• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منم تو پروباکس گلدن دارم با 500 تا زیرمجموعه اجاره ای . روزی 3 تا 4 دلار سودمه . البته میانگینم خیلی پایینه (1.3 تا 1.4 ) با بازیافتم درست نمیشه.

کلا تو پی تی سی ریسایکل فایده نداره چون همه چی از قبل تعیین شدست که میانگینه شما باید امروز چقدر باشه.

روزی 3 تا 4 دلار سود خالصه؟ با کسر هزینه زیر مجموعه اجاره ای و حق عضویت طلایی؟
من الان با 10 تا زیر مجموعه اجاره ای و عضویت استاندار میانگینم تقریبا 1.7 هست. اگر برای عضویت طلایی هم انقدر بود که عالی میشد ولی ظاهرا میانگین برای عضویت طلایی کمتر از استانداره

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
منكه ديگه بيخيال پروباكس شدم
5 دلار رو برداشت كردم و تمام.
هيچ تسكي برام نمياد
دوستان بگرديم يه سايت ديگه پيدا كنيم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
روزی 3 تا 4 دلار سود خالصه؟ با کسر هزینه زیر مجموعه اجاره ای و حق عضویت طلایی؟
من الان با 10 تا زیر مجموعه اجاره ای و عضویت استاندار میانگینم تقریبا 1.7 هست. اگر برای عضویت طلایی هم انقدر بود که عالی میشد ولی ظاهرا میانگین برای عضویت طلایی کمتر از استانداره

سود خالص . ببین برای مثال دیروز زیرمجموعه هام 650 تا کلیک کردن . این یعنی 6.5 دلار . 500 تا زیرمجموعه دارم . 21 دلار پول 100 تا زیرمجموعه برای یک ماهه، یعنی روزی 0.007$ پول هر زیرمجموعه هست.

0.007*500= 3.5$ . روزانه 19 سنت پول عضویت گلدنه. در کل هزینه من 3.69$ هست . حالا سود خالصم میشه 3.69-6.5 = 2.8$ .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سود خالص . ببین برای مثال دیروز زیرمجموعه هام 650 تا کلیک کردن . این یعنی 6.5 دلار . 500 تا زیرمجموعه دارم . 21 دلار پول 100 تا زیرمجموعه برای یک ماهه، یعنی روزی 0.007$ پول هر زیرمجموعه هست.

0.007*500= 3.5$ . روزانه 19 سنت پول عضویت گلدنه. در کل هزینه من 3.69$ هست . حالا سود خالصم میشه 3.69-6.5 = 2.8$ .

الان شما چند وقته عضو طلایی شدید و 500 زیر مجموعه دارید؟
پرداختی هاتون به موقع و سریع بوده؟ محدودیتی در حداکثر پرداخت ندارند؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
الان شما چند وقته عضو طلایی شدید و 500 زیر مجموعه دارید؟
پرداختی هاتون به موقع و سریع بوده؟ محدودیتی در حداکثر پرداخت ندارند؟

من از 15 فوریه امسال عضویت گلدن دارم . 500 تا رفرال هم کم کم جمع کردم. پرداخت های پروباکس هم که بیشتریا میدونن بصورت instant و فوری هست. محدودیتی هم نداره برای پرداخت تو خود فروم هم میتونند

سندهای 1000 دلاری کاربرا رو مشاهده کنید.

asregsm

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام خدمت دوستان عزیز
قابل توجه کسانی که با hma مشکل دارند .
بعصی از دوستان برای باز کردن برنامه از اکانت های : اس - s - تی - p استفاده میکنند که فوق العاده سرعت پایین هست و . . . اما یه سرویس جدید اومده و اصلا اوفت کیفیت سرعت هم نداره و . . . خیلی هم عالی هست . 100% تضمینی . منابع هم کاملا اختصاصی هست . اول اینو کانکت میکنید و بعد اون برنامه اصلی رو کانکت میکنید . میگم که اصلا اوفت کیفیت و قعطی هم نداره . برای اطمینان هم میتونید به استارتر محترم بگید ( که قابل اعتماد همه ما هستند ) که یه اکانت تست بهشون بدم , ایشوت تست کنن و بعد نتیجه رو بگن و همه بتونن اعتماد کنن و اگر خواستن خریداری کنند.
کسانی که میخوان پ.خ بدن تا قیمت رو بگم براشون . ( در صمن قابلیت پرداخت با پبپال هم هست . )
شب همه گی خوش

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعصی از دوستان برای باز کردن برنامه از اکانت های : اس - s - تی - p استفاده میکنند که فوق العاده سرعت پایین هست و . . . اما یه سرویس جدید اومده و اصلا اوفت کیفیت سرعت هم نداره و . . . خیلی هم عالی هست . 100% تضمینی . منابع هم کاملا اختصاصی هست . اول اینو کانکت میکنید و بعد اون برنامه اصلی رو کانکت میکنید . میگم که اصلا اوفت کیفیت و قعطی هم نداره . برای اطمینان هم میتونید به استارتر محترم بگید ( که قابل اعتماد همه ما هستند ) که یه اکانت تست بهشون بدم , ایشوت تست کنن و بعد نتیجه رو بگن و همه بتونن اعتماد کنن و اگر خواستن خریداری کنند.
کسانی که میخوان پ.خ بدن تا قیمت رو بگم براشون . ( در صمن قابلیت پرداخت با پبپال هم هست . )
شب همه گی خوش

واسه ما ها که دیگه مینی جاب نمیاد دادا...

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
با سلام خدمت دوستان عزیز
شب همه گی خوش

دوست عزیز من اکانت کریو تست از یکجا گرفتم اما وقتی کریو کانکت میشه بعد که HMA رو کانکت میکنم آی پیه سیستمم تغییر نمیکنه و همون آی پیه سرور کریو میمونه .(یعنی مثل چیز پی ان نیست که HMA بیاد و روی چیز پی ان کانکت شه )

آیا این کریو شما هم این مشکل داره ؟ اگه مال شما اوکیه یک اکانت تست بدید اگه با HMA اوکی بود من میخرم.

با تشکر

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوست عزیز من اکانت کریو تست از یکجا گرفتم اما وقتی کریو کانکت میشه بعد که HMA رو کانکت میکنم آی پیه سیستمم تغییر نمیکنه و همون آی پیه سرور کریو میمونه .(یعنی مثل چیز پی ان نیست که HMA بیاد و روی چیز پی ان کانکت شه )

آیا این کریو شما هم این مشکل داره ؟ اگه مال شما اوکیه یک اکانت تست بدید اگه با HMA اوکی بود من میخرم.

با تشکر

منم فکر میکردم که کار میکنه بعدش دیدم نه بابا آی پی تغییر نمیده...

بنده هم مشکل شما رو دارم البته اگه اینی که دوستمون گفتند کریو باشه چون اسمشو نگفته ...

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
آقا یه سوال من میخوام از نئوباکس برداشت کنم ولی خب نمیتونم از گزینه پیپال استفاده کنم.قبلا یه چیز پی ان المانی داشتم میشد ولی الان نمیتونم.به نظرتون چیکار کنم؟

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
آقا یه سوال من میخوام از نئوباکس برداشت کنم ولی خب نمیتونم از گزینه پیپال استفاده کنم.قبلا یه چیز پی ان المانی داشتم میشد ولی الان نمیتونم.به نظرتون چیکار کنم؟

اگه چیز پی ان تون کار نمیکنه یه چیز پی انی بخرید که پورت SSTP هم داشته باشه.

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
من تو نئوباکس 8.5 دلار درخواست دادم ولی هنوز واریز نشده
کسی میدونه چرا؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
نه داداش
کم نشده
ولی فکر کنم به خاطر اینکه چون حسابو تازه ساختم و هیچ کلیکی نکردم.از افتتاح حساب دو روز میگذره

اگه از حسابت کم نکرده دلیل اینکه payout انجام نشده این هست که احتمالا تعداد زیادی در اون ساعت درخواست دریافت پولشون رو داده بودن. ممکنه اگه یه وقت دیگه درخواست بدی پرداخت کنه.

3cret

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من با چیز پی ان تسک های پرو رو انجام میدم اما به حسابم پولشو واریز نمیکنه،یه اکانت دیگه هم ساختم با چیز پی ان باز تسکو انجام دادم ولی باز هیچی به حسابم واریز نکرد!کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟:(:(

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نظر دوستان در مورد اینکه برا شروع 1000 دلار سرمایه گزاری کنم چیه ؟​

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165

بهتره در مورد سرمایه گذاری با مبالغ بالا کمی محتاط تر باشی و سرمایه ای رو که داری در چند جا سرمایه گذاری کنی.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

برو تو یو اینوست سرمایه گذاری کن راحت ماهی کمش 10% سود بگیر هر موقع هم خواستی میتونی اصل پولتو خارج کنی دیگه دردسر کلیک کردنو زیرمجوعه و این چیزا هم نداری که حالا زیرمجموع هات خوب کلیک کنن یا نه با لیبرتی هم کار میکنه الآنم 3 4 ساله داره کار میکنه و هیچ مشکلی نبوده ولی مثه نئوباکس که هیچکس از فرداش خبری نداره اینم هیچکس نمیدونه فردا هست یا نیست هرکسی سودبالا میخواد باید ریسک کنه دیگه!!!

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

سعید جان درست میگه باید توی سرمایه گذاری این مبلغ دقت کنی اونم در محیط مجازی.
همونطور که علی جان گفتن بهترین راه سرمایه گذاری در UInvest‌ هست که می‌تونید برای راهنمایی بیشتر در این مورد به من پیغام خصوصی بدید.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا