Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بکس پلاگینی هست که بین هر پست بشه بنر تبلیغاتی گذاشت؟
بکس پلاگینی هست که بین هر پست بشه بنر تبلیغاتی گذاشت؟
<?php
$postcnt++;
if ($postcnt == 1){
include(TEMPLATEPATH."/ads1.php");
}
elseif ($postcnt == 2){
include(TEMPLATEPATH."/ads2.php");
}
elseif ($postcnt == 3){
include(TEMPLATEPATH."/ads3.php");
}
elseif ($postcnt == 4){
include(TEMPLATEPATH."/ads4.php");
}
elseif ($postcnt == 5){
include(TEMPLATEPATH."/ads5.php");
}
elseif ($postcnt == 6){
include(TEMPLATEPATH."/ads6.php");
}
elseif ($postcnt == 7){
include(TEMPLATEPATH."/ads7.php");
}
elseif ($postcnt == 8){
include(TEMPLATEPATH."/ads8.php");
}
?><br>
اگه فید داشته باشه آرهپلاگینی هست که پستهای سایتهای دیگه رو کپی کنه تو سایت خودمون؟
کدام پلاگین؟
wp-o-matic بهش آدرس rss میدی میاره واست !
آقایون پلاگینی میشناسین که بش کلمه یا جمله بدیم بعد بگیم برو هرچی توی سایت ازینا پیدا کردی فلان افکت فونتو(مثلا بولد) بش بده ؟!
wp-o-matic بهش آدرس rss میدی میاره واست !
آقایون پلاگینی میشناسین که بش کلمه یا جمله بدیم بعد بگیم برو هرچی توی سایت ازینا پیدا کردی فلان افکت فونتو(مثلا بولد) بش بده ؟!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش !؟!
مشکلی با گوگل نداره ولی کیفیتش از حالت معمولی پایین تره. آمار هم اتفاقاً بد نیست. فقط برای فیلتر شدن پتانسیل بالایی داره...یه سوال از دوستان داشتم
این افزونه ی پست اتوماتیک - تاثیر منفی بر بازدید از گوگل _ در رتبه _ لیست سیاه گوگل _ یا .. داره؟
اصلا میتونه مفید باشه یا مضر؟دوستان لطف کنند کمی توضیح بدند. چون میخواستم یه سایت بر مبنای این افزونه طراحی کنم ولی فکر کنم اصلا از گوگل بازدید نگیره؟
نه تصدقت ! نمیخوام چیزیرو جایگزین چیز دیگه ای بکنم که ! میخوام کلمات یا عبارتیو که بش میدم بره برام افکت فونت بده بشون !
مثلا کلمه "فعالیت" رو بش میدم و از لیستشم bold رو انتخاب میکنم بعد که سابمیت زدم بپره بره توی مصالب سایت به هرچی کلمه فعالیت برخورد بولدش کنه !
یه سوال از دوستان داشتم
این افزونه ی پست اتوماتیک - تاثیر منفی بر بازدید از گوگل _ در رتبه _ لیست سیاه گوگل _ یا .. داره؟
اصلا میتونه مفید باشه یا مضر؟دوستان لطف کنند کمی توضیح بدند. چون میخواستم یه سایت بر مبنای این افزونه طراحی کنم ولی فکر کنم اصلا از گوگل بازدید نگیره؟
ممنون.یعنی به جز بلاک شدن باعث فیلتر شدن هم میشه؟مشکلی با گوگل نداره ولی کیفیتش از حالت معمولی پایین تره. آمار هم اتفاقاً بد نیست. فقط برای فیلتر شدن پتانسیل بالایی داره...
احتمال بلاک شدن از سمت گوگل هست
من n مورد سایت داشتم که بلوک شده و n مورد هم دارم که بلوک نشده
بستگی به طرز استفاده هم داره , مثلا اگر از 30 تا سایت همزمان پست بگیری خیلی زود بلوک خواهد شد
ولی با کمی تغییر در عنوان و محتوا میشه جلوی بلوک شدن رو گرفت
ممنون.یعنی به جز بلاک شدن باعث فیلتر شدن هم میشه؟
اره دیگه !
شما که نمیتونی جلو پلاگینو بگیری که فلان پستها رو نگیر !
خب یعنی اون پست ها باعث فیلتر شدن میشه؟
اگه فقط پست های سایت های معتبر رو برداره چی؟
یعنی میشه قبل از اینکه پست ارسال بشه توسط افزونه خودم کمی تغییرات بدم؟
در ضمن بنده میخوام کل سایت با افزونه بگرده و مطالب چند تا سایت رو کپی کنه . به نظرتون برای این کار افزونه خوبه یا اسکریپت لینکدونی اتوماتیک که فقط عنوان مطالب تو سایت بیفته؟