• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
کانادا و انگلیس اینا سخت هستش وریفای کردنش چون سه تا ایتم داره از این ایتم ها 2 تاشو باید اکتیو کنی راهی نیست یه حساب وریفای شده تهیه کن قابل توجه اون دوستی که میگفت استارتر وریفای نمیخاد وریفای اصلا ربطی به نوع حساب نداره برا احراز هویت هستش

حساب استارتر باز کرده بودم که وریفای نخاد حالا خودم چه جوری میتونم وریفای کنم واسه وریفای اینا رو گفته میخاد
Verification - Complete 2 of the 3 following personal verification procedures
Instant Credit File Confirmation
With Instant Credit File Confirmation, we will submit your name, address, and date of birth to a credit bureau to verify your identity. You may optionally also submit your social insurance number and driver's license.

Bank Statement Validation
Please complete the Personal Verification by submitting a bank statement. Validating this document ensures that Payza has verified your identity.

Attestation of Identity
Complete the Attestation of Identity Form, and have it signed by an authorized signatory. You must also submit a valid photo ID along with the form.[/QUOTE]

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
کانادا و انگلیس اینا سخت هستش وریفای کردنش چون سه تا ایتم داره از این ایتم ها 2 تاشو باید اکتیو کنی راهی نیست یه حساب وریفای شده تهیه کن قابل توجه اون دوستی که میگفت استارتر وریفای نمیخاد وریفای اصلا ربطی به نوع حساب نداره برا احراز هویت هستش

حساب استارتر باز کرده بودم که وریفای نخاد حالا خودم چه جوری میتونم وریفای کنم واسه وریفای اینا رو گفته میخاد
Verification - Complete 2 of the 3 following personal verification procedures
Instant Credit File Confirmation
With Instant Credit File Confirmation, we will submit your name, address, and date of birth to a credit bureau to verify your identity. You may optionally also submit your social insurance number and driver's license.

Bank Statement Validation
Please complete the Personal Verification by submitting a bank statement. Validating this document ensures that Payza has verified your identity.

Attestation of Identity
Complete the Attestation of Identity Form, and have it signed by an authorized signatory. You must also submit a valid photo ID along with the form.
[/QUOTE]
ممنون ظاهرا باید بیخیال 4 دلارم بشم اشتباه کردم از کانادا حساب باز کردم چون دفتر پیزا توی کانادا و انگلیسه راستی از آلمان و فرانسه خوبه حساب باز کنم؟

سیناتِرو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
اره خوبه با ای پی همون کشور هم لوگین کن وریفای باشه حتما حسابت که چند سال برات عمر کنه

ممنون ظاهرا باید بیخیال 4 دلارم بشم اشتباه کردم از کانادا حساب باز کردم چون دفتر پیزا توی کانادا و انگلیسه راستی از آلمان و فرانسه خوبه حساب باز کنم؟[/QUOTE]

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان کسی خبر داره ماجرا چیه؟ امروز دومین روزه واسه من با آیپی آمریکا کازینو میاد ، همون تسک دیروزی دوباره امروز اومد
دیروز 20 تا بود امروز 36 تا
نکنه اکیورسی تاثیر داره؟؟؟:general607::general105:
سلام میشه از اسم های تسک ها یه عکس بذاری؟

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
1دونه تسک بود تعدادش دیروز 20 تا امروز 36 تا
x8dqv4a8x1zozwcotwhp.png

سلام میشه از اسم های تسک ها یه عکس بذاری؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
6 سنتی مثل قبل
راستی نگغتی با چند سایت کار میکنی و اینکه فقط حساب نئو که داری توی کروادت اد شده چون شنیدم که با یک سایت کار کردن بیشتر روی اکورسی تاثیر داره راستی برا من هم یدونه usa only امروز اومد شبیه فیشر بود 9 سنتی بود

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان حساب پیزام این مشکلو پیدا کرده میگه باید وریفای کنم حساب استارتر هستش از کانادا
Pending Account Verification
We apologize, but we had to put a temporary hold on your Payza account until you become PayzaVerified.

The following will not be available to you during this hold:

• Making payments
  • Requesting money
  • Depositing or withdrawing funds
  • Closing your account

How can I remove this restriction?
In order to remove your account restriction, become Payza Verified. This process can take up to 3 business days to review your verification documents. You may also change your personal information if it is erroneous.
دوست عزیز سلام
همین طور که سایر دوستان گفتتند حساب پی زا مثل سایر حساب ها به وریفاید احتیاج دارد
و نوع حساب تاثیری در این امر ندارد
هم استاتر هم پرسونال و هم بیزینس هرسه به وریفاید ک همان تایید احراز هویت میباشد احتیاج دارد
دوستانیکه تمایل دارند حساب پی زا وریفاید شده با مدارک از کشور آلمان داشته باشند بنده در خدمتتون هستم
اکانت وریفاید شده با مدارک و اسکرین شات گرفته شده از همه مراحل ساخت از کشور آلمان به قیمت عالی تقدیمتون میکنم
شما بلافاصله بعد واریز وجه اکانت پی زا خود را از من تحویل بگیرید
قیمت با تخفیف 70000تومان

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان حساب پیزام این مشکلو پیدا کرده میگه باید وریفای کنم حساب استارتر هستش از کانادا
Pending Account Verification
We apologize, but we had to put a temporary hold on your Payza account until you become PayzaVerified.

The following will not be available to you during this hold:

• Making payments
  • Requesting money
  • Depositing or withdrawing funds
  • Closing your account

How can I remove this restriction?
In order to remove your account restriction, become Payza Verified. This process can take up to 3 business days to review your verification documents. You may also change your personal information if it is erroneous.
دوست عزیز سلام
همین طور که سایر دوستان گفتتند حساب پی زا مثل سایر حساب ها به وریفاید احتیاج دارد
و نوع حساب تاثیری در این امر ندارد
هم استاتر هم پرسونال و هم بیزینس هرسه به وریفاید ک همان تایید احراز هویت میباشد احتیاج دارد
دوستانیکه تمایل دارند حساب پی زا وریفاید شده با مدارک از کشور آلمان داشته باشند بنده در خدمتتون هستم
اکانت وریفاید شده با مدارک و اسکرین شات گرفته شده از همه مراحل ساخت از کشور آلمان به قیمت عالی تقدیمتون میکنم
شما بلافاصله بعد واریز وجه اکانت پی زا خود را از من تحویل بگیرید
قیمت با تخفیف 70000تومان

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقایون اسکیل تستا رو میشه با آی پیه جای دیگه زد؟ اصلا تاثیر داره یا نه؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان من تا حالا با کازینو کار نکردم منظور از تسک یا تسک اکیورسی دار چیه ؟ یه مرجعی معرفی کنید ببینیم چطوری هست اینهمه دوستان مشغولن ؟ ;):)
واقعا عجب زمونه ای شده براحتی همدیگه را نادیده میگیرم :(

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
واقعا عجب زمونه ای شده براحتی همدیگه را نادیده میگیرم :(
قضیه نادیده گرفتن نیست کسی بلد نیست چیزی که من بلدم اینه که تسک اکورسی دار اونیه که بعد از تموم کردن تسک میگه چند درصد خوب زدی همین

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
قضیه نادیده گرفتن نیست کسی بلد نیست چیزی که من بلدم اینه که تسک اکورسی دار اونیه که بعد از تموم کردن تسک میگه چند درصد خوب زدی همین
اینجا هستیم تا از هم یاد بگیریم مگه میشه کسی که کازینو کار میکنه نتونه در حد دو سه جمله بگه کازینو کارش اینه سایتش اینه و اصولش اینه یا حتی ارجاع بده
من شنیده بودم در کازینو های واقعی شرکت کننده معمولا بازنده هست چون پول کازینو به حدی زیاد هست که شما شانستون در برابرش نزدیک صفره

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینجا هستیم تا از هم یاد بگیریم مگه میشه کسی که کازینو کار میکنه نتونه در حد دو سه جمله بگه کازینو کارش اینه سایتش اینه و اصولش اینه یا حتی ارجاع بده
من شنیده بودم در کازینو های واقعی شرکت کننده معمولا بازنده هست چون پول کازینو به حدی زیاد هست که شما شانستون در برابرش نزدیک صفره
کازینو اصلا اونجور که فکر میکنی نیست، قرار نیست شرط بندی کنی که!
یه جور تسکه که توش باید از یه سایت مربوط به کازینو بازدید کنی بعدش چند تا سوال در مورد محتواشو جواب بدی، برنده و بازنده هم نداریم
واسه همین بهش میگن کازینو، در ضمن این تسکا نسلشون منقرض شده الان چند وقته نمیان

• Like
Reactions: vbd

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
آقا من می خوام با نرم افزار VMware چند تا ویندوز نصب کنم . برای این کار باید درایوهای دیگه خالی باشه یا میشه همه رو تو درایو C نصب کرد ؟
می خوام از روشی که نیاز نیست سیستم restart بشه استفاده کنم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان که وارد اکانت جدیدم توی سایت تویکرز شدم حدود 30 تا تسک هستش که همش سالمه مدتی بود توش تسک نمیزدم چون ارزش تسکاش هم کمه هم یک ماه طول میکشه که تایید بشن یعنی درجا پولش به اکانت نمیاد حالا کسی توی این سایت کار میکنه که مطمئن بشم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
آقا من می خوام با نرم افزار VMware چند تا ویندوز نصب کنم . برای این کار باید درایوهای دیگه خالی باشه یا میشه همه رو تو درایو C نصب کرد ؟
می خوام از روشی که نیاز نیست سیستم restart بشه استفاده کنم
اره میشه مشکلی نیست توی یک درایو نصب کن و فایلهای اصلیت رو از ویندوز اصلیت به اشتراک بزار

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
میشه در حالی که ویندوز اصلی روشنه از چند تا ویندوز دیگه به طور همزمان استفاده کرد.
میشه توی هر درایوی نصب کرد.
نیازی نیست اون درایو خالی باشه فقط باید فضای کافی داشته باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا