• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی , درخواست معرفی افزونه های وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
افزونه اش رو دارم. اما یه آدرس می خواست که به طور پیش فرض همونی هست که شما کوت کردی! اسم دامین/فید.
مرسی
پ.ن: این اشتراک گذاری تو فیسبوک هم رسما ماییده گا رو! :دی

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
من اشتراک گذاری در کلوب و بالاترین

بیشتر ترجیح میدم به فیس بوک و توییتر

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان 2 تا سوال دارم :)

یکی اول مربوط به همین بخش میشه

یادمه یکی از بچه ها یه افزونه ای معرفی کرده بود که وقتی یه عکس رو توی سایت میزاشتی می یومد اسم سایت و روی عکس می نوشت حالا واقعا همچین پلاگینی هست ؟

و یه سوال دیگه که دارم اینه که می خوام مصالب سایتم بعد از یه تعداد کلمه یا حرف بره در ادامه مطلب و لی نمی دونم چجوری باید این کار رو بکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو

ممنون

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوستان 2 تا سوال دارم :)

یکی اول مربوط به همین بخش میشه

یادمه یکی از بچه ها یه افزونه ای معرفی کرده بود که وقتی یه عکس رو توی سایت میزاشتی می یومد اسم سایت و روی عکس می نوشت حالا واقعا همچین پلاگینی هست ؟

و یه سوال دیگه که دارم اینه که می خوام مصالب سایتم بعد از یه تعداد کلمه یا حرف بره در ادامه مطلب و لی نمی دونم چجوری باید این کار رو بکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو

ممنون

سوال اولتون که لبه همچین افزونه ای وجود داره،ولی با کیفیت و اونجوری که شما بخواهید نمینویسه،در ضمن باید از طریق خوده wp آپلود کنید نه FTP تا بتونه بنویسه،صفحات اول،دوم تاپیک رو بگردی اسمش نوشته شده،اگه پیدا نکردی بگو پیدا کنم چون اسمش تو خاطرم نیست الان.

مطالب سایت رو از هرجا به بعد خواستی بره تو ادامه مطلب از More تو ادیتور متن ـِت استفاده کن.

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
سوال اولتون که لبه همچین افزونه ای وجود داره،ولی با کیفیت و اونجوری که شما بخواهید نمینویسه،در ضمن باید از طریق خوده wp آپلود کنید نه FTP تا بتونه بنویسه،صفحات اول،دوم تاپیک رو بگردی اسمش نوشته شده،اگه پیدا نکردی بگو پیدا کنم چون اسمش تو خاطرم نیست الان.

مطالب سایت رو از هرجا به بعد خواستی بره تو ادامه مطلب از More تو ادیتور متن ـِت استفاده کن.

دوست عزیز یعنی هر جایی که خواستم ادامه مطلب رو بزارم یه more بنویسم ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
ممنون، میخواستم توضیح بدم که شما گفتی :)

جواد جان شرمنده من این همه سوال می پرسم :-"
آقا من اون پلاگین رو پیدا نکردم

یه سوال دیگه می خوام بجای اون گزینه ادامه مطلب که توی سایت هست یه عکس بزارم که بره به ادامه مطلب چه کدی باید استفاده کنم و کجا باید بزارم ؟؟؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
برای آدرس rss باید چی بنویسم؟
/
این افزونه ها هم که معرفی کردید یکیش نصب نشد و اون یکی هم ویجت بود! من یه افزونه می خوام کههر پست رو بشه تو فیسبوک شیر کرد نه یه ویجت یا اینکه یه افزونه که کل سایت رو لینک بدیم به فیسبوک!

از ping.fm استفاده کن اکانت فیسبوک یا تویتر را بده مطالب تازه زدی سریع می فرسته به فیسبوکت افزونه هم داره که اتوماتیک این کار رو می کنه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جواد جان شرمنده من این همه سوال می پرسم :-"
آقا من اون پلاگین رو پیدا نکردم

یه سوال دیگه می خوام بجای اون گزینه ادامه مطلب که توی سایت هست یه عکس بزارم که بره به ادامه مطلب چه کدی باید استفاده کنم و کجا باید بزارم ؟؟؟

صفحه ی 4ـه همین تاپیک،پست دوم : http://forum.persiantools.com/t185556-page4.html#post3775557
نام افزونه : Watermark RELOADED
////
در مورد سوال دوم نیاز به دانش کد نویسی و دستکاری CSS ـه قالبتون داری
کلاسه css رو به صورت more تعریف میکنی ( هرجوری که دوس داری،زیرش عکس بیاد،نوشته رنگی بشه،هایلایت بشه و ...و اگه بلد نیستی،cssـه قالبی که میخوای رو تعریف کن)،بعد از کد زیر استفاده کن،یعنی بذار پایین مطالبت!
PHP:
<center>
<div id="more"><a class="more" href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">ادامه مطلبِ <?php the_title(); ?></a></div>
</center>

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان عزیز یه سوال دیگه چج.ری میشه رنگ صفحه اصلی رو عوض کرد یعنی پشت زمینه که سفید هست رو رنگ دیگه گذاشت ؟

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان عزیز یه سوال دیگه چج.ری میشه رنگ صفحه اصلی رو عوض کرد یعنی پشت زمینه که سفید هست رو رنگ دیگه گذاشت ؟

وارد style.css شو

#body
}
اونجا اگه رنگ باشه مینویسه
back ground Color: #ffff;
مثلا !

اگه عکس باشه که سورس عکس میزاره !

---

ولی ربطی به افزونه نداشت ها :دی

Last edited:

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان یک افزونه نیازدارم همانند یک چت باکس باشه ولی کم مرتب تر .. همانند سایت عاشقانه ها

گوشه سایتش نوشته هرچی دل تنگ میخواد !

یک جوری شبیه این

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان یک افزونه نیازدارم همانند یک چت باکس باشه ولی کم مرتب تر .. همانند سایت عاشقانه ها

گوشه سایتش نوشته هرچی دل تنگ میخواد !

یک جوری شبیه این

این پلاگین wp wall هست که این سایت استفاده میکنه

screenshot-1.png

wordpress.org/extend/plugins/wp-wall

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ما یه پلاگین نصب کردیم، محیط ادمین ریخت به هم، چپ چین شد و فونت ها عوض شد، پلاگین رو پاک کردم اما دیگه درست نشد، هرکاری میکنم دیگه به حالت اول برنمیگرده، چه کنم؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ما یه پلاگین نصب کردیم، محیط ادمین ریخت به هم، چپ چین شد و فونت ها عوض شد، پلاگین رو پاک کردم اما دیگه درست نشد، هرکاری میکنم دیگه به حالت اول برنمیگرده، چه کنم؟

منم همچین مشکلی برام پیش اومد یه بار ،مشکلی که به وجود اومده رو یه پلاگینه دیگه هم تاثیر گذاشته،همه رو پاک کن،دوباره نصب کن،یا یکی یکی پاک کن،سره هرکدوم درست شد،اون رو دوباره نصب کن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا