rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
آقا قضیه این مسابقه هفتگی چیه؟
خوب معلومه دیگه ---با کلیک روی تبلیغات , زیرمجموعه گرفتن یا ادد فوند امتیاز می گیری
آقا قضیه این مسابقه هفتگی چیه؟
دوستان تسک های کازینو و فیشر دقیق تو این سایت چه ساعتی می اد ؟
استاد این سایت چه مدت دیلی داره برای واریز پول به حسابها؟
این سایت Twickerz - Advertising With Styleحداقل برداشت چقدره ؟؟ با باید تسک زد ؟؟ با برنامه shield میشه ؟؟ ساعت 4 تسک میاد چقدر طول میکشه تا بزنی همش رو ؟؟
حداقل برداشت 1.50 دلار هست
بله باید آی پی خودتون رو عوض کنید - اون نرم افزار که گفتید فکر نکنم کار کنه - به نظر آی پیش بلاک شده
چقدر طول میکشه دیگه بستگی به سرعت تسک زنی شما و تعداد تسک ها و تعداد آی پی که استفاده می کنید داره
برای تغییر آی چی پیشنهاد میکنید ؟؟ خودتون با چی کار میکنین ؟؟
من دو جفت سایت زیرمجموعه شما شدم لطفا اون دوعدد 0.06 رو بفرستید
تسک های کازینو چه شدن دوباره ناپدید شدن که
مصیبت اصلی اینه که زحمت بکشی و پولتو پرداخت نکنند !!! :grrr:
از دهم ماه میلادی درخواست دادم هنوز پرداخت نشده در حالیکه توی آخرین پرداختیها تا 18 ماه رو زده پرداخت شده !!!hno:
نمیدونم شاید چون مبلغ بالاتره نسبت به بقیه دیر پرداخت میکنه !!!! :thumbsdow
من که دو روزه توی این سایت تسک نمیزنم تا تکلیف این برداشتیم و موجودی توی سایت مشخص بشه :weird:
سلامسلام
امروز و فردا رو هم صبر میکنم ببینم چی میشه مشکل اینجاست که تا هجدهم پرداخت شده ولی مال من پرداخت نشده
اگر مال بقیه رو هم پرداخت نمی کرد میگفتم که توی صف هستم ولی اینجوری یه کمی ناجوره که مال بقیه رو بده یکی بمونه
منظورم این نبود که اسکمه به نظر میاد که با مبالغ بالا یه کمی مشکل داره و دیرتر پرداخت میکنه حالا علتش چیه نمیدونم !!!
سلام
عزیز دل
به شما اطمینان میدم پرداخت می کنه
اونیکی دوستمون هم چند صفحه قبل اومد گفت اسکیم و فلان ... بعد خودم دیدم که دریافت داشته! ولی دیگه نیومد اینجا بگه
قوانین سایت رو بخونی می بینی که نوشته تا 7 روز کاری ممکنه طول بکشه
حتما تیکت بزنید - 100% جواب میدن
سلام
امروز و فردا رو هم صبر میکنم ببینم چی میشه مشکل اینجاست که تا هجدهم پرداخت شده ولی مال من پرداخت نشده
اگر مال بقیه رو هم پرداخت نمی کرد میگفتم که توی صف هستم ولی اینجوری یه کمی ناجوره که مال بقیه رو بده یکی بمونه
منظورم این نبود که اسکمه به نظر میاد که با مبالغ بالا یه کمی مشکل داره و دیرتر پرداخت میکنه حالا علتش چیه نمیدونم !!!