• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
الان که اف شکن ها دو دیقه ای شده!
شماها با چی میرین تسک میزنین؟!!

(من قبلش با o.p.e.n v.p.n ای پی عوض میکردم...
الان دیگه این کار نمیکنه...فقط با س.ا..ک..س میشه از سد فی..ل..تر رد شد.. که اونم دردسر دادره تعویض ای پیش!)

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33

الان دیگه این کار نمیکنه...فقط با س.ا..ک..س میشه از سد فی..ل..تر رد شد.. که اونم دردسر دادره تعویض ای پیش!)

من که از https استفاده میکردم

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان من با آی پی کانادا رفتم تو پروبوکس و همینطور نئوبوکس و تسک ها و مینی جاب ها رو کامل کردم البته بعضی ها رو بلد نبودم یا اینکه نمی اومد.
اینا رو کامل کردم ولی پولی برام واریز نشد !!!!!!!!!!! چرا؟
24 ساعت بیشتر گذشته ولی هنوز پولی برام واریز نشده !!!!!
راستی چجور از چند آی پی استفاده میکنید !؟ منظورم اینه که میخواید برید قسمت تسک وی پی .. رو روشن میکنید؟

پیشنهاد میکنم فعلا با همون یک ip تسک بزنی و وسوسه نشی چون ممکنه همون کم رو هم از دست بدی و دیگه برات تسک نیاد البته اگر علت نداشتن تسک استفاده از چند ip باشد.

میگن کم بخور همیشه بخور

من تا وقتی با یک ip تسک انجام میدادم مشکلی نداشتم ولی دو سه روز بعد از اینکه از چند ip استفاده کردم دیگه تسکی برام نیامد حتی دریغ از یه دونه تسک!!!!!!!

همون آب باریکه هم خشک شد.

Last edited:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91

آره دو سه روزه وی p انا دو دقیقه بیشتر کار نمیکنن. منم با https میزنم. تغییر آی پیش هم زیاد دردسر نداره آدرس جدید رو کپی پیست میکنم از پراکسیفایر خارج میشم دوباره بازش میکنم.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
با سلام به دوستان
تسک های کازینو 22 سنتی واسه چه کشور هایی هست ؟

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان من دوباره بعد از تقريبا يكي دو ماه كار توي نئوباكس رو شروع كردم. بنظر مياد سايتي كه تسكها رو در اختيار نئوباكس قرار ميده با زدن تسكها از طريق قندشكن (ولي فقط يك كشور) مشكلي نداره ولي چون ديگه براي تسكهاي يك كشور نميصرفه زود بيدار شم من همون انگليس رو مي‌زنم كه معمولا روزي 4 تا بهم ميده.
اما روشي كه الان بكار ميبرم اينه كهكليكها و تسكها رو انجام ميدم وقتي پولم به مقدار مورد نظرم رسيد با اون زيرمجموعه اجاره مي‌كنم و...
الان بهترين روش كار در نئوباكس همين روشه و ضمنا از اونجا كه لايبرتي از دور خارج شده پس پروباكس برتري خودش رو از نئوباكس از دست داده چون از نظر امنيت و اطمينان نئوباكس 100% جلوتر از پروباكس هست.
موفق باشيد

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من دوباره بعد از تقريبا يكي دو ماه كار توي نئوباكس رو شروع كردم. بنظر مياد سايتي كه تسكها رو در اختيار نئوباكس قرار ميده با زدن تسكها از طريق قندشكن (ولي فقط يك كشور) مشكلي نداره ولي چون ديگه براي تسكهاي يك كشور نميصرفه زود بيدار شم من همون انگليس رو مي‌زنم كه معمولا روزي 4 تا بهم ميده.
اما روشي كه الان بكار ميبرم اينه كهكليكها و تسكها رو انجام ميدم وقتي پولم به مقدار مورد نظرم رسيد با اون زيرمجموعه اجاره مي‌كنم و...
الان بهترين روش كار در نئوباكس همين روشه و ضمنا از اونجا كه لايبرتي از دور خارج شده پس پروباكس برتري خودش رو از نئوباكس از دست داده چون از نظر امنيت و اطمينان نئوباكس 100% جلوتر از پروباكس هست.
موفق باشيد

شما اخرش باید پول رو برداشت کنید... تا اون لحظه برداشت کاری به حسابتون نداره ولی موقع برداشت هر لحظه امکان بستن حسابه نئوباکستون هست

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
در صورتی اکانت
نئوباکس
شما مسدود میشه که چند نفر از یک آی پی استفاده کنید (مثلا همزمان چند نفر از آی پی 199.201.122.219 استفاده کنید) ولی اگه فقط یک نفر از چند آی پی استفاده کنه مشکلی نیست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
شما اخرش باید پول رو برداشت کنید... تا اون لحظه برداشت کاری به حسابتون نداره ولی موقع برداشت هر لحظه امکان بستن حسابه نئوباکستون هست

همينطور كه مهيار عزيز گفتن نبايد از چند آي پي وارد بشيد و يا اينكه دو يوزر از يه كامپيوتر وصل بشيد
ضمنا سايت crowdflower كه ميني جابها رو در اختيارمون ميزاره خيلي حساستر از نئوباكس هست و به راحتي تشخيص ميده كه يك نفر دو آيدي داره پس فكر اين كارا رو نكنيد و كاري نكنيد كه سايت مشكوك بشه چون ديگه توضيح دادن فايده نداره

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
به جز این سایت . سایت معتبر دیگه ای هست .

دوست عزیز یک سایت دیگه کخ همپای نئوباکس داره فعالیت می کنه، سایت پروباکس هستش:

درآد روزانه من 3 دلار و 70 سنت بعد از 3 ماه کار کردن مداوم و 107 زیرمجموعه اجاره ای دارم

بهترین راههای کسب درآمد از اینترنت - قدم هشتم : بهترین استراتژی جهت افزایش درآمد در probux

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوست عزیز یک سایت دیگه کخ همپای نئوباکس داره فعالیت می کنه، سایت پروباکس هستش:

درآد روزانه من 3 دلار و 70 سنت بعد از 3 ماه کار کردن مداوم و 107 زیرمجموعه اجاره ای دارم

بهترین راههای کسب درآمد از اینترنت - قدم هشتم : بهترین استراتژی جهت افزایش درآمد در probux

دوست عزيز فكر مي‌كنم در محاسبه اشتباه كردي كه دوستان رو به غلط مي‌ندازه. ميانگين هر زيرمجموعه در بهترين حالت در پروباكس بيشتر از 1.5 سنت در روز نيست و اگه همين بهترين حالت رو حساب كنيم براي 107 زيرمجموعه ميشه يك دلار و 6 سنت در روز.
ضمن اينكه پروباكس اين از يكي دو ماه پيش كاراش مشكوك شده به حدي كه بعضي جاها شايعه اسكم شدنش بود(البته هنوز پرداخت داره)
به هر حال هيچ كدوم اين سايتها در حد نئوباكس مطمئن نيستن

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزيز فكر مي‌كنم در محاسبه اشتباه كردي كه دوستان رو به غلط مي‌ندازه. ميانگين هر زيرمجموعه در بهترين حالت در پروباكس بيشتر از 1.5 سنت در روز نيست و اگه همين بهترين حالت رو حساب كنيم براي 107 زيرمجموعه ميشه يك دلار و 6 سنت در روز.
ضمن اينكه پروباكس اين از يكي دو ماه پيش كاراش مشكوك شده به حدي كه بعضي جاها شايعه اسكم شدنش بود(البته هنوز پرداخت داره)
به هر حال هيچ كدوم اين سايتها در حد نئوباكس مطمئن نيستن

دوست عزیز و گرامی، من همزمان مینی جاب هم انجام میدم، در ضمن من زیرمجموعه مستقیم هم دارم
من هم قبول دارم پادشاه پی تی سی های جهان: نئوباکسه و در اون هم دارم فعالیت می کنم، درآمد پروباکس رو دارم خرج نئوباکس می کنم و باهاش دارم زیرمجموعه می گیرم، همزمان با دو تا کار کنی، خیلی بهتره دوست عزیز

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
قصد داشتم با ادمين صحبت كنم تا اسم اين تاپيك رو كه قبلا با توجه به كار در ميني حابها تعيين كرده بودم عوض كنم ولي اين چند روز كه فكر كردم و طبق محاسباتم همين اسم خيلي مناسب هست چون بازم ميشه به همون رقم ها رسيد
فقط نكات مهم:
سعي كنيد همه كليكهاي خودتون رو بزنيد (هر چند كم ارزش هستن) چون هر چي فعاليت شما بيشتر باشه زيرمجموعه هاي اجاره اي بهتر براتون كار مي‌كنن.
من ديشب ركورد هر زيرمجموعه 2 سنت رو شكستم :p

Last edited:

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز میشه یه عکس از زیرمجموعه های اجاره ایتون بذارید؟؟؟

میگن شنیدن کی بود مانند دیدن :D

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوست عزیز میشه یه عکس از زیرمجموعه های اجاره ایتون بذارید؟؟؟

میگن شنیدن کی بود مانند دیدن :D

من اين چند وقت داشتم فقط كليك ميزدم و ميني‌جاب تا به يه حدي برسونم يدفه تعداد بالا زيرمجموعه بگيرم كه چند روز پيش 80 تا گرفتم دو روزه اول 160 و 162 تا كليك زدن برام يعني تقريبا 2 كليك هر كدوم
اينم عكسش (براي امروز تا حالا كه عكس گرفتم و ساعت يكربع به 11 هست 60 تا كليك بود)

neobux.jpg

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
با اين وضعيت كه گفتم و مقدار كليكي كه دارم سعي مي‌كنم دوستان رو كه در نئوباكس در حال فعاليت هستن طوري راهنمايي كنم كه همزمان با هم به سود خوبي برسيم
خوشبختانه دوستان توي اين سايت منو ميشناسن و اينم ميدونن زياد دنبال زيرمجموعه گرفتن از بين دوستان ايراني نيستم. پس هر كسي سوالي داشت همينجا بگه تا جواب بدم
در حال حاضر طبق برنامه اي كه ريختم با اين وضعيت كليكها من تا 26 جولاي حدود 48 دلار فقط از 80 زيرمجموعه دارم كه 16 دلار بابت تمديد 80 زيرمجموعه ميره كه ميمونه 32 دلار بنابراين طبق محاسباتم مي‌تونم حدود 10 جولاي 100 زيرمجموعه اضافه كنم. البته همونطور كه گفتم دارم فقط درآمد زیرمجموعه ها رو میگم. من روزانه 32 سنت درآمد از مینی جابهای انگلیس هم دارم که خودش حدود 9 دلار و نیم در ماه هست یعنی با احتساب این مبلغ ممکنه بتونم تا 26 جولای 100 زیرمجموعه دیگه هم اضافه کنم
ضمنا توجه داشته باشین که من هم مثل اکثر دوستان عضو استاندارد هستم و عضو استاندارد فقط می‌تونه تا 300 زیرمجموعه اجاره کنه ولی اگه میانگین زیرمجموعه ها حتی 1.5 سنت در روز باشه اگر 300 زیرمجموعه داشته باشین این یعنی ماهیانه 135 دلار که البته 60 دلار بابت تمدید کسر میشه و باقیمانده 75 دلار هست که میشه برای سرمایه گذاری در یواینوست و ... استفاده کرد
البته نمیدونم بابت هر کلیک زیرمجموعه ها چه مقدار به ما تعلق میگیره که این به مرور مشخص میشه ولی مطمئنا سود این کار از سایتهای ایرانی بیشتره
موفق باشید

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان می‌خوام آمارهایی که قبلا دادم اصلاح کنم
درآمد هر زیرمجموعه اجاره‌ای در نئوباکس برای اعضای استاندارد نیم سنت هست که حالا من اگه بخوام با تعداد زیرمجموعه خودم که فعلا 80 تا هست براتون حساب کنم در یک ماه با آماری که زیرمجموعه هام تا حالا دارن (حدود 2 کلیک در روز) میشه 24 دلار در ماه که 16 دلار بابت تمدید استفاده میشه و با 8 دلار باقیمانده بعلاوه درآمد مینی جابها می‌تونم همون موقع 80 زیرمجموعه دیگه بگیرم.
اگه همین مقدارشم با درآمد سایتهای ایرانی مقایسه کنیم من هیچ سایتی رو سراغ ندارم که در ماه اول با 80 زیرمجموعه بعد از تمدید 8 دلار (معادل حدود 26 هزار تومان) بهم بده.
به هر حال خواستم فقط آمار قبلی رو توی این پست اصلاح کنم
موفق باشید

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
پادشاه سایت های کلیکی جهان: نئوباکس

خیلی از کار کردن با این سیستم راضی ام، به فروم سایت نئوباکس یه سر بزنید و خواهید فهمید چه آدمهایی با این سیستم به آرزوهاشون رسیدن و دارن با اینترنت پول میسازن
البته این مسیر سختی های خودش رو داره و پول مفتی وجود نداره
فقط باید صبور و پشتکار باشین
جدا از بحث مینی جاب ها که دوستمون معرفی کرد، با اجاره زیرمجموعه ها هم می توان به درآمد حداقل ماهی 1500000 تومان بعد از یکسال کار کردن رسید، و بعد از این یک ماه کار خیلی راحته، این سیستم مث هل دادنه ماشینه
و خیلی ها تو همون هل دادن اول کم میارن
خواهشاً برای 3 روز ثبت نام نکنید
این سیستم حداقل یک سال کار و روزانه 10 دقیقه وقت میخواد
مطمئناً ارزش داره
e-earn.loxblog.com

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام
پادشاه سایت های کلیکی جهان: نئوباکس

خیلی از کار کردن با این سیستم راضی ام، به فروم سایت نئوباکس یه سر بزنید و خواهید فهمید چه آدمهایی با این سیستم به آرزوهاشون رسیدن و دارن با اینترنت پول میسازن
البته این مسیر سختی های خودش رو داره و پول مفتی وجود نداره
فقط باید صبور و پشتکار باشین
جدا از بحث مینی جاب ها که دوستمون معرفی کرد، با اجاره زیرمجموعه ها هم می توان به درآمد حداقل ماهی 1500000 تومان بعد از یکسال کار کردن رسید، و بعد از این یک ماه کار خیلی راحته، این سیستم مث هل دادنه ماشینه
و خیلی ها تو همون هل دادن اول کم میارن
خواهشاً برای 3 روز ثبت نام نکنید
این سیستم حداقل یک سال کار و روزانه 10 دقیقه وقت میخواد
مطمئناً ارزش داره
e-earn.loxblog.com

نه دوست من از این خبرا نیست شما اگه به فرومش سر بزنی میبینی که همه ناراضین و AVG های اکثریت زیر مقدار سوددهیست و تو ضرررن.

من خودم تو پروباکس که از لحاظ میانگین خیلی بهتر از نءو بود فعالیت داشتم (6ماه) با عضویت گلدن و 1000 تا زیرمجموعه اجاره ای ولش کردم. از بس که بعد یه مدت میانگینش مزخرف شده بود و روزی 5 6 دلار ضرر میدادم.

اینو گفتم تا اونایی که میان نوشته شما رو میخونن جو نگیرتشون و درهای خوشبختی رو روبه روی خودشون گشوده نبینن.(مثل خودم 6 ماه پیش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا