• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام روزانه حدود پنج تسک 89 سنتی میاد ولی متاسفانه بلد نیستم کسی اموزشش را میدونه
yguveges.jpg

sa2ebazy.jpg

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه دوست من از این خبرا نیست شما اگه به فرومش سر بزنی میبینی که همه ناراضین و AVG های اکثریت زیر مقدار سوددهیست و تو ضرررن.

من خودم تو پروباکس که از لحاظ میانگین خیلی بهتر از نءو بود فعالیت داشتم (6ماه) با عضویت گلدن و 1000 تا زیرمجموعه اجاره ای ولش کردم. از بس که بعد یه مدت میانگینش مزخرف شده بود و روزی 5 6 دلار ضرر میدادم.

اینو گفتم تا اونایی که میان نوشته شما رو میخونن جو نگیرتشون و درهای خوشبختی رو روبه روی خودشون گشوده نبینن.(مثل خودم 6 ماه پیش)

سلام معین عزیز
نمیتونم بگم اون دوستمون اشتباه میگه و نه میتونم بگم شما اشتباه میگین. یجورایی حرف هر دوی شما صحیحه. rasana میگه نئوباکس بهترین سایت کلیکی جهان هست که سابقه 5 ساله این سایت اینو نشون میده. خود من حدود 3-4 سال قبل عضو سایت بودم ولی متاسفانه کسی نبود که درست راهنماییم کنه چکار باید کنم. متاسفانه بعضی دوستان وقتی راهی برای کسب درآمد پیدا می‌کنن فکر می‌کنن اگه کسی بفهمه دست زیاد میشه به اونا کمتر میرسه یا ... به هر حال...
همونطور که گفتم پروباکس از اول شروع به کارش با اینکه با قدرت شروع کرد ولی نشونه هایی از ضعف در اون دیده میشد. برای همین خیلی وقته که هر کی نظر منو درباره پروباکس رو توی وبلاگ و سایتهای دیگه و یاهو میخواد میگم اگه وقتشو داری کنار نئوباکس با پروباکس هم کار کن و درآمدش رو برای پیشرفت در نئوباکس استفاده کن.
می‌دونم شما هم حتما نئوباکس هم دارید. من از اول که این تاپیک رو ایجاد کردم دوستان شاهد هستن که فقط دارم کاری رو که خیلی از دوستان این چند ساله برای من نکردن انجام میدم. خیلیا پیغام خصوصی میزارن و راهنمایی می‌خوان که تا جاییکه بتونم راهنمایی می‌کنم و البته 99 درصد دوستانی که در این تاپیک فعال هستن و مطلب میزنن و یا سوال می‌پرسن زیرمجموعه من نیستن.من نه نماینده نئوباکس هستم و نه نفعی از کار این دوستان می‌برم که احتیاج به دروغ گفتن باشه.
چیزی که من تا الان دارم می‌بینم حداقل برای من فقط سود بوده
اول که تاپیک رو شروع کردم از چند هفته قبلش طریقه کار مینی جابها رو یاد گرفته بودم که اینجا برای دوستان با کمک دوستان دیگه آموزش دادیم (هر چند اول قصدم فقط جذب زیرمجموعه بود ولي هر كسي هم كه مي‌گفت من از قبل عضو بودم بهش كمك مي‌كرديم)
من كه تا الان از نئوباكس فقط سود گرفتم. با يوزر اولم نزديك 250 دلار و با اين يوزر بدون اينكه از خودم پولي گذاشته باشم تا الان 80 زيرمجموعه گرفتم كه دقيقا روزانه دارم طبق برنامه پيش ميرم و 12 جولاي اينجا خبر خريد 80 زيرمجموعه ديگه با سود خود نئوباكس رو به همه ميدم.
اگر نظر منو ميخواين بهتون ميگم با اين شكستا زود كم نيارين و دنبال راه هاي بهتر باشيد. (البته قصد نهايي من از كار در همه اين سايتها "فاركس" هست)
موفق باشيد

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام معین عزیز
نمیتونم بگم اون دوستمون اشتباه میگه و نه میتونم بگم شما اشتباه میگین. یجورایی حرف هر دوی شما صحیحه. rasana میگه نئوباکس بهترین سایت کلیکی جهان هست که سابقه 5 ساله این سایت اینو نشون میده. خود من حدود 3-4 سال قبل عضو سایت بودم ولی متاسفانه کسی نبود که درست راهنماییم کنه چکار باید کنم. متاسفانه بعضی دوستان وقتی راهی برای کسب درآمد پیدا می‌کنن فکر می‌کنن اگه کسی بفهمه دست زیاد میشه به اونا کمتر میرسه یا ... به هر حال...
همونطور که گفتم پروباکس از اول شروع به کارش با اینکه با قدرت شروع کرد ولی نشونه هایی از ضعف در اون دیده میشد. برای همین خیلی وقته که هر کی نظر منو درباره پروباکس رو توی وبلاگ و سایتهای دیگه و یاهو میخواد میگم اگه وقتشو داری کنار نئوباکس با پروباکس هم کار کن و درآمدش رو برای پیشرفت در نئوباکس استفاده کن.
می‌دونم شما هم حتما نئوباکس هم دارید. من از اول که این تاپیک رو ایجاد کردم دوستان شاهد هستن که فقط دارم کاری رو که خیلی از دوستان این چند ساله برای من نکردن انجام میدم. خیلیا پیغام خصوصی میزارن و راهنمایی می‌خوان که تا جاییکه بتونم راهنمایی می‌کنم و البته 99 درصد دوستانی که در این تاپیک فعال هستن و مطلب میزنن و یا سوال می‌پرسن زیرمجموعه من نیستن.من نه نماینده نئوباکس هستم و نه نفعی از کار این دوستان می‌برم که احتیاج به دروغ گفتن باشه.
اول که تاپیک رو شروع کردم از چند هفته قبلش طریقه کار مینی جابها رو یاد گرفته بودم که اینجا برای دوستان با کمک دوستان دیگه آموزش دادیم (هر چند اول قصدم فقط جذب زیرمجموعه بود ولي هر كسي هم كه مي‌گفت من از قبل عضو بودم بهش كمك مي‌كرديم)
من كه تا الان از نئوباكس فقط سود گرفتم. با يوزر اولم نزديك 250 دلار و با اين يوزر بدون اينكه از خودم پولي گذاشته باشم تا الان 80 زيرمجموعه گرفتم كه دقيقا روزانه دارم طبق برنامه پيش ميرم و 12 جولاي اينجا خبر خريد 80 زيرمجموعه ديگه با سود خود نئوباكس رو به همه ميدم.
اگر نظر منو ميخواين بهتون ميگم با اين شكستا زود كم نيارين و دنبال راه هاي بهتر باشيد. (البته قصد نهايي من از كار در همه اين سايتها "فاركس" هست)
موفق باشيد

متاسفانه منم قبلا تو نوباکس عصو شده بودم ولی بلد نبودم روش کارش را وبی خیال شدم وقتی این تایپک رادیدم متوجه خیلی چیزا شدم ممنون

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من یک سال توی نئوباکس فعالیت کردم و 80 دلار سرمایه گذاری کردم هروز روی تموم تبلیغاش کلیک کردم و کلی وقت و پهنای باند و حجم هدر دادم،آخرش با یه حساب بدون زیرمجموعه و یه بالانس -0.050$ رو به رو شدم...پشت دستمو داغ کردم دیگه سراغش نرم،حالا هرچه قدر که می خواد سود بده.
به قول یکی از دوستام سایت های اسکم غیر از نئوباکس فقط پولتو نمی دن،نئوباکس نه تنها بعد از کلی فعالیت پولتو با "کلیک نکردن Bot ها" نمیده،بلکه کلی از بغلت می خوره و وقتتو هدر میده...
:wacko:

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من هم تو پروباكس دو اكانت طلايي دارم يكيش تا 1000 تا زير مجموعه رفتم
ولي ميانگين كليكها خيلي پائين بود مجبور شدم اصلا تمديد و بازيافت نميكردم چون تمديد هم ميكردي بعد چند مدت ديگه اصلا كليك نميكردن
كلا 150 دلار ضرر كردم
180 دلار گذاشته بودم

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام معین عزیز
موفق باشيد

الان یوزر اولت فعاله یا نه یا بن شدی

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
الان یوزر اولت فعاله یا نه یا بن شدی

يوزر اولم كه ازش نزديك 250 دلار گرفتم بسته شد و تصميم داشتم ادامه ندم ولي خواستم تست كنم ببينم ميتونم دوباره مثل قبل سود بگيرم يا نه براي همين اين حسابو باز كردم. تا حالا كه بد نبوده و درآمدم تقريبا روزي يك دلاره البته رو مينيجاب زياد كار نمي‌كنم چون وقتشو ندارم. بيشتر رو زيرمجموعه دارم سرميه ميزارم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان لطفا جو منفی ندن
درسته که هر کاری توش سود و ضرر داره ولی اگه آدم اشتباهاتش رو کم کنه ضرر پایین میاد. همونطور که من در عرض 4 ماه 250 دلار گرفتم و الان هم مجددا بعد از 3-4 ماه کارمو شروع کردم و مطمئنم ضرر نمی‌کنم
امیدوارم همه دوستان موفق باشن

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
اكه خودمون تو ميني جاب كار كنيم و همينطور زيرمجموعه هامون جند درصد از درامد زير مجموعه ها ماله ما ميشه؟
دوستان حدود 300 تا زير مجموعي فيزيكي دارم كسي بخاد اجاره ميدم

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
جوابمو لطفا خواهشا فقط خصوصي بدين

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان لطفا جو منفی ندن
درسته که هر کاری توش سود و ضرر داره ولی اگه آدم اشتباهاتش رو کم کنه ضرر پایین میاد. همونطور که من در عرض 4 ماه 250 دلار گرفتم و الان هم مجددا بعد از 3-4 ماه کارمو شروع کردم و مطمئنم ضرر نمی‌کنم
امیدوارم همه دوستان موفق باشن
این جمله رو توی امضای یکی از دوستان دیدم به نظرم جالب اومد:
ﺁﻟﺒﺮﺕ ﺍﻧﻴﺸﺘﯿﻦ: ﺣﻤﺎﻗﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﯾﮏ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻓﻌﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

:)

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
این جمله رو توی امضای یکی از دوستان دیدم به نظرم جالب اومد:
ﺁﻟﺒﺮﺕ ﺍﻧﻴﺸﺘﯿﻦ: ﺣﻤﺎﻗﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﯾﮏ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻓﻌﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

:)

درسته دوست عزیز ما هم چیز متفاوتی از نئوباکس نمی‌خوایم. یک چیز کاملا معقول که قبلا هم انجام شده برای ما کافیه. نئوباکس 5 سال سوددهی برای کاربرانش داشته و فعلا داره به کارش به بهترین شکل ادامه میده
دوستانی هم که روش صحیح کار در این سایتها رو هنوز متوجه نشدن از دوستان دیگه که موفق بودن یاد بگیرن و ادامه بدن

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من همیشه بعد از چند روز کوکی های مرورگرم را پاک میکنم قبل از حدف کوکی ها همیشه برامیک عدد015 ودوعدد010 میومد از روزی که حدف کردم نمیاد قصیه چیه از شما میاد یا نه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
من همیشه بعد از چند روز کوکی های مرورگرم را پاک میکنم قبل از حدف کوکی ها همیشه برامیک عدد015 ودوعدد010 میومد از روزی که حدف کردم نمیاد قصیه چیه از شما میاد یا نه

عدد 015 و 010 کجا میومد؟
توضیح میدی ؟

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عدد 015 و 010 کجا میومد؟
توضیح میدی ؟

منطورم کلیک های ثابت تبلیعاتی هست که در طول روز میاد الان بعد از حزف کوکی ها تمام کلیک ها001سنتی هستن قبلا 015 و010 به صورت ثابت میومد

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
منطورم کلیک های ثابت تبلیعاتی هست که در طول روز میاد الان بعد از حزف کوکی ها تمام کلیک ها001سنتی هستن قبلا 015 و010 به صورت ثابت میومد

در طول روز اضافه میشه و زود حذف میشه
شما هر نیم ساعت که رفرش کنید یه سری لینک ممکنه اومده باشه ولی حذف اونها به کوکی ها ربطی نداره

neobu3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
در طول روز اضافه میشه و زود حذف میشه
شما هر نیم ساعت که رفرش کنید یه سری لینک ممکنه اومده باشه ولی حذف اونها به کوکی ها ربطی نداره

نه این من گفتم به صورت ثابت میومد منطورم اینه مثلا کلیک های من هروز ساعت هشت میان که اونا هم بصورت ثابت بودن تا کلیک نمیکردم نمیرفتن به هر حال ممنون خیلی اقایی سریع جوابمون را میدی چه خصوصی چه... من جانانه ازت تشکر میکنم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه این من گفتم به صورت ثابت میومد منطورم اینه مثلا کلیک های من هروز ساعت هشت میان که اونا هم بصورت ثابت بودن تا کلیک نمیکردم نمیرفتن به هر حال ممنون خیلی اقایی سریع جوابمون را میدی چه خصوصی چه... من جانانه ازت تشکر میکنم

به هر حال این لینکها برای منم الان نمیاد فقط دیروز یه نیم سنتی بعداز ظهر اومده بود
چاکرم داداش اگه آنلاین باشم حتما سریع جواب میدم
الان دیگه باید برم سر کار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا