تسک های فیشر آمریکا برای من هم مشکل دارن ولی برای انگلیس سالمنسلام دوستان. آقا من هر چی تلاش میکنم نمیتونم این تسک فیشر رو انجام بدم، یا Bookmarklet ارور میده، یا نتایج جستجو رو که میگه تو bing.com سرچ کن، مورد هفتم کهarticles هستو میزنم ایراد میگیره میگه برو گوگل سرچ کن!!!!!
اسکل کرده ما رو این کرود. از همه سختر این owner/operated سایت هست که هرچی میزنم نمدونم درسته یا غلط، از پایین سایت قسمت کپی رایت میذارم جواب نمیده، تور رو خدا یکی از دوستان آموزش کامل فیشر رو بزاره، مخصوصا مشکل این bookmarklet، من از کروم استفاده میکنم ولی بازم ارور میده. دیگه میخوام کلمو بزنم به میز
کلیم فیشر برام اومده بود امروز ولی همشو گند زدم (7-8 تا) . دوستان لطفا راهنمایی کنید، دعاتون میکنم
تسکا مال cashdda هستن.
دوستان من مشکل در زدن تسک ها دارم که توی تاپیک نئوباکس هم عنوان کردم.من با این ارور مواجه میشم:
There is no work currently available in this task
یکی از رفقا میگه که آیپی عوض کنم ولی متاسفانه من آیپی زیادی ندارم.قبلا از HMA استفاده میکردم آیپی هاش زیاد بود ولی الان یه معمولیش رو گرفتم. که آیپی زیادی نداره.
میخواستم بدونم که شما چطور با این مشکل کنار اومدین.شما هم آیپی عوض میکنید؟ یا اینکه راه حل خاصی داره.
در ضمن اگه روش خاصی برای استفاده از HMA میدونید به ما هم بگید ممنون میشم.چون از بعضی از بچه ها پرسیدم ولی متاسفانه پاسخی دریافت نکردم با اینکه میدونم هنوز دارن از این ...پی ان استفاده میکنن!
اره دیگه خیلی بد شدآقا این سایت cashadda هر روز یه بامبولی در میاره
امروز رفتم در خواست برداشت بدم میگه با عضویت استاندارد یا free هر بار 10 دلار بیشتر نمیشه برداشت کرد . با توجه به اینکه هر 7 روز باید درخواست داد میشه ماهی 40 دلار . این چه وضشه آخه
من که از خیر پرفکت مانی و این سایت گذشتم و برمیگردم به همون نئوباکس![]()
روزی یه ساعته و نیم . فقط کازینو میزنماره دیگه خیلی بد شد
شما که رسما دهن کشدا رو ... کردی
چند ساعت در روز تسک میزنی داداش؟
![]()
یه مشکلی که من دارم اینه که الان حدود 2 هفتس با هر آی پی جز آمریکا میخوام تسک invest بزنم، با اینکه availble هم زیاد داره باز میگه there is no work...
مشکل از کجاست به نظرتون؟اگه آی پیه یه جای خوب معرفی کنید که هم کشورای تسک خور رو داشته باشه هم با next*V*/P*/N وصل شه
ممنون
این سایته هم تعریفشو زیاد تو اینترنت دیدم . به صورت بیتکوین هم میشه ازش برداشت کرد.
فقط نمیدونم میشه باهاش آیپی عوض کرد تسک زد یا نه
مشاهده سایت
به ای پی حساس نیست ولی موقع برداشت اگه ای پی رو چک کنه بن میشی.این سایته هم تعریفشو زیاد تو اینترنت دیدم . به صورت بیتکوین هم میشه ازش برداشت کرد.
فقط نمیدونم میشه باهاش آیپی عوض کرد تسک زد یا نه
مشاهده سایت
اره ولی به صرفه نیست . هر 1000 پوینت 0.001 بیت کوین میده. من 50تا رفرال دارم هیشکی فعال نیسcrowdflower داره؟
خب پس صلواتبه ای پی حساس نیست ولی موقع برداشت اگه ای پی رو چک کنه بن میشی.
اره ولی به صرفه نیست . هر 1000 پوینت 0.001 بیت کوین میده. من 50تا رفرال دارم هیشکی فعال نیس![]()
به ای پی حساس نیست ولی موقع برداشت اگه ای پی رو چک کنه بن میشی.
اره ولی به صرفه نیست . هر 1000 پوینت 0.001 بیت کوین میده. من 50تا رفرال دارم هیشکی فعال نیس![]()
task4dollar تا ماه مارچ پرداختی نداره. من که فعلا بیخیالش شدم.سایت خوبی بودبه نظر در حال حاضر task4dollar , cashadda فقط خوب باشن
یه سری سایت دیگه پیدا کردم اما تسک هاشون خیلی کمه