من اشتراک گذاری در کلوب و بالاترین
بیشتر ترجیح میدم به فیس بوک و توییتر
دوستان 2 تا سوال دارم
یکی اول مربوط به همین بخش میشه
یادمه یکی از بچه ها یه افزونه ای معرفی کرده بود که وقتی یه عکس رو توی سایت میزاشتی می یومد اسم سایت و روی عکس می نوشت حالا واقعا همچین پلاگینی هست ؟
و یه سوال دیگه که دارم اینه که می خوام مصالب سایتم بعد از یه تعداد کلمه یا حرف بره در ادامه مطلب و لی نمی دونم چجوری باید این کار رو بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو
ممنون
سوال اولتون که لبه همچین افزونه ای وجود داره،ولی با کیفیت و اونجوری که شما بخواهید نمینویسه،در ضمن باید از طریق خوده wp آپلود کنید نه FTP تا بتونه بنویسه،صفحات اول،دوم تاپیک رو بگردی اسمش نوشته شده،اگه پیدا نکردی بگو پیدا کنم چون اسمش تو خاطرم نیست الان.
مطالب سایت رو از هرجا به بعد خواستی بره تو ادامه مطلب از More تو ادیتور متن ـِت استفاده کن.
مشاهده پیوست 93933
از هرجایی که میخوایی از انجا ادامه مطلب شروع بشه روی این کلیک میکنی
ممنون، میخواستم توضیح بدم که شما گفتی
برای آدرس rss باید چی بنویسم؟
/
این افزونه ها هم که معرفی کردید یکیش نصب نشد و اون یکی هم ویجت بود! من یه افزونه می خوام کههر پست رو بشه تو فیسبوک شیر کرد نه یه ویجت یا اینکه یه افزونه که کل سایت رو لینک بدیم به فیسبوک!
جواد جان شرمنده من این همه سوال می پرسم :-"
آقا من اون پلاگین رو پیدا نکردم
یه سوال دیگه می خوام بجای اون گزینه ادامه مطلب که توی سایت هست یه عکس بزارم که بره به ادامه مطلب چه کدی باید استفاده کنم و کجا باید بزارم ؟؟؟
<center>
<div id="more"><a class="more" href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلبِ <?php the_title(); ?></a></div>
</center>
دوستان عزیز یه سوال دیگه چج.ری میشه رنگ صفحه اصلی رو عوض کرد یعنی پشت زمینه که سفید هست رو رنگ دیگه گذاشت ؟
دوستان یک افزونه نیازدارم همانند یک چت باکس باشه ولی کم مرتب تر .. همانند سایت عاشقانه ها
گوشه سایتش نوشته هرچی دل تنگ میخواد !
یک جوری شبیه این
ما یه پلاگین نصب کردیم، محیط ادمین ریخت به هم، چپ چین شد و فونت ها عوض شد، پلاگین رو پاک کردم اما دیگه درست نشد، هرکاری میکنم دیگه به حالت اول برنمیگرده، چه کنم؟