• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان می خواستم اگر میشه انیمیشن های get backers و trinity blood یک کمی اطلاعات و عکس در اینجا

قرار بدید این get backers که در لیست آرشیو موجوده فکر می کنم دوبله انگلیسی باشه درسته ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه چند وقتی داشتم مراقبه می کردم ولی دیگه الان ساتورم به شدت مورد نیازه.
هر گونه سفارشات گروه G7 برای ساتوری کردن و چنگالی کردن B ها پذیرفته می شود
mini210.gif
اي توطئه گرها، اي بد بوي ها، اي ضد G ها!!!
budo.gif
از پشتيبانی يه مقتدرانه خواهر ها تشکر ميشه!:happy::D

جای بقيه G ها از جمله شنگو های عزيز، خواهر آريانا ، خواهر جينی، ... هم خاليه :(

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
همون گروه جديده ورژن 2 تورنت قسمت 17 death note رو امروز دوباره داد بيرون، فقط من هر کاری ميکنم نميتونم لينکشو کپی کنم براتون آپلود کردم اينجا:

http://www.4shared.com/dir/1531706/f...1/sharing.html

من خودم دانش کردم بد نيست، سپهر امتحان کن ببيين چطوره

همون سایت DeathNote 7 که گفته بودی راجب این Kuro Hana گفته :
[kuro-hana] sub (probably ANFS? x_X)
حالا می گیریم ببینیم چی می شه !
من اپیزود 14 رو ماله همون سایت Death note 7 رو گرفتم یه لطفی کن برو دقیقه 20 به بعد اونجا که Light از Rem می خواد که L رو بکشه بعد Rem موافقت می کنه این KubuSub می نویسه
To Me Killing L For you Doesnt Mean Anything
اما یکی دیگه که قبلا گرفته بودم بودم می گفت To me L is a random Human حالا کودوم درسته ؟
کلا همشون به لعنت خدا هم نمی ارزن ... من نمی دونم چرا انقدر گند ساب می کنن ....

===
این Shadow Dream چرا یهو اومد اپیزود 17 رو زیر نویس کرد ؟ این که از 8 به بعد زیرنویس نمی کرد ؟

===

این Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou هم کارتون قشنگیه ها البته به اون خشانتی که تو گفتی نیست .. یعنی صحنه ها سریع می گزره خیلی چندش اور نمی شه :D .... ولی خوبه خوشمان امد
یه چیزی رو متوجه شدی ؟ تابستون BBB و Blood + اینا همه جو ومپایری داشتن اما الان تیریپ مرگ و روح و Onmyouji این حرفا شده (4 کارتون با این مضامین!)
TokyoMajinGakuen.jpg

رراستی ارتباط رو با بلیچ دیدی ؟
TM%202%2033.PNG

این سوراخه یه همچون چیزیه دیگه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
To Me Killing L For you Doesnt Mean Anything
اما یکی دیگه که قبلا گرفته بودم بودم می گفت To me L is a random Human حالا کودوم درسته ؟
من که مال anfs رو گرفتم ، ترجمه کرده:
To me killing L is nothing at all
این Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou هم کارتون قشنگیه ها البته به اون خشانتی که تو گفتی نیست .. یعنی صحنه ها سریع می گزره خیلی چندش اور نمی شه :D .... ولی خوبه خوشمان امد
باز نسبت به بقيه با سليقه يه تو بيشتر جور در ميآد!:D
یه چیزی رو متوجه شدی ؟ تابستون BBB و Blood + اینا همه جو ومپایری داشتن اما الان تیریپ مرگ و روح و Onmyouji این حرفا شده (4 کارتون با این مضامین!)
آره چندين و چند تای ديگه هم هستن ، تقريباً همه تو همين مايه ها!!!!:blink::blink::blink:
رراستی ارتباط رو با بلیچ دیدی ؟ این سوراخه یه همچون چیزیه دیگه ؟
اين سوراخ همون هالوئه بود ديگه نه؟ مگه همون سوراخ زنجير اتصال روح به بدن نيست؟:eek:
به هر جهت همشون يه روح خبيث دارن ... :lol:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
امروز دیگه طاقت نیوردم نشستم چند تا از چپترهای Death note رو خوندم
خلاصه کلی کیفور شدم
مخصوصا تو یکی از چپترها لایت با ریوزاکی بزن بزن میکنن خیلی حال داد فک کنم قسمت 18 انیمه نشون بده

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان می خواستم اگر میشه انیمیشن های get backers و trinity blood یک کمی اطلاعات و عکس در اینجا
قرار بدید این get backers که در لیست آرشیو موجوده فکر می کنم دوبله انگلیسی باشه درسته ؟
نه تا اونجا که من ميدونم هيچ کدوم دوبله اينگيليسی ندارن و بايد زيرنويس بخونين:cool:. در مورد عکس، من شايد بعد امتحان هام برای get backers يه فکری بکنم. برای trinity blood هم قديم نديم ها عکس گذشته بوديم، فقط بايد برين تاپيک رو بخونين!:p:D

دوبله اينگيليسی فکر کنم yu yu hakusho رو داريم، اينوياشا، last vampire، final fantasy ، فکر کنم fushigi yuugi, ...
باز برای اطمينان از بقيه بپرسين. آها کنشين داشت فراموش ميشد!:eek:

اينا رو ميتونين فعلاً بگيرين:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها تاپيک مشارکت اينقدر قاتی شد که نشد بفهميم داريم چی کار ميکنيم:wacko:، در مورد خريد سندباد تا الان 3 نفر قطعی داريم که منو برادر زيرنويس و برادر مهمودی هستيم، اگه کسه ديگه اي هم هست لطفاً همين جا بگين، چون من ميخوام هفته يه ديگه (البته طبق ساعات شرعی اينجا!:p ) اين کارتون رو بخرم. اگه کسی ميخواد اعلام کنه;)

مشخصات هم اينه:
کل سريال 50 يا 52 قسمت، به زبان ژاپنی و زيرنويس اينگيليسی، 6 dvd، هر کدوم 8$ يعنی 48USD قيمت پست 30 يا 35 دلار دقيق يادم نيست. کيفيت هم تا اونجا که از رو عکس ها ديديم خوب:)

مهلت اعلام آمادگی رو هم ميزاريم تا 4شنبه.:happy:

cap1qef74.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0

613 این در مورد Trinity Blood هست و در ادامش 629

ادیت : راستی فریدا پستت ایراد فنی داره اون عکسی که گزاشتیAbel 80% هست :D

دوبله اينگيليسی فکر کنم yu yu hakusho رو داريم، اينوياشا، last vampire، final fantasy ، فکر کنم fushigi yuugi, ...
باز برای اطمينان از بقيه بپرسين. آها کنشين داشت فراموش ميشد!

Berserk هم انگلیسی داره ...حالا یه دونه انگلیسی بگیر خودت بعدا می بینی که ژاپنی حال دیگری می دهد !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادیت : راستی فریدا پستت ایراد فنی داره اون عکسی که گزاشتیAbel 80% هست !
به بزرگی خودتون ببخشين!;)
ولی يادش بخير پست 600!:rolleyes: چقدر دور به نظر ميرسه!:eek:
حالا یه دونه انگلیسی بگیر خودت بعدا می بینی که ژاپنی حال دیگری می دهد
کاملن موافقم، فکر کنم همه موافق باشن:D

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

کسی لینکی برای دانلود کارتون ناراتو نداره

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من یه چند وقتی داشتم مراقبه می کردم ولی دیگه الان ساتورم به شدت مورد نیازه.
هر گونه سفارشات گروه G7 برای ساتوری کردن و چنگالی کردن B ها پذیرفته می شود
mini210.gif
.شنگو ها هنوز درگیر مشکلات داخلی هستند هر وقت بیان G7 رسمی اعلام می گردد.
mini147.gif

ساحل جان بازگش عارفانه آواتور ملوستون رو تبریک می گیم!;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

کسی لینکی برای دانلود کارتون ناراتو نداره

البته خوهر فریدا جواب شما رو دادند اما اگه خودتون می خواید دانلود کنید تا قسمت 209 رو می تونید با این تورنت بگیرید که حدود 37گیگ هست
Naruto_All_Episodes
از اون به بعد هم از اینجا

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
من دو قسمتشو قبلا دانلود کرده بودم که متاسفانه کیفیت هر دوشون پائین بود.میخواستم بدونم که اینا هم کیفیتشون خوب نیست؟
بچه ها تاپيک مشارکت اينقدر قاتی شد که نشد بفهميم داريم چی کار ميکنيم:wacko:، در مورد خريد سندباد تا الان 3 نفر قطعی داريم که منو برادر زيرنويس و برادر مهمودی هستيم، اگه کسه ديگه اي هم هست لطفاً همين جا بگين، چون من ميخوام هفته يه ديگه (البته طبق ساعات شرعی اينجا!:p ) اين کارتون رو بخرم. اگه کسی ميخواد اعلام کنه;)

مشخصات هم اينه:
کل سريال 50 يا 52 قسمت، به زبان ژاپنی و زيرنويس اينگيليسی، 6 dvd، هر کدوم 8$ يعنی 48USD قيمت پست 30 يا 35 دلار دقيق يادم نيست. کيفيت هم تا اونجا که از رو عکس ها ديديم خوب:)

مهلت اعلام آمادگی رو هم ميزاريم تا 4شنبه.:happy:

[/CENTER]

:D منم موافقت خودمو صد در صد اعلام میکنم.کی میخواد زحمتشو بکشه؟
اگه ممکنه دقیقا بگید که من باید چکار کنم.من توی رایتشون هم میتونم کمکتون کنم.
راستی من فکر میکنم بهتره الان که چنین همکاری هست چندتا سریال رو که پرطرفدارتر و مثل سندباد کمیابه همراش سفارش بدیم.یه نفر مثل اینکه مسافر کوچولو رو پیشنهاد کرده بودن که منم باهاشون موافقم.از این سریال قسمتهای اولشو کسی یادشه؟اوایل دهه 60 فکر میکنم قسمتای اولشو با سانسور پخش میکردن.بعد از اون هر دفعه که نشون دادن داستان از جایی شروع میشد که مسافر کوچولو رسیده بود به صحرا...
حتی تیتراژ اول هم سانسور داشت.
خواهر و برادرای مبارز اگه میتونین opening مسافر کوچولو رو بذارین اینجا ما به فیض برسیم:blush:​

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
راستی برام جالب شده، ما فقط 10-11 نفر تو اين تاپيک داريم؟!!!:blink::blink::blink:

فعلا 13تان;)
خوب همه تو رای گیریا شرکت نمی کنن!(اکثر تاپیکای تخصصی یوزرایی دارن که فقط تو اون تاپیکا پست می زنن!)در ضمن اکثر یوزرا تو هر دوتا تاپیک افسانه شجاعان و انیمیشن ها هستن وخوب رقابت اصلی بین این دوتا بود!(البته جواهری در قصر یهو سرعت گرفت!);)
در ضمن خیلی (مثل ویلی !)فعلا غایبن!:(

بالا