• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی , درخواست معرفی افزونه های وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من برای تبادل لینک از اسکریپت php link manager استفاده میکنم ولی مشکل اینکه این یه اسکریپته و نمیشه لینکهایی که باهاش تبادل میکنی در صفحه اصلی سایت نمایش دادخ بشه
ادرس اسکریپت من اینه moaraghkar.ir/links حالا چطوری میتونم در قالب یه ویجت لینکهایی که در داخل این اسکریپت تبادل کردم در صفحه اصلی سایت نمایش بدم؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
یه پلاگین خیلی خیلی کار آمد که امروز پیداش کردم :
SEO Friendly Images
این پلاگین به صورت اتوماتیک واسه عکس ها alt میزنه ، تست کردم خیلی خوب جواب میده ، فقط قبل استفاده توو تنظیماتش یه تغییر کوچیک باید داد %name رو باید پاک کنید ...

این رو من هم استفاده کردم ، اما بعد از انتشار مطلب تو خود ادیتور وردپرس نمیبینم رو عکس alt زده باشه . ایرادی داره آیا ؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
پلاگین برای مطالب تصادفی در وردپرس شبکه نیست؟! (برای نمایش مطالب از چند وبلاگ به صورت تصادفی)

گشتم نبود! :D

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
جدیدترین نسخه (1.4) از سبک ترین پلاگین فارسی ساز WordPress , bbpress , budypress نوشته شده به صورت شی گرا با قابلیت تغییر زبان کنترل پنل ادمین و بخش نمایش سایت به صورت مجزا و مستقل از هم ، تاریخ هجری شمسی ، سازگار با نسخه 3.8 وردپرس.

این پلاگین بر روی نسخه انگلیسی (اصلی) وردپرس نصب می شود و شما را به هیچ نسخه یا پلاگین غیر رسمی وابسته نمی کند.
ضمنا در این نسخه برخلاف نسخه های قبل فایل های زبان فارسی نیز به صورت پیش فرض اضاف شده است.

http://wordpress.org/plugins/wp-persian

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام به دوستان
من تازه کار با وردپرس به یک مشکل برخوردم در رابطه با نشان دادن دسته ها و مطالب در هر دسته و اینکه من میخواهم در قالب دسته ها بصورت عمودی در سمت راست صفحه زیر هم در یک برگه قرار بگیرند چند تا افزونه هم نصب کردم یکیشون دسته ها رانشان میده در صفحه اما در قسمت چپ صفحه نمیدونم باید چی دانلود کنم
افزونه های که دانلود کردم برای وردپرس
list-category-posts.0.18.3
my-category-order.3.3.2
wp-parsi-navigation-trees.1.2

ممنون میشوم دوستان کمک کنند وردپرس نسخه فارسی نصب شده

با تشکر

alidagon

Registered User
لایک‌ها
29

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
درود ، بچه ها بهترین پلاگین واسه فروش فایل برای وردپرس؟ که هم تست شده باشه و هم یه پشتیبانی چیزی داشته باشه پس فردا یه مشکلی پیش اومد بشه ردیفش کرد
مسلما فارسی باید باشه
اتصال به درگاه واسطه و بانکی هم اکی باشه
امنیتش هم عالی باشه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فیکس تگ قدم اولش رو برداشت :D
رفت تو لیست وردپرس : http://wordpress.org/plugins/wp-fixtag/
یه review ساده انگلیسی : http://sangkrit.net/2014/02/05/how-to-automatically-extract-add-tags-from-post-content-in-wordpress/
پست معرفی فارسی : scripters.info/3213-دانلود-wp-fixtag-افزونه-تگ-گذاری-ثابت-پست-ها-تگ.html

نسخه بعدی چند زبانه است و تگ ها اتوماتیک براساس زبانی که سایت اصلی روش تنظیم میشه خروجی میده + یک امکان خیلی جالب :D
ریشه یابی تگ ها ( انگلیسی از یاهو و بینگ / فارسی از دیتابیس خودم ) را هم انجام میده و میتونه تگ گذاری مترادف ها رو هم انجام بده

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
میخوام ی سایت اطلاع رسانی بزنم . توش باید اطلاعات دانشاموزانو قرار بدم. بعد لیست ثبت نامیهای هر سال رو نمایش بدم. در اخر سال هم لیست قبولیها رو نمایش بدم. افزونه ای برای این کار وجود داره.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Alireza0119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با این افرونه میتونید از کپی کردن متن از سایت جلوگیری کنید

فایل های ضمیمه

• copyrightpro.zip
    49 KB · نمایش ها: 5

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
اينم يه افزونه كه به صورت اتوماتيك به متا تگ هاي description و keywords تگ اضافه مي كنه و از نظر سئو خيلي كاربرديه

کد:
http://wordpress.org/extend/plugins/keyword-statistics/
دوستان این افزونه ای که ایشون معرفی کردند دو ساله که آپدیت نشده، افزونه جدیدی در این حوزه کاری دارید معرفی کنید؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام
میخوام ی سایت اطلاع رسانی بزنم . توش باید اطلاعات دانشاموزانو قرار بدم. بعد لیست ثبت نامیهای هر سال رو نمایش بدم. در اخر سال هم لیست قبولیها رو نمایش بدم. افزونه ای برای این کار وجود داره.

اول بايد ديد شما چه جوري ميخواي اطلاعات دانش اموزان رو قرار بدي ؟ پنل داشته باشن يا نه
يا ميخوايد اطلاعات رو دسته جمعي نشون بديد

Alireza0119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
----------------------

Last edited:

Alireza0119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام

بهتره بجای وردپرس از اسکریپت اختصاصی استفاده کنید اگر خواستید بنده میتونم براتون با قیمیت توافقی بنویسم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بهتره بجای وردپرس از اسکریپت اختصاصی استفاده کنید اگر خواستید بنده میتونم براتون با قیمیت توافقی بنویسم

ايشون افزونه براي متاتگ نياز داره اسكريپت اختصاصي اين وسط چي ميگه ؟!

Alireza0119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببخشید پاسخ رو اشتباها دادم اگر دقت کرده باشید دوباره پست رو دادم به فرد مربوطه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا