• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین سایت ها برای انجام تسک های crowdflower

GHAM

Registered User
لایک‌ها
54
اقا این سایت تسک4دلار کی پرداخت می کنه؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
ادمین سایت task4dollar مشکوک می زنه
من خودم کامل قیدشو زدم.... الان کار کردن تو این سایت ریسک بالایی داره....به دو دلیل

دلیل اول: اگر مادرش فوت شده بود نیازی نبود که دو ماه تمام پرداخت ها را قعع کنه... این کارش خیلی غیر منطقیه....می تونست نهایتش بعد از دو سه هفته هر جای دنیا هم که باشه... پول کاربرها را بده
دلیل دوم: اگر دامنه سایت را چک کنید 15 اوریل تاریخ انقضای دامنه سایته.. یعنی بعد از این تاریخ دیگه این سایت می تونه وجود خارجی نداشته باشه....ادمینش گفته روز آخر مارس بر می گرده.. یعنی درست 15 روز قبل از تاریخ انتقضای سایت... یعنی می تونسته یک جورایی همه کاربرها را گذاشته باشه سر کار
از اونجایی که کرواد فلورز هر دو ماه یک بار پول ادمین سایت ها را می ده... روز سی مارس می تونه روز پرداخت آخر کرود فلور به ادمین این سایت باشه.... ودیگه بعد از اون برای ادمین اهمیت نداره....

البته همه اینها در حد احتمالاته.... ممکن هم هست شرایط به حالت عادی برگرده.... اینها را گفتم تا دوستان احتیاط کنید...
ولی در هر صورت سود هیچ سایتی به اندازه نئوباکس نیست

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
در این پست به معرفی بهترین سایتها ی موجود برای انجام تسک های crowdflower
می پردازیم.
فقط با انجام تسک های کازینو می تونید درآمد مینیمم 1-5 دلاری در روز داشته باشید

سایت اول
tasks4dollars
در این سایت به روش های زیر می تونید پول کسب شده از طریق انجام تسک رو دریافت کنید:
پرفکت مانی , بیت کوین ، پیپال ،پیزا
پرداختش خیلی سریعه و تقریبا روزانه انجام میشه و حداقل پرداختیش 1 دلار .

ثبت نام

منبع :
earn1sec.ir

پرداخت های tasks4dollars شروع شدند

nima-htc

Registered User
لایک‌ها
72
دوستانی که به دنبال زیرمجموعه برای سایت های کسب در امد هستن ، ایمیل تبلیغاتی رو پیشنهاد میکنم. واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک امضام مراجعه کنید ;)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
من هم لازم دارم یک سایت برای تسک که پرداخت داشته باشه به Payza و ارزش کار کردن داشته باشه بعدش اسکم نشه بره ممنون میشم معرفی کنید

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان گیمر، کسانی که بازی اورجینال Steam یا Origin میخوان تو این سایت ثبت نام کنید و با تسک زدن، بازی کردن، فیلم نگاه کردن و... کوین بگیرید و با کوین های بدست امده بازی مورد علاقتونو بگیرید، بازی ها همه جدیدن حتی چند نسخه متفاوت از Battlefield 4 هم داره
سایت کاملا معتبر بوده میتونید سرچ کنید یا از این لینک صحبت ها مردم در مورد این سایت رو ببینید ?Is Tremor Games safe
به غیر از بازی گیفت کارت آمازون هم داره که بع پوینت میتونید بخرید
خودم بازی Max Payne 3 Steam Game و Hitman Absolution Steam Gift رو گرفتم

34740438089663282033.jpg

برای ثبت نام بر روی بنر زیر کلیک کنید

Last edited:

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستان
کسی هنوز تسک می زنه؟

بالا