• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی , درخواست معرفی پوسته های وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

hibest

Registered User
لایک‌ها
25

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان کسی این قالب ها رو نداره ؟

تو اینترنت سرچ کنی قالب کمیاب فیلم زیاد هست . ولی مشکل اینجاس که اکثا چون ریپ شدن مشکل دارن .

البته میتونی بدی به یکی از عزیزان برات درستش کنه .

FreeBlog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود تمام پوسته های وردپرسی سرویس بلاگ دهی فری بلاگ

سرویس بلاگ دهی فری بلاگ تصمیم گرفته تمامی 300 پوسته های موجود در سیستم خود را که در طی ۲ سال اخیر جمع آوری و بهینه سازی کرده است را در اختیار کاربران وردپرس فارسی قرار دهد . مزیت این روش این است که شما می توانید مجموعه تمامی پوسته ها را در یک مکان همراه با تست دمو و فعال کردن، آزمایش کنید و به راحتی پوسته دلخواه خود را انتخاب نمایید .

برای این منظور کاربران می توانند هر پوسته ای را که در سرویس فری بلاگ دیده و پسندیده اند را اینجا اعلام کنند تا لینک دانلود مستقیم آن را در اختیار شما قرار دهیم.

در حال حاضر حدود ۳۰۰ پوسته کاملاً فارسی در زمینه های مختلف روی فری بلاگ وجود دارد

اطلاعات بیشتر در انجمن وردپرس فارسی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

سرویس بلاگ دهی فری بلاگ تصمیم گرفته تمامی 300 پوسته های موجود در سیستم خود را که در طی ۲ سال اخیر جمع آوری و بهینه سازی کرده است را در اختیار کاربران وردپرس فارسی قرار دهد . مزیت این روش این است که شما می توانید مجموعه تمامی پوسته ها را در یک مکان همراه با تست دمو و فعال کردن، آزمایش کنید و به راحتی پوسته دلخواه خود را انتخاب نمایید .

برای این منظور کاربران می توانند هر پوسته ای را که در سرویس فری بلاگ دیده و پسندیده اند را اینجا اعلام کنند تا لینک دانلود مستقیم آن را در اختیار شما قرار دهیم.

در حال حاضر حدود ۳۰۰ پوسته کاملاً فارسی در زمینه های مختلف روی فری بلاگ وجود دارد

درود
بهتر نبود اگر قصد انتشار دارید لینک دانلود همه رو میزاشتید
تا اینکه کاربر بیاد بگه فلان پوسته رو میخوام ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
درود
بهتر نبود اگر قصد انتشار دارید لینک دانلود همه رو میزاشتید
تا اینکه کاربر بیاد بگه فلان پوسته رو میخوام ...

فرجاد عزیز خوب این آقا بالاخره اینهمه قالب رو میخوان رایگان منتشر کنن قطعا توقع دارن یه سودی هم به خودشون برسه دیگه .

اینطوری مثلا منی که یه قالب نیاز دارم مجبور میشم برم تو فریبلاگ عضو شم و ببینم کدوم قالب رو میخوام بعد درخواست بدم تا لینکشو بذارن برام .

البته به نظر من کار بدی هم نیست و ایشون این حق رو دارن در ازی انتشار قالب به صورت رایگان یه سری عضو هم برای خودشون جمع بکنن .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

بسیار عالی
واستون آرزوی موفقیت می کنم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
فرجاد عزیز خوب این آقا بالاخره اینهمه قالب رو میخوان رایگان منتشر کنن قطعا توقع دارن یه سودی هم به خودشون برسه دیگه .

اینطوری مثلا منی که یه قالب نیاز دارم مجبور میشم برم تو فریبلاگ عضو شم و ببینم کدوم قالب رو میخوام بعد درخواست بدم تا لینکشو بذارن برام .

البته به نظر من کار بدی هم نیست و ایشون این حق رو دارن در ازی انتشار قالب به صورت رایگان یه سری عضو هم برای خودشون جمع بکنن .

به هیچ دردی نمیخورن!
چون فقط روی سیستم های بلاگ دهی کار می کنند و به درد کسی که میخواد شخصی از وردپرس استفاده کنه نمی خوره...
کلی تغییر هم باید بدی وقتی گرفتیش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
برای گرفتن قالب با طرح شرکتی بیزنسی چی پیشنهاد میدید؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

اخه برای ایشون این عضویت چه سودی داره ؟
وبمستری که خودش سایت داره نمیره تو وبلاگ فعالیت کنه که ....
البته این نظر ایشون هست که چه جوری قالب ها رو منتشر کنن , من به عنوان کاربر نظرمو میگم ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
درود
به نظر من تو این سبک برای شرکت خوبه
این هم 60 نمونه قالب , دیدنش بد نیست , کمک میکنه ایده بگیرید

ممنون ! یه سوال داشتم می خواستم ببینم میشه یه قالب رو کاری کرد دو زبانه باشه یعنی انگلیسی و فارسی
دیگه اینکه برای تبدیل قالب به فارسی چقدر هزینه میبره ؟
از این سبک کارها که یه باکس قلش مانند اولش داره خیلی باهاش حال میکنم
می خوام شبیه همین طرح ها باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون ! یه سوال داشتم می خواستم ببینم میشه یه قالب رو کاری کرد دو زبانه باشه یعنی انگلیسی و فارسی

بله میشه
باید دو تا استایل براش زده بشه یکی راست چین برای فارسی و یکی چپ چین برای انگلیسی ....
یا گوگل translate رو بزاری که ترجمه کنه , ولی چون سایت شرکت تعداد صفحات زیادی نداره بهتره خودتون انگلیسی رو قرار بدید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دیگه اینکه برای تبدیل قالب به فارسی چقدر هزینه میبره ؟
از این سبک کارها که یه باکس قلش مانند اولش داره خیلی باهاش حال میکنم
می خوام شبیه همین طرح ها باشه

سلام
بله که میشه
هزینه فارسی سازیش بستگی به قالب داره (از رایگان به بالا )

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام
بله که میشه
هزینه فارسی سازیش بستگی به قالب داره (از رایگان به بالا )

درود
خب رنج قیمتش چقدره ؟ مثلا همین قالب بخواد 2 زبانه و فارسی باشه چقدر هزینه داره ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
درود
خب رنج قیمتش چقدره ؟ مثلا همین قالب بخواد 2 زبانه و فارسی باشه چقدر هزینه داره ؟

درود

تو پست قبلی گفتم از رایگان به بالا که سقفش بستگی به طرف داره
اگه می خواید من فارسی کنم تو پیغام خصوصی یا تاپیک های تجاری مطرح کنید

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

از دوستان کسی قالب برای سایت مذهبی سراغ داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا