• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
امشب برای من همگی کمپلت بود فقط چندتا زدم از مهندسان و حرفه ای ها درخواست کمک دارم لطفا جواب نهایی رو بدین من الان باید چکار کنم ایا ای پی اختصاصی درمونش هست پس معرفی کنید تا من بخرم اگر نه چیزه دیگه ای بازم خواهشا یه کمکی بکنن؟

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
openv با چه سیستمی کار میکنه ؟ tcp یا udp
معمولا اگه tcp باشه یا روی یک پورت نامناسب فعال باشه درست عمل نمیکنه . اگه از این دست سازای داخلی گرفتی که بیخیالش شو چون اصلا حساب کتابی نداره اون یک لولت رو هم نپرون بیخودی :D

ولله با tcp و udp و همه پورتهایی که بود چک کردم نشد توی موبایل میشه ولی با کامپیوتر اصلا نمیشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
امشب برای من همگی کمپلت بود فقط چندتا زدم از مهندسان و حرفه ای ها درخواست کمک دارم لطفا جواب نهایی رو بدین من الان باید چکار کنم ایا ای پی اختصاصی درمونش هست پس معرفی کنید تا من بخرم اگر نه چیزه دیگه ای بازم خواهشا یه کمکی بکنن؟
اوضاع منم خرابه بیشتر از چند تا سالم نبود انشاالله فردا اوضاع درست باشه در کل مشکل از ریشه اس

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ولله با tcp و udp و همه پورتهایی که بود چک کردم نشد توی موبایل میشه ولی با کامپیوتر اصلا نمیشه
گفتم که برا منم این مشکل پیش اومد بعدش درست شد dns رو هم کلین بزنی بد نیست با برنامه DnsJumper

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اقايون زياد دنبال قانون لول گرفتن نباشید چون کراود فلاور 100% عشقی لول میده ربطی به ایپی و اینجور چیزا نداره نمونش هم خودم با 60 تست کوسشن و اکیروسی 98 لول 1 دادن حتی به 100 تست هم نرسیدم

خواهش میکنم مشکلمو در رابطه با **open v حل کنین چون واقعا در حال حاظر غیر از اون ندارم معلون نیست چشه اصلا توسط کراود فلاور تشخیص داده نمیشه و میزنه Country Restricted با اینکه خوب با بقیه سایتا کار میکنه
راستی بیشتر چه تسکایی میزدی که لول دادن؟ به هر حال نوع تسک تاثیر گذاره

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
جاب و تسک خیلی از کاربرهای خارجی هم نزدیک هم هست ... وقتی جاب هایی هست که بیشتر از یک تسک نداره پس نمی تونند گیر بدن به این موضوع .
اصل مشکل همون کازینو ها بود ... وقتی job history رو چک می کنند و می بینند طرف با ip سوئد و آلمان و هلند و انگلیس و ...! تسک زده خوب میگه از پراکسی استفاده کردی بهت لول نمی دیم ( درست قضیه ماها)
مثلا یک کاربر هندی یا الجزایزی یا مصری یا یونانی یا رومانیایی چجوری لول گرفتن وقتی تو 24 ساعت حتی درجمع 10 جاب هم برای زدن ندارن ؟! غیر اینه که جاب های امریکا رو زدن ؟

ما که نمیایم داد بزنیم ایرانی هستیم ! اونا هم عمرا بفهمن کی به کیه
نه بن نمی کنن ..اگه میخواستن بکنن تا حالا من رو کرده بودن ! :D

منم با نظر شما موافقم.برای اینکه تسک درست حسابی داشته باشی باید یا از امریکا بزنی یا انگلیس حالا بهترش امریکا
من موندم از هند،مراکش،غنا،پاکستان،شیلی،مکزیک و ... چطوری دو شبه لول دار شدن.اصلا سواله.گیرم با کشور خودشون زده.اصلا مگه تسک میاد واسه مراکش؟
اتفاقا سر همین یه عکس ضمیمه کردم برای کراود گفتم این چطوری با 200 تا تسک لول 2 شده ولی ما با 6500 تا نشدیم.فعلا جواب ندادن.

فهمیدنش که به سادگی اب خوردنه
یه گزینه ساده هست استفاده از پروکسی رو روی no میذاره بعد همه بلاک میشن.
یا دو خط کد مینویسه ای پی ایران اومد بلاک کنه اکانتو.
ولی نمیکنن چون اینا میدونن ماهاییم که تبلیغات اینارو انجام میدیم.وگرنه کسی از امریکا و انگلیس واسه شبی دو دلار نمیشینه که پای پی سی.ماهاییم نشستیم.امیدوارم درست بشه

اقايون زياد دنبال قانون لول گرفتن نباشید چون کراود فلاور 100% عشقی لول میده ربطی به ایپی و اینجور چیزا نداره نمونش هم خودم با 60 تست کوسشن و اکیروسی 98 لول 1 دادن حتی به 100 تست هم نرسیدم

خواهش میکنم مشکلمو در رابطه با **open v حل کنین چون واقعا در حال حاظر غیر از اون ندارم معلون نیست چشه اصلا توسط کراود فلاور تشخیص داده نمیشه و میزنه Country Restricted با اینکه خوب با بقیه سایتا کار میکنه

شما با چه مرورگری چک میکنی؟با مرورگر دیگه هم به همین شکله؟کانکت میشه ولی عمل نمیکنه؟
اگه اره تنظیمات مرورگرتونو یه چک بکنین احتمالا پروکسی رو توی مرورگر غیرفعال کردین.

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
راستی بیشتر چه تسکایی میزدی که لول دادن؟ به هر حال نوع تسک تاثیر گذاره
ولله قبلا كه شروع كردم تسک های گرامر حل میکردم بعدش یه سری تسکهای پیدا کردن ادرس و اینجور چیزا و قیمت کالا و اخیرا فقط تسک فیشر حل میکنم

شما با چه مرورگری چک میکنی؟با مرورگر دیگه هم به همین شکله؟کانکت میشه ولی عمل نمیکنه؟
اگه اره تنظیمات مرورگرتونو یه چک بکنین احتمالا پروکسی رو توی مرورگر غیرفعال کردین.
تمام مرورگرهامو چک کردم پروکسی هم فعاله توی سایتهای چک کردن ایپی هم میبینم ایپی رو میشناسه سایتهای هیلتر هم روشن میشن فقط و فقط کراود فلاور نمیشناسه این مشکل فقط با openv دارم

با راهنمايي دوستمون usef8000 با DnsJumper كلين كردم باز هم نشد

واقعا موندم ديگه چکار کنم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ولله قبلا كه شروع كردم تسک های گرامر حل میکردم بعدش یه سری تسکهای پیدا کردن ادرس و اینجور چیزا و قیمت کالا و اخیرا فقط تسک فیشر حل میکنم

تمام مرورگرهامو چک کردم پروکسی هم فعاله توی سایتهای چک کردن ایپی هم میبینم ایپی رو میشناسه سایتهای هیلتر هم روشن میشن فقط و فقط کراود فلاور نمیشناسه این مشکل فقط با openv دارم

با راهنمايي دوستمون usef8000 با DnsJumper كلين كردم باز هم نشد

واقعا موندم ديگه چکار کنم
آخرین راه حل ویندوز مجازیه واسه منم توی ویندوز مجازی این مشکل پیش اومد که با همین کارا حل شد راستی توی اون برنامه دی ان اس رو روی گوگل بزار و اپلای کن ببین چی میشه راستی با لول یک درامدت چقدر شده؟

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
آخرین راه حل ویندوز مجازیه واسه منم توی ویندوز مجازی این مشکل پیش اومد که با همین کارا حل شد راستی توی اون برنامه دی ان اس رو روی گوگل بزار و اپلای کن ببین چی میشه راستی با لول یک درامدت چقدر شده؟

خب توی ویندوز مجازی کار کرد خیلی عجیبه که توی ویندوز اصلیم با کراود فلاور کار نمیکنه یعنی واقعا نمیشه کاریش کرد اخه تسک زدن با مجازی خیلی رو مخه
من زیاد از لولم استفاده نکردم تا حالا فقط به سری نظر سنجی میاد میزنم فقط حدود یک دلار به درامدم اضافه کردم ولی اگه بشینم تسکهای بیشتری حل کنم تا 5 دلار هم میرسه به غیر از فیشر

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
درحال تست اکانت جدید (با ip ثابت) روی یک سیستم دیگه هستم ...ببینیم میشه بالاخره با هر کلکی که شده از این cf لول گرفت یا نه .
ولی الان کاملا مطمئن شدم که cf اکانت های ماها رو لیمیت کرده چون تو اکانت جدید دیشب نزدیک 140 تا تسک 2 سنتی اومد و نزدیک 30 تسک فیشر که همه هم باز میشدن !

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
درحال تست اکانت جدید (با ip ثابت) روی یک سیستم دیگه هستم ...ببینیم میشه بالاخره با هر کلکی که شده از این cf لول گرفت یا نه .
ولی الان کاملا مطمئن شدم که cf اکانت های ماها رو لیمیت کرده چون تو اکانت جدید دیشب نزدیک 140 تا تسک 2 سنتی اومد و نزدیک 30 تسک فیشر که همه هم باز میشدن !
ایشالله که لول بگیری داش
پیشنهادمیکنی ازخارجیاآی پی ثابت بگیریم یاهمین ایرانیاکه هستند؟(البته اگه ثابت باشه)

hamid_206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خب توی ویندوز مجازی کار کرد خیلی عجیبه که توی ویندوز اصلیم با کراود فلاور کار نمیکنه یعنی واقعا نمیشه کاریش کرد اخه تسک زدن با مجازی خیلی رو مخه
من زیاد از لولم استفاده نکردم تا حالا فقط به سری نظر سنجی میاد میزنم فقط حدود یک دلار به درامدم اضافه کردم ولی اگه بشینم تسکهای بیشتری حل کنم تا 5 دلار هم میرسه به غیر از فیشر
بالاخره باویندوزمجازی مشکلتون حل شد؟

cyru3

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان توی یکی از تسک ها ازم خواست اکتینشن برای کروم نصب کنم نصب موردی نداره توی بن شدن تاثیر خواهد گذاشت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پس حسابها لیمیت شده چون دیشب با هر آی پی که میشد بیشتر از 1 دلار نتونستم تسک بزنم کرواد داره سخت گیرتر میشه خرج آی پی استاتیک هم بالاس اما بشه باهاش خوب تسک زد ارزش داره
دوستانی که مدتیه دارن با آی پی استاتیک تسک میزنن اعلام کنن که وضعیتشون چطوره؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
چه آی پی ثابت باشه چه نه وضع همینه
خیلی راحت میفهمن داریم از وی پی ا ن استفاده میکنیم.
بانک اطلاعاتی آی پی هایی که وی پی ا ن هستن رو این سایت ها دارن و نمیشه کاریش کرد.
لول دهی بستگی به سیاست های فلاور داره همینطور محدودیتی که روی تسک های فیشر هم هست یا برداشتن کازینو هم مربوط به همین سیاست ها هست.
داره کاربراشون میره بالا باید جوری عمل کنن که همه استفاده کنن اولویت هم با افرادی هست که از وی پی ا ن استفاده نمیکنن.
تسک های کازینو خیلی معروف شد جوری که کاربران اورجینال کشورهای کازینودار به تعدادی بودن که همه تسک ها رو بزنن دیگه روی بقیه که با وی پی ا ن میومدن بستن.
وقتی کاربران اورجینال کشورها هستن چرا به ما تسک بدن؟
تعداد تسک ها بین کاربران بدون لول هم فرق داره اگه یه اکانت قدیمی داشته باشی با اکورسی بالا و تعداد تسک های بالا تعداد بیشتری تسک دریافت میکنی.

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بالاخره باویندوزمجازی مشکلتون حل شد؟

بله با ويندوز مجازی کاملا کار میکنه بدون هیچ مشکل
من فقط میخوام بدونم چرا توی ویندوز اصلیم با کراود کار نمیکنه :general210:

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275

لیمیت نیست دوست من
اکانت جدید که میسازی پر فیشر و تسکای دیگه میاد درسته.ولی بعضی تسک های فیشر رو تو با یک اکانت فقط میتونی یکبار بزنی یعنی دومین بار برات باز نمیشه.حالا امروز زدی فردا و پس فردارو هم چک کن.
من سه تا اکانت دارم توی کراود هر اکانتی که جدید ساختم پر فیشر و تسک میشد بعد از انجام دادن روز دوم دیگه محدود میشدن.ولی اکانت قدیمی که دارم یه سری توش تسک میاد که توی اکانت های دیگه نمیاد.

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
دقیقا
بعضی تسک ها تو اکانت های قدیمی میاد
لیمیت نیست دوست من
اکانت جدید که میسازی پر فیشر و تسکای دیگه میاد درسته.ولی بعضی تسک های فیشر رو تو با یک اکانت فقط میتونی یکبار بزنی یعنی دومین بار برات باز نمیشه.حالا امروز زدی فردا و پس فردارو هم چک کن.
من سه تا اکانت دارم توی کراود هر اکانتی که جدید ساختم پر فیشر و تسک میشد بعد از انجام دادن روز دوم دیگه محدود میشدن.ولی اکانت قدیمی که دارم یه سری توش تسک میاد که توی اکانت های دیگه نمیاد.

mohammadsh18

Registered User
لایک‌ها
36
من چند نفر رو میشناسم ار فیلیپین و رومانی که لول دارن
اتفاقا خانوم هستن
فک کنم به خانوم ها علاقه بیشتری دارن :general208::D
بله با ويندوز مجازی کاملا کار میکنه بدون هیچ مشکل
من فقط میخوام بدونم چرا توی ویندوز اصلیم با کراود کار نمیکنه :general210:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا