سلام
لطفا یه قالب وردپرسی خوشگل و توپ واسه شاپ معرفی کنید ( پولی یا رایگان )
پیشنهاد طراحی ندین فقط قالبی هست واسه دانلود free محبت کنید معرفی کنید یا اگه پولی هست دمو بدین
ممنون
سلام
لطفا یه قالب وردپرسی خوشگل و توپ واسه شاپ معرفی کنید ( پولی یا رایگان )
پیشنهاد طراحی ندین فقط قالبی هست واسه دانلود free محبت کنید معرفی کنید یا اگه پولی هست دمو بدین
ممنون
من اگه بخوام به سایتم فروشگاه اضافه کنم, مثلا قالب estore رو نصب کنم کافیه؟ یعنی امکانات فروشگاه کامل رو خودش داره؟
برای اینکه سایتم 2 تا قالب داشته باشه برای فروشگاه باید ساب دامین بسازم؟
من اگه بخوام به سایتم فروشگاه اضافه کنم, مثلا قالب estore رو نصب کنم کافیه؟ یعنی امکانات فروشگاه کامل رو خودش داره؟
برای اینکه سایتم 2 تا قالب داشته باشه برای فروشگاه باید ساب دامین بسازم؟
باید یه ساب دامین بسازی و توش یه وردپرس دیگه نصب کنی و قالب رو روش نصب کنی
قالب یه سری امکانات داره که واسه فروشگاه خوبه مثل وضعیت جنس و ...
چه جور امکاناتی مد نظرته ؟
اینکه کاربرا بتونن ثبت نام کنن و سبد خربد داشته باشه منم چندتا خرت و پرت رو برای فروش بذارم و برای اجناس یه سری اطلاعات وارد کنم مثل عکس, توضیحات, قیمت و اینجور چیزا داشته باشه
البته قالب estore انگلیسی رو دارم, می خوام از همون فعلا استفاده کنم.
تمام این امکانات رو داره ولی یه بدی داره که پرداخت آنلاین متصل به بانک های ایران رو نداره
اینکه کاربرا بتونن ثبت نام کنن و سبد خربد داشته باشه منم چندتا خرت و پرت رو برای فروش بذارم و برای اجناس یه سری اطلاعات وارد کنم مثل عکس, توضیحات, قیمت و اینجور چیزا داشته باشه
البته قالب estore انگلیسی رو دارم, می خوام از همون فعلا استفاده کنم.
چه پلاگینی رو پیشنهاد می کنید؟ می خوام با قالب estore هماهنگ باشه.
چه پلاگینی رو پیشنهاد می کنید؟ می خوام با قالب estore هماهنگ باشه.
داخل documention قالب ای استور سه تا پلاگین رو معرفی کرده که قالب باهاش سازگاره اما الان خاطرم نیست اسماش چی بود
ممنون, امکان فارسی کردن پلاگین برای کسی که با برنامه نویسی آشنا هستش, هست یا اینکه کلا باید یه پلاگین فارسی پیدا کنم؟
ممنون, امکان فارسی کردن پلاگین برای کسی که با برنامه نویسی آشنا هستش, هست یا اینکه کلا باید یه پلاگین فارسی پیدا کنم؟