• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی , درخواست معرفی افزونه های وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
اينم يه افزونه كه به صورت اتوماتيك به متا تگ هاي description و keywords تگ اضافه مي كنه و از نظر سئو خيلي كاربرديه

کد:
http://wordpress.org/extend/plugins/keyword-statistics/

تنظمیات خاصی نداره این ؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سفارشي كردن موضوعات در وردپرس
شما با استفاده از افزونه wp order categories مي توانيد ظاهري متفاوت به بخش موضوعات و دسته هاي سايت خود اضافه نماييد. به وسيله اين ابزارك شما مي توانيد هر موضوعي را كه دوست داريد به سايت خود اضافه نموده اما آن را در قسمت دسته بندي سايت نمايش ندهيد. لينك

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان اگه لطف كنيد و اين نوار ابزار سايت ما رو هم نصب كنيد ممنون ميشم سايت هر روز با لا اقل 5 يا 6 پست اختصاصي آپ ميشه اينو نصب كنين و هر موقع آپ شد با خبرشين ممنون مرسي
https://s3.amazonaws.com/com.alexa.toolbar/atbp/prs9Ab/download/index.htm

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سفارشي كردن موضوعات در وردپرس
شما با استفاده از افزونه wp order categories مي توانيد ظاهري متفاوت به بخش موضوعات و دسته هاي سايت خود اضافه نماييد. به وسيله اين ابزارك شما مي توانيد هر موضوعي را كه دوست داريد به سايت خود اضافه نموده اما آن را در قسمت دسته بندي سايت نمايش ندهيد. لينك
سلام
دوست عزیز لطفاً لینک از خود وردپرس بده
دوستان اگه لطف كنيد و اين نوار ابزار سايت ما رو هم نصب كنيد ممنون ميشم سايت هر روز با لا اقل 5 يا 6 پست اختصاصي آپ ميشه اينو نصب كنين و هر موقع آپ شد با خبرشين ممنون مرسي
https://s3.amazonaws.com/com.alexa.toolbar/atbp/prs9Ab/download/index.htm
این تاپیک فقط برای معرفی پلاگین هست نه تبلیغ

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
Last edited:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
مدیریت پیشرفته بر پیوند یکتا وردپرس

iuyekta.png

با افزونه ای که معرفی می شود، قادر به تغییر ساختار پیوند یکتا قسمت های مختلف وبلاگ وردپرس خود بدون تغییر مسیر و ۴۰۴ شدن صفحات خواهید بود.شاید بسیاری از شما بنا به هر دلیلی بر آن شده اید که ساختار پیوند یکتا ی وبلاگ وردپرس خود را تغییر دهید، اما هراس به جای شما برای بروز خطای ۴۰۴ -که در واقع بدترین چیز برای یک وب سایت می تواند باشد- شما را از انجام این کار باز داشته است.افزونه advanced permalink امکانات زیر را برای شما فراهم می آورد:داشتن ساختار پیوند یکتا به صورت چندگانه در وبلاگ وردپرس شما، پیوندهای یکتا می توانند برای همه و یا محدوده ای از نوشته ها تعریف شوند.ریدایرکت با ۳۰۱ ساختار پیوند یکتا قدیمی با امکان تغییر چندین ساختار تعریف شده ی پیشین.پیوند یکتا خاص برای دسته ها، نوشته های ارسال شده در دسته ای معین می توانند پیوند یکتا خاصی داشته باشند.نیازی به داشتن پیوند یکتا ثابتی برای همه دسته ها نخواهید داشت.تغییر پیوند یکتا بر اساس نویسنده مطلب.تعریف پیوند یکتا تازه بدون بروز خطای ۴۰۴ در وبلاگ وردپرس شما.یک مثال:شما یک وبلاگ وردپرس دارید که در این وبلاگ وردپرس با پیوند یکتا پیشفرض وردپرس به این صورت /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/ فعالیت کرده اید، اما حال بر آن شده اید که پیوند یکتا وبلاگ وردپرس خود را به حالتی مناسب تر مثلا به این شکل /%category%/%postname%/ در آورید، اما اگر شما این تغییر را اعمال کنید تمام نوشته های شما دچار تغییر آدرس می شود و شما دچار دردسر از دست دادن رنک خواهید شد (لازم به ذکر نیست که بعلت بروز بیش از حد خطای ۴۰۴!)
با advanced permalink شما می توانید ساختاری جدید تعریف کنید تا برای نوشته هایتان اعمال شود، بدون اینکه نوشته های قدیمی دستخوش دگرگونی گردند.

دانلود افزونه ی مدیریت پیشرفته بر پیوند یکتا وردپرس

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان پلاگین برای وردپرس داریم که مثه سایت زیر اون انتخاب فصلها رو اضافه کنه خریدار بتونه هر فصلی خواست انتخاب کنه؟
The L Word - بزرگترين مرکز فروش سريال هاي خارجي

تنها کاری که به ذهنم رسید
با افزونه contactform7 برای هر محصول که میخوای انتخاب فصل داشته باشه یه فرم بسازی و تو یه برگه همراه محصول اضافه کنی ...

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
تنها کاری که به ذهنم رسید
با افزونه contactform7 برای هر محصول که میخوای انتخاب فصل داشته باشه یه فرم بسازی و تو یه برگه همراه محصول اضافه کنی ...

عجب متُدی فرجاد ماشالا به این خلاقیت! :)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
عجب متُدی فرجاد ماشالا به این خلاقیت! :)

تیکه میندازی ؟ :rolleyes:

یه کار بهتر که اگر سبد خرید وردپرس نداشته باشی میتونی استفاده کنی
از زمینه دلخواه میشه استفاده کرد (اینچوری هر سریال هرچند فصل باشه دیگه نیاز نیست فرم جدا ساخت و ....)
میای از قالب تو single.php , (انتخاب فصل : ) رو به صورت ثابت میزاری .... و فصل 1 , فصل 2 , فصل 3 , ...... اینها رو با زمینه دلخواه میزاری که اگر یه سریال 5 فصل بود یکی 2 فصل دیگه نخواد قالب رو ویرایش کنی و راحت از زمینه دلخواه استفاده میکنی ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تیکه میندازی ؟ :rolleyes:

یه کار بهتر که اگر سبد خرید وردپرس نداشته باشی میتونی استفاده کنی
از زمینه دلخواه میشه استفاده کرد (اینچوری هر سریال هرچند فصل باشه دیگه نیاز نیست فرم جدا ساخت و ....)
میای از قالب تو single.php , (انتخاب فصل : ) رو به صورت ثابت میزاری .... و فصل 1 , فصل 2 , فصل 3 , ...... اینها رو با زمینه دلخواه میزاری که اگر یه سریال 5 فصل بود یکی 2 فصل دیگه نخواد قالب رو ویرایش کنی و راحت از زمینه دلخواه استفاده میکنی ...

یعنی چیجوری میشه؟ تو همه صفحه ا که انتخاب فصل میفته خب بعد فصل یک دو سه الی ... رو که میخوای بذاری با زمینه دلخواه قیافش تو پست چجوری میشه؟ مثله همون لینکی که دادم میشه یا نه زیر هم میفته؟ خریدار چجوری میتونه انتخاب کنه؟ بعد من سبد خرید که ندارم خرید پستی میخوام بذارم + پرداخت انلاین زرین پال اگه بشه بهش وصل کرد
شرمنده از این حرفای مبتدیانه میزنم چون کار نکردم تا حالا :rolleyes:
درود

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یعنی چیجوری میشه؟ تو همه صفحه ا که انتخاب فصل میفته خب بعد فصل یک دو سه الی ... رو که میخوای بذاری با زمینه دلخواه قیافش تو پست چجوری میشه؟ مثله همون لینکی که دادم میشه یا نه زیر هم میفته؟ خریدار چجوری میتونه انتخاب کنه؟ بعد من سبد خرید که ندارم خرید پستی میخوام بذارم + پرداخت انلاین زرین پال اگه بشه بهش وصل کرد
شرمنده از این حرفای مبتدیانه میزنم چون کار نکردم تا حالا :rolleyes:
درود

ظاهرش عین همون لینکی که دادی میشه
میشه اینکارو کرد که مثلا طرف فصل 4 رو انتخاب کرد لینک خرید پستی فصل 4 بیاد تو صفحه ...
پرداخت انلاین رو نمیدونم ...

sam_fisher_440

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام در مطالبم یه سری فایل بذارم واسه دانلود به این صورت که کاربر ایمیلش رو وارد کنه و لینک دانلود اتوماتیک به ایمیلش ارسال بشه و یا اینکه ایمیلش رو وارد کنه بعد لینک رو بتونه ببینه.

در واقع می خوام یه جورایی ایمیل جمع کنم.

وردپرس افزونه ای واسه این کار داره؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
یه پلاگین نیاز دارم که پست هایی که تو هر دسته بندی هست رو هم نشون بده. مثلا من تو سایت یه قسمت معرفی هنرمندان دارم می خوام وقتی کاربر وارد این دسته بندی می شه اسم همه هنرمندایی که در موردشون نوشته شده رو هم ببینه.

اگه گنگ توضیح دادم بگید که بیشتر توضیح بدم اگر هم مشخصه چی گفتم که یه پلاگین معرفی کنید شاد بشم :lol:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یه پلاگین نیاز دارم که پست هایی که تو هر دسته بندی هست رو هم نشون بده. مثلا من تو سایت یه قسمت معرفی هنرمندان دارم می خوام وقتی کاربر وارد این دسته بندی می شه اسم همه هنرمندایی که در موردشون نوشته شده رو هم ببینه.

اگه گنگ توضیح دادم بگید که بیشتر توضیح بدم اگر هم مشخصه چی گفتم که یه پلاگین معرفی کنید شاد بشم :lol:

من که نفهمیدم میخوای چیکار کنی :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا