• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی بهترین سایت ها برای انجام تسک های crowdflower

peahman

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان تسک های کازینو و فیشر دقیق تو این سایت چه ساعتی می اد ؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سایت جدید twickerz برای تسک زنی:

این سایت یک سایت کسب درآمد معتبر هست که میتونید از روش های مختلف در آن کسب درآمد کنید.
1-دارای دو سال سابقه مستمر
2-سایت پر بازدید و دارای آفرهای گوناگون برای جذب رفرال توسط شما
3-دارای روشهای متنوع درآمدزایی
4-دارای پرداخت به ازای کلیک شانسی یعنی شما به روی صفحه ی شطرنجی و خانه بندی شده کلیک کرده و اگر بخت با شما یار باشد تا 50 دلار نصیبتان میشود
5-پراداخت به ازای ثبت نام
6- روزانه بیش از 20 تبلیغ
7- $ 145,346.80 پرداختی به کاربران
8- ایرانی های زیادی که از این وبسایتهایی که معرفی کردم استفاده میکنند و موفق هستند

نیازمند زیرمجموعه برای

twickerz

هر ثبت نام
0.06$ مستقیم در حساب پرفکت مانی شما
0.01$ روزانه
0.1$ در پایان ماه
0.5$ به فعالترین یوزر در پایان هر ماه

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
این سایت
Twickerz - Advertising With Style
حداقل برداشت چقدره ؟؟ با باید تسک زد ؟؟ با برنامه shield میشه ؟؟ ساعت 4 تسک میاد چقدر طول میکشه تا بزنی همش رو ؟؟

حداقل برداشت 1.50 دلار هست
بله باید آی پی خودتون رو عوض کنید - اون نرم افزار که گفتید فکر نکنم کار کنه - به نظر آی پیش بلاک شده
چقدر طول میکشه دیگه بستگی به سرعت تسک زنی شما و تعداد تسک ها و تعداد آی پی که استفاده می کنید داره

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
حداقل برداشت 1.50 دلار هست
بله باید آی پی خودتون رو عوض کنید - اون نرم افزار که گفتید فکر نکنم کار کنه - به نظر آی پیش بلاک شده
چقدر طول میکشه دیگه بستگی به سرعت تسک زنی شما و تعداد تسک ها و تعداد آی پی که استفاده می کنید داره

برای تغییر آی چی پیشنهاد میکنید ؟؟ خودتون با چی کار میکنین ؟؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

peahman

Registered User
لایک‌ها
68
تسک های کازینو چه شدن دوباره ناپدید شدن که

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
مصیبت اصلی اینه که زحمت بکشی و پولتو پرداخت نکنند !!! :grrr:

از دهم ماه میلادی درخواست دادم هنوز پرداخت نشده در حالیکه توی آخرین پرداختیها تا 18 ماه رو زده پرداخت شده !!! :eek:hno:

نمیدونم شاید چون مبلغ بالاتره نسبت به بقیه دیر پرداخت میکنه !!!! :thumbsdow

من که دو روزه توی این سایت تسک نمیزنم تا تکلیف این برداشتیم و موجودی توی سایت مشخص بشه :weird:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
مصیبت اصلی اینه که زحمت بکشی و پولتو پرداخت نکنند !!! :grrr:
از دهم ماه میلادی درخواست دادم هنوز پرداخت نشده در حالیکه توی آخرین پرداختیها تا 18 ماه رو زده پرداخت شده !!! :eek:hno:
نمیدونم شاید چون مبلغ بالاتره نسبت به بقیه دیر پرداخت میکنه !!!! :thumbsdow
من که دو روزه توی این سایت تسک نمیزنم تا تکلیف این برداشتیم و موجودی توی سایت مشخص بشه :weird:

سلام
عزیز دل
به شما اطمینان میدم پرداخت می کنه
اونیکی دوستمون هم چند صفحه قبل اومد گفت اسکیم و فلان ... بعد خودم دیدم که دریافت داشته! ولی دیگه نیومد اینجا بگه
قوانین سایت رو بخونی می بینی که نوشته تا 7 روز کاری ممکنه طول بکشه

حتما تیکت بزنید - 100% جواب میدن

Last edited:

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

امروز و فردا رو هم صبر میکنم ببینم چی میشه مشکل اینجاست که تا هجدهم پرداخت شده ولی مال من پرداخت نشده

اگر مال بقیه رو هم پرداخت نمی کرد میگفتم که توی صف هستم ولی اینجوری یه کمی ناجوره که مال بقیه رو بده یکی بمونه

منظورم این نبود که اسکمه به نظر میاد که با مبالغ بالا یه کمی مشکل داره و دیرتر پرداخت میکنه حالا علتش چیه نمیدونم !!!

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
امروز و فردا رو هم صبر میکنم ببینم چی میشه مشکل اینجاست که تا هجدهم پرداخت شده ولی مال من پرداخت نشده
اگر مال بقیه رو هم پرداخت نمی کرد میگفتم که توی صف هستم ولی اینجوری یه کمی ناجوره که مال بقیه رو بده یکی بمونه
منظورم این نبود که اسکمه به نظر میاد که با مبالغ بالا یه کمی مشکل داره و دیرتر پرداخت میکنه حالا علتش چیه نمیدونم !!!
سلام
آره با مبلغ بالای پرفکت مشکل دارن . به من بعد از 8 روز 16 دلار پرداخت کردن ولی 23 دلار بعدی رو ندادن . به احتمال زیاد تا یک هفته کاری پرداخت می کنن . نگران اسکم بودنش نباش . پرداخت داره ولی با تاخیر

benima

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
عزیز دل
به شما اطمینان میدم پرداخت می کنه
اونیکی دوستمون هم چند صفحه قبل اومد گفت اسکیم و فلان ... بعد خودم دیدم که دریافت داشته! ولی دیگه نیومد اینجا بگه
قوانین سایت رو بخونی می بینی که نوشته تا 7 روز کاری ممکنه طول بکشه

حتما تیکت بزنید - 100% جواب میدن

سلام

اولا خطاب به استارتر تاپیک عرض میکنم چند صفحه قبلم زدم این سایت اشغالترین سایت در پرداختیها رو داره
بهتره شما پست اولم بزنی وضع این سایت رو که نمیشه 100 درصد تو پرداخت بهش اعتماد کرد و فقط به فکر امتیاز خودت نباشی تا نفرات بیشتری زیرمجموعه ات بشن
من به همه دوستان پیشنهاد میکنم اصلا برای زدن کازینو و تسک رو این سایت حساب نکنند
تیکت اول اصلا جواب نمیدند بعد که چند بار میزنی تازه میگه شکیبا باش
پول من رو بعد از یک هفته اونم بعد از اینکه سه تا تیکت دادم پرداخت کردند منم دیگه قیدش رو زدم
چون صدرصد این سایت بزودی اسکم میشه سالهاست تو این کارم و خوب میدونم این نوع تاخیرها تو پرداخت در اخر منجر به اسکم میشه
بهتره جناب استارترم قید کنه که یه هفته حداقل ملت باید مچل پولی که زحمت کشیدن باشن اونم 50 به 50 هست
یا میده یا یهو اسکم میکنه میره پی خوشگذرونیش
از کارمزد مسخره تو پرداخت و تاخیر الکی تو پرداختها میشه فهمید صاحبش دزده
بهتره برید تو یه سایت تسک بزنید 5 سنت اما اینجا 7 سنت نزنید چون ریسک تو این کار بالاست
به سایتهای بزرگی مثل نیو و... نمیشه 100 درصد اطمینان کرد چه برسه به این سایتهای تازه و کلاهبردار
قراره من شب بشینم تسک بزنم جمع کنم بشه مثلا 40 دلار بعد بیام یه هفته صبر کنم تا پولم رو پرداخت کنه تازه خنده دار اینجاست تو اون یه هفته هم باز به امید تسک بزنم اخرش اسکم بشه هم پولمو و هم وقتمو از دست بدم
بهتره به سایتهای دیگه واسه تسک زدن مراجعه کنید اگر نیو کازینو نمیاد پروباکس بهترین گزینس حتی پرداختش از نیو هم بهتره و انی هست
شما ه دوست عزیز پولتو داد برو یه سایت دیگه وقت بذار حداقل انقد معطل نشی و نگران پولت نباشی
در ضمن این سای اگر دقت کنید فقط 10 سنت و 20 سنت پرداخت میکنه هر روز بیشتر تا نشون بده مثلا داره کار میکنه
بزرگترین سایتهاشم کارمزد نمیگیرن از من واسه 43 دلار 4 دلار کارمزد گرفت دزد در صورتی که با پیزا برداشت کردم.

بالا