حداقل مبلغ برای برداشت 1 دلار - از طریق پیپال و پیزا - معمولا 24 ساعته پرداخت میکنهمن در clicks-fx تونستم برای اولین بار یه تسک بزنم و 0.1 گرفتم راستی قضیه کوین چیه ؟ برای دریافت حداقل موجودی چقدر باید باشه و از چه طرقی میشه دریافت کرد ؟
با آی پی ایران وارد صفحه تسک شو . بعد آی پی رو عوض کن و به این آدرس برو https://tasks.crowdflower.com/channels/clicksfx/tasksتو سایت clicks-fx چجوری باید آی پی عوض کنم؟ با آی پی ایران عضو شدم کشورو هم ایران زدم موقع ثبت نام، الان با قند شکن صفحه تسکو باز میکنم بجاش صفحه لاگین باز میشه
ببخشیدا شما ظاهرا بچه تشریف داری چون هر کی رو از لحن حرف زدنش میشه شناخت پس دیگه پستهای بیمصرف نذاریددوست عزیز امشب کجا بود؟
ساعت 5:50 صبح پست گذاشتی. اون موقع که شما پست گذاشتی هوا روشن شده دیگه.
تا صبح بیدار موندی خودت خبر نداری! مثل شبای قبل!
واقعا خسته نباشی!
حداقل مبلغ برای برداشت 1 دلار - از طریق پیپال و پیزا - معمولا 24 ساعته پرداخت میکنه
ماها که با پیزا کار میکنیم در کل ریسک هم داره که حساب لیمیت بشه نمونش خودم که 4 دلارمو لیمیت کرده میگه باید وریفای کنم دردسر داره همیشه باید دنبال راهکار باشیم همین و بسپیپال و پیزا که شنیدم لیمیت میکنن و پولو بالا میکشن شما چه روشی دارید ؟
مگه تسک ها ساعت خاصی میان و میرن ؟ که دوستان نصفه شبا کار میکنن
ممنون
یعنی پیزا را بدون وریفای میشه کار کرد ؟ نمیشه هر چی ریخت توش سریع بدیم صرافی ؟ماها که با پیزا کار میکنیم در کل ریسک هم داره که حساب لیمیت بشه نمونش خودم که 4 دلارمو لیمیت کرده میگه باید وریفای کنم دردسر داره همیشه باید دنبال راهکار باشیم همین و بس
پیزای من وریفای شده هست و یکسالم هست دارم باهاش کار میکنم و مشکلی هم نداشتم .پیپال و پیزا که شنیدم لیمیت میکنن و پولو بالا میکشن شما چه روشی دارید ؟
مگه تسک ها ساعت خاصی میان و میرن ؟ که دوستان نصفه شبا کار میکنن
ممنون
معلوم نمیکنه منم تست نکردم در کل بیشتر به ایپی انگلیس و کانادا حساسه منم اشتباها با کانادا ساختمیعنی پیزا را بدون وریفای میشه کار کرد ؟ نمیشه هر چی ریخت توش سریع بدیم صرافی ؟
اگه امکان داره قسمت دوم را هم پاسخ بدید ممنون میشم
صبح که اومدم تعداد کمی تسک بود
بنده که قندشکنو از ویندوز اصلی میزنمو توی مجازی کار میکنم سرعت بدک نیستپیزای من وریفای شده هست و یکسالم هست دارم باهاش کار میکنم و مشکلی هم نداشتم .
ساعت 11 شب تسک فیشر میاد . بقیه ساعت مشخصی ندارن .
آقا من وقتی تو ویندوز مجازی به اوپن چیز پی ان وصل میشم سرعت در حد دایل آپ میشه . این عادیه عایا ؟؟؟
یعنی موقع ساخت پیزا با آی پی USA بسازم و کشور را هم USA انتخاب کنم خوبه ؟معلوم نمیکنه منم تست نکردم در کل بیشتر به ایپی انگلیس و کانادا حساسه منم اشتباها با کانادا ساختم
با امریکا نساز که تحریمه آخر یکی پیدا شده که امریکا رو تحریم کرده با المان و فرانسه خوبهیعنی موقع ساخت پیزا با آی پی USA بسازم و کشور را هم USA انتخاب کنم خوبه ؟
شما وریفای کردی ؟ یا بدون ورفای همراه با ریسک کار میکنید ؟
داداش با کدوم نرم افزاره مجازی ساز کار میکنی که تو اصلی فعال باشه تو مجازی هم ای پیو تغییر میده؟چون برا من تو اصلی تغییر کنه تو فرعی بدونه تغییره.بنده که قندشکنو از ویندوز اصلی میزنمو توی مجازی کار میکنم سرعت بدک نیست
Oracle VM VirtualBoxداداش با کدوم نرم افزاره مجازی ساز کار میکنی که تو اصلی فعال باشه تو مجازی هم ای پیو تغییر میده؟چون برا من تو اصلی تغییر کنه تو فرعی بدونه تغییره.
داداش وریفای نمیخوادکه ؟با امریکا نساز که تحریمه آخر یکی پیدا شده که امریکا رو تحریم کرده با المان و فرانسه خوبه
وریفای که همشون میخاد فقط با نوع استارتر ثبت نام کنی خوبه که فی نداره اما دوستانی بدون وریفای هم کار کردن مشکلی نداشتن در کل خالی از ریسک نیستداداش وریفای نمیخوادکه ؟
ممنون ازت من تو اونجا زیر مجموعه شما هستم امیدوام خوب فعالیت کنم هم شما خوب در بیاری هم من![]()
جدیدا باز اجازه میده با آمریکا بسازی !با امریکا نساز که تحریمه آخر یکی پیدا شده که امریکا رو تحریم کرده با المان و فرانسه خوبه
خبر بدیه ولی در کل به کانادا که انقدر حساسه به امریکا هم همین اندازه حساس میشه چون اونا میتونن نشونی و تلفن درست و غلط رو از این کشورا تشخیص بدن ولی کشورای دیگه به اینصورت بانک اطلاعاتی ندارنجدیدا باز اجازه میده با آمریکا بسازی !
من دو روز پیش با آیپی آمریکا اکانت ساختم . خبرش تو فیس بوق بود دیدم ...