• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
دادا راهنمایی کامل و کجا میتونم ازت یاد بگیرم؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سعید جان درست میگه باید توی سرمایه گذاری این مبلغ دقت کنی اونم در محیط مجازی.
همونطور که علی جان گفتن بهترین راه سرمایه گذاری در UInvest‌ هست که می‌تونید برای راهنمایی بیشتر در این مورد به من پیغام خصوصی بدید.
موفق باشید

یه توضیح در این مورد میدی چی هست چیکار باید کرد و درصد ریسک و...
خوب و مطمئن باشه 2000 تا میزارم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
یه توضیح در این مورد میدی چی هست چیکار باید کرد و درصد ریسک و...
خوب و مطمئن باشه 2000 تا میزارم

UInvest مخفف Ukraine Invest هست كه اول این سایت فقط در این کشور فعالیت داشت ولی چند سالی است که به صورت بین المللی فعالیت می کنه. مکان اصلی یواینوست در اوکراین هست و یک دفتر دایمی هم در آمریکا داره که در زمینه آموزش و پشتیبانی به سرمایه گذاران فعال هستند.
شرکت یواینوست با بهره گیری از کارشناسان و ویزوتورهایش پروژه های مختلفی از سراسر جهان را به کاربران خود معرفی می کند و کابران هم با خرید سهام یا اوراق مشارکت این شرکت ها از سود سهام برخوردار می شوند و شرکت هم ۱۰ درصد سود شما را به عنوان حق الزحمه می گیرد. مثلا فرض کنید یک شرکت پیمانکار می خواد یک کارخانه تولید استیل در ترکیه و یا ایران احداث کنه و بعد از برآورد مبلغ،قیمت و تعداد هر سهم یا اوراق مشارکت را اعلام می کنه و شرکت یواینوست به عنوان واسطه مسئول فروش این اوراق به کاربران می شه. سهام هايي كه معرفي ميشه بين 10 تا 20 درصد سود ماهيانه داره و ضمنا مي‌تونيد سهام رو پس از خريد وقتي قيمتش بالا رفت بفروشيد كه البته اينجوري سود ماهيانه به شما تعلق نمي‌گيره.
اين مشخصات امروز برام ارسال شده كه در مورد يك سهام جديده كه در اين سايت عرضه شده:
Region of Business: Russia, Central Federal District
Business: Recreation Complex
Period of business activity: 14 year
Funds required: $3,588,000
Monthly earnings: $631,800

main_logo.png

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
UInvest مخفف Ukraine Invest هست كه اول این سایت فقط در این کشور فعالیت داشت ولی چند سالی است که به صورت بین المللی فعالیت می کنه. مکان اصلی یواینوست در اوکراین هست و یک دفتر دایمی هم در آمریکا داره که در زمینه آموزش و پشتیبانی به سرمایه گذاران فعال هستند.
شرکت یواینوست با بهره گیری از کارشناسان و ویزوتورهایش پروژه های مختلفی از سراسر جهان را به کاربران خود معرفی می کند و کابران هم با خرید سهام یا اوراق مشارکت این شرکت ها از سود سهام برخوردار می شوند و شرکت هم ۱۰ درصد سود شما را به عنوان حق الزحمه می گیرد. مثلا فرض کنید یک شرکت پیمانکار می خواد یک کارخانه تولید استیل در ترکیه و یا ایران احداث کنه و بعد از برآورد مبلغ،قیمت و تعداد هر سهم یا اوراق مشارکت را اعلام می کنه و شرکت یواینوست به عنوان واسطه مسئول فروش این اوراق به کاربران می شه. سهام هايي كه معرفي ميشه بين 10 تا 20 درصد سود ماهيانه داره و ضمنا مي‌تونيد سهام رو پس از خريد وقتي قيمتش بالا رفت بفروشيد كه البته اينجوري سود ماهيانه به شما تعلق نمي‌گيره.
اين مشخصات امروز برام ارسال شده كه در مورد يك سهام جديده كه در اين سايت عرضه شده:
Region of Business: Russia, Central Federal District
Business: Recreation Complex
Period of business activity: 14 year
Funds required: $3,588,000
Monthly earnings: $631,800

مشاهده پیوست 334428

باید حساب لیبرتی باز کنم ؟
مراحل ثبت نام رو میتونید بگید؟
مرسی

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز اگه کلا با حساب لیبرتی و غیره اشنایی نداری بهتره دست نگه داری
این سایت هم ریسک خودشو داره و ریسکش هم زیاده . به خصوص برای 2000 دلار سرمایه گذاری
خیلی از دوستان رو میشناسم بیش از 5000 دلار تا الان سرمایه دارن تو این سایت و درامدی بیش از 1000 دلار در ماه دارند
کاربرانی رو سراغ دارم بیش از 5000 دلار ماهانه درامد دارند البته با سرمایه گذاری های بیشتر
اگه دنبال اموزش جامع و تصویری هستین میتونم راهنمایتون کنم.فقط حواستون باشه این کار ریسک خودشو داره
امکان داره شما همین امروز بعد سرمایه گذاری پولتون رو از دست بدین امکان هم داره چند برابر این سرمایه گذاریتون رو برداشت کنید
در هر حال اگه خواستین میتونیم تو یاهو بیشتر صحبت کنیم
[email protected]

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان
من با چیز پی ان تسک های پرو رو انجام میدم اما به حسابم پولشو واریز نمیکنه،یه اکانت دیگه هم ساختم با چیز پی ان باز تسکو انجام دادم ولی باز هیچی به حسابم واریز نکرد!کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟:(:(
حساب من هم همینجوریه!!! توی پرو تسک رو کامل میکنم هیچی نمیده!
ولی توی نئو مشکلی نیست و بلافاصله مبلغ اضافه میشه...
پرو خیلی داره موارد مشکوکیش زیاد میشه!
نصف کردم مبلغ تسک ها...کم شدن تبلیغاتش...و اگه اینم که مبلغ تسک رو اضافه نمیکنه مشکل افراد بیشتری باشه دیگه واقعا باید احتیاط کرد برای سرمایه گذاشتن توش...

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
حساب من هم همینجوریه!!! توی پرو تسک رو کامل میکنم هیچی نمیده!
ولی توی نئو مشکلی نیست و بلافاصله مبلغ اضافه میشه...
پرو خیلی داره موارد مشکوکیش زیاد میشه!
نصف کردم مبلغ تسک ها...کم شدن تبلیغاتش...و اگه اینم که مبلغ تسک رو اضافه نمیکنه مشکل افراد بیشتری باشه دیگه واقعا باید احتیاط کرد برای سرمایه گذاشتن توش...

من موندم شما چه جوری با چیز پی ان اینا هم چنان تسک میزنین
من که هم تو نئو هم تو پرو اکانت های جدید ساختم و باز تسک زدم ولی سریع حسابمو بستن ! حساب های اولم رو هم که اصلا تسک نمیاره برام

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
باید حساب لیبرتی باز کنم ؟
مراحل ثبت نام رو میتونید بگید؟
مرسی

همينطور كه دوستان هم گفتن كلا سرمايه گذاري در هر كاري ريسك خودشو داره. شما حتي اگه بخواين در كاري در همين ايران هم سرمايه گذاري كنين بايد ريسكهاي اونو قبول كنيد.
در مورد لايبرتي هم اولا سايتش فيلتر هست ولي كلا لايبرتي از سايتهايي هست كه با ايران مشكلي نداره. لينك زير لينك آموزش هست
آموزش تصویری ثبت نام در لیبرتی ریزرو - ازی شاپ
اينم لينك سايت لايبرتي

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
من که هم تو نئو هم تو پرو اکانت های جدید ساختم و باز تسک زدم ولی سریع حسابمو بستن ! حساب های اولم رو هم که اصلا تسک نمیاره برام

منم اين مشكل رو دارم پسر خوب :( بنظرم دوستان ديگه هي يوزر جديد ميسازن!!!
اگه قضيه چيز ديگه اي هست لطفا يكي توضيح بده

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
نمیدونم! شاید چون من از hma اصلا واسه تسک زدن استفاده نکردم... و از همون جایی که قبلا چیز چی آن میخریدم با همون تسک میزدم...
هوم؟!!

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نمیدونم! شاید چون من از hma اصلا واسه تسک زدن استفاده نکردم... و از همون جایی که قبلا چیز چی آن میخریدم با همون تسک میزدم...
هوم؟!!

من كه از فلفل شكناي ديگه هم استفاده كردم جواب نداد!!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
باید اکانت ججدید بسازید عزیزان هیستوری رو هم کامل پاک کنید

به نظر من ممکنه بخاطر استفاده از IP چند کشور است من حدود یک هفته ای است که تسکها رو انجام میدم و تا الان مشکلی برام پیش نیومده چون فقط از IP یک کشور استفاده میکنم نه چند کشور

به هر حال سایتهای سوروی و آفر به مکان کاربر حساسیت دارند و اگر از چند آی پی کشور مختلف استفاده کنید دچار مشکل می شوید یکبار چند روزی فقط با آی پی یک کشور امتحان کنید ببینید بازم هم تسکها غیرفعال میشه یا نه اگر نشد که مشکل از همین تغییر آی پی زیاد شماست.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
به نظر من ممکنه بخاطر استفاده از IP چند کشور است من حدود یک هفته ای است که تسکها رو انجام میدم و تا الان مشکلی برام پیش نیومده چون فقط از IP یک کشور استفاده میکنم نه چند کشور

به هر حال سایتهای سوروی و آفر به مکان کاربر حساسیت دارند و اگر از چند آی پی کشور مختلف استفاده کنید دچار مشکل می شوید یکبار چند روزی فقط با آی پی یک کشور امتحان کنید ببینید بازم هم تسکها غیرفعال میشه یا نه اگر نشد که مشکل از همین تغییر آی پی زیاد شماست.

تسک کازینو برای امریکا ساعت چند میان --

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نمیدونم آی پی من مال uk هست

هر کی میدونه بگه شاید بعدا به درد منم بخوره

اگه اينجوري باشه و فقط بتونيم مينيجابهاي يك كشور و انجام بديم من ترجيح ميدم ميني‌جابهاي سوئد، نروژ يا انگليس رو انجام بدم چون ترتيب بيشترين درآمد از ميني‌جابها به همين ترتيبه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا