تسکها رو با یک IP میزنید یا چند IP ؟؟؟
چند IP
تسکها رو با یک IP میزنید یا چند IP ؟؟؟
UInvest مخفف Ukraine Invest هست كه اول این سایت فقط در این کشور فعالیت داشت ولی چند سالی است که به صورت بین المللی فعالیت می کنه. مکان اصلی یواینوست در اوکراین هست و یک دفتر دایمی هم در آمریکا داره که در زمینه آموزش و پشتیبانی به سرمایه گذاران فعال هستند.
شرکت یواینوست با بهره گیری از کارشناسان و ویزوتورهایش پروژه های مختلفی از سراسر جهان را به کاربران خود معرفی می کند و کابران هم با خرید سهام یا اوراق مشارکت این شرکت ها از سود سهام برخوردار می شوند و شرکت هم ۱۰ درصد سود شما را به عنوان حق الزحمه می گیرد. مثلا فرض کنید یک شرکت پیمانکار می خواد یک کارخانه تولید استیل در ترکیه و یا ایران احداث کنه و بعد از برآورد مبلغ،قیمت و تعداد هر سهم یا اوراق مشارکت را اعلام می کنه و شرکت یواینوست به عنوان واسطه مسئول فروش این اوراق به کاربران می شه. سهام هايي كه معرفي ميشه بين 10 تا 20 درصد سود ماهيانه داره و ضمنا ميتونيد سهام رو پس از خريد وقتي قيمتش بالا رفت بفروشيد كه البته اينجوري سود ماهيانه به شما تعلق نميگيره.
اين مشخصات امروز برام ارسال شده كه در مورد يك سهام جديده كه در اين سايت عرضه شده:
Region of Business: Russia, Central Federal District
Business: Recreation Complex
Period of business activity: 14 year
Funds required: $3,588,000
Monthly earnings: $631,800
مشاهده پیوست 334428
یکی از دوستان در مورد ریسک کار تو این سایت و کلا نحوه کارش یه توضیح بده ممنون میشم
ایا برا شروع حتما باید پول بزاری؟
من دیروز از نئو برداشت کردم مشکلی نبود ولی من همیشه با آی پی ایران وارد حسابم میشم بعد برای تسک زدن تغییر آیپی میدم و دوباره با آی پی ایران خارج میشم تا حالا هم بیشتر از یک اکانت نساختم
مشاهده پیوست 340514
سلام دوستان
من خودم از کسایی بودم که اقلا دوبار در نئوباکس عضو شده بودم و چون دیدم کلیکهای کم ارزشی میده بیخیالش شدم و سایت هم چون کار نمیکردم حسابم رو بسته بود
اما روش جدیدی هست که من از ماه گذشته شروع کردم و درآمد خوبی هم داره
لزوما نیازی نیست زیرمجموعه بگیرید و آپدیت کنید و یا هزینه ای کنید.
فقط با کار در قسمت مینی جاب شما به راحتی میتونید روزانه بین 2تا 4 دلار بگیرین به شرطی که با روشی که به شما میگم عمل کنید.
دوستانی که علاقه مند به کار در این سایت هستن بعد از عضویت یوزر خودشون رو برام ارسال کنن تا به طور کامل راهنمایی بشن.
آیدی یاهوی من هست: ezoj135
اینم لینک عضویت:
مشاهده پیوست 304219
موفق باشید
درودمن تازه میخوام در نپو باکس عضو بشم از کجا و چگونه باید شروع کنم؟
صندوقتون پرهدرود
با این لینکی که من میدم عضو بشید و پیغام خصوصی بدید در خدمت هستم :
NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen
اگه میشه یکی از دوستان یه اموزش در مورد این تسک ها بگه این ها چی هستن و چه جوری ازش پول در بیاریم.لطفا درمورد نحو تسک ها بگید چه جوری باید پول در بیاریم ازشون
مثه اینکه هم پروباکس هم نئوباکس تسک های کازینوشونو ورداشتن!
شاید مشکل از خود crowdflowe باشه که ریست نشده
مثه اینکه هم پروباکس هم نئوباکس تسک های کازینوشونو ورداشتن!