• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
اینم عاقبت کرم ریختن کراود ... :D
Identified: The master database for contributors has died, working on failing over
به سلامتی فکر کنم یه شیرمرد پیدا شده حال کراود رو گرفته ! دیتابیس کاربرا پریده !!! :D

اینا نامردتر از این حرفان
کاش برگرده مثل قبل شه
:D
ولی دردش یه بکاپه میزنن میاد
حیف

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام من يه مشكل دارم با **OpenV
ايپی رو چک میکنم میبینم فعال هست ولی توی کراود فلاور همچنان میزنه

Country Restricted

این مشکل توی موبایلم ندارم فقط توی کامپیوتر اتفاق میفته

چکار کنم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
کسی به تازگی در نئو... ثبت نام کرده ؟
من الان 2-3 روزه روی یک سیستم دیگه هر کاری میکنم وریفای کد رو برام نمیفرسه ! 6 تا ایمیل دیگه هم تست کردم چه یاهو چه جیمیل هیچ کدی نه تو اسپم میاد نه اینباکس :general208:

هر طرفش رو میگیری یه جای دیگش میلنگه :D

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
11798847530637029329.jpg
o
خطاب به اونایی که میگن میرسه 100تا لول میده خودتو خسته نکنین 1000بار بهتون گفتم اگه با پروکسی کار میکنید بیخیال لول گرفتن بشید
گاوه نره حالا باز بگو بدوش :)

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
11798847530637029329.jpg
o
خطاب به اونایی که میگن میرسه 100تا لول میده خودتو خسته نکنین 1000بار بهتون گفتم اگه با پروکسی کار میکنید بیخیال لول گرفتن بشید

برای منم از 95% رسید به 88% ولی از لول خبری نیست ... به نظر من کشور مهمه نه پراکسی . حتی اگر از پراکسی هم استفاده کنی ولی فقط از یک کشور تسک بزنی بهت لول میده (یعنی همون ip ثابت)
ماها همه سر کازینو ها با 6 تا کشور تسک میزدیم ! :D

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
برای منم از 95% رسید به 88% ولی از لول خبری نیست ... به نظر من کشور مهمه نه پراکسی . حتی اگر از پراکسی هم استفاده کنی ولی فقط از یک کشور تسک بزنی بهت لول میده (یعنی همون ip ثابت)
ماها همه سر کازینو ها با 6 تا کشور تسک میزدیم ! :D
آره فقط آیپی ثابت
من نمیدونم این 100تا رو کی مد کرد هی میگن به 100کوییز برسه لول میده من الان 800تا کوییزو اوکی انجام دادم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
آره فقط آیپی ثابت
من نمیدونم این 100تا رو کی مد کرد هی میگن به 100کوییز برسه لول میده من الان 800تا کوییزو اوکی انجام دادم

برای لول گرفتن به حداقل 100 تا تسک اکورسی دار نیاز داری تا شامل لول گرفتن بشی ... لول های 1 تا 3 رو هم از 70% به بالا میدن . یعنی اگه 88% باشی ( مثل من ! :D) لول 3 رو هم گرفتی .

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
درستش اینه :
لول 1 ---> 70% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 2 ---> 80% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 3 ---> 85% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
درستش اینه :
لول 1 ---> 70% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 2 ---> 80% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
لول 3 ---> 85% ----> حداقل 100 تا تسک اکورسی دار
باید فکر یه اکانت با آیپی ثابت بود من یه آیپی ثابت دارم ولی بحث اینجاست که میشه با همین ویندوز و همین اینترنت یه اکانت جدید بسازم؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
باید فکر یه اکانت با آیپی ثابت بود من یه آیپی ثابت دارم ولی بحث اینجاست که میشه با همین ویندوز و همین اینترنت یه اکانت جدید بسازم؟

1 - ویندوز باید عوض بشه
2 - اکانت نئو یا هر سایت دیگه ای باید جدید ساخته بشه
3 - اکانت cf هم باید جدید ساخته بشه
4 - اگر به اشتباه تو ویندوز جدید وارد اکانت قدیمی بشی باز همون کانتریبوت آی دی قدیمی روی ویندوز جدید ست میشه

من گیرم سر عضویت گلد بودنمه و اگر نه تا الان هزار باز ویندوز رو عوض کرده بودم... و اینکه به احتمال زیاد نمیشه از آدرس های پیزا و پی پال قبلی در اکانت جدید استفاده کرد (البته باید تست کرد) جفت حساب های منم وریفای شده هستش .... یعنی آخر زور ! :D

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
ببینید اونا اگر کامل به کونتریبوت آی دی دسترسی داشتن برای لول گرفتن اونها رو نمیخواستن ازت.یه چیزه راندومه بعدش که میاد میبینه بله ده تا کونتریبوت ای دی(اصلا بگیم یکی داریم) تعداد جاب با تسکا مساویه!:d
این یعنی استفاده از پراکسی های مختلف ر نتیجه لول پر

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام من يه مشكل دارم با **OpenV
ايپی رو چک میکنم میبینم فعال هست ولی توی کراود فلاور همچنان میزنه

Country Restricted

این مشکل توی موبایلم ندارم فقط توی کامپیوتر اتفاق میفته

چکار کنم

كسي نيست جواب مارو بده

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خب سیستمو یکبار ریست کن کش مرورگرو هم پاک کن ببین درست میشه واسه منم اینجوری میشد که الان مشکلی نیست

همه اين كارهارو كردم نشد انگار همه سایتا ایپی رو تشخیص میدن بجز کراود فلاور نمیدونم چکارکنم

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
11798847530637029329.jpg
o
اصلا به نظرم پروکسی و ای پی ثابت و این حرفا فایده نداره.مشکل ما همون چیزیه که موقع لاگین تو کراود مینویسه کشورت تحریمه.
یه عکسی گذاشتم طرف ما 200 تا تسک لول 2 شده.
من تو ایمیل دارم ازشون میپرسن تو نوشتشون چیزی نیست که بگه از پروکسی استفاده کردی یا کشور مختلف بود و این چیزا.
بهم گفتن ما باید ببینیم شما دارین پیشرفت میکنین یا نه نمیدونم منتظر اپدیت هامون باشین و این حرفا.
اخرین جوابمو نوشتم که اقا شما به هرکی دوست داشته باشین لول میدین هیچ قانون خاصیم ندارین.
بنمون نکنن خوبه

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اقايون زياد دنبال قانون لول گرفتن نباشید چون کراود فلاور 100% عشقی لول میده ربطی به ایپی و اینجور چیزا نداره نمونش هم خودم با 60 تست کوسشن و اکیروسی 98 لول 1 دادن حتی به 100 تست هم نرسیدم

خواهش میکنم مشکلمو در رابطه با **open v حل کنین چون واقعا در حال حاظر غیر از اون ندارم معلون نیست چشه اصلا توسط کراود فلاور تشخیص داده نمیشه و میزنه Country Restricted با اینکه خوب با بقیه سایتا کار میکنه

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
ببینید اونا اگر کامل به کونتریبوت آی دی دسترسی داشتن برای لول گرفتن اونها رو نمیخواستن ازت.یه چیزه راندومه بعدش که میاد میبینه بله ده تا کونتریبوت ای دی(اصلا بگیم یکی داریم) تعداد جاب با تسکا مساویه!:d
این یعنی استفاده از پراکسی های مختلف ر نتیجه لول پر

جاب و تسک خیلی از کاربرهای خارجی هم نزدیک هم هست ... وقتی جاب هایی هست که بیشتر از یک تسک نداره پس نمی تونند گیر بدن به این موضوع .
اصل مشکل همون کازینو ها بود ... وقتی job history رو چک می کنند و می بینند طرف با ip سوئد و آلمان و هلند و انگلیس و ...! تسک زده خوب میگه از پراکسی استفاده کردی بهت لول نمی دیم ( درست قضیه ماها)
مثلا یک کاربر هندی یا الجزایزی یا مصری یا یونانی یا رومانیایی چجوری لول گرفتن وقتی تو 24 ساعت حتی درجمع 10 جاب هم برای زدن ندارن ؟! غیر اینه که جاب های امریکا رو زدن ؟

اصلا به نظرم پروکسی و ای پی ثابت و این حرفا فایده نداره.مشکل ما همون چیزیه که موقع لاگین تو کراود مینویسه کشورت تحریمه.
یه عکسی گذاشتم طرف ما 200 تا تسک لول 2 شده.
من تو ایمیل دارم ازشون میپرسن تو نوشتشون چیزی نیست که بگه از پروکسی استفاده کردی یا کشور مختلف بود و این چیزا.
بهم گفتن ما باید ببینیم شما دارین پیشرفت میکنین یا نه نمیدونم منتظر اپدیت هامون باشین و این حرفا.
اخرین جوابمو نوشتم که اقا شما به هرکی دوست داشته باشین لول میدین هیچ قانون خاصیم ندارین.
بنمون نکنن خوبه

ما که نمیایم داد بزنیم ایرانی هستیم ! اونا هم عمرا بفهمن کی به کیه
نه بن نمی کنن ..اگه میخواستن بکنن تا حالا من رو کرده بودن ! :D

اقايون زياد دنبال قانون لول گرفتن نباشید چون کراود فلاور 100% عشقی لول میده ربطی به ایپی و اینجور چیزا نداره نمونش هم خودم با 60 تست کوسشن و اکیروسی 98 لول 1 دادن حتی به 100 تست هم نرسیدم

خواهش میکنم مشکلمو در رابطه با **open v حل کنین چون واقعا در حال حاظر غیر از اون ندارم معلون نیست چشه اصلا توسط کراود فلاور تشخیص داده نمیشه و میزنه Country Restricted با اینکه خوب با بقیه سایتا کار میکنه

openv با چه سیستمی کار میکنه ؟ tcp یا udp
معمولا اگه tcp باشه یا روی یک پورت نامناسب فعال باشه درست عمل نمیکنه . اگه از این دست سازای داخلی گرفتی که بیخیالش شو چون اصلا حساب کتابی نداره اون یک لولت رو هم نپرون بیخودی :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا