• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
اگه اينجوري باشه و فقط بتونيم مينيجابهاي يك كشور و انجام بديم من ترجيح ميدم ميني‌جابهاي سوئد، نروژ يا انگليس رو انجام بدم چون ترتيب بيشترين درآمد از ميني‌جابها به همين ترتيبه

یعنی حتی از آمریکا هم بیشتره؟

مطمئنید که سوئد از همه بیشتره؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
یعنی حتی از آمریکا هم بیشتره؟

مطمئنید که سوئد از همه بیشتره؟

تسک های کازینو سوئد پنج تا بیس سنتی هستش که میانگین میشه سه تاشو انجام داد میشه روزی حدود شصت سنت

اگه از ای پیه فقط یه کشور استفاده کنیم درامد به زیره یک دلار میرسه

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
تسک های کازینو سوئد پنج تا بیس سنتی هستش که میانگین میشه سه تاشو انجام داد میشه روزی حدود شصت سنت

اگه از ای پیه فقط یه کشور استفاده کنیم درامد به زیره یک دلار میرسه

سلام سوید تسکاش ساعت چند میاد --

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دوستان یه کمکی کنید
بنده قبلا یه اکانت نئوباکس داشتم که مقداری پول توش بود و پولو بیرون کشیدم ولی دیگه تسک نمیداد.
بعدش که اینطور شد دیگه از سیستمم تا دو روز اکانت قبلی رو باز نکردم تا بتونم یه اکانت جدید بسازم.
تو این حساب جدیده 20 دلار پول بوده امروز که رفتم حسابمو باز کنم زده حساب شما بن شده بدلیل استفاده بیش از دو اکانت از یک کامپیوتر
دوستان راهی برای باز کردن اکانت هست؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام
دوستان یه کمکی کنید
بنده قبلا یه اکانت نئوباکس داشتم که مقداری پول توش بود و پولو بیرون کشیدم ولی دیگه تسک نمیداد.
بعدش که اینطور شد دیگه از سیستمم تا دو روز اکانت قبلی رو باز نکردم تا بتونم یه اکانت جدید بسازم.
تو این حساب جدیده 20 دلار پول بوده امروز که رفتم حسابمو باز کنم زده حساب شما بن شده بدلیل استفاده بیش از دو اکانت از یک کامپیوتر
دوستان راهی برای باز کردن اکانت هست؟

شما اطلاعاته مرورگرتو پاک کردی؟ مودم رو ریست کرده؟ یا با همون ای پی یه اکانته دیگه باز کردی؟ شما از چه چیز پی انی استفاده کردی؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من به یه مشکل خوردم با نئوباکس ! هروقت میخوام درخواست واریز بدم همه مراحل طی میشه ولی تو مرحله اخرکه باید پولو واریز کنه یهو صفحه اول سایت باز میشه و پولی واریز نمیشه دوباره بلافاصله که میخوام درخواست واریز بدم با این پیام مواجه میشم

There are too many cashout requests right now!

Please try again later.​

دوسه روزی هست اینطوریه

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
اره من هم همين مشكل رو داشتم از hma استفاده نكردي؟
من بالاخره نتونستم كاري كنم

دوستان من به یه مشکل خوردم با نئوباکس ! هروقت میخوام درخواست واریز بدم همه مراحل طی میشه ولی تو مرحله اخرکه باید پولو واریز کنه یهو صفحه اول سایت باز میشه و پولی واریز نمیشه دوباره بلافاصله که میخوام درخواست واریز بدم با این پیام مواجه میشم

There are too many cashout requests right now!

Please try again later.​

دوسه روزی هست اینطوریه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اگه اینجوریه که ممکنه موقع برداشت حال اونایی که یا چیز چی ان تسک زدن رو بگیره که من الان یه 2 دلار به حساب وریفای نشده ام درخواست بدم تا مطمئن بشم..؟؟؟ :wacko:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اگه اینجوریه که ممکنه موقع برداشت حال اونایی که یا چیز چی ان تسک زدن رو بگیره که من الان یه 2 دلار به حساب وریفای نشده ام درخواست بدم تا مطمئن بشم..؟؟؟ :wacko:

اره دیگه قشنگ دو سه روز مشغولت میکنه هی موجودیتو میبری بالا اخرش یهو حسابتو می بنده!
همون دو دلار رو درخواست بده شما

Cinema24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان دقیقا کار این نیوباکس چی هست و کاربرهایی که عضو میشن باید چه کار کنن؟
و از چه طریق پولی که بدست میارید رو میتونید بگیرید؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان حساب من دوباره تو نئوباکس بسته شد

این بار از hma استفاده نکردم و از چیز پی انه دیگه ای استفاده کردم و دوباره حسابم بسته شد!
دوستانی که فقط از یه ای پی استفاده کردن(مثلا فقط سوئد) تونستن برداشت کنن ؟ حسابشون مشکلی براش پیش نیومد؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
من دیروز از نئو برداشت کردم مشکلی نبود ولی من همیشه با آی پی ایران وارد حسابم میشم بعد برای تسک زدن تغییر آیپی میدم و دوباره با آی پی ایران خارج میشم تا حالا هم بیشتر از یک اکانت نساختم
payza neo.PNG

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33

نئوباکس با بقیه سایتها فرق میکنه اگر یکبار حسابت مسدود شد دیگه باید تا دو سه ماه بی خیال نئوباکس بشی چون اگر 1000 تا حسابم با آی پی های مختلف بسازی بازم شناسایی میشی و حساب جدیدت رو مسدود میکنه مگر اینکه کلا سیستمت رو عوض کنی. نمیدونم چه جوری میفهمه

اون اوایلی که تازه با اینجور سایتها آشنا شده بودم اشتباهی 2 تا حساب باز کرده بودم(اولی رو فراموش کرده بودم) که حسابم رو مسدود کرد بعد از اون هر چی حساب جدید باز می کردم سریعا اونا هم مسدود میشد تا اینکه دو سه ماهی کلا بی خیالش شدم و اصلا طرف نئوباکس نرفتم بعد از دو سه دوباره امتحان کردم ایندفعه حسابم رو مسدود نکرد

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
من دیروز از نئو برداشت کردم مشکلی نبود ولی من همیشه با آی پی ایران وارد حسابم میشم بعد برای تسک زدن تغییر آیپی میدم و دوباره با آی پی ایران خارج میشم تا حالا هم بیشتر از یک اکانت نساختم
[

تسکها رو با یک IP میزنید یا چند IP ؟؟؟

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23

نئوباکس با بقیه سایتها فرق میکنه اگر یکبار حسابت مسدود شد دیگه باید تا دو سه ماه بی خیال نئوباکس بشی چون اگر 1000 تا حسابم با آی پی های مختلف بسازی بازم شناسایی میشی و حساب جدیدت رو مسدود میکنه مگر اینکه کلا سیستمت رو عوض کنی. نمیدونم چه جوری میفهمه

اون اوایلی که تازه با اینجور سایتها آشنا شده بودم اشتباهی 2 تا حساب باز کرده بودم(اولی رو فراموش کرده بودم) که حسابم رو مسدود کرد بعد از اون هر چی حساب جدید باز می کردم سریعا اونا هم مسدود میشد تا اینکه دو سه ماهی کلا بی خیالش شدم و اصلا طرف نئوباکس نرفتم بعد از دو سه دوباره امتحان کردم ایندفعه حسابم رو مسدود نکرد

دوست عزیز بستگی به خودتون داره.
اینطور هم نیست که تا دو سه ماه بیخیال بشی
به پست قبلی بنده نیگاه کنید میبینید که دو روز پیش ساب بنده ساسپند شده ولی مکاتبه ای که باهاشون کردم قبول کردن حسابمو باز کنن.
و خبر خوش اینه که حسابم باز شده و پول توش هم تغییر نکرده.

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز بستگی به خودتون داره.
اینطور هم نیست که تا دو سه ماه بیخیال بشی
به پست قبلی بنده نیگاه کنید میبینید که دو روز پیش ساب بنده ساسپند شده ولی مکاتبه ای که باهاشون کردم قبول کردن حسابمو باز کنن.
و خبر خوش اینه که حسابم باز شده و پول توش هم تغییر نکرده.

خب اگر از طریق مکاتبه حساب رو باز کنند قضیه فرق میکنه ولی اگر کسی بخواد همینجوری هی حساب باز کنه فورا مسدود میشه نئوباکس قدرت شناسایی بالایی دارد نسبت به بقیه سایتها

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
خب اگر از طریق مکاتبه حساب رو باز کنند قضیه فرق میکنه ولی اگر کسی بخواد همینجوری هی حساب باز کنه فورا مسدود میشه نئوباکس قدرت شناسایی بالایی دارد نسبت به بقیه سایتها

اون که 100%

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا