من خودم توی اپرا موبایل میزنم برو قسمت اکستنشن و User Agent سرچ کنافزونه فایر فاکس را هم نصب کردم به نام
User Agent Switcher 0.7.3
فقط حالت موبایلیش iPhone 3.0 هست که مراحل ساخت بوکمارکلت را میره ولی زمانی که بوکمارکلت ساخته شده و مراحل را رفتم و باید بوکمارکلت کنم میزنه
this is not a mobile device
:general208:
سلام آقا سیاسلام ، دوستان اگه پی زا داشتید ، یکم لازم دارم ( 22 دلار ) با قیمت خوب ازتون میخرم .
ببخشید اگه بد جایی پست دادم .
سلام دوست منسلام آقا سیا
بنده دارم
ایمیلت رو بده برات بفرستم
فقط نگفتی چند می خری؟
با سلام
یکی از دوستان با یک ای پی اختصاصی کار میکرد.
اگه اون دوستمون این مطلبو میخونن بگن که فرقی کرده؟یا نه؟
البته لازم نبود که اینجوری طرفو بکوبی در کل از اطلاع رسانیت مچکریماولا الکی و فقط برای اینکه ازت حساب بخرن ملت رو گمراه نکن
من موندم این مدیرا کجان با تو یه برخورد حسابی کنن هر جا که میری میبینی اقا فقط داره مفت تبلیغ میکنه چهارتا چهارتا پست پشت هم میده و میخواد حسابای موندش رو به ملت بندازه
که اگه غیر این بود هر جا نمیومدی پست واسه حسابای جعلیت بذاری
حرفت و راهنماییت کاملا مثل جوک میمونه باز اگر ببینم غیر تاپیکت جایی تبلیغ میکنی گزارش میدم تا همون تاپیکتم ببندن
دوستانی که اکانت پیزا ندارند اصلا احتیاجی به وریفای نیست شما مجانی برید حساب به صورت استارتر و یا پرسونال باز کنید بدون وریفای میتونید دلاراتون رو بفروشید کسی هم گفت وریفای شده کم میخرم بهش دلار ندید
من خواستید معرفی میکنم که برید به یه شخص معتبر بفروشید بدون اینکه بخواد با مسخره بازی و حقه دلارتونو کم بخره
من خودم اکانت وریفای شده داشتم خیلی راحت بسته شد الکی پول بیزبونتونو پای حساب ندید
فقط از کشورایی مثل کانادا و هند و استرالیا و اندونزی استفاده نکنید و بیشتر کشورای اروپایی انتخاب کنید
در ضمن خطاب به این اقای بیسوادم عرض میکنم خود من حسابم استارتر بود بدون وریفای هم بود دلارامم راحت میفروختم
الانم اتومات تبدیل شده به پرسونال بازم بدون وریفایم هست
یه عده فقط دنبال ادمای سادن تا حسابایی که با مدارک جعلی ساختن قالب ملت کنن
لازم باشه با مدرک از حساب خودم نشونم میدم که اصلا احتیاجی به وریفای نیست
در اخرم مردم از خنده![]()
منظور دوستمون مقدار و نوع تسکا هستش که شما که آیپی اختصاصی داری مقدار تسکات چطوراس؟هنوز به 100 تا تسک اکورسی دار نرسیدم که ببینم لول میده یا نه ولی یه تغییراتی cf در محاسبه ها داده . قبلا هر جاب رو یعنوان 1 نمره در محاسبه تسک های اکورسی دار قرار میداد ولی الان تغییر کرده ...
الان یک تسک اکورسی دار اگر 10 تا سوال داشته باشه 100% بزنی 10 نمره میگیری ... در ادامه بابت هر صفحه بدون خطا هم 1 نمره ... مثلا اگه اون جاب 20 تا تسک داشته باشه = 30 نمره که در اکورسی محاسبه میشه !!
مثل همین جاب های تشخیص نویسنده و مقاله یا اون جاب تشخیص واضحی تصاویر گوگل مپ ... اینا خیلی تاثیر داره تو اکورسی .
حتی من خودم توی فاصله 5 روز دوبار برداشت داشتم.
دوبار برداشت در فاصله زمانی 5 روز از نئوباکس!تو پنج روز دو بار برداشت با یک اکانت؟؟؟؟؟
راستي واسه ساخت حساب پيزا بايد چيز پي ان اختصاصي بگيرم يا با همين معموليا هم ميشه ساخت؟
دوستان تسک های موبایلی امروش مرحله آخر تیکشون نمیخورد برای من اینطور بود یا شما هم مشکل داشتید ؟
نه امروز اینطوری شد برام میخواستم بدونم امروز من مشکل پیداکردم یا نهواسه من امروز نیومد ولی 2-3 روز پیش اومد زدم
تا حالا هم مشکل نداشتم، همش سابمیت شده
من که بالای نیم دلار ندیدمواسه شما اين تسكهاي بالاي نيم دلاري هم مياد؟
![]()
واسه من حداكثر 10 سنتي مياد.
چي پي انمو بايد عوض كنم؟
نه امروز اینطوری شد برام میخواستم بدونم امروز من مشکل پیداکردم یا نه
امشب چندتا موبایلی زدم مشکلی نبود فقط تسکا ضعیف بودن کمتر اومدندوستان تسک های موبایلی امروش مرحله آخر تیکشون نمیخورد برای من اینطور بود یا شما هم مشکل داشتید ؟
پیپال چی؟ اونم با چیز پی ان میشه ساخت؟میشه با معمولی ها هم ساخت ولی آیپی باید ثابت باشه چون دردسر گیر دادنش کمتره