اولا ابزارک هست یا افزونه؟! بعدم این افزونه ای که نام بردی از لینک زیر احتمالا دانلود کردی که نوشته در مورد وردپرس 3.3 اطلاعات کافی نداره،یعنی ممکنه کار نکنه،این از اول کار! WordPress › WP JW Playerمن افزونه با بهتر بگم ابزارکی رو دانلود کردم برای پخش فیلم در سایت به نام jw player . اما نمی دونم چجوری باید ازش استفاده کنم! تو قسمت نوشته ها که میرم برای اضافه کردن فیلم یه منو اضافه شده که برای همین ابزارک هست اما هر چی ور رفتم نتونستم ازش استفاده کنم! کسی می تونه راهنمایی کنه؟ یه افزونه هم می خواستم که پایین هر پست یه لینک برای اشتراک گذاری تو فیسبوک گذاشته بشه! مرسی البته یه عذرخواهی هم بکنم پیشاپیش که در جای درستی سوال رو مطرح نکردم! جای مناسبش رو سراغ نداشتم
اولا ابزارک هست یا افزونه؟! بعدم این افزونه ای که نام بردی از لینک زیر احتمالا دانلود کردی که نوشته در مورد وردپرس 3.3 اطلاعات کافی نداره،یعنی ممکنه کار نکنه،این از اول کار! WordPress › WP JW Player
The plugin is simple to install:
داخل INstallation که چیزی ننوشته،احتمال زیاد به خاطر آپدیت نبودن ـه!
- Download wp-jw-player.zip
- Unzip
- Upload 'wp-jw-player' directory to your '/wp-content/plugins' directory
- Go to the plugin management page and enable the plugin
- Configure the plugin from 'Settings->WP JW Player'
افزونه ی اشتراک گذاری هم SexyBookmark خوبه
پ.ن : تبریک بابت کاربر فعالی! :دی
من به 3.3 آپدیت نکردم! همون ورژن قبلیش هست رو سیستم!
من دیشب کلی ور رفتم باهاش و آخر سر هم به جایی نرسیدم! بیخیالش شدم! به غیر از این افزونه دیگری موجود هست برای نمایش فایل های تصویری؟
برای معرفی sexybookmark هم ممنون! ولی همین طور که از اسمش پیداست سکسی بود و به کار ما نیومد :دی
من نمی خوام که ویدئو رو تو هاستم آپلود کنم بلکه می خوام لینک ویدئو رو تو صفحه خودم بذارم و بازدید کننده همونجا فیلم و یا ویدئو رو ببینه و دیگه نره تو یوتیوب ببینه! اینجوری قشنگتر هم هست :دیآهان،حالا اون گوشه میشه ورژن رو تعیین کرد دیگه،ببین به ورژنت میخوره یا نه؟!
در مورد نمایش ویدئو با توجه به سایتت ( که میدونم چیه )،به نظرم تو خوده هاستت آپلود نکن،یا بذار تو Youtube یا Aparat ویدئو رو و لینک پخش رو بذار تو سایتت که الکی ترافیکت هم نره ( نظر شخصیم)،ولی اگه دوس نداری من افزونه ای که کارتو راه بندازه سراغ ندارم :دی
اون SexyBookmark که خیلی قشنگه آیکون هاش،والا الان افزونه ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه :دی
من نمی خوام که ویدئو رو تو هاستم آپلود کنم بلکه می خوام لینک ویدئو رو تو صفحه خودم بذارم و بازدید کننده همونجا فیلم و یا ویدئو رو ببینه و دیگه نره تو یوتیوب ببینه! اینجوری قشنگتر هم هست :دی
مرسی
تنک یو تنک یو تنک یو :دیخوب این که افزونه نمیخواد!
فایل رو تو یوتیوب بذار،بعده آپلود هم خوده یوتیوب یه کد میده بهت ( فکر کنم از تگ Embed ـه html توش استفاده میشه)،اون کد رو بذاری داخل پستت همین جوری که میگی میاد!
تنک یو تنک یو تنک یو :دی
جواد جان برای شیر کردن تو فیسبوک هم چیزی تو دست و بالت داری؟ :دی من کلی پلاگین عوض کردم اما هنوز یه دونه صاف و ساده اش گیرم نیومده! یه سری ها که با اینکه نصب میشن اما هیچ اتفاقی رخ نمیده!!!
من اینو تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکرد! شما مطمئنی اسمشو درست نوشتی؟ اگه ممکنه لینکشو بدیدPersian Add To Social Bookmarking Plugin
این افزونه حرف نداره غیر از فیس بوک تمام شبکه اجتماعی فارسی زبون هم دره
مثل کلوب و ..
تنک یو تنک یو تنک یو :دی
جواد جان برای شیر کردن تو فیسبوک هم چیزی تو دست و بالت داری؟ :دی من کلی پلاگین عوض کردم اما هنوز یه دونه صاف و ساده اش گیرم نیومده! یه سری ها که با اینکه نصب میشن اما هیچ اتفاقی رخ نمیده!!!
Persian Add To Social Bookmarking Plugin
این افزونه حرف نداره غیر از فیس بوک تمام شبکه اجتماعی فارسی زبون هم دره
مثل کلوب و ..
شبکه اجتماعی فارسی مگه غیر بالاترین و کلوب داریم ؟
بعد این پلاگین اصلا توصیه نمیشه , تو خود وردپرس دات ارگ که پیداش نکردم !
کلوب
بالاترین
آزادگی
سبز لینک
viwio
Google Buzz
دنباله
میکروبلاگ
حتی این افزونه سند2ال یاهو هم میکنه
چرا توصیه نمیشه ؟!
افزونه فارسی هست دبیلو پی - پرشین دات کام بایستی شرچ میکردی
شبکه اجتماعی که ارزش قرار دادن تو سایت رو داشته باشه ...
توی wordpress.org منظورم هست
برای آدرس rss باید چی بنویسم؟
وقتی کسی بخواد سایت من رو rss کنه(!) و از آپدیت های سایتم با خبر بشه تو url rss باید دقیقا چی بنویسم؟متوجه نشدم..
وقتی کسی بخواد سایت من رو rss کنه(!) و از آپدیت های سایتم با خبر بشه تو url rss باید دقیقا چی بنویسم؟