• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی برنامه En2FaMail

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
والا اين bug ربطی به من نداره!
چون زمان led اصلاً من تنظيم نميکنم....کاملاً تنظيم های خود گوشی هست!

مرسی روزبه جان من رام گوشیمو عوض کردم دیگه مشکلی نداره :Dراستی توی ایباکس کنار مسیج ها شمایلی هست که مثلا نشون میده مسیج باز شده یا نه...بعد از نصب برنامه عوض میشه ... میشه یه فکری به حال VGA ها بکنید که عکسه مات نشه...همین طور عکس وقتی مسیج میاد توی تسک بار...
مرسی،موفق باشی!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه برنامه با اینفورموبیلیتی 6 مشکل داره
چطوری بذارمش تو exclusion list?

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک مشکل دیگه ، در ویندوز موبایل 6 با برنامه photo contacts 5 وقتی که اس ام اس می یاد ، یک عکس دیفالت داره فوتوکانتکتس ، که به جای اینکه سمت چپ بیاد ، می ره سمت راست پیام ، و روی متن رو می پوشونه ، حالا عکس می گیرم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
روزبه برنامه با اینفورموبیلیتی 6 مشکل داره
چطوری بذارمش تو exclusion list?

والا نميدونم،اما يادم هست که همينجا بچه ها واسه يکی از اين فارسی ساز ها توضيح داده بودن که چجوری تو exception listشون ميزاری!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا نميدونم،اما يادم هست که همينجا بچه ها واسه يکی از اين فارسی ساز ها توضيح داده بودن که چجوری تو exception listشون ميزاری!

خوب من که کاری ندارم چطوری ، می گم به من بگو کدوم فایل exe مال برنامه تو هست که بذارم ش توی لیست ، مسئله اینه که من نتونستم فایل اجرایی برنامه تو رو پیداکنم.

ممنون از وقتی که می گذاری

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

mazinani

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من سلام
مشکلات من همه به خاطر فارسی سازم بود که با arabizer حل شد
برنامه تون عالیه فقط یه ذره سرعت عملکردش پایینتر از خود گوشیه

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شديدا دارم احساس افسردگي ميكنم كه به يه همچين جايي اينهمه دير رسيدم!‌:p

من p3300 دارم،هنوز برنامه رو تست نكردم!‌ اما نديد حس مي كنم چيزه خوبي باشه،فقط يه سوال

(من تازه اومدم! صبح تا الان همه جارو نگاه مي كردم، جدا نرسيدم همه 18 صفحه اين تاپيك رو هم بخونم! اگه جايي جواب سوالم داده شده جدا به خاطر دوياره پرسيدنش معذرت ميخوام!. به ياد دوران خدمت،يغلوي هستم ديگه :D )

اول اينكه deliveri message اين windows mobile يه SMS هستش !!‌ تازه اگه مثلا SMS‌طولاني باشه ( مثلا بشه 2 قسمت) 2 تا SMS ميگيره!!‌ميشه يه كاريش كرد مثل nokia اينا يه قسمت deliveri داشته باشيم ؟ ديگه اصلا SMS نياد!

بعدشم اينكه اگه كمكي خواستي خيلي دوست دارم بتونم كمك كنم!‌ :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شديدا دارم احساس افسردگي ميكنم كه به يه همچين جايي اينهمه دير رسيدم!‌:p

من p3300 دارم،هنوز برنامه رو تست نكردم!‌ اما نديد حس مي كنم چيزه خوبي باشه،فقط يه سوال

(من تازه اومدم! صبح تا الان همه جارو نگاه مي كردم، جدا نرسيدم همه 18 صفحه اين تاپيك رو هم بخونم! اگه جايي جواب سوالم داده شده جدا به خاطر دوياره پرسيدنش معذرت ميخوام!. به ياد دوران خدمت،يغلوي هستم ديگه :D )

اول اينكه deliveri message اين windows mobile يه SMS هستش !!‌ تازه اگه مثلا SMS‌طولاني باشه ( مثلا بشه 2 قسمت) 2 تا SMS ميگيره!!‌ميشه يه كاريش كرد مثل nokia اينا يه قسمت deliveri داشته باشيم ؟ ديگه اصلا SMS نياد!

بعدشم اينكه اگه كمكي خواستي خيلي دوست دارم بتونم كمك كنم!‌ :)

نصب کنید ، این برنامه به صورت درون زا این امکان رو داره
در ضمن ، پاسخ یک مسیج نیست ، تنها یک تایید هست ، به حساب شما اضافه نمی شه
موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
در ضمن ، پاسخ یک مسیج نیست ، تنها یک تایید هست ، به حساب شما اضافه نمی شه

اين قسمتش رو مي دونم! اما موضوع آزار دهندگيشه! :( يه SMS كه مي زنيم،كلي SMS ميگيريم كه نمي دونيم چيه!گوشي رو نگاه مي كنيم ميبينم پيغام رسيدن پيغامه!:wacko: اين امكان رو هم كه متاسفانه نميشه بست! چون جدا توو بار زياد ارسال و دريافت SMS توو ايران،حتما بايد به نوعي مطمئن شيم كه پيغام رسيده! deliveri گوشيهاي nokia هم جدا جالبه!

ويندوز گوشي رو تازه نصب كردم،دارم روو يه برنامه براي امكان GPS اون كار مي كنم كه اگه جواب بده حتما اينجا مي زارم!

تكي كار كردن برام خيلي سخت بود،خوشحالم جايي رو پيدا كردم كه ميشه رو كمك بقيه هم حساب كرد!

و خوشحالم كه اين برنامه اين امكان رو داره،حتما به محض اينكه تونستم اون رو چك ميكنم :)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوست من سلام
مشکلات من همه به خاطر فارسی سازم بود که با arabizer حل شد
برنامه تون عالیه فقط یه ذره سرعت عملکردش پایینتر از خود گوشیه

احتمالاً cpu 200 داريد.
مشکل رو ميدونم،شايد در نسخه های جديدتر بهتر شد.
گير فعلاً در compiler برنامه هست که مشقول optimize کردن compiler هستم.

mazinani

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز من از cpu 433 استفاده میکنم کندی که خدمتتون عرض کردم به نسبت عملکرد خود ویندوز بود و همونطور که میدونید تا حدی طبیعی باید باشه ولی فکر میکنم بهتر ازین هم بتونه باشه بازهم از برنامه خوبتون ممنون منتظر ورژنهای بهتر هستیم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
روزبه جان ، فایل دی ال ال قابل اکسکلود کردن نیست ، نمی شه یک فایل اگزه بگی که اگر بذارم توی لیست برنامه تو درست کار کنه؟
ممنون

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نميدونم والا،مثلاً tmail.exe رو بزار
يا outlook.exe

ebraminio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه خواسته از شما دارم.
من تو صفحه های اول یه چیزایی درباره picture message خوندم.
میشه بگین دقیقا برنامه شما می تونه picture message باز کنه؟یعنی همون Picture Message که با سه تا sms میاد؟
بلاشک قدرت برنامه نویسی شما خیلی بالاس *با توجه به بلاگتون*
من یه خواهش دارم . میشه یه برنامه بنوسین که به طور جامع picture message رو سازماندهی کنه؟
یعنی خودش عکسشو درست کنه بفرسته بگیره و از این برنامه*en2fa* هم جدا باشه.
*از تولید به مصرف* *ببره بشوره بیاره*
حالا فعلا اگه نمی تونید یا وقت ندارید فقط گرفتن picture message رو به صورت برنامه ی جدا درست کنید تا بعد به حول و قوه الهی.
اخه نمونه خارجی این برنامه رو هنوز ندیدم.
با تشکر از برنامه های خوبتون.

راستی یه سوال نامربوط : چرا گوشی های مبتنی بر ویندوز تنظیم خودکار gprs ندارن*http://irancell.ir/gprsphone * ؟ بین این گوشی ها استثنی ای از این لحاظ هست؟ یا نداشتن تنظیم خودکار مربوط به irancell ؟ نمیشه کاری واسشون کرد؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا به علت اينکه چند تا bug در اين برنامه در قسمت picture message بود که باعث crash شدن برنامه ميشد
اين قسمت رو فعلاً disable کردم.
علت اصلی هم اينه که خودم گوشی های لازم رو نداشتم تا امتحان کنم،متأسفانه استاندارد در Picturemessage بين nokia,siemens و غيره نيست.
برای همين کمی مشکل هست.

اگر وقتی پيدا بشه حتماً دوباره فعال ميکنم اين قسمت رو.

در مورد ايرانسل هم مشکل از ايرانسل هست وگرنه در خارج حتی گوشی رو ota unlock ميکنن.
يعنی با همين sms هايی که ميفرستن.

pdvhbr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از برنامه ی بسیار خوبتون..نمی دونم wm 6.1 رو امتحان کردین یا نه اما یه قابلیتی توش اضافه شده که اس ام اس هارو بصورت یه conversation نشون می ده و ظاهرا با en2fa مشکل داره و باعث می شه فقط اس ام اس آخر نشون داده بشه .خوشحال می شم اگه بتونید درستش کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
باید از روزبه خواهش کنیم که این باگ رو مرتفع کنه

بالا