چه اسپمی میکنی برای تبلیغ ایول
شاید خیلی از دوستان این لاینسس رو لازم داشته باشن
اسپم نیست
با موضوع تاپیک یکی هست .
چه اسپمی میکنی برای تبلیغ ایول
یک فقره پلاگین نوشتم شاید به دردتون بخوره .
در دو حالت اتوماتیک تگ گذاری میکنه پست رو .
1 - شما یک سری تگ ثابت میزارید که اتوماتیک در زمان انتشار پست بهش اضافه میشه .
2 - شما میتونید انتخاب بکنید که بیشترین کلمات مرتبط با محتوای پست به صورت تگ به پست اضافه بشه .
این نمونه عملکردشه :
مشاهده پیوست 448392
اینم لینک دانلودش : wp-fixtag
اسپانسر افزونه سایت سئو | آموزش سئو و بهینه سازی سایت بوده .
این نسخه اوله . صبر کن یک سری تغییرات دیگه داره تموم بشه تا بدم بت .توضیحاتشو آماده کن تا از persianwp.com منتشزش کنم
[h=2]افزونه تگ اتوماتیک به شما کمک میکند تا برخی تگ هایی که به صورت دائم به کلیه پست های سایت خود اضافه میکنید را فقط یک بار در این افزونه وارد نمایید
با این کار تگ های اضافه شده به صورت اتوماتیک پس از هر بار پست جدید به مطالب شما اضافه میشوند و نیازی به تایپ مجدد آنها ندارید
نسخه 2 : در نسخه دوم علاوه بر موارد قبلی شما میتوانید تگ های اتوماتیک را برای هر دسته بندی به صورت جداگانه تعریف کنید و یا تگ را برای چند دسته بندی خاص ایجاد نمایید .
نسخه 2.0.1 : در این نسخه امکان افزودن تگ به صورت اتوماتیک براساس محتوای پست ارسالی شما فراهم شده است . این افزونه متن پست را تحلیل و کلمات یک/دو/سه بخشی که بیشترین تکرار را در متن داشته اند به عنوان تگ به پست شما اضافه مینماید .
این افزونه به صورت رایگان طراحی و نوشته شده است . کلیه کدهای نوشته در این افزونه به صورت منبع باز به شما ارایه میشود . لطفا در بازنشر و توسعه آن بکوشید . در صورتی که امکانی به این افزونه اضافه کردید و علاقه مند به تکمیل آن بودید با این ایمیل تماس بگیرید [/h]
یه پلاگین میخوام واسه حذف تبلیغات پاپ آپ وجود داره؟
سلام
من یک پلاگین وردپرس میخام که وقتی بازدیدکننده یه مبلغی رو از طریق درگاه پی لاین پرداخت کرد، بعدش یه کد تخفیف رندم بهش نشون داده بشه ... این پلاگین موجوده یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
این کد رندوم رو بعداً کجا استفاده میکنه؟ داخل خود وردپرس یا جای دیگه؟
این کد به عنوان کد تخفیفه که میبره جایی که میخاد مصرفش کنه که توی حیطه کاری ما نیست فقط تا همینجاشو کمک کنید ممنون میشم که پرداخت اعمال بشه و بعدش کد بهش داده بشه...
من یه پرداخت آنلاین توسط پی لاین برای خودم درست کردم اما با وردپرس هماهنگش نکردم کمی وقت میبره
شاید 1-2 هفته روش کار کنم تا تکمیلترش کنم بعد با وردپرس هماهنگش کنم
اگه یاشار نرسیده بزنه پی ام بدید تا بنویسم براتون .
الان payline خودش یه فرم پرداخت آنلاین وجه برای وردپرس داره . به همون اضافه کنم اوکیه ؟سلام
من یک پلاگین وردپرس میخام که وقتی بازدیدکننده یه مبلغی رو از طریق درگاه پی لاین پرداخت کرد، بعدش یه کد تخفیف رندم بهش نشون داده بشه ... این پلاگین موجوده یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
خب بالاخره این نسخه دوم این پلاگین هم آماده شد !
از مدیر مربوطه میخوام که این پست رو با پست قبلی که گفتم اگه بشه Merge کنه و یا قبلی رو پاک کنه .
افزونه : WP-FixTag | افزونه تگ گذاری ثابت پست ها /تگ گذاری اتوماتیک پست ها
توضیحات افزونه هم در بخش درباره افزونه نوشته شده .
دانلود نسخه 2.0.1 : لینک دانلود
الان payline خودش یه فرم پرداخت آنلاین وجه برای وردپرس داره . به همون اضافه کنم اوکیه ؟
یه فرم داره نام کاربری و مبلغ رو میگیره میره تو درگاه .
تو برگشتش کد رو هم میزنم بهش نشون بده . حالا این کدها رندوم باید باشه ؟ شما کدها رو باید جایی وارد کنی ؟ اول یا آخرش باید چیزی داشته باشه ؟