• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خدای این یوزر یوسف از وقتی اومده فقط اسپم میده!فقط ایشونه که پست میده

Sent from my iPhone using Tapatalk
معلومه شما یا از روی بیکاری پست میدی یا از روی سیری نه فقط شما بعضی دوستان هستن که به جای طرح موضوع فقط به دیگران می پرند واقعا جای تامل و تعقل داره

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
ادمی که زیاد حرف بی معنی و بی مفهوم میزنه چی؟
من بیام الکی چی بگم به مردم.
محض اطلاع دوستان وارد اکانت کراود خود بشید و بر روی سکیل تست کلیک کنید و در نظر سنجی شرکت کنید برای دریافت لول اگر شرایطش رو دارید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ادمی که زیاد حرف بی معنی و بی مفهوم میزنه چی؟
من بیام الکی چی بگم به مردم.
محض اطلاع دوستان وارد اکانت کراود خود بشید و بر روی سکیل تست کلیک کنید و در نظر سنجی شرکت کنید برای دریافت لول اگر شرایطش رو دارید.

معلومه شما اینجا رو با جای دیگه اشتیاه گرفتی اینجا محیطی برای بحث و نظر در مورد موضوع این تاپیکه آموزشی ترفندی فوت و فنی هم کسی مطرح کنه دوستان تشکر میکنن پس شما بهتره با آیفونت پستهای مفیدتری بدی تا همگی استفاده کنیم
موندم بعضی کاربرا سالی یک بار پست میزارن و عرض اندام میکنن خب وضعتون خوب شده از آموزش و ترفند دریغ نکنید

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
معلومه شما اینجا رو با جای دیگه اشتیاه گرفتی اینجا محیطی برای بحث و نظر در مورد موضوع این تاپیکه آموزشی ترفندی فوت و فنی هم کسی مطرح کنه دوستان تشکر میکنن پس شما بهتره با آیفونت پستهای مفیدتری بدی تا همگی استفاده کنیم
موندم بعضی کاربرا سالی یک بار پست میزارن و عرض اندام میکنن خب وضعتون خوب شده از آموزش و ترفند دریغ نکنید
دوست عزیز اینجا محل بحث و گفتگو درباره تسک ها هست ولی شما که داری فقط برای خودت پست میدی این کجاش بحث و گفتگو هست؟ میخوای زیاد گفتگو کنی برو چت روم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
تو فاروم های خارجی دیدم با طرح جدیدی که cf زده خیلی ها باز لول از دست دادن ! طرف اکورسی 96% شده 83% !! این یعنی اصل پیچوندن کاربر :D
همه به هوای اینکه تسک های کویز محاسبه نمیشه تسک زدن حالا cf داره از روز اول فعالیت همه رو محاسبه میکنه ! نه از زمانی که طرح رو اجرا کرده !
در مورد پراکسی ...
مثلا سایتی مثل نئوباکس که یکی از 5 سایت اصلی cf هست و تو اروپا هستش و 90% کاربراش از اروپا و آسیا هستند یعنی هیچ کس تسک های آمریکا رو نمیزنه ؟! چون بغیر از آمریکا یا کمی هم انگلیس برای هیچ کشور دیگه ای تسک نیست . پس 100% خیلی ها برای تسک زدن از پراکسی استفاده می کنند و لول هم گرفتن .
مثلا کاربری از یونان و الجزایر و برزیل چجوری لول گرفتن وفتی حتی یک تسک هم با ip کشور خودشون نمی تونند بزنند ؟!
پس این قضیه پراکسی و ... همه بهانه هستش . به هرکی دلشون بخواد میدن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز اینجا محل بحث و گفتگو درباره تسک ها هست ولی شما که داری فقط برای خودت پست میدی این کجاش بحث و گفتگو هست؟ میخوای زیاد گفتگو کنی برو چت روم
شما هم که از مساله پرتی یک نگاهی به پست های گذشته خودت و دوست عزیزمون بنداز اونوقت این حرفارو بزن. بنده هم توی این تاپیک سعی میکنم در مورد تسکا پست بزنم شما هم سعی کن این تاپیکو بروز نگه داری بنده اصلا و ابدا حوصله جر و بحثی که منفعتی نه برای من و نه دیگر کاربرا نداره را ندارم فی امان الله

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تو فاروم های خارجی دیدم با طرح جدیدی که cf زده خیلی ها باز لول از دست دادن ! طرف اکورسی 96% شده 83% !! این یعنی اصل پیچوندن کاربر :D
همه به هوای اینکه تسک های کویز محاسبه نمیشه تسک زدن حالا cf داره از روز اول فعالیت همه رو محاسبه میکنه ! نه از زمانی که طرح رو اجرا کرده !
در مورد پراکسی ...
مثلا سایتی مثل نئوباکس که یکی از 5 سایت اصلی cf هست و تو اروپا هستش و 90% کاربراش از اروپا و آسیا هستند یعنی هیچ کس تسک های آمریکا رو نمیزنه ؟! چون بغیر از آمریکا یا کمی هم انگلیس برای هیچ کشور دیگه ای تسک نیست . پس 100% خیلی ها برای تسک زدن از پراکسی استفاده می کنند و لول هم گرفتن .
مثلا کاربری از یونان و الجزایر و برزیل چجوری لول گرفتن وفتی حتی یک تسک هم با ip کشور خودشون نمی تونند بزنند ؟!
پس این قضیه پراکسی و ... همه بهانه هستش . به هرکی دلشون بخواد میدن
موافقم ولی جزعه قوانینشونه و اینکه بعضیا میتونن لول بگیرن دلیلش هم ضعف سیستم کرواد و زرنگی بعضی کاربراس در ثانی تا چند ماه پیش وضعیت اینجوری شلم شوربا نبود هر کی لول گرفته چند ماه پیش تونسته الان تسک اکورسی دار خیلی کم شده معنیش اینه که باید تسک زیادی بزنیم در حالی که کی حال داره تسکی که هم کم ارزشه هم سخت و طولانیه رو بزنه پس خوش به حال قدیمیا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
راستی دوستان سایت تسک دار جدیدی چند روزه باهاش کار میکنم که تسکاش هم رده نئو هستش همین دیروز هم برداشت زدم و چند ساعته به پیزام واریز کرد برا تسک زدن خوبه چون مطمئن بود معرفیش میکنم حداقل برداشت هم 1 دلاره توی فرومش هم نگاه کنید عکس برداشتمو زدم
http://clicks-fx.com/?rm=baghernaderi

Last edited:

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
این عکسو نگاه کنید قضاوت کنید.
یارو هندی هست لول دومشو گرفته تازه.
منم با این همه تسک بدون لول.

فایل های ضمیمه

• photo.jpg
    photo.jpg
    150.9 KB · نمایش ها: 34

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این عکسو نگاه کنید قضاوت کنید.
یارو هندی هست لول دومشو گرفته تازه.
منم با این همه تسک بدون لول.
ماشاالله 6000 تا تسک زدی خب ماوس رو روی اکورسی بگیر ببین چندتا درست نوشته؟

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
119 تا تسک درست زدم از 122 عدد تسک.

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
این تسک های موبایل که با همین pc انجام میدم نمیدونم چرا اخرش اوکی نیمیده میگه باید مراحلو با موبایل بری بوکمارک هم میشه تا 30 ثانیه ولی باز اوکی نمیکنه دیگه .کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
در ضمن بوکمارک گوشی با بوکمارک pc فرق میکنه؟شاید واسه همین باشه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این تسک های موبایل که با همین pc انجام میدم نمیدونم چرا اخرش اوکی نیمیده میگه باید مراحلو با موبایل بری بوکمارک هم میشه تا 30 ثانیه ولی باز اوکی نمیکنه دیگه .کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
نه دوست عزیز برا من مشکلی نداره من خودم با اپرا همراه افزونه تسک موبایل میزنم راحت جواب میده

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
نه دوست عزیز برا من مشکلی نداره من خودم با اپرا همراه افزونه تسک موبایل میزنم راحت جواب میده
باز دوباره! خودت رو نخود هر آشی میکنی.
نمیتونی مشکلش رو حل کنی چرا جواب میدی؟
ایشون هیچ نیازی به اعلام وضعیت شما نداره اونم برای بار صدم!
ابتدا افزونه user agent رو روی فایرفاکس یا افزونه chrome ua spoofer رو روی کروم نصب کن. ios>iphone4
yieldtrack.com/yieldtracks/mobile_bookmarklet رو باز کن.
کدی که داده رو بوکمارک کن.
برای تسک های موبایل حتما باید روی این بوکمارک که درست کردی کلیک کنی وگرنه تیک آخرش نمیخوره.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
باز دوباره! خودت رو نخود هر آشی میکنی.
نمیتونی مشکلش رو حل کنی چرا جواب میدی؟
ایشون هیچ نیازی به اعلام وضعیت شما نداره اونم برای بار صدم!

ابتدا افزونه user agent رو روی فایرفاکس یا افزونه chrome ua spoofer رو روی کروم نصب کن. ios>iphone4
yieldtrack.com/yieldtracks/mobile_bookmarklet رو باز کن.
کدی که داده رو بوکمارک کن.
برای تسک های موبایل حتما باید روی این بوکمارک که درست کردی کلیک کنی وگرنه تیک آخرش نمیخوره.
دوست عزیز حسابی قاطی داری یا خودتو به .... میزنی اولا بنده اعلام وضعیت نکردم در ثانی زدن تسک موبایلو بنده از همین تاپیک یاد گرفتم در صورتی که کل صفحات این تاپیکو وقت گذاشتم خوندم حالا کاربری میاد سوال مجهولی میکنه حتما درست حسابی تاپیکو نخونده پس بهتره خوب بخونه توی این تاپیک باید سعی بشه آموزش تکراری نباشه شما هم پیشاپیش رعایت کنید
حرف آخر اینکه هر کاربری بخاد میتونه توی این تاپیک اعلام وضعیت خودش و تسکا رو بکنه چون ضد قوانین نیست پس دیگه تکرار نشه همین جر و بحث هایی که بعضیا راه میندازن جزعه اسپم بوده و گزارش میشود
رمضان مبارک

Last edited:

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام لطفا یک اردک پی ان اختصاصی معرفی کنید من واقعا با این وضعیت اردک پی ان ها نمی تونم تسک بزنم لطفا راهنمایی بفرمایید ?

mobin-hi

Registered User
لایک‌ها
7
شما چجوری روزی 2 دلار در میارید ؟ ؟ از کجا پلنگ شکن میخرید ؟

من که با پلنگ شکن آمریکا توی task4dollarz کار میکنم روزی 30 سنت به زور در میارم :(:(:(:(

فوقش 4 تا تسک فیشر میاد ! بقیه میگه you completed your work

تسک های موبایل هم میگه you can access from one account

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
شما چجوری روزی 2 دلار در میارید ؟ ؟ از کجا پلنگ شکن میخرید ؟

من که با پلنگ شکن آمریکا توی task4dollarz کار میکنم روزی 30 سنت به زور در میارم :(:(:(:(

فوقش 4 تا تسک فیشر میاد ! بقیه میگه you completed your work

تسک های موبایل هم میگه you can access from one account
سلام من هم مشکل شما رو دارم و 99 درصد می تونه بخاطر وی پی ان باشه .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با سلام
دوستانی که مشکل تسک دارن اول به خاطر چند اکانت داشتن کرواد هستش و دوم به خاطر اینکه با یک حساب کرواد توی چند سایت تسک میزنن
بنده خودم مدتیه فقط با ویندوز مجازی تسک میزنم هر ویندوز فقط یک سایت باکس با یک حساب کرواد که هر شب 2 دلار به بالا رو دارم
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا