irancelltopup
کاربر تازه وارد
روش خوبیه ظاهرا ...
منم ثبت نام می کنم و این روش رو تست می کنم ...
امیدوارم خوب جواب بده
منم ثبت نام می کنم و این روش رو تست می کنم ...
امیدوارم خوب جواب بده
سعید جان درست میگه باید توی سرمایه گذاری این مبلغ دقت کنی اونم در محیط مجازی.
همونطور که علی جان گفتن بهترین راه سرمایه گذاری در UInvest هست که میتونید برای راهنمایی بیشتر در این مورد به من پیغام خصوصی بدید.
موفق باشید
یه توضیح در این مورد میدی چی هست چیکار باید کرد و درصد ریسک و...
خوب و مطمئن باشه 2000 تا میزارم
UInvest مخفف Ukraine Invest هست كه اول این سایت فقط در این کشور فعالیت داشت ولی چند سالی است که به صورت بین المللی فعالیت می کنه. مکان اصلی یواینوست در اوکراین هست و یک دفتر دایمی هم در آمریکا داره که در زمینه آموزش و پشتیبانی به سرمایه گذاران فعال هستند.
شرکت یواینوست با بهره گیری از کارشناسان و ویزوتورهایش پروژه های مختلفی از سراسر جهان را به کاربران خود معرفی می کند و کابران هم با خرید سهام یا اوراق مشارکت این شرکت ها از سود سهام برخوردار می شوند و شرکت هم ۱۰ درصد سود شما را به عنوان حق الزحمه می گیرد. مثلا فرض کنید یک شرکت پیمانکار می خواد یک کارخانه تولید استیل در ترکیه و یا ایران احداث کنه و بعد از برآورد مبلغ،قیمت و تعداد هر سهم یا اوراق مشارکت را اعلام می کنه و شرکت یواینوست به عنوان واسطه مسئول فروش این اوراق به کاربران می شه. سهام هايي كه معرفي ميشه بين 10 تا 20 درصد سود ماهيانه داره و ضمنا ميتونيد سهام رو پس از خريد وقتي قيمتش بالا رفت بفروشيد كه البته اينجوري سود ماهيانه به شما تعلق نميگيره.
اين مشخصات امروز برام ارسال شده كه در مورد يك سهام جديده كه در اين سايت عرضه شده:
Region of Business: Russia, Central Federal District
Business: Recreation Complex
Period of business activity: 14 year
Funds required: $3,588,000
Monthly earnings: $631,800
مشاهده پیوست 334428
حساب من هم همینجوریه!!! توی پرو تسک رو کامل میکنم هیچی نمیده!سلام دوستان
من با چیز پی ان تسک های پرو رو انجام میدم اما به حسابم پولشو واریز نمیکنه،یه اکانت دیگه هم ساختم با چیز پی ان باز تسکو انجام دادم ولی باز هیچی به حسابم واریز نکرد!کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟![]()
حساب من هم همینجوریه!!! توی پرو تسک رو کامل میکنم هیچی نمیده!
ولی توی نئو مشکلی نیست و بلافاصله مبلغ اضافه میشه...
پرو خیلی داره موارد مشکوکیش زیاد میشه!
نصف کردم مبلغ تسک ها...کم شدن تبلیغاتش...و اگه اینم که مبلغ تسک رو اضافه نمیکنه مشکل افراد بیشتری باشه دیگه واقعا باید احتیاط کرد برای سرمایه گذاشتن توش...
باید حساب لیبرتی باز کنم ؟
مراحل ثبت نام رو میتونید بگید؟
مرسی
من موندم شما چه جوری با چیز پی ان اینا هم چنان تسک میزنین
من که هم تو نئو هم تو پرو اکانت های جدید ساختم و باز تسک زدم ولی سریع حسابمو بستن ! حساب های اولم رو هم که اصلا تسک نمیاره برام
منم اين مشكل رو دارم پسر خوببنظرم دوستان ديگه هي يوزر جديد ميسازن!!!
اگه قضيه چيز ديگه اي هست لطفا يكي توضيح بده
نمیدونم! شاید چون من از hma اصلا واسه تسک زدن استفاده نکردم... و از همون جایی که قبلا چیز چی آن میخریدم با همون تسک میزدم...من موندم شما چه جوری با چیز پی ان اینا هم چنان تسک میزنین
من که هم تو نئو هم تو پرو اکانت های جدید ساختم و باز تسک زدم ولی سریع حسابمو بستن ! حساب های اولم رو هم که اصلا تسک نمیاره برام
نمیدونم! شاید چون من از hma اصلا واسه تسک زدن استفاده نکردم... و از همون جایی که قبلا چیز چی آن میخریدم با همون تسک میزدم...
هوم؟!!
خوش به حالتونواسه من میاد!
خوش به حالتون
واسه 99 نیم % بچه ها نمیاد...
من نمیدونم این نیم% قضیش چیه موندم![]()
باید اکانت ججدید بسازید عزیزان هیستوری رو هم کامل پاک کنید
به نظر من ممکنه بخاطر استفاده از IP چند کشور است من حدود یک هفته ای است که تسکها رو انجام میدم و تا الان مشکلی برام پیش نیومده چون فقط از IP یک کشور استفاده میکنم نه چند کشور
به هر حال سایتهای سوروی و آفر به مکان کاربر حساسیت دارند و اگر از چند آی پی کشور مختلف استفاده کنید دچار مشکل می شوید یکبار چند روزی فقط با آی پی یک کشور امتحان کنید ببینید بازم هم تسکها غیرفعال میشه یا نه اگر نشد که مشکل از همین تغییر آی پی زیاد شماست.
تسک کازینو برای امریکا ساعت چند میان --
نمیدونم آی پی من مال uk هست
هر کی میدونه بگه شاید بعدا به درد منم بخوره