usef8000
Registered User
قندشکن هم هیچ کی معرفی نمیکنه باید خودت بگردی توی اینترنت سایت ایرانی و خارجی کم نیستسلام لطفا یک اردک پی ان اختصاصی معرفی کنید من واقعا با این وضعیت اردک پی ان ها نمی تونم تسک بزنم لطفا راهنمایی بفرمایید ?
قندشکن هم هیچ کی معرفی نمیکنه باید خودت بگردی توی اینترنت سایت ایرانی و خارجی کم نیستسلام لطفا یک اردک پی ان اختصاصی معرفی کنید من واقعا با این وضعیت اردک پی ان ها نمی تونم تسک بزنم لطفا راهنمایی بفرمایید ?
خب معلومه تازه کاری چرا توی گوگل جستجو نمیکنی در ضمن رایگانه دوستان یک ایمیج از ویندوز XP داشته باشن به راحتی و سرعت میتونن نصب کنن بدون احتیاج به درایور لطفا پستای قبلی رو بخونید تا پست تکراری کمتر باشهاین ویندوز مجازی چیه داداش ؟ کار باهاش راحته ؟ قیمتش چنده ؟
یادم نیست باید 10 یا 20 پست قبلی باشه کمی زحمت بکشی خوبه از لینک زیر میتونی دانلود کنیاگه میشه شماره صفحه ای که راجب این پست گزاشتین بگین
نه باهاش میتونی ویندوز جدید نصب کنی زدن تسکارو هم میتونی توی این ویندوز انجام بدی خودم دارم همین روال رو میرم مشکلی نیستهر چی گشتم پیدا نکردم ! اگه میشه یه توضیح کوچیک بدین ؟ ؟
آی پی عوض میکنه ؟ چی میکنه که تسک هاش زیاده ؟
وقتی میخای حساب جدید کرواد و باکس باز کنی باید ویندوز جدید نصب کنی خب عوض کردن ویندوز اصلی دردسر زیاد داره در ضمن با ویندوز مجازی میتونی دوتا حساب یا بیشتر بسازی به قول حشمت فردوس افتاد!مگه تسک زدن به ویندوز ربط داره ؟
خب برا هر اکانت کرواد باید آی پی جدید باشه وگرنه وضعیت خراب میشه خب سایتا از ویندوز و آی پی کاربرو شناسایی میکنن ینده دارم همین کارو میکنم شما هم همین کارو بکنید در ضمن به آی پی امریکا و انگلیس که استفاده میکنید خیلی ربط داره پس ارتباط دوسویه هستشیه چیزی رو متوجه نشدم ! چرا کراود فلاور واسه آکانت جدید ویندوز عوض کرد ؟
آی پی که عوض نمیشه !
با یه مرورگر دیگه آکانت باز کنیم قبول نمیشه ؟ حتما باید ویندوز عوض کرد ؟
راستی من دو تا آکانت باز کردم تو کراود ! به نظرتون مشکل کم بودن یا خرابی تسک ها از اونه
؟ ؟
یوسف عزیز اگه میشه در مورد زدن تسکای موبایل با کامپیوتر واسه دوستان توضیح بده ممنون میشم من تسکای موبایل انگلیسم مشکل داره حتی با گوشی اندروید میزنم مشکل داره اما آمریکا اوکیه که آمریکاش فقط 2.3 تاستخب برا هر اکانت کرواد باید آی پی جدید باشه وگرنه وضعیت خراب میشه خب سایتا از ویندوز و آی پی کاربرو شناسایی میکنن ینده دارم همین کارو میکنم شما هم همین کارو بکنید در ضمن به آی پی امریکا و انگلیس که استفاده میکنید خیلی ربط داره پس ارتباط دوسویه هستش
خب مشکلت دقیقا چیه؟یوسف عزیز اگه میشه در مورد زدن تسکای موبایل با کامپیوتر واسه دوستان توضیح بده ممنون میشم من تسکای موبایل انگلیسم مشکل داره حتی با گوشی اندروید میزنم مشکل داره اما آمریکا اوکیه که آمریکاش فقط 2.3 تاست
مارو راهنمایی کنی ممنون میشم
درووود
تسک موبایل رو با اپرا همراه اکستنشن با امریکا و انگلیس صفحات قبل یکی از دوستان نحوه زدنشون رو توضیح داده که ازش تشکر دارمکلا توضیح بده که با چی و چه نرم افزاری و چجوری و از کدوم کشور تسکای موبایلی رو میزنی
لینک چی؟اگه لینکشو بدی ممنون میشم من که دمبال میکردم نبود