخره متوجه نشدیم شما اونجا چی می خونید.
2zxrssk.gif
به هر حال تبریک .
2yvqv5v.gif

با توجه به پست (2952) تمام مطالب سطر فوق رو تکذیب می کنم!
29dznvc.gif

شاد و پیروز باشید.;) :happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نه از خواب بیدار شدم نه قصد دارم برم بخوابم
nowink.gif
.... امشب کارام زیاد شد دیگه نشد برم بخوابم فردا شب می رم ! ...الان اینجوریم
mornincoffee.gif
.... خیلی بده ادم هم سرما بخوره هم کاراش زیاد باشه هم این کارتون ها یکی یکی ادم رو تو خماری بزارن :D

الان دلیل تعجبت چیه ؟:D .... راستی انقدر جون بچت (بچه ات) رو قسم نخور اون الان دیگه خودش جون نوه هاش رو قسم می خوره :D

راستی Ergo Proxy کامل شد تا قسمت 9 اش شینسن ساب و از اون به بعد anime-Kraze 1280x720_H264_AAC_
دیگه فکر کنم این سری اخر کار های من باشه که تحویل می دم باید یه جیگزین خوب برای دانلود ادامه کارتون ها پیدا کنیم !

سپهر konan رو از 13 به بعد گرفتی؟
آخه من دارم شروع به گرقتن ادامش میکنم

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:D منم اولین دانلودم از اینجا تموم شد!قسمت اول کوزت!:blink: ولی اونقد زیر نویسش بزرگه که همه صفحه رو گرفته.!!:lol: شاید من خیلی ناشی تشریف دارم!
من باJetAudio کار میکنم!حلا یکی به من میگه مشکل از فرستنده ست یا گیرنده!
راستی خواهر فریدا،اسم مراسمتونو بذارین مراسم سالاد کردن اعضاء!!:f34r: اینجوری که شما قراره با شمشیرتون آدمو قاچ قاچ کنی نشون میده حسابی انیمه های ژاپنی کارشو کرده و تاثیرشو گذاشته.
:happy: حالا خودمونیم ، بدم نمیاد یه آدمو واقعا به همون سبکی که گفتین سالادش کنم!!​

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سپهر konan رو از 13 به بعد گرفتی؟
آخه من دارم شروع به گرقتن ادامش میکنم

من هنوز شروع نکرردم اونو ادامه بده خودت ! ..... دیدم از این کارتون های مهربونه گفتم فعلا حسش نیست ! :D

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بايد فقط نينجايی باشه؟ سمورايی نميشه؟ :cool:........

ممنون خواهر
ولی همه رو دانلود کردم :( از ناراتو هم فکر کنم 150 تا یا بیشتر دارم
از استاد لورد سیاه گرفتم که همین جا بازم ازشون تشکر می کنم
از فیلم ها هم یه مجموعه کامل نینجایی از دهه 80 تا 2007 دارم که تمام همرزمانم به دنبالم هستن تا ازم بگیرن
ولی باز از زحمتتون ممنونم
چیزی پیدا کردید ممنون می شم خبرم کنید

بالا