ممنون ولی کدوم قسمتش، من چیزی پیدا نکردم تو تنظیماتش؟
<?php cystats_getMostVisited(10,"","<br />",true); ?>
ممنون ولی کدوم قسمتش، من چیزی پیدا نکردم تو تنظیماتش؟
پلاگین خاصی نمیخواد که، هر پلاگینی که آپلود کنه برات روی هاست این کار رو میتونه انجام بدهپلاگین آپلود فایل های پی دی اف و کلا فایل چی خوبه ؟
پلاگین آپلود فایل های پی دی اف و کلا فایل چی خوبه ؟
<?php cystats_getMostVisited(10,"","<br />",true); ?>
ممنون علی جان کد کار کرد، فقط این 2 تعداد بازدید هست؟
محصول 1 (2)
و اینکه دیگه ابزار یا پلاگین خوبی برای این کار هست؟
به داش فرجاد گل، ممنون ولی خو این فقط تعداد نمایش پست رو نشون میده من میخوام لیست کنه.
<?php if (function_exists('get_most_viewed')): ?>
<?php get_most_viewed('both', 20); ?>
<?php endif; ?>
حمید خان با FTP کار کردی؟! با اون آپلود کنی خیلی بهتره،مدیریتش آسون تره و کلا مثله دانلود منیجر میمونه! اما واسه آپلوده ...
منظورم پلاگینی باشه که بشه فایل پی دی اف آپ شده را بزاریم برای نمایش تعداد دانلود را به مانشون بده
داش فرجاد گل کار همه رو راه می اندازه، راستی اصلا خودش widgets داشت .سلام :دی
لیست هم میکنه
کد:
PHP:<?php if (function_exists('get_most_viewed')): ?> <?php get_most_viewed('both', 20); ?> <?php endif; ?>
آیا میشه تعداد بازدید مطالب خود ورد پرس رو صفر کرد؟
در ضمن از افزونه Post Views برای نمایش تعداد نمایش هم استفاده میکنم؟
من نیاز به پلاگینی دارم که بتونم محصولات آمازون رو راحت از طریق Amazon associate توی سایت بفروشم!
این افزونه به شدت برای SEO مضر هست و باعث میشه لینک های به خارج سایت از نظر موتورهای جستجو پنهان بمونند که این خوب نیستمعرفی افزونه زیپ برای وردپرس
برای اون دسته از دوستانی که با سایت زیپ آشنایی ندران توصیه میکنم یه سر به لینک زیر بزنند.
http://forum.persiantools.com/t225992.html
این افزونه به شما کمک میکنه که کلیه لینکهای سایتتون رو تنها با چند کلیک به لینکهای زیپی تبدیل کنید و از درآمد حاصل از کلیک بر روی لینکهای شما لذت ببرید.
در ضمن برای استفاده از این افزونه باید تو سایت www.xip.ir عضو باشید!
برای درخواست افزونه با ما تماس بگیرید
ایمیل: [email protected]
یاهو: xip_ir
این افزونه به شدت برای SEO مضر هست و باعث میشه لینک های به خارج سایت از نظر موتورهای جستجو پنهان بموندند که این خوب نیست