usef8000
Registered User
راستی توی پروباکس کسی تسک میزنه اوضاعش چطوره قیمت تسکاش و برداشتش؟
اینم عاقبت کرم ریختن کراود ...
Identified: The master database for contributors has died, working on failing over
به سلامتی فکر کنم یه شیرمرد پیدا شده حال کراود رو گرفته ! دیتابیس کاربرا پریده !!!![]()
من تقریبا 2 دلارو دارم ولی بضی وقتا شانس با من یار نیست و فقط کمپلت.اره به دلایلی فعلا توی نئو تسک نمیزنم راستی کارت فقط پرسیدنه چرا نگفتی خودت چقدر میزنی
o![]()
خطاب به اونایی که میگن میرسه 100تا لول میده خودتو خسته نکنین 1000بار بهتون گفتم اگه با پروکسی کار میکنید بیخیال لول گرفتن بشید
گاوه نره حالا باز بگو بدوش![]()
آره فقط آیپی ثابتبرای منم از 95% رسید به 88% ولی از لول خبری نیست ... به نظر من کشور مهمه نه پراکسی . حتی اگر از پراکسی هم استفاده کنی ولی فقط از یک کشور تسک بزنی بهت لول میده (یعنی همون ip ثابت)
ماها همه سر کازینو ها با 6 تا کشور تسک میزدیم !![]()
آره فقط آیپی ثابت
من نمیدونم این 100تا رو کی مد کرد هی میگن به 100کوییز برسه لول میده من الان 800تا کوییزو اوکی انجام دادم
باید فکر یه اکانت با آیپی ثابت بود من یه آیپی ثابت دارم ولی بحث اینجاست که میشه با همین ویندوز و همین اینترنت یه اکانت جدید بسازم؟درستش اینه :
لول 1 ---> 70% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 2 ---> 80% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 3 ---> 85% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
باید فکر یه اکانت با آیپی ثابت بود من یه آیپی ثابت دارم ولی بحث اینجاست که میشه با همین ویندوز و همین اینترنت یه اکانت جدید بسازم؟
سلام من يه مشكل دارم با **OpenV
ايپی رو چک میکنم میبینم فعال هست ولی توی کراود فلاور همچنان میزنه
Country Restricted
این مشکل توی موبایلم ندارم فقط توی کامپیوتر اتفاق میفته
چکار کنم
خب سیستمو یکبار ریست کن کش مرورگرو هم پاک کن ببین درست میشه واسه منم اینجوری میشد که الان مشکلی نیستكسي نيست جواب مارو بده
خب سیستمو یکبار ریست کن کش مرورگرو هم پاک کن ببین درست میشه واسه منم اینجوری میشد که الان مشکلی نیست
اصلا به نظرم پروکسی و ای پی ثابت و این حرفا فایده نداره.مشکل ما همون چیزیه که موقع لاگین تو کراود مینویسه کشورت تحریمه.o![]()
خطاب به اونایی که میگن میرسه 100تا لول میده خودتو خسته نکنین 1000بار بهتون گفتم اگه با پروکسی کار میکنید بیخیال لول گرفتن بشید
گاوه نره حالا باز بگو بدوش![]()
ببینید اونا اگر کامل به کونتریبوت آی دی دسترسی داشتن برای لول گرفتن اونها رو نمیخواستن ازت.یه چیزه راندومه بعدش که میاد میبینه بله ده تا کونتریبوت ای دی(اصلا بگیم یکی داریم) تعداد جاب با تسکا مساویه!:d
این یعنی استفاده از پراکسی های مختلف ر نتیجه لول پر
اصلا به نظرم پروکسی و ای پی ثابت و این حرفا فایده نداره.مشکل ما همون چیزیه که موقع لاگین تو کراود مینویسه کشورت تحریمه.
یه عکسی گذاشتم طرف ما 200 تا تسک لول 2 شده.
من تو ایمیل دارم ازشون میپرسن تو نوشتشون چیزی نیست که بگه از پروکسی استفاده کردی یا کشور مختلف بود و این چیزا.
بهم گفتن ما باید ببینیم شما دارین پیشرفت میکنین یا نه نمیدونم منتظر اپدیت هامون باشین و این حرفا.
اخرین جوابمو نوشتم که اقا شما به هرکی دوست داشته باشین لول میدین هیچ قانون خاصیم ندارین.
بنمون نکنن خوبه
![]()
اقايون زياد دنبال قانون لول گرفتن نباشید چون کراود فلاور 100% عشقی لول میده ربطی به ایپی و اینجور چیزا نداره نمونش هم خودم با 60 تست کوسشن و اکیروسی 98 لول 1 دادن حتی به 100 تست هم نرسیدم
خواهش میکنم مشکلمو در رابطه با **open v حل کنین چون واقعا در حال حاظر غیر از اون ندارم معلون نیست چشه اصلا توسط کراود فلاور تشخیص داده نمیشه و میزنه Country Restricted با اینکه خوب با بقیه سایتا کار میکنه